[quote=gość: betina] A czy to ważne, jaki piec? Ciasto jest wspaniale wypieczone, mięciutkie. Polecam pizze z Wezuwiusza! :) [/quote]
Zgadza sie Wezewiusz jest the best!
[quote=gość: memo] gość: pizza italia napisał/a: No nareszcie w Italii remont!! Pizze Italia miała zawsze najlepszą w mieście ale syfiarski lokal odstraszał skutecznie. Mam nadzieje że wyremontują z gustem i że nię będzie tak jak ostatnimi czasy że ten sam chłopaczek kasował pieniądze a potem zabierał się do robienia pizzy.
A czy tam napewno bedzie pizzeria Italia?? [/quote]
No niestety nie kochani Italia juz nie wróci tam będzie teraz restauracja i to na 100%
Już wkrótce otwarcie :))
[quote=gość: oficer nawigacyjny] Właścicielami są ojciec i syn, którzy przez kilka lat, byli kucharzami okrętowymi. Więc może być ciekawie :-) [/quote]
Taak!na Titanicu!
Wezuwiusz rządzi w uwielbiam jeść tamtą pizze zwłaszcza z sosem czosnkowym. Miła obsługa dogodne godziny otwarcia a co do lokalu to ja nie uczęszczam tylko zamawiam do domu, nawet koło północy dowożą.
[quote=marko] Ostatnio po kilku miechach przerwy wsysnąłem Caprisiosę z DaGrasso. Cóż mogę powiedzieć: Uwaga, DaGrasso uzależnia:-) Pycha jak zawsze. [/quote]
Jak to ludziom niewiele potrzeba do szczęścia. Wystarczy kawałek podeszwy.
da grasso = ból brzucha
never ever in my life
To prawda Lisia Łapka Najlepsza!
[quote=gość: betina] A czy to ważne, jaki piec? Ciasto jest wspaniale wypieczone, mięciutkie. Polecam pizze z Wezuwiusza! :) [/quote]
Zgadza sie Wezewiusz jest the best!
Lisia łapka?? chyba żartujecie sobie
Alibi jest OK !
[quote=gość: memo] gość: pizza italia napisał/a: No nareszcie w Italii remont!! Pizze Italia miała zawsze najlepszą w mieście ale syfiarski lokal odstraszał skutecznie. Mam nadzieje że wyremontują z gustem i że nię będzie tak jak ostatnimi czasy że ten sam chłopaczek kasował pieniądze a potem zabierał się do robienia pizzy.
A czy tam napewno bedzie pizzeria Italia?? [/quote]
No niestety nie kochani Italia juz nie wróci tam będzie teraz restauracja i to na 100%
Już wkrótce otwarcie :))
Chyba jakas góralska, bo wejscie zrobione z "niby bali"
A co to za restauracja będzie ? z jednym stolikiem ? Przecie ten budynek to nawet na garaż za mały.
Tam nawet zaplecza nie ma, zeby coś ugotować. A kolejna pizzeria...hm no cóż..jest tego dużo.
hehe nie góralska :) , coś a la włoska, troszkę polskiej i na pewno będzie super :)
[quote=gość: tyuiop] hehe nie góralska :) , coś a la włoska, troszkę polskiej i na pewno będzie super :) [/quote]
na pewno ale jak chcesz promowac knajpe to sobie kup reklame a nie zapowiadaj nam jak bedzie super na forum
"Na pewno będzie super".......???? Po co kopiować knajpę, która jest zaraz za rogiem?
Właścicielami są ojciec i syn, którzy przez kilka lat, byli kucharzami okrętowymi. Więc może być ciekawie :-)
Nie wątpie w zdolności kulinarne właścicieli, ale po co kolejna włosko- polska knajpa w Myślenicach? są już 3... albo więcej.
najlepsza pizza jest w pizzeri jnes a reszte pizzeri w m-cach do kitu tak ze naprawde polecam tam zjesc.
[quote=gość: oficer nawigacyjny] Właścicielami są ojciec i syn, którzy przez kilka lat, byli kucharzami okrętowymi. Więc może być ciekawie :-) [/quote]
Taak!na Titanicu!
Wezuwiusz rządzi w uwielbiam jeść tamtą pizze zwłaszcza z sosem czosnkowym. Miła obsługa dogodne godziny otwarcia a co do lokalu to ja nie uczęszczam tylko zamawiam do domu, nawet koło północy dowożą.
niech was wszystkie dziewczyny ręka Boska broni iść do pracy do WALDIEGO !!!!
Ostatnio po kilku miechach przerwy wsysnąłem Caprisiosę z DaGrasso. Cóż mogę powiedzieć: Uwaga, DaGrasso uzależnia:-) Pycha jak zawsze.
[quote=marko] Ostatnio po kilku miechach przerwy wsysnąłem Caprisiosę z DaGrasso. Cóż mogę powiedzieć: Uwaga, DaGrasso uzależnia:-) Pycha jak zawsze. [/quote]
Jak to ludziom niewiele potrzeba do szczęścia. Wystarczy kawałek podeszwy.
[quote=gość: pszczoła] niech was wszystkie dziewczyny ręka Boska broni iść do pracy do WALDIEGO !!!! [/quote]
A czemu ?
szkoda że Italii nie ma ...:(
gość: pszczoła napisał/a:
niech was wszystkie dziewczyny ręka Boska broni iść do pracy do WALDIEGO !!!!
pewnie chce zniechęcić dziewczyny a sama się tam zatrudnić :D:P taki chwyt żeby pozbyć się konkurencji ;D
Tylko i wyłącznie CAMORRA (za salonem husqvarny). Prawdziwa pizza z pieca opalanego drewnem. Palce lizać, warta każdego wydanego na nią grosza.
najgorszą pizzę jadłem ostatnio w armando PORAŻKA:(