Z tego co ja wiem to poszeł sobie mezczyzna do zródelka na wodę niestety wystyrmał się
na jakaś skałke i z tamtąd spadł udeżył głową w pien i zginoł na miejscu ,,,
Jest plan kursów na ten rok w KP PSP i narada z Prezesami i Naczelnikami OSP w połowie marca. Myślę że tam coś więcej się dowiemy. Kurs podstawowy to w obecnej formule 2 razy od piątku do niedzieli i teoria komputerowo (learning).
może ludzie dojdą do rozumu i proceder zmaleje tzn zawsze ktoś tam będzie wypalał i może nie będzie tej sytuacji co przed rokiem ze wyjazdów było ponad 100
może ludzie dojdą do rozumu i proceder zmaleje tzn zawsze ktoś tam będzie wypalał i może nie będzie tej sytuacji co przed rokiem ze wyjazdów było ponad 100
Która jednostka tyle wyjazdów miała ?? chyba że wszystkie z gminy łącznie.
powiem wam że nieużytków rolnych jest coraz więcej wszedzie wiec z kazdym rokiem tych pożarów bedzie wiecej bo ludzie uważają ze najszybciej posprzatają jak wypalą ...
marzec tego roku spokojny pod względem wypalania w końcu zima a zeszłego roku o tym czasie było mnóstwo wyjazdów ciekawe czy w tym roku proceder zmaleje
Przed chwilą na dobczyce leciał Man z psp wie ktoś co się stało?
NIE WIEDZIAŁEM ŻE MAN UMIE LATAĆ ;)
[quote=khaike]Taka sama informacja została podana na antenie TVP 3. Przykra sprawa[/quote]
Z tego co ja wiem to poszeł sobie mezczyzna do zródelka na wodę niestety wystyrmał się
na jakaś skałke i z tamtąd spadł udeżył głową w pien i zginoł na miejscu ,,,
Jaka sytuacja u was w jednostkach ? Były jakieś wyjazdy w związku z padającym śniegiem , deszczem ?
żabka Zapewne szanowny interlokutor przeżył był coś podobnego, zważywszy na składnię ortografię i uczucia wyższe?
wiecie coś na tema tira który palił sie dziś na zakopiace ?
Wie ktoś coś o wczorajszym wypadku w miejscowości Czasław?
witam orientuje sie ktos od kiedy zaczyna sie kurs dla ochotników na poziomie podstawowym w psp? i ile on trwa mniej więcej?
Jest plan kursów na ten rok w KP PSP i narada z Prezesami i Naczelnikami OSP w połowie marca. Myślę że tam coś więcej się dowiemy. Kurs podstawowy to w obecnej formule 2 razy od piątku do niedzieli i teoria komputerowo (learning).
Co się działo wieczorem w Myślenicach lub Osieczanach??
Pożar stolarni w Jaworniku
jaka to stolarnia czy tonix
no i mamy wiosne znów strażacy bedą mieli pelne ręce roboty
Która jednostka tyle wyjazdów miała ?? chyba że wszystkie z gminy łącznie.
po pierwsze można się domyśleć że to nie jedna jednostka a po drugie to nie z gminy tylko z całego powiatu łącznie
powiem wam że nieużytków rolnych jest coraz więcej wszedzie wiec z kazdym rokiem tych pożarów bedzie wiecej bo ludzie uważają ze najszybciej posprzatają jak wypalą ...
co się ddzis dokładnie działo koło wiaduktu na światłach?
marzec tego roku spokojny pod względem wypalania w końcu zima a zeszłego roku o tym czasie było mnóstwo wyjazdów ciekawe czy w tym roku proceder zmaleje
Co się dzieje od strony Drogini? Kilka straży przejechało przed chwilą na sygnale.
pożar stodoły w strone Buliny :)
Ja Panie Radosławie nie rozumiem tego uśmieszku na końcu......
Były w waszych jednostkach juz jakieś wyjazdy do palących się traw ????
Na całe szczęście osp śródmieście jeszcze nie wyjeżdżało do palących traw. Mam nadzieje że w tym roku nie będzie takich incydentów