Forum » Sport

Wolne tematy o rajdach, motoryzacji itp

• 16 sie 2010

Obajt - sugerujesz ze nie potrafie czytac?:) impreza bardzo fajna, wiec na temat organizacji nie moge powiedziec nic zlego, tylko smiesza mnie takie wypowiedzi w gazetach Pana SuperZaradnego Prezesa :) gdzie chwalimy sie ze robimy impreze z liczba zalog na poziomie RSMP, jednoczesnie nie znajac regulaminu tej imprezy:) taki faux pas z jego strony, nie pierwszy i nie ostatni...

nie szukam zadnych minusow na sile, baa nie znalazlem zadnego minusika na temat imprezy:) (Wywiad przeprowadzony byl przed impreza).

• 16 sie 2010

[quote=obajt]Viv po co mamy czasy wypisywac? [/quote] jak to po co? W sumie po nic, rzeczywiście wystarczy krótka wzmianka "była impreza" po co się rozpisywać? Dobrze, że rajdy, kręcioły i KJSy mają zazwyczaj swoje strony, lub na stronach klubowych podawane są czasy i klasyfikacje. Ale skoro tak zostało ustalone to OK nie wnikam, tylko jaki jest powód?

Dobrze, że w Lausitz podają czasy i mogłem już na drugi dzień cieszyć się, że objechałeś klase.

Zatem przypuszczam, że kolejna impreza to będą dwa posty : będzie impreza i drugi była impreza. Mocno hermetycznie się robi.

• 16 sie 2010

Z innej beczki: jeżeli ktokolwiek ma ochotę wziąć udział w 3 dniowej imprezie Rajdowego Pucharu Polski, popracować blisko rajdówek podobnie jak na tegorocznym krakowskim, to AK Śląski potrzebuje jeszcze trochę ludzi - oczywiście nie za darmo. Wstępnie zgłosiło się od nas kilka osób na Wisłę jednak nałożył się termin 10-12IX i organizujemy VIII rundę PPAiK (6 OS-ów x 2)
    zdjecie

tym samym jest sporo miejsc do obsadzenia na Rajdzie Wisły. Chętnych na Wisłę zapraszam na meila: rallymyslenice@interia.eu

• Przemek 16 sie 2010

Czesiek skad ta pewnosc ze to akurat błąd prezesa? Rozmawiałes z kims na ten temat kto jest w to zaangazowany? viv czasy i informacje beda ale juz na naszej nowej stronie. Nie bedzie takich informacji na miasto-info.

• 16 sie 2010

Obajt -> :D :D :D :D :D :D :D :D masz racje, moj blad, jak w ogole moglem pomyslec ze prezes moglby popelnic blad :) kto jak kto, ale on?:) nie:) zreszta, przeciez nie kazdy musi znac regulaminy:D

"czterdzieści" brzmi bardzo podobnie do "pięćdziesiąt"
    ale fakt, mogli sie pomylic przy DPD, czesto spotykane jest ze w 2 miejscach popelniamy literowke, w tym przypadku "cyfrowke" :D

Planujecie nowa strone? To dobrze, moze beda sie znajdowac aktualne informacje dzieki temu:) no i forum moze sie pojawi?:)

• Wojtek 16 sie 2010

Viv i Czesiek jak czytam wasze posty to mam wrażenie że wam nikt nie jest w stanie dogodzić jak nie czasy, to prezes ,to znowu nie reklamowana impreza zachowujecie się trochę jak szczeniaki (nie wiem ile lat ma Czesiek ale cóż rozum jak widać nie idzie w paże z wiekiem)
    Czepiacie sie wszystkiego
    Widzę że jak już nam w motosporcie wyszła całkiem dobrze impreza i ludzie są zadowoleni to wy się bzdetów zaczęliście czepiać - a tak w ogule to sami chyba wiecie że prasa jaka by nie była potrafi popisać się słabym artykułem który ni jak się ma do żeczywistości
    Jak macie jakieś pytania to zapraszam na zebrania - tam macie wiadomości z pierwszej ręki
    POZDRAWIAM

• 16 sie 2010

Przemek dzięki za odpowiedź którą zrozumiałem. Pytałem czy będą czasu tu lub na stronce klubowej. Odpowiadasz: po co czasy wypisywać, Ci co byli to wiedzą - więc nie zrozumiałem tej odpowiedzi, teraz jest rzeczowo.

Wojtek nie czepiam się bo nie ma czego, impreza lux, czasy chciałem looknąć i tyle. Ty nie śledzisz rywalizacji rajdów lub kierowców którzy Cię interesują? Wystaryczło napisać nie będzie czasów bo nie lub będą na stronce.

Za zaproszenie na zebrania bardzo Ci dziękuję ale na razie nie skorzystam.

• 16 sie 2010

Wojti - popros Prezesa o slownik ortograficzny:)

• Wojtek 16 sie 2010

Czesiek widzę że jastes taki wygadany
    i z tego co piszesz nie wynika jak byś należał do klubu więc stary zapraszam Cie do nas może nam coś doradzisz wyprowadzisz na dobrą drogę (twoją drogę :))- a tak w ogóle ty jakiś dziwny jesteś - istniejesz ty czy może ktoś dwa konta ma no bo tak razem z Waldim sobie piszecie jak byście sie umawiali więc przyjdzcie obaj do nas po co to tyle klikać palce cie boleć nie będą

• Wojtek 16 sie 2010

no widzisz i znów się bzdetów czepiasz

• Wojtek 16 sie 2010

Viv patrz kto co pisze!

• Wojtek 16 sie 2010

To jak będzie wpadacie na nasze zebranie?

Osobiście was o terminie poinformuję

• 16 sie 2010

Idac dalej jest opcja na forum edytuj, nie musisz pisac 3 postow pod rzad;) edit: juz 4 postow:)

od tego jest forum, aby poruszac takie kwestie, napisalem ze impreza byla spoko i pod wzgledem organizacyjnym nie mam nic:) respect ze udalo sie tak szybko ogarnac "impreze zastepcza" ... smieszy mnie jednak cala ta otoczka zwiazana z klubem, czlonkami, dzialaczami (nie mam tutaj na mysli Obajta, bo jak widze jako jeden z nieliczcnych ogarnia wszystko, za co mu chwala).

a po co mam przychodzic jak i tak "gora" wie lepiej? :)

• Wojtek 16 sie 2010

to po co się wpierniczasz skoro nawet nie chcesz być klubowiczem - powiec mi po co?
    Tylko nie opowiadaj znowu że zarząd Ci nie odpowiada, lub śmieszy Cie cała ta otoczka z członkami
    Bo to żenujące jest
    Ja jestem również członkiem PZW w M-cach i tam jest taka sama chiererchia
    nikogo to jakoś nie denerwuje

• 16 sie 2010

[quote=Czesiek_z_Polanki]Planujecie nowa strone? To dobrze, moze beda sie znajdowac aktualne informacje dzieki temu:) no i forum moze sie pojawi?:)
    [/quote] z jabcokami i tak Cię nie wpuszczą (ferment...ują jeszcze), z resztą mnie też nie wpuszczą ;-D http://www.youtube.com/watch?v=ykxt8sxeI5A

• 16 sie 2010

Byłem i jechałem, muszę z zadowoleniem przyznać, że impreza przeszła moje oczekiwania. Na forum widziałem wymianę zdan apropo poprzedniej edycji i narzekania, że pachołkolandia i ciasno itd.... obejrzałem też kilka filmików z tych placów z poprzednich pojeżdżawek..... po tej "lekturze" miałem wielkie wątpliwości......ale...... pojechałem. Ustawienie tras na placyku, zwłaszcza na tym mniejszym było naprawdę fenomenalne (tam się więcej nie da zrobić) nawet większe auta miały sie jak nawinąć, na placu w Jaworniku było równiez ciekawie i znacznie szybciej - nawet sej leciał pare razy ponad 80-90. Atmosfera była świetna, masa zabawy i uśmiechu, sprawne startowanie załóg z naprawde krótkim czasem oczekiwania. Wszyscy zawodnicy i organizatorzy z wielkim rogalem na twarzy - GRATULUJĘ!!! I z największą przyjemnościa przyjade na kolejna imprezkę.
    Żeby nie było, że tak wszystko chwalę to jedna uwaga do organizatorów Panowie - punkt regulaminu: 10. Nagrody i puchary
    Po 2 puchary za 3 pierwsze miejsca w klasyfikacji generalnej imprezy oraz po 2 medale za 3 pierwsze miejsca w klasie.
    Nie żeby medale czy puchary były najważniejsze ale jeżeli cos takiego obiecujecie w regulaminie to potem jednak pozostaje pewien niedosyt kiedy pilot dostaje tylko dyplom. Nie chcę się tego jakoś strasznie czepiać ale wszyscy wiemy jak to jest - jeżeli sie obiecuje komuś, ze c os dostanie a potem nic z tego to jest trochę smutno.....
    Pozdrawiam i życzę jak najmniejszej ilości błędów w kolejnych podejściach.
    Marcin 'Coshi' Śliz
    PS: Tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi.....

• 16 sie 2010

[quote=Wojti 8106]
    Ja jestem również członkiem PZW w M-cach i tam jest taka sama chiererchia [/quote] noooo to mnie zaymponowałeś teraz wąski http://www.youtube.com/watch?v=KdhwopvTf18

[quote]PS: Tylko ten nie popełnia błędów kto nic nie robi.....[/quote] Coshi lepiej nie powtarzaj głośno w MSM, dłużej pożyjesz spokojnie jak powiesz, że Cię gardło boli. Oczywiście żarcik nie na miejscu z mojej strony.

Zdecydowanie super trasy. Parkingi wykorzystane niesamowicie na max-a. Rewelacja. Trochę mi się tylko łezka w oku kręci, bo jak mówiłem wcześniej róbmy mete STOP bo szkoda 40-50m na dohamowanie i wyłapanie prędkości to było wtedy źle i to nic nie wnoszący element był. Widać, za mało przekonujący byłem albo autorytetu brakło, mea culpa.

• 16 sie 2010

"to po co się wpierniczasz skoro nawet nie chcesz być klubowiczem - powiec mi po co?"

oO zaskoczyles mnie chlopie teraz, jesli takie podejscie jest w klubie to respect

• 16 sie 2010

"Tylko nie opowiadaj znowu że zarząd Ci nie odpowiada, lub śmieszy Cie cała ta otoczka z członkami Bo to żenujące jest "

dokladnie, zenujace jest zachowanie niektorych osob, zenujace jest pranie brudow na forum myslenickim (patrz przeszlosc)...

"Ja jestem również członkiem PZW w M-cach i tam jest taka sama chiererchia "

Gratuluje, tam tez Ci nie chcieli zasponsorowac slownika?

i powtarzam kolejny raz, organizacyjnie wypas, tylko popracujcie nad PR, bo to lezy...

• Wojtek 17 sie 2010

viv czesiek czy jak ci tam już sam nie wiem pod iloma pseudo piszesz - sorki za te błędy i mam nadzieję że już nie będziesz ich musiał czytać POZDRAWIAM
    Szkoda nerwów na tym forum
    Jeśli kogoś jeszcze zdenerwowałem to z góry przepraszam!
    POZDROWIENIA (żaułję tylko że się dałem wciągnąć w tą ogólno-myslenicką pyskówę, cóż czasem człowieka zaćmi i za wszelkącenę chce reagować na głupotę innych)

• 17 sie 2010

Wojti Obajt jeszcze kilkanaście godzinek i będzie klubowe forum po co sie bedziemy stresować jakimś grzebieniem z pól elizejskich lub sztywnym daszkiem ja już to olewam!

• 17 sie 2010

witam sa jusz moze jakies fotki z ostatniej imprezy albo jakies filmiki.

• Michal P. 17 sie 2010

[quote]Zapraszamy na trzecią eliminację Pucharu WRT Rally Oes, która odbędzie się 22 sierpnia 2010 roku, i również tym razem odkryje zupełnie nowe tereny i ciekawą trasę tuż obok Dobczyc – w miejscowości Czasław.

Zawody rozpoczną się o godzinie 12:00 i składać się będą z dwóch przejazdów sportowych jednego odcinka ( w razie niskiej frekwencji, istnieje możliwość zorganizowania trzeciego przejazdu - do klasyfikacji końcowej będą się wliczać dwa najlepsze przejazdy ).

Zapisy prowadzone będą na miejscu w dniu zawodów w godzinach od 10:00 do 11:00 ( bardzo prosimy o punktualne przybycie ). Informujemy, że kolejność przyznawania numerów startowych będzie odpowiadała kolejności zgłaszających się zawodników! Liczba załóg ograniczona do 60 - decyduje kolejność zgłoszeń. Zawodnicy zostaną podzieleni na pięć klas w zależności od pojemności silnika samochodu, którym wystartują w zawodach: I - do 903 cm3, II - 904 - 1300cm3, III - 1301 cm3 - 1600 cm3, IV - 1601 - 1900cm3, V - powyżej 1900cm3.

Wszyscy uczestnicy zobowiązani są do startu w kaskach ( możliwość wypożyczenia u organizatora na czas swojego przejazdu ), zapiętych pasach bezpieczeństwa, oraz włączonymi światłami mijania. Do udziału w imprezie zostaną dopuszczeni kierowcy posiadający prawo jazdy, aktualne ubezpieczenie OC, oraz ważny przegląd techniczny pojazdu. Zalecane jest ubezpieczenie NNW.

Dla pierwszej trójki wszystkich pięciu klas, oprócz dyplomów zostaną wręczone również specjalne karnety na bezpłatną jazdę gokartami na torze kartingowym WRT karting w Krakowie przy ulicy Nowolipki 3.

Dodatkowo dzięki KLUZIEWICZ.PL oraz OKLEJANIE.NET zgodnie z Regulaminem Ramowym Pucharu WRT Rally Oes 2010, dla zwycięzcy całego Pucharu WRT Rally Oes czeka kupon na bezpłatny projekt oklejenia oraz na oklejenie samochodu!

Pierwsza trójka wszystkich pięciu klas na koniec Pucharu WRT Rally Oes również otrzyma kupony rabatowe na projekt oklejenia oraz na oklejenie samochodu!

Gorąco zapraszamy również wszystkich posiadaczy dużych Fiatów 125p oraz Polonezów do rywalizacji w specjalnie utworzonej dla Was klasie FSO. Więcej na ten temat w aktualnościach na naszej stronie pod tytułem "Klasa FSO"

Serdecznie zapraszamy wszystkich zawodników i kibiców życząc dobrej zabawy! [/quote]

http://poludniowy.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=102&Itemid=1

• 18 sie 2010

hej jestem zawodnikiem i tez interesuja mnie wyniki. pzdr

• 19 sie 2010

Gościu hej czasówki się zagubiły i niet wyników ha ha.

Odpowiedz