Mieszkam w Anglii od 4 lat - jedno co moge powiedzieć to to że Anglicy to najbardziej zakłamany naród jaki znam. Ludzie bez honoru i to nie tylko w stosunku do innych ale tekże w stosunku do siebie. Oni tak są tutaj wychowywani. Społeczeństwo rozwarstwione na 2 warstwy - ludzi zarabiających kroicie z dobrze usytuowanych rodzin i plebs z podstawowym wykształceniem czytający the Sun. BBC szuka taniej sensacji. Anglicy nie mogą znieść tego że ktoś może być lepszy od nich. Co do rasizmu - nie tak dawno zasztyletowano tu studenta z Indii - za co - bo był z Indii
[quote=gość: sie wie] Doczytałeś BHO artykuł ze zrozumieniem?A niby skąd wiesz że adz nie był tam?Czy musiał być?A może przeczytał bardziej uważnie niż Ty cały materiał? [/quote]
"Zaraz po otwarciu Euro i pierwszym spotkaniu Polska-Grecja, na pierwszej pozycji w głównym dzienniku telewizji BBC znalazło się doniesienie na temat rasistowskich, małpich wrzasków kibiców Wisły na widok czarnoskórych graczy trenującej na ich boisku drużyny Holandii".
Tutaj czytaj ostrożnie, powoli, i myśl o czym chcesz się dowiedzieć.
[quote=adzygmunt] "Zaraz po otwarciu Euro i pierwszym spotkaniu Polska-Grecja, na pierwszej pozycji w głównym dzienniku telewizji BBC znalazło się doniesienie na temat rasistowskich, małpich wrzasków kibiców Wisły na widok czarnoskórych graczy trenującej na ich boisku drużyny Holandii". Tutaj czytaj ostrożnie, powoli, i myśl o czym chcesz się dowiedzieć. [/quote]
Słuchałeś informacji w dniu dzisiejszym radia RMF o godzinie 12.
Holenderskie media donoszą, że incydentu o którym piszesz NIE BYŁO.
DZIENNIKARZE BYLI NA TRENINGU I NIE STWIERDZAJĄ TAKIEGO FAKTU !!!
No cóż to było raczej pewne po dzisiejszym blamażu, Franek Smuda za Probierza, tradycyjny nieudacznik dożyna ledwo dychającą Wisłe po czym ta ląduje tam gdzie jej miejsce w 1 lidze. To bardzo wiarygodny scenariusz i życzę go z całego serca.
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że witełka z Polonią wygrała hihihi ! Jutro mam popołudniówki w kołchozie zwanym TF alez paniczyki będą zmartwione, będzie miło popatrzeć.
[quote=adzygmunt] http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,BBC-donosi-o-rasistowskich-incydentach-na-Euro-2012,wid,14558232,wiadomosc.html Wierni kibice "Wisły" Kraków dali upust swojej frustracji! [/quote]
Czy ty masz równo pod sufitem ?
Skąd wiesz że to kibice Wisły byli ?
Mieszkam w Anglii od 4 lat - jedno co moge powiedzieć to to że Anglicy to najbardziej zakłamany naród jaki znam. Ludzie bez honoru i to nie tylko w stosunku do innych ale tekże w stosunku do siebie. Oni tak są tutaj wychowywani. Społeczeństwo rozwarstwione na 2 warstwy - ludzi zarabiających kroicie z dobrze usytuowanych rodzin i plebs z podstawowym wykształceniem czytający the Sun. BBC szuka taniej sensacji. Anglicy nie mogą znieść tego że ktoś może być lepszy od nich. Co do rasizmu - nie tak dawno zasztyletowano tu studenta z Indii - za co - bo był z Indii
BHO Mam równo pod sufitem, dlatego nie ubliżam Tobie!
Ale jak stracę ogładę>>>???
[quote=adzygmunt] BHO Mam równo pod sufitem, dlatego nie ubliżam Tobie!Ale jak stracę ogładę>>>??? [/quote]
Więc zanim zaczniesz głupoty pisać, zastanów się 2 razy zanim kolejne bzdury naskrobiesz.
BHO kogo bronisz Wisły czy swojej głupoty?
Dziwne ze w tłumie 25 tys kibiców, jakiś dziennikarz będący na murawie usłyszał że ktoś naśladuje małpę !
A z drugiej strony, nie będący świadkiem tego zajścia adzygmunt pisze że to był kibic Wisły.
Zastanówcie się zanim napiszecie kolejne brednie.
http://sport.gadu-gadu.pl/5751604386512005600/van-bommel-uslyszymy-rasistowskie-okrzyki-schodzimy-z-boiska1 przeczytaj uważnie BHO!!! kibice wisły to zakała całej piłki nożnej!!
Doczytałeś BHO artykuł ze zrozumieniem?
A niby skąd wiesz że adz nie był tam?
Czy musiał być?
A może przeczytał bardziej uważnie niż Ty cały materiał?
[quote=gość: sie wie] Doczytałeś BHO artykuł ze zrozumieniem?A niby skąd wiesz że adz nie był tam?Czy musiał być?A może przeczytał bardziej uważnie niż Ty cały materiał? [/quote]
Gdzie masz napisane, że byli to kibice Wisły ?
"Zaraz po otwarciu Euro i pierwszym spotkaniu Polska-Grecja, na pierwszej pozycji w głównym dzienniku telewizji BBC znalazło się doniesienie na temat rasistowskich, małpich wrzasków kibiców Wisły na widok czarnoskórych graczy trenującej na ich boisku drużyny Holandii".
Tutaj czytaj ostrożnie, powoli, i myśl o czym chcesz się dowiedzieć.
[quote=adzygmunt] "Zaraz po otwarciu Euro i pierwszym spotkaniu Polska-Grecja, na pierwszej pozycji w głównym dzienniku telewizji BBC znalazło się doniesienie na temat rasistowskich, małpich wrzasków kibiców Wisły na widok czarnoskórych graczy trenującej na ich boisku drużyny Holandii". Tutaj czytaj ostrożnie, powoli, i myśl o czym chcesz się dowiedzieć. [/quote]
Słuchałeś informacji w dniu dzisiejszym radia RMF o godzinie 12.
Holenderskie media donoszą, że incydentu o którym piszesz NIE BYŁO.
DZIENNIKARZE BYLI NA TRENINGU I NIE STWIERDZAJĄ TAKIEGO FAKTU !!!
To jest drugi news, być może prawdziwy. UEFA wszczęła w tej sprawie dochodzenie!
ciekawe ile będą kosztowały bilety
gdzie można kupić bilety na mecz Wisły z Piastem ?
[quote=gość: kooniczynka] gdzie można kupić bilety na mecz Wisły z Piastem ? [/quote]
w sklepie
kinder w jakim sklepie ? konkrety poproszę !
[quote=gość: kooniczynka] kinder w jakim sklepie ? konkrety poproszę ! [/quote]
żartuje pewnie będą w kasie biletowej na Dalinie
Biletów ma być około 1000 a cena pewnie 15-20 zł
będzie można kupić zaraz przed meczem, czy na ten czas może już zabraknąć ?
[quote=gość: kooniczynka] będzie można kupić zaraz przed meczem, czy na ten czas może już zabraknąć ? [/quote]
PEWNIE TAK
No cóż to było raczej pewne po dzisiejszym blamażu, Franek Smuda za Probierza, tradycyjny nieudacznik dożyna ledwo dychającą Wisłe po czym ta ląduje tam gdzie jej miejsce w 1 lidze. To bardzo wiarygodny scenariusz i życzę go z całego serca.
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że witełka z Polonią wygrała hihihi ! Jutro mam popołudniówki w kołchozie zwanym TF alez paniczyki będą zmartwione, będzie miło popatrzeć.
ha ha ha ha tyle tylko dodam brawo Polonia!!!
Już przestałem kibicować Wisełce żal oglądać tych patałachów :)
ha ha ha!! kibice wisły obudzcie się kolekcjoner i reszta śmiesznej abg