Wycieczka last minut, taka okazja moze się już nie powtórzyć, po za tym te nowoczesne autobusy z hamulcami i klimatyzacją sa do bani, i na takie wycieczki się nie nadają.
Ustalimy termin i dogramy szczegóły jak tylko ekipa ze starostwa będzie miała chwile wolnego, czyli jak woda opadnie. Są niezbędni, ktoś przecież musi pchać ten autobus.
Cygnus i Mona. Jest Was dwoje. Taczka ma dwie rączki i przypadnie Wam po jednej przy pchaniu, /ważne nie będziesz miał wolnej/ten pojazd nadaje się do transportu przy "wyładunku i rozładunku" lepiej, od zdezelowanego autobusu marki PKS.
Luna, Ty weź aparat foto, i włóż dobre adidaski!
Chwilowo zwiększy sie sprzedaż taczek i znów będzie głośno w mediach o boomie budowlanym. Ceny pustaków pojdą do góry, usługi do góry, piasek, cement do góry.
Lepiej więc zrezygnujmy z tej zabawy.
W żadnym wypadku i żadnych porównań nie robię. Zbyt umieśniona kobieta, to nie jest to co cygnusy lubią najbardziej. Kobieta powinna wyglądać jak kobieta i to nie tylko na dworcu(bo przeciez o dworcu jest temat);)
Ależ skrót: odbudować. "Załadować i wyładować" = się odbudować?
Tak myślę że warto by było na tą wycieczke(strona 17)zabrać do tylnej, swobodnej części przegubowca parę osób ze starostwa.
Och warto zabrać och warto tylko czy będą chcieli??!!
Nie warto, tam zachodzi i trzęsie, a jakby przypadkiem było za ciasno? Nawet o tym nie chcę myśleć, co można byłoby znaleźć na końcowym.
Wycieczka last minut, taka okazja moze się już nie powtórzyć, po za tym te nowoczesne autobusy z hamulcami i klimatyzacją sa do bani, i na takie wycieczki się nie nadają.
A kto Was załaduje i wyładuje? Może Zdzichó mógłby się przydać, bo jak przypuszczam jest nie tylko najprzystojniejszy ale też najsilniejszy;)
Jak to "Was", Ty z nami nie jedziesz? Jestem zawiedziony, trzymałem dla Ciebie bilet i herbatę w termosie.
Skoro tak, to jadę z Wami;)
Ustalimy termin i dogramy szczegóły jak tylko ekipa ze starostwa będzie miała chwile wolnego, czyli jak woda opadnie. Są niezbędni, ktoś przecież musi pchać ten autobus.
Cygnus i Mona. Jest Was dwoje. Taczka ma dwie rączki i przypadnie Wam po jednej przy pchaniu, /ważne nie będziesz miał wolnej/ten pojazd nadaje się do transportu przy "wyładunku i rozładunku" lepiej, od zdezelowanego autobusu marki PKS.
Luna, Ty weź aparat foto, i włóż dobre adidaski!
Mmmrrr, robienie zdjęć to to, co tygryski lubią najbardziej;)
Chętnie uwiecznię taką wiekopomną chwilę
Ad,
a Ty uroczyście inicjując tą wyjątkową chwilę przetniesz wstęgę?
A kto będzie gościem honorowym na taczkach??
O gości będzie dużo, nie da sie wymienić jednym tchem.
Makabra i ich wszystkich na taczkach będzie wozić??
Chwilowo zwiększy sie sprzedaż taczek i znów będzie głośno w mediach o boomie budowlanym. Ceny pustaków pojdą do góry, usługi do góry, piasek, cement do góry.
Lepiej więc zrezygnujmy z tej zabawy.
Lepszy będzie autobus na tą wycieczkę ponieważ większych muskułów nie potrzebuje!!
A duże masz?
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. W sam raz.
Przecież nie ma się co wstydzić. Weźmy takiego Pudziana....
Do Pudziana to mi jeszcze daleko on ma ich nadmiar...
Tak, karykatura. Przy okazji zwróce uwage na Twoje mięśnie;)
Jak porównywałeś mnie do faceta to chyba muszę zacząć chodzić na siłownię, żeby przynajmniej troszkę być podobna do Pudziana.
W żadnym wypadku i żadnych porównań nie robię. Zbyt umieśniona kobieta, to nie jest to co cygnusy lubią najbardziej. Kobieta powinna wyglądać jak kobieta i to nie tylko na dworcu(bo przeciez o dworcu jest temat);)
Na dworcu to chyba za dużo powiedziane kiedyś to tak na dworcu, poczekalni teraz obecnie można powiedzieć na stanowiskach.