A mnie zaskakuje jedna rzecz z kim tylko rozmawiam ,którzy byli operowani w Krakowie twierdzą,że tam nikt nie bierze .Powiem dziwne i nie do uwierzenia!
A mnie zaskakuje jedna rzecz z kim tylko rozmawiam ,którzy byli operowani w Krakowie twierdzą,że tam nikt nie bierze .Powiem dziwne i nie do uwierzenia!
Potwierdzam, dwie operacje w dwóch różnych szpitalach na fundusz i bez łapówek.... ŻYJĘ!!!
Wydaje mi się pozmieniało się. Łapówki to w polityce pozostały popularne...
Np. Szpitale położnicze kilka lat temu wynajmowało się położną na lewo a teraz w każdym szpitale w KR podpisuje się oficjalną umowę.
Też lekarze pracują prywatne przez co inaczej podchodzą do tematu ekstra kasy.
Tak mi się wydaje.
Np. Szpitale położnicze kilka lat temu wynajmowało się położną na lewo a teraz w każdym szpitale w KR podpisuje się oficjalną umowę.
Tak mi się wydaje.
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma - ktoś preferuje Kraków inni z Krakowa jadą do Myslenic .
ocena subiektywna . - ja preferuje Myslenice jesli Marko tu rodzil to moze i mnie sie uda
Ja tu nie rodziłem... ja w Krakowie za każdym razem.
Wiecie...wszędzie dobrze, gdzie nas niema zgadza się... ale jak słyszę opowieści, że kobieta rodziła... 2 dni, aż mąż zrobił aferę, żeby robili cesarkę bo się wykończy... to nie wiem.
I to nie jest zasłyszane... to znajomi tak mieli.
Nie cudujmy. Przy takim deficycie lekarzy, cieszmy się, że ci najlepsi
jednak zostali w Myślenicach.
Jak ktoś zna lepszych, którzy chcą przenieść się do Myślenic,
niech składa oferty.
niech składa oferty.
Tak się zastanawiam... To na serio... czy szydera ;-)))
Pojechałeś z tą ręką... nie prowokuj mnie...
Mam zajebiste szczęście, że moja łapa... działa.... JAKO TAKO... i nie chcę wracać do tematu. Zajmowała się mną... "śmietanka" szpitala..., która dobrze wiedziała kto w Krakowie temat by ogarnął ... i powiedzieli mi o tym na samym końcu... za późno... !@#$@#!%#@ (ja sam znalazłem do niego dojście w międzyczasie, ale niestety... za późno, bo przekonywano mnie, że jest ZAJEBIŚCIE na kontrolach)
Moja noga i ręka w tym szpitalu więcej nie stanie...
Mam nadzieję, że w razie wypadku nie stracę przytomności i będę mógł błagać, aby mnie zawieźć do Krakowa...
Chciałem być delikatny... ale mnie niestety... sprowokowałeś...
Nie wiem z kim miałeś do czynienia ,
ale mamy świetnego ortopedę, równie znanego w Krakowie.
To dr. Ślęczka. Równie znany w Krakowie jest dr. Ceranowicz. kardiolog.
tak że bez cudów z tym Krakowem.
Oczywiście kliniki w Myślenicach nie mamy.
To zwykły szpital.
Mam zajebiste szczęście, że moja łapa... działa.... JAKO TAKO... i nie chcę wracać do tematu. Zajmowała się mną... "śmietanka" szpitala..., która dobrze wiedziała kto w Krakowie temat by ogarnął ... i powiedzieli mi o tym na samym końcu... za późno... !@#$@#!%#@ (ja sam znalazłem do niego dojście w międzyczasie, ale niestety... za późno, bo przekonywano mnie, że jest ZAJEBIŚCIE na kontrolach)
Mam nadzieję, że w razie wypadku nie stracę przytomności i będę mógł błagać, aby mnie zawieźć do Krakowa...
Więcej nie chce mi się o tym nawet pisać...
he he dlatego albo dajesz kopertę i robimy po krakowsku albo bez koperty i po myślenicku
Kiedys najlepszy szpital i lekarze byli przy Hil to obecnie przychodnia Ujastek -
ale to dawno było . Zdarzyło mi sie korzystac sporo razy z specjalistow chirurgów .
Woda w kolanie sie zbiera wiec ide i porada - sciągamy , raz za dwa tyg drugi raz ,za dwa tyg trzeci raz ,i tak do 7 razy było . zadałem pytanie czemu tyle razy - >? odpowiedz bo kasa chorych pozwala mi tylko to robić .
znalazłem dojscie do Piekar ślaskich wziąłem skierowanie od p doktora który bardzo był zniesmaczony .
Pojechałem raz na wizyte , jeden zabieg oczyszczenia laparoskopem, przepłukanie kolana i 25 lat spokój ,
tak ze wszedzie dobrze..... Ale Myślenicki jest naprawde OK a zwłaszcza ordynator Położnictwa ,Pozdrawiam
Po zabiegu to mogłeś podziękować.
Na co miałeś ten zabieg?
Podziękowałem :)
Jak napisze na co, to od razu będzie wiadomo o kogo chodzi.
No nie zakładam, że miałeś usuwane hemoroidy.
Może ci składali rękę?
Jak podziękowałeś z napiwkiem, to twoja fanaberia.
Potwierdzam, dwie operacje w dwóch różnych szpitalach na fundusz i bez łapówek.... ŻYJĘ!!!
Łapówka , to żeby się dostać na zabieg.
A jeżeli zabieg wykonano i gość jak pisze
dał darowiznę….po, kto bogatemu zabroni.
Tak mi się wydaje.
W Myślenicach też się wynajmuje na umowę?
A zrób medycynę i rób zabiegi w szpitalu,
gorzej gdy nie będzie do ciebie pacjentów.
Nie wiem... nie miałem odwagi to rodzić :-))))
Moi znajomi również...
Wiem tylko jak jest w Krk
Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma - ktoś preferuje Kraków inni z Krakowa jadą do Myslenic .
ocena subiektywna . - ja preferuje Myslenice jesli Marko tu rodzil to moze i mnie sie uda
Ja tu nie rodziłem... ja w Krakowie za każdym razem.
Wiecie...wszędzie dobrze, gdzie nas niema zgadza się... ale jak słyszę opowieści, że kobieta rodziła... 2 dni, aż mąż zrobił aferę, żeby robili cesarkę bo się wykończy... to nie wiem.
I to nie jest zasłyszane... to znajomi tak mieli.
niech składa oferty.
Tak się zastanawiam... To na serio... czy szydera ;-)))
Serio. Najlepsi myśleniccy lekarze są na siłę zatrzymywani w szpitalu.
.... żartowniś ;-))) że niby... kto? :-D
A że niby kto nie?
Kogo byś zastapił i kim?
... sorry... studentami nawet ambitnymi ;-)
I student by ci usuwał wyrostek, składał rękę, czyścił zatoki, i diagnozował dziecko, leczył zawał, czy diagnozował zapalenie płuc……
Wesz co….. niech będzie jak jest, byle było..
Więcej nie chce mi się o tym nawet pisać...
Nie wiem z kim miałeś do czynienia ,
ale mamy świetnego ortopedę, równie znanego w Krakowie.
To dr. Ślęczka. Równie znany w Krakowie jest dr. Ceranowicz. kardiolog.
tak że bez cudów z tym Krakowem.
Oczywiście kliniki w Myślenicach nie mamy.
To zwykły szpital.
Pozwól mi dalej... nie iść w ten temat... i nie przekonuj mnie bo znam temat niestety z autopsji.
Życzę Ci poprostu 0 skomplikowanych złamań i innym również.
he he dlatego albo dajesz kopertę i robimy po krakowsku albo bez koperty i po myślenicku
Nie cudujcie z tymi oskarżeniami -
Kiedys najlepszy szpital i lekarze byli przy Hil to obecnie przychodnia Ujastek -
ale to dawno było . Zdarzyło mi sie korzystac sporo razy z specjalistow chirurgów .
Woda w kolanie sie zbiera wiec ide i porada - sciągamy , raz za dwa tyg drugi raz ,za dwa tyg trzeci raz ,i tak do 7 razy było . zadałem pytanie czemu tyle razy - >? odpowiedz bo kasa chorych pozwala mi tylko to robić .
znalazłem dojscie do Piekar ślaskich wziąłem skierowanie od p doktora który bardzo był zniesmaczony .
Pojechałem raz na wizyte , jeden zabieg oczyszczenia laparoskopem, przepłukanie kolana i 25 lat spokój ,
tak ze wszedzie dobrze..... Ale Myślenicki jest naprawde OK a zwłaszcza ordynator Położnictwa ,Pozdrawiam
Czytam dwa razy... i nie wiem co napisałeś :-). To pomogli Ci w Piekarach czy w Myślenicach?... czy na Ujastku :-))))
A co do tego ma ordynator porodówki w Myślenicach... to ja już kompletnie nie czaję...
Jakbyś na końcu napisał... "niech żyje Mickiewicz" wyszłoby na to samo.