TESCO w Dekadzie.Ten sklep to jakaś pomyłka.
Ten cyrk , który odbywa się przy kasach samoobsługowych i tych zwykłych zresztą też , pokazuje jak traktowany jest tam klient.
Ten cyrk , który odbywa się przy kasach samoobsługowych i tych zwykłych zresztą też , pokazuje jak traktowany jest tam klient.
Moze i macie racje ze tek jest, do końca nie wiem bo jeszcze nie spotkała mnie żadna nieprzyjemna sytuacja ze strony obsługi Tesco tak jak i nowo otwartego stoiska z e- papierosami, które uratowało mnie przed allegro i oczekiwaniem na dostarczenie przesyłki, także fajny dostępny punkt. A co wy myślicie?
Moze i macie racje ze tek jest, do końca nie wiem bo jeszcze nie spotkała mnie żadna nieprzyjemna sytuacja ze strony obsługi Tesco tak jak i nowo otwartego stoiska z e- papierosami, które uratowało mnie przed allegro i oczekiwaniem na dostarczenie przesyłki, także fajny dostępny punkt. A co wy myślicie?
"Myślimy" że Redakcja powinna zweryfikować takie nachalne posty rekamowe i ustosunkować się do takiej krypto-rekamy.
Na marginesie: Taka krypto-reklama budzi u mnie niechęć do zachwalanego towaru. Pokazuje jedynie w jak perfidny sposób, zerowym kosztem ktoś próbuje "napędzić" sobie klientów. Nie stać Was na promocję?
To już nie można dodać żadnej własnej opinii żeby nie była odbierana jako krypto-relkama? Jestem zdanie ze od tego jest forum żeby wypowiadać swoje myśli swobodnie?A ze stoiska to ja sie po prostu ciesze ze w koncu jest takie w Myślenicach. perfidny to może jesteś Ty Mysleniczanie007 niczym Janes Bond.
Ależ nikt, tym bardziej ja nie zabrania się cieszyć! Wręcz przeciwnie, przestań zaśmiecać forum, i ciesz się aż do zdarcia lini papilarnych TU
Nota bene: To nie jest perfidia, to gorzka prawda. Polecam się na przyszłość!
renaw napisał/a:TESCO w Dekadzie.Ten sklep to jakaś pomyłka.
Ten cyrk , który odbywa się przy kasach samoobsługowych i tych zwykłych zresztą też , pokazuje jak traktowany jest tam klient.to znaczy jak?
To znaczy lekceważąco i nie poważnie .Kasy samoobsługowe wiecznie nie działają , albo nie można płacić gotówką.Jeśli już zapłaci się karta to też jest problem bo zdarzyło mi się ,że skasowało mnie dwa razy. Na pieniądze czekałam 2 tyg....itp, itd,
UWAGA NA ZŁODZIEJKI!!!!!! Chodzą po sklepach odzieżowych i kradną rzeczy wraz z wieszakami!! Są trzy, Najpierw wchodzi jedna, później dochodzą dwie i niby sie nie znają z tą pierwszą, wiek od około 35 do 45, Perfidnie umieją to robić, nie dajcie sie nabrać na to że są miłe i eleganckie, bo mnie właśnie to zbiło z tropu na początku, dzwońcie odrazu na policje lub zamykać sklep i niech wyciągają co nakradły!!!!
Moglabys na piv podac troszke obszerniejsze info ? Zona tez domysla sie i ma swoje typy. Teraz oczy trzeba mies wszedzie, bo napawde wszystko potrafia wyniesc ze sklepu.
Kasy samoobsługowe w Tesco to faktycznie parodia.
Chciałem zapłacić kartą - odrzuciło mi kartę i terminal się zablokował. Przyszła pani od obsługi, wstukała sobie kod i uwaga mogłem zapłacić gotówką (towar za ok 8 zł).
Sprawdzam w domu saldo konta przez Internet i co widzę - cudownie mi dwukrotnie pobrało z konta opłatę + gotówka. Zapłaciłem za jakieś śmieszne draże do żucia 24 zł i stwierdziłem, że to ostatni raz jak robię zakupy w Tesco.
Nie rozumiem po co są kasy samoobsługowe, skoro w sklepie jest masa pracowników, a tylko jedna kasa "fizyczna" i jeszcze do tego rzadko kiedy obsadzona pracownikiem.
Pominę fakt, że ceny w Tesco w Myślenicach są wyższe od tych w Krakowskich Tesco.
renaw napisał/a:TESCO w Dekadzie.Ten sklep to jakaś pomyłka.
Ten cyrk , który odbywa się przy kasach samoobsługowych i tych zwykłych zresztą też , pokazuje jak traktowany jest tam klient.to znaczy jak?
;;mirekm;;pszepraszam za pomyłke,ale sam widzisz.Oczywiście chodzi o;;renaw;;
mirekm napisał/a:renaw napisał/a:TESCO w Dekadzie.Ten sklep to jakaś pomyłka.
Ten cyrk , który odbywa się przy kasach samoobsługowych i tych zwykłych zresztą też , pokazuje jak traktowany jest tam klient.to znaczy jak?;;mirekm;;pszepraszam za pomyłke,ale sam widzisz.Oczywiście chodzi o;;renaw;;
wazne ze potrafisz przyznac sie do bledu - juz sie nie gniewam :)
mirekm napisał/a:renaw napisał/a:TESCO w Dekadzie.Ten sklep to jakaś pomyłka.
Ten cyrk , który odbywa się przy kasach samoobsługowych i tych zwykłych zresztą też , pokazuje jak traktowany jest tam klient.to znaczy jak?;;mirekm;;pszepraszam za pomyłke,ale sam widzisz.Oczywiście chodzi o;;renaw;;
A ja niby co takiego napisałam???Czego nie rozumiesz? Wyjaśnię.
''renaw''Krypto reklama gdy coś chwalimy.Jak nazywa się coś,co ganimy np;twoje słowa''ten sklep to jakaś pomyłka''Tylko tyle,niema w tym pytaniu złej woli,pozdrawiam.
a takie pytanie mam. gdzie można zgłosić brak cen na towarze w sklepie? ponieważ na ogrodowej jest spory sklep spożywczy, i z racji sporej powierzchni powinny być czytniki, to nawet nie ma cen na półkach nie mówiąc o towarze. na pytanie ile to kosztuje - zawsze jest odpowiedź - proszę zapytać przy kasie. chciałbym to zgłosić, ale nie wiem gdzie. wie ktoś może ?
Heart napisał/a:Dzisiaj widziałam nowy otwierający się sklep, którego u nas chyba? jeszcze nie ma : akcesoria fryzjerskie hhmmmjuz taki sklep jest w Myślenicach ;) poiżej Robanu ale po przeciwnej stronie ulicy jest malutki sklepik zakcesoraimi fryzjerskimi :)
To prawda jest z tym że ceny są mega wysokie, mam zakład fryzjerski i często kupowałam tam na Rzemieślniczej jednak na Słowackiego te same rzeczy tańsze nawet o 20 zł zależy na jakim produkcie, ale myśle że warto zaglądnąć i sie zorientować
Mini napisał/a:Heart napisał/a:Dzisiaj widziałam nowy otwierający się sklep, którego u nas chyba? jeszcze nie ma : akcesoria fryzjerskie hhmmmjuz taki sklep jest w Myślenicach ;) poiżej Robanu ale po przeciwnej stronie ulicy jest malutki sklepik zakcesoraimi fryzjerskimi :)To prawda jest z tym że ceny są mega wysokie, mam zakład fryzjerski i często kupowałam tam na Rzemieślniczej jednak na Słowackiego te same rzeczy tańsze nawet o 20 zł zależy na jakim produkcie, ale myśle że warto zaglądnąć i sie zorientować
naslu to ty masz sklep z ciuchami ktory okradaja czy salon fryzjerski ale walicie reklamy myslac ze ludzie na forum nie kojarza kto sie podpisuje wykupcie reklame w myslenickiej
naslu napisał/a:Mini napisał/a:Heart napisał/a:Dzisiaj widziałam nowy otwierający się sklep, którego u nas chyba? jeszcze nie ma : akcesoria fryzjerskie hhmmmjuz taki sklep jest w Myślenicach ;) poiżej Robanu ale po przeciwnej stronie ulicy jest malutki sklepik zakcesoraimi fryzjerskimi :)To prawda jest z tym że ceny są mega wysokie, mam zakład fryzjerski i często kupowałam tam na Rzemieślniczej jednak na Słowackiego te same rzeczy tańsze nawet o 20 zł zależy na jakim produkcie, ale myśle że warto zaglądnąć i sie zorientowaćnaslu to ty masz sklep z ciuchami ktory okradaja czy salon fryzjerski ale walicie reklamy myslac ze ludzie na forum nie kojarza kto sie podpisuje wykupcie reklame w myslenickiej
mam jeszcze basen w domu a co nie można? zazdrość, zawiść ?
to znaczy jak?
Zgadzam się z kolegą
"Myślimy" że Redakcja powinna zweryfikować takie nachalne posty rekamowe i ustosunkować się do takiej krypto-rekamy.
Na marginesie: Taka krypto-reklama budzi u mnie niechęć do zachwalanego towaru. Pokazuje jedynie w jak perfidny sposób, zerowym kosztem ktoś próbuje "napędzić" sobie klientów. Nie stać Was na promocję?
To już nie można dodać żadnej własnej opinii żeby nie była odbierana jako krypto-relkama? Jestem zdanie ze od tego jest forum żeby wypowiadać swoje myśli swobodnie?A ze stoiska to ja sie po prostu ciesze ze w koncu jest takie w Myślenicach. perfidny to może jesteś Ty Mysleniczanie007 niczym Janes Bond.
Ależ nikt, tym bardziej ja nie zabrania się cieszyć! Wręcz przeciwnie, przestań zaśmiecać forum, i ciesz się aż do zdarcia lini papilarnych TU
Nota bene: To nie jest perfidia, to gorzka prawda. Polecam się na przyszłość!
To znaczy lekceważąco i nie poważnie .Kasy samoobsługowe wiecznie nie działają , albo nie można płacić gotówką.Jeśli już zapłaci się karta to też jest problem bo zdarzyło mi się ,że skasowało mnie dwa razy. Na pieniądze czekałam 2 tyg....itp, itd,
Moglabys na piv podac troszke obszerniejsze info ? Zona tez domysla sie i ma swoje typy. Teraz oczy trzeba mies wszedzie, bo napawde wszystko potrafia wyniesc ze sklepu.
Kasy samoobsługowe w Tesco to faktycznie parodia.
Chciałem zapłacić kartą - odrzuciło mi kartę i terminal się zablokował. Przyszła pani od obsługi, wstukała sobie kod i uwaga mogłem zapłacić gotówką (towar za ok 8 zł).
Sprawdzam w domu saldo konta przez Internet i co widzę - cudownie mi dwukrotnie pobrało z konta opłatę + gotówka. Zapłaciłem za jakieś śmieszne draże do żucia 24 zł i stwierdziłem, że to ostatni raz jak robię zakupy w Tesco.
Nie rozumiem po co są kasy samoobsługowe, skoro w sklepie jest masa pracowników, a tylko jedna kasa "fizyczna" i jeszcze do tego rzadko kiedy obsadzona pracownikiem.
Pominę fakt, że ceny w Tesco w Myślenicach są wyższe od tych w Krakowskich Tesco.
;;lumar;;został posądzony o krypto reklame.Jak się nazywa to co pisze;;mirekm,;renaw;;??
przepraszam cie bardzo co ja takiego napisalem? mozesz mi to wyjasnic? zapytalem tylko o co chodzi z tym tesco
;;mirekm;;pszepraszam za pomyłke,ale sam widzisz.Oczywiście chodzi o;;renaw;;
wazne ze potrafisz przyznac sie do bledu - juz sie nie gniewam :)
A ja niby co takiego napisałam???Czego nie rozumiesz? Wyjaśnię.
''renaw''Krypto reklama gdy coś chwalimy.Jak nazywa się coś,co ganimy np;twoje słowa''ten sklep to jakaś pomyłka''Tylko tyle,niema w tym pytaniu złej woli,pozdrawiam.
a takie pytanie mam. gdzie można zgłosić brak cen na towarze w sklepie? ponieważ na ogrodowej jest spory sklep spożywczy, i z racji sporej powierzchni powinny być czytniki, to nawet nie ma cen na półkach nie mówiąc o towarze. na pytanie ile to kosztuje - zawsze jest odpowiedź - proszę zapytać przy kasie. chciałbym to zgłosić, ale nie wiem gdzie. wie ktoś może ?
Wojewódzki Insepktorat Inspekcji Handlowej w Krakowie
Czy któraś z pan wie może, gdzie w Myślenicach kupię takie ciepłe pończochy?
pewnie w sklepie z bielizna, albo w kiosku...
Dzisiaj widziałam nowy otwierający się sklep, którego u nas chyba? jeszcze nie ma : akcesoria fryzjerskie hhmmm
juz taki sklep jest w Myślenicach ;) poiżej Robanu ale po przeciwnej stronie ulicy jest malutki sklepik zakcesoraimi fryzjerskimi :)
To prawda jest z tym że ceny są mega wysokie, mam zakład fryzjerski i często kupowałam tam na Rzemieślniczej jednak na Słowackiego te same rzeczy tańsze nawet o 20 zł zależy na jakim produkcie, ale myśle że warto zaglądnąć i sie zorientować
naslu to ty masz sklep z ciuchami ktory okradaja czy salon fryzjerski ale walicie reklamy myslac ze ludzie na forum nie kojarza kto sie podpisuje wykupcie reklame w myslenickiej
mam jeszcze basen w domu a co nie można? zazdrość, zawiść ?