[quote]Zapytam inaczej, dlaczego starosta wydał pozwolenie?[/quote]
Pozwolenie na budowę wytwórni mas bitumicznych wydne zostało z równym poszanowaniem zapisów miejscowego planu zagospodarowania jak i decyzja środowiskowa.
To mogło zdarzyć się tylko w Myślenicach, pod rządami tego światłego samorządu...
Popatrz tajger, co napisałeś. Boli Cię najbardziej, to że przedsiębiorca zwany przez burmistrza filantropem ma z dzierżawy terenu sporą kasę... o szkodliwości dla środowiska ani słowa.
Wcale mnie to nie boli. Wspomniałem o tym, bo sam nie umiesz czy nie chcesz się doszukać przyczyn dla których decyzja została wydana pomimo WYRAŹNYCH ZAKAZÓW ZAPISANYCH W PLANIE.
Decyzja środowiskowa dla asfaltowni w Myślenicach, zlokalizowanej na działkach należących do filantropa została wydana z powodu... deszczu meteorytów jaki nawiedził w tym czasie naszą okolicę.
Jeżeli jest coś nie zgodne z prawem to dlaczego tym nie zajął się sąd ?
Tyle donosów już złożono na gminę przez grupkę Kielanowców i nic.
To są zwykłe pomówienia bez pokrycia.
TO JEST DZIAŁALNOŚC SPOŁECZNA PANA KIELANA O KTÓREJ PISZE NA SWOJEJ STRONIE.
wakat na stanowisku, to też część spisku?
Wakat..:)
A konkurs kwalifikacyjny był?
[quote]Zapytam inaczej, dlaczego starosta wydał pozwolenie?[/quote]
Pozwolenie na budowę wytwórni mas bitumicznych wydne zostało z równym poszanowaniem zapisów miejscowego planu zagospodarowania jak i decyzja środowiskowa.
To mogło zdarzyć się tylko w Myślenicach, pod rządami tego światłego samorządu...
ale odpowiada za to tylko burmistrz... he,he . Oj, tajger
Cały czas próbujesz mi coś wmawiać:).
BURMISTRZ WYDAJE DECYZJĘ ŚRODOWISKOWĄ.
BURMISTRZ ODPOWIADA ZE DECYZJĘ ŚRODOWISKOWĄ.
DECYZJA ŚRODOWISKOWA JEST OGNIWEM W ŁAŃCUCHU KTÓRY POPRZEDZA POZWOLENIE NA BUDOWĘ.
GDYBY BURMISTRZ NIE WYDAŁ DECYZJI ŚRODOWISKOWEJ NIE BYŁOBY MOŻLIWE POWSTANIE ASFALTOWNI.
GDYBY NIE POWSTAŁA ASFALTOWNIA, PRZEDSIĘBIORCA ZWANY PRZEZ BURMISTRZA FILANTROPEM NIE MIAŁBY SPOREJ KASY ZA WYNAJEM SZCZEREGO POLA W POBLIŻU RABY.
Rampa, zmień nicka, bo pod tym jesteś już chyba dostatecznie skompromitowany...
Popatrz tajger, co napisałeś. Boli Cię najbardziej, to że przedsiębiorca zwany przez burmistrza filantropem ma z dzierżawy terenu sporą kasę... o szkodliwości dla środowiska ani słowa.
Wcale mnie to nie boli. Wspomniałem o tym, bo sam nie umiesz czy nie chcesz się doszukać przyczyn dla których decyzja została wydana pomimo WYRAŹNYCH ZAKAZÓW ZAPISANYCH W PLANIE.
Bardzo Cię zatem proszę, napisz dlaczego ta decyzja została wydana?
Już piszę.
Decyzja środowiskowa dla asfaltowni w Myślenicach, zlokalizowanej na działkach należących do filantropa została wydana z powodu... deszczu meteorytów jaki nawiedził w tym czasie naszą okolicę.
:)
W każdym razie burmistrz jest niewinny:)
Jeżeli jest coś nie zgodne z prawem to dlaczego tym nie zajął się sąd ?
Tyle donosów już złożono na gminę przez grupkę Kielanowców i nic.
To są zwykłe pomówienia bez pokrycia.
TO JEST DZIAŁALNOŚC SPOŁECZNA PANA KIELANA O KTÓREJ PISZE NA SWOJEJ STRONIE.
No to ładną mafię tu mamy
no tak. Wiedziałem, że to nieziemska sprawa. Może ta asfaltownia w gwiazdach zapisana była. Chcesz walczyć z losem, tajger?
tajger, zapomniałem o tym: :)
gościu
paramparamparamparampa...
Przekręt goni przekręt...
Eh...
rampa przestań proszę, chyba już każdy, kto ma oczy otwarte widzi, że w tym mieście układ kryje układ..........
nieładnie... przekręcie.
Dzięki SEDNU ludzie przejrzeli na oczy!
Buka, domyślam się, że piszesz również o tym układzie, w którym jest W.K.?
nie bądźcie tacy... nie pdpisujcie się rampa, skoro rampą nie jesteście. Nie wypada.
Jest jeszcze jedna ciekawa sprawa: asfaltownia została przeznaczona do tymczasowego użytkowania na czas przebudowy zakopianki.
Remont zakopianki zakończył się rok temu. A asfaltownia?:)
Niech żyje demokracja i praworządność naszego burmistrza!:)
Niech żyje Dziennik Polski
[quote]Dzięki SEDNU ludzie przejrzeli na oczy![/quote]
Za klatkami, na banerze !!!!!
Niech żyje Myślenicka mistrzyni obiektywności!