Lakiery Semilaca są w drogerii ( nazwy nie pamiętam) na ulicy Kościuszki. Idąc od strony ronda "gruszki" w stronę rynku sklep znajduje się po lewej stronie.
Gdzie w Myslenicach kupie buty komunijne dla chlopca?
Jeżeli chodzi o buty chłopięce to faktycznie jest duży problem - żaden ze sklepów sieciowych typu ccc czy altero nie ma ich w swojej ofercie. Nam udało się kupić w sklepie JARKO przy rynku.
Szukam jakiegoś punktu gdzie naprawiają wagi elektroniczne łazienkowe- waga pokazuje za każdym razem różne rozbieżne wartości, bateria świeżo wymieniana. Dzięki
Kiedy otwarcie Kauflandu w naszym mieście?
zapytaj nad lisem na ul reja koło rynku wejście do kościoła jak nie znajdziesz to napisz na priv poszukam bo miałem kiedyś taki
Jestem po ciąży z dodatkowymi kg i cm...Dlatego mam pytanie odnośnie sklepów w Myślenicach. Czy kupie gdzieś coś fajnego na siebie?
Gdzie w dobrej cenie kupię aloes do picia?
?
Gdzie w Myślenicach kupię lakiery hybrydowe i jakiej firmy?
Na Rzemieślniczej naprzeciwko Złotego Kłosa jest taka budka z artykułami do włosów i paznokci, mają lakiery firmy Estetiq :)
Gdzie w Myśleniach tanio kupić części do samochodu?
Dzięki za odpowiedź. A lakiery Semilaca gdzieś dostanę?
Możesz sprawdzić koło Dobosza, zdaje się, że kiedyś bywały, ale ręki sobie uciąć nie dam.
Lakiery Semilaca są w drogerii ( nazwy nie pamiętam) na ulicy Kościuszki. Idąc od strony ronda "gruszki" w stronę rynku sklep znajduje się po lewej stronie.
Sklep zielarski na Reja
gdzie w Myślenicach kupię baterie/akumulator do wagi elektronicznej sklepowej??
Sklep brytania na rynku na przeciwko gimnazjum :)
Czy dostanę gdzieś w Myślenicach papierki do mierzenia PH wody
Nie chodzi mi o tzw. Aquatest dostępny w sklepach zoologicznych.
:D
Gdzie w Myslenicach kupie buty komunijne dla chlopca?
w wiekszosci sklepow obuwniczych ?
ciekawe... bylam w altero, ccc - nie ma nic
Jeżeli chodzi o buty chłopięce to faktycznie jest duży problem - żaden ze sklepów sieciowych typu ccc czy altero nie ma ich w swojej ofercie. Nam udało się kupić w sklepie JARKO przy rynku.
Ja kupilam buty dla syna w Jarko w rynku
Gdzie w Myślenicach mogę kupić rolki slalomowe takie do freerida?
Orientuje się ktoś gdzie w Myślenicach ( o ile w ogóle) kupię mięso z dzika?
Szukam jakiegoś punktu gdzie naprawiają wagi elektroniczne łazienkowe- waga pokazuje za każdym razem różne rozbieżne wartości, bateria świeżo wymieniana. Dzięki
Wie ktoś może czy w Myślenicach można kupić gdzieś wrotki?