dziś w nocy po 2:00 jeden z tych helikopterów wylądował na stacji Orlen na Tarnówce i zatankował Olej Napędowy Verva do pełna ,podobno nie zapłacić rachunku ,poszukiwania trwają ...
Na osiedlu mówią że" ten"od technicznych spraw z ZORZY z pracownikami lata i szukają nieszczelnych wentylacji gazowych celem ich zatkania-podobno tną koszty w ten sposób, więcej gazu w mieszkaniu mniej lokatorów,mniejsze koszty utrzymywania lokali mieszkalnych-nie wiem czy to prawda?ale coś w tym być musi tylko że było to przed zimą robić:)
Każdy z Was ma teorię niezgodną z realiami.
Jako świeżo "upieczony" właściciel GPS nie mogłem dojechać trasą terenową na Kudłacze i Diabelski Kamień.
Zdenerwowany zadzwoniłem do "map", grzecznie wysłuchali co im nawkładałem i obiecali uaktualnienie.
I oto słowo, przekuwa się w realu.
Jak Wam spiskowcy?
Dzisiaj mówili, że to podobno jakieś pokazy są i że było info na ten temat. Ja tam nic nie wiem, ani o żadnym info, ani o żadnych pokazach.... Chyba to jakaś ściema jest.. :)
dziś w nocy po 2:00 jeden z tych helikopterów wylądował na stacji Orlen na Tarnówce i zatankował Olej Napędowy Verva do pełna ,podobno nie zapłacić rachunku ,poszukiwania trwają ...
Nie bał się, że nie odleci?
Widocznie się nie bał.
Ty "kierownik zozu" wyluzuj troche, wszyscy sobie tu jaja robia a ty tu ......... hehe
Dziś też lata, teorii spiskowych ciąg dalszy :D
To CBA szuka wojta Pcimia
macie problemy.........
Na osiedlu mówią że" ten"od technicznych spraw z ZORZY z pracownikami lata i szukają nieszczelnych wentylacji gazowych celem ich zatkania-podobno tną koszty w ten sposób, więcej gazu w mieszkaniu mniej lokatorów,mniejsze koszty utrzymywania lokali mieszkalnych-nie wiem czy to prawda?ale coś w tym być musi tylko że było to przed zimą robić:)
Każdy z Was ma teorię niezgodną z realiami.
Jako świeżo "upieczony" właściciel GPS nie mogłem dojechać trasą terenową na Kudłacze i Diabelski Kamień.
Zdenerwowany zadzwoniłem do "map", grzecznie wysłuchali co im nawkładałem i obiecali uaktualnienie.
I oto słowo, przekuwa się w realu.
Jak Wam spiskowcy?
Wczoraj koło 22 tez latały z tym ze nad krzyszkowicami
właśnie przeleciał nad zarabiem
Dzisiaj mówili, że to podobno jakieś pokazy są i że było info na ten temat. Ja tam nic nie wiem, ani o żadnym info, ani o żadnych pokazach.... Chyba to jakaś ściema jest.. :)
właśnie przeleciał nad osiedlem 1000lecia. o co chodzi???
tadam: przed paroma minutami przeleciał nad osiedlem z kierunku zarabia, dość nisko
Dzisiaj w Jaworniku przelatywał w stronę KRK śmigłowiec wojskowy, chyba PZL W-3 Sokół
zalozyc temat i juz robicie sobie jaja :)
dzis juz 3 razy przelatywały...
Czekajcie, czekajcie ... czegoś tu nie rozumiem. Kogo przeleciały te śmigłowce ?
wczoraj też leciał nisko, w jakim celu?
znów przeleciał w pobliżu osiedla...
naprawde nikt nic nie wie? o co tu biega z tymi helikopterami ....
przeleciał nad Pcimiem...
i jest w Myslenicach
...ale szybki;)
wkurza mnie ten samolot