Forum » Sport

Wolne tematy o rajdach, motoryzacji itp

• 20 cze 2012

Impreza niby za 10 dni, a w dalszym ciagu brak szczegolowych informacji... nie kazdy moze sobie zaplanowac start dzien przed... gratuluje podejscia organizatorom

6 Cytuj
  • 25 cze 2012

impreza coraz bliżej a tu żadnych informacji na jej temat nie ma :/

1 Cytuj
  • 25 cze 2012

imprezy raczej nie będzie, bo nie ma się kto za to wziąść.. :(

1 Cytuj
  • 25 cze 2012

to po co pisać coś takiego na stronie ??

3 Cytuj
  • 27 cze 2012

Na stronie motosportu pojawił się regulamin rallysprintu organizowanego 30.06.2012r http://mmotosport.pl/wp-content/uploads/2012/06/regulamin-uzupelniajacy-My%C5%9Blenice11.doc

4 Cytuj
  • 27 cze 2012

A czy ktoś w Myślenicach jezdzi na Trialu??

2 1 Cytuj
  • 27 cze 2012

o ile znam tych dwóch Panów będzie ciekawie Marek Majewski vs Prezes Skałka :-)

2 3 Cytuj
  • 29 cze 2012

chciałbym się wybrać jutro na ten mini rajd, ale oczywiście organizatorzy zapomnieli o nas kibicach i nawet mapki z miejscem tego rajdu nie opublikowali, bo niby po co, przecież im będzie ich mniej to wszystko się uda i nikt nie bedzie narzekał... dramat.. ale widocznie lubicie wszystko tylko dla siebie robić :/ a szkoda bo myślałem że jakoś to będzie ale widzę że to już jest koniec.. pozdrawiam

2 2 Cytuj
  • 29 cze 2012

Myślę że powinna pojawić się jakaś informacja dla kibiców bo takie zawody organizuje się nie tylko dla zawodników.Jak zwykle z informacją u nas kiepsko.

2 1 Cytuj
  • 29 cze 2012

przesz jest napisane w regulaminie rajdu :-) , że jeden przy Cooperze a drugi na Zarabiu problem w tym, że co drugi uczestnik czyta regulamin a co setny kibic w regulamin zaglądnie aby się o próbie dowiedzieć. Co ciekawe jako główne info na głównej MSM jest kolejna impreza a rajd trzeba szukać po sznurku schowany na stronie (index po archiwum ?!). Co najmniej dziwne....w tak schowany link to nawet zainteresowany nie trafi.

2 2 Cytuj
  • 29 cze 2012

Viv i znowu muszę się z Tobą zgodzić.Taka impreza powinna być rozproganowana bo wielu kibiców chętnie wybrało by się .Tak się składa że po imprezie u nas pojawiają się informacje a przed jakoś cisza.Coś słaba polityka informacyjna MM?

2 1 Cytuj
  • 29 cze 2012

Viv, jak możesz to puść mi bita bo posiałem numer do Ciebie.
    Pozdrawiam - MarekM

1 1 Cytuj
  • 29 cze 2012

[quote=gość: MarekM] Viv, jak możesz to puść mi bita bo posiałem numer do Ciebie.
    Pozdrawiam - MarekM [/quote]
    Viv tu ma ciocię tam ma wuja znajomości ma od ** taka prawda każdego zna ale niestety tylko z internetu :-(

5 3 Cytuj
  • 29 cze 2012

Bawcie się dobrze,jadę na Słowację tam są rajdy dla kibiców.

3 2 Cytuj
  • 29 cze 2012

ale czego oczekujecie wiecej? sa po myslenicach plakaty, gdzie jest podana lokalizacja prob i godzina startu, dodatkowo szczegolowe informacje znajduja sie na regulaminie na stronie motosportu, do ktorego odnosnik mozna znalezc powyzej, wystarczy tylko odrobina checi

4 2 Cytuj
  • 29 cze 2012

Mam wrażenie, że niektórzy chcieliby dostać imienne zaproszenie...

5 2 Cytuj
  • 30 cze 2012

[quote=gość: MarekM] Viv, jak możesz to puść mi bita bo posiałem numer do Ciebie.
    Pozdrawiam - MarekM [/quote]
    Marek poszło na biuro@safetypoludnie.pl z prosbą o przekazanie Tobie mojego numeru - tez sima zmieniałem i posiałem wszystkie kontakty.

1 1 Cytuj
  • 30 cze 2012

[quote=gość: misiu *****]
    Viv tu ma ciocię tam ma wuja znajomości ma od ** taka prawda każdego zna ale niestety tylko z internetu :-( [/quote]
    człowiek może wydawać się idiotą jeżeli nic nie mówi, ale czasem lepiej nic nie powiedzieć niz się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. A wersja dla Ciebie do zrozumienia bo przekaz mógł być za trudny : "lepiej czasem pierdnąć niż się odezwać".

1 2 Cytuj
  • 30 cze 2012

[quote=gość: Ktoś1] Mam wrażenie, że niektórzy chcieliby dostać imienne zaproszenie... [/quote]

a ja mam wrażenie, że od początku zostało pominięte dla kogo wszelkie "igrzyska" -już od zarania cesarstwa rzymskiego- są organizowane i skąd bierze się ich sukces także finansowy i marketingowy, biorąc za przykład nawet PL-EURO2012 gdzie zawodnicy odpadli na początku. Trzeba jednak minimum podstaw aby zrozumieć , że nawet z mierną ilością startujących mozna porażkę przekuć w sukces ;-)
    a plakaty jak główną formę propagandy to się lepiło w PRLu a nie w XXI wieku. Nie zdziwi mnie jak zaczną napędzać statystów "w zamian za pochwałę prezesa w książkę pracy członka" (to słowa samego prezesa niestety, nie moje żeby nie było).
    Jaki sternik tacy i żeglarze i okręt niestety.

zdjecie

1 1 Cytuj
  • 30 cze 2012

byłem widziałem, podobało mi się :) a placyk na małpim i konfiguracja zajebiaszcza :) dużyyy +

5 Cytuj
  • 30 cze 2012

[quote=gość: s16] byłem widziałem, podobało mi się :) a placyk na małpim i konfiguracja zajebiaszcza :) dużyyy + [/quote]
    zgadza sie ! Od poczatku mówiłem, ża małpi jest wypas bo konfigurować można bez mała dowolnie a dodatkowo zapętlać i full bezpiecznie przy prędościach rzędu 30-40km/h -->to było wtedy , że nie bo się wyrozbijają, bo drzewa, bo ciasno - nie było wtedy woli. Było to w ten sam czas co przedstawiłem trase koło Coopera z wykorzystaniem zatoczki po kostce + mostek, dokładnie tak jak idzie obecnie. Były wtedy plany dorobienia spychem i walcem łącznika szutrowego z zapętleniem OSu, z resztą tuz przed realizacją ....ale się rozeszliśmy z MSM.
    I podpowiedź : płaskie nawroty części toru crossowego można wykorzystać do OSu szutrowo-asfaltowego lub w końcu ten łącznik zrobić i puścić OS w kółko i UWAGA OS równoległy byłby jak wymarzony a jest to najbardziej z widowiskowych widowisk :-))) świetnie rozreklamować i mamy prawi Mikołajki w Myślenicach, dwa dni 2xpo 50załóg za 100zł = 10 000zł dla klubu, tylko czy jest na tyle ludzi ? Ale teraz będzie pewno krzyk a za chwile tak właśnie pójdzie odcinek :-)))

4 1 Cytuj
  • 30 cze 2012

totalna porażka z tom imprezom !!!!!!!!!!

2 4 Cytuj
  • 30 cze 2012

[quote=gość: masakra !!] totalna porażka z tom imprezom !!!!!!!!!! [/quote]
    nie wiem kolego bo mam to wedeupie znaczy się nie byłem i nie widziałem, podziel się newsem co Cię tak zaniepokoiło ? W końcu mozna było upalać więc na pewno nie było az tak źle.

5 Cytuj
  • 1 lip 2012

masakra !!
    +1
    -1
    totalna porażka z tom imprezom !!!!!!!!!!

Największą porażką to Ty jesteś , tak więc nie wypowiadaj się.

6 2 Cytuj
  • 3 lip 2012

http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-myslenicki/sport-myslenicki/1229367-rajdowcy-jezdzili-w-samym-centrum-zarabia.html
    Ten sam szablon od dawna,pochwała Prezesa wymienienie nazwisk tych samych zawodników a o imprezie niewiele.To jak tytuł wskazuje miało być o tych co jeździli a nie o tych których nie było,tym bardziej że była to impreza dla amatorów a nie zawodników z RPP i RSMP.Jak zwykle dużo i o niczym.

4 1 Cytuj

Odpowiedz