[quote]chciałam zaqpytac czy beda dni myslenic albo cos w tym stylu [/quote]
To już jest zupełna ignorancja forum i żenujące lenistwo...
--> sylwia czy Ty skrobiąc to zapytanie rzuciłaś chociaż okiem na ostatnią stronę tego tematu?
p.s. ja się wogóle dziwię moderatorom że jeszcze tematu nie zamknęli...
Czarnulkaa Ty to chyba pełnoletnością nie grzeszysz...
Rozwalają mnie takie wpisy "przyszłości narodu", gdzie jedynym przymiotnikiem na wszystko jest "zajebisty".
A jak to śpiewał pan M. "od techno można z nudów zdechnąć" i NIE KAŻDY dobrze się bawi przy czymś takim.
Dla wszystkich, którzy sobie nie radzą z używaniem przegladarki internetowej: Dni Myślenic odwołane
Wiem, ponieważ rozmawiałem z Panem Burmistrzem...
DNI MYŚLENIC ODWOŁANE I BARDZO DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To proponuje zamknąć temat. Chyba jest to możliwe.
Ale nie ma jeszcze oficjalnej wiadomości , poczekajmy.
To skoro temat otwarty, to proponuję Deicide!
HURRA!!!
Tak, informacja jest potwierdzona. W najbliższym czasie ma ukazać się w mediach. Tegoroczne Dni Myślenic zostały odwołane.
Ja chcem Jole Rutowicz ,najwienkszom gwiazde z polski
http://myslenice.pl/informacje/index.php/component/content/article/36-aktualnoci/122-dni-mylenic-odwoane
no to juz pewne :(
http://www.miasto-info.pl/myslenice/dni-myslenic-2010-odwolane
TERAZ już nikogo...
Temat jest aktualny wystarczy zmienić cyfrę na 2011 :)
A jeżeli tylko polskie zespoły/wykonawcy to ja bym chciał któryś z tych w przyszłym roku
w piątek lub sobotę:
Lady Pank , TSA , Budka Suflera , Izrael , Acid Drinkers , Kult , IRA , Bajm , Kat, Turbo , Vavamuffin , Oddział Zamknięty , T.love , Dżem , Kobranocka , Myslovitz , Rezerwat , KSU , Perfect , Wilki , Big Cyc , Armia , Hey , Dezerter , Maleńczuk , Kazik Na Żywo , Anita Lipnicka , De Mono , Elektryczne Gitary ,
Raz Dwa Trzy, Piersi lub jakieś młode dobre energetyczne zespoły...
a w niedzielę coś biesiadnego w rodzaju Zakopower , bracia Golce albo coś w stylu Czerwone Gitary , Zbigniew Wodecki - dla rodzin i osób starszych.
ŻADNYCH PLASTIKOWYCH GWIAZDEK - szkoda kasy na beztalencie.
Czy to prawda ze odwołano Dni Myślenic????
Z powyższych tekstów tak właśnie wynika.
Tak odwołane, ale mają być "Alternatywne Dni Myślenic"
Słyszałem, że Alternatywne Dni Myślenic mają odbyć się w Banderozie. Ma przyjechać Antek Wąs Band, Shazza Sound System oraz Zespół Pleśni i Srańca.
a wiadomo kto miał być w tym roku?
Tylko Ewa Farna!!! :D
chciałam zaqpytac czy beda dni myslenic albo cos w tym stylu
[quote]chciałam zaqpytac czy beda dni myslenic albo cos w tym stylu [/quote]
To już jest zupełna ignorancja forum i żenujące lenistwo...
--> sylwia czy Ty skrobiąc to zapytanie rzuciłaś chociaż okiem na ostatnią stronę tego tematu?
p.s. ja się wogóle dziwię moderatorom że jeszcze tematu nie zamknęli...
[quote=VideoEoeo]JA osobiscie Video !. Ostatecznie Feela i Dode ;/[/quote]
ja woel zeby jakies technoo leciało...a nie jakas zjebana doda...;/
Ja jestem za tym, zeby jakies zajebiste techno leciało...kazdy by sie fajnie bawił...a w nastepne dni tio jakies disco-polo...dla osób po 30 hehe...;)
http://www.miasto-info.pl/myslenice/dni-myslenic-2010-odwolane&error=captcha
Czarnulkaa Ty to chyba pełnoletnością nie grzeszysz...
Rozwalają mnie takie wpisy "przyszłości narodu", gdzie jedynym przymiotnikiem na wszystko jest "zajebisty".
A jak to śpiewał pan M. "od techno można z nudów zdechnąć" i NIE KAŻDY dobrze się bawi przy czymś takim.
Dla wszystkich, którzy sobie nie radzą z używaniem przegladarki internetowej: Dni Myślenic odwołane
ja bym chciała selene gomez ale to jest raczej nie możliwe