No właśnie ja też nie wiem,bo nigdzie jeszcze nie podano.Myślę ,że tak jak zwykle czyli koniec czerwca/początek lipca ,a nie tak jak w zeszłym roku przez powódź.
Piątek - jakiś mało znany zespół ;)
Sobota - jakiś jeszcze mniej znany zespół :D
Niedziela - kapela weselna (najlepsza w województwie) :P
Poniedziałek - Radiohead & Pogodno -.-
Ja myślę tak, żeby w każdy dzień było coś dla ludzi z jakby to powiedzieć osobnej subkultury.
Piątek - Big Cyc / Happysad < - Tu do rozgryzienia
Sobota - Shaun Baker/(Ewentualnie jakiś inny komercyjny artysta, którego ludzie dobrze znają) a na dyskotece kogoś ambitniejszego <: Dave Schiemann np. <:
piatek: napewno bedzie Dżem - bo tak mówili w tamtym roku
w sobote: hmm. moze byc Mezo albo Mrozu najlepiej
niedziela : hah. niech będą Baciary albo Borys Czapiewski lol hah.
- piąrek: Dżem,
- sobota: Edyta Górniak - tak jak już ktoś wcześniej napisał, ma pięknie zaaranżowane koncerty, naprawdę warto posłuchać Jej głosu na żywo....
- niedziela: Jakiś zespół, np. Afrimental czy coś w tym stylu...
jest juz maj, prawie połowa maja, a nadal nie wiadomo kto bedzie na dm pewnie coś zawalili za pozno zaczeli załatwiac jak zwykle ale jesli to prawda to bedzie duza szansa dla młodych lokalnych artystów
No właśnie ja też nie wiem,bo nigdzie jeszcze nie podano.Myślę ,że tak jak zwykle czyli koniec czerwca/początek lipca ,a nie tak jak w zeszłym roku przez powódź.
Piątek - Happysad
Sobota - Happysad
Niedziela - Happysad
<33
nie no a tak serio to :
Piatek - happysad
Sobota- Dżem
Niedziela - jakiś mało znany zespół :)
Piątek - jakiś mało znany zespół ;)
Sobota - jakiś jeszcze mniej znany zespół :D
Niedziela - kapela weselna (najlepsza w województwie) :P
Poniedziałek - Radiohead & Pogodno -.-
Ja myślę tak, żeby w każdy dzień było coś dla ludzi z jakby to powiedzieć osobnej subkultury.
Piątek - Big Cyc / Happysad < - Tu do rozgryzienia
Sobota - Shaun Baker/(Ewentualnie jakiś inny komercyjny artysta, którego ludzie dobrze znają) a na dyskotece kogoś ambitniejszego <: Dave Schiemann np. <:
Niedziela - Golec uOrkiestra / Zakopower
Ja proponowałabym
PIĄTEK : Afromental, Mezo lub Natural dread killaz
SOBOTA : Doda, Ewa Farna lub Sasha Strunin
NIEDZIELA : 2+1, Edyta Górniak lub Czerwone Gitary
Bardzo podobają mi sie zespoły które wymieniła wyżej: Izkaa
Oh tak zgadzam się z ewusiass bardzo dobrzy wykonawcy proponowani przez Izkaa
Naprawde całe Myślenice zabawiłyby się nieźle... :D
Faktycznie fajne propozyjce ze strony Izkaa
Piątek:HIM
Sobota:NIGHTWISH
Niedziela:EPICA
Wtedy będzie zajebiście!!!
Piatek : deszcz
Sobota : pada
Niedziela : leje
Nie lepiej?
Afromental - bardzo dobra propozycja :)
Acid Drinkers , Dżem , Bajm - gdybym ja decydował
piatek: napewno bedzie Dżem - bo tak mówili w tamtym roku
w sobote: hmm. moze byc Mezo albo Mrozu najlepiej
niedziela : hah. niech będą Baciary albo Borys Czapiewski lol hah.
dokładnie w sobote disko polo było by super ludzie by odlecieli w kosmos haha
zaspiewali by wódko ma albo jak sie bawia ludzie
Co z wódko ma czy jak się bawią ludzie jak to ma być gwiazda a nie kawałek który może śpiewać nawet Rysiek z Klanu czy też inny Maciek.
Moje typy;
- piąrek: Dżem,
- sobota: Edyta Górniak - tak jak już ktoś wcześniej napisał, ma pięknie zaaranżowane koncerty, naprawdę warto posłuchać Jej głosu na żywo....
- niedziela: Jakiś zespół, np. Afrimental czy coś w tym stylu...
Ludzie !! Po co piszecie kogo byście chcieli skoro i tak nikt tego nie przeczyta tylko wezmą kogoś najtańszego pewnie...;//
a mi się wydaje że
piątek: dżem
sobota: feel
a niedzielę jeszcze dogrywają
:)
Kto by chciał metalice?
Nie wiem czy wezmą najtańsze zespoły,ale faktem jest ,że nikt z osób wybierających tu nie zagląda.Więc pomarzyć sobie możecie.
A Metallica będzie w Warszawie 16 czerwca ,kto chciał to kupił bilety i pojedzie.
jest juz maj, prawie połowa maja, a nadal nie wiadomo kto bedzie na dm pewnie coś zawalili za pozno zaczeli załatwiac jak zwykle ale jesli to prawda to bedzie duza szansa dla młodych lokalnych artystów
co racja to racja
Kupicha w każdej lodówce , sokowirówce i wentylatorze jest po co jeszcze na dni myślenic
czyli dalej nic nie wiadomo na pewno? ;p
Po co się spinacie kto będzie a kogo nie będzie ... , nie macie na to najmniejszego wpływu a na jarmark DM i tak przyjdziecie...^^