witam wszystkich:) dzisiaj właśnie usunęłam 8 i zrobiłam to u dr. sobieraja z nfz więc zupełnie za darmo:) było dużo lepiej niż się spodziewałam znieczulenie dosyć nieprzyjemne ale za to samo rwanie bezbolesne szybkie i fachowe ja jestem zadowolona ale myśle że jak na temat każdego lekarza ile pacjentów tyle opinii. Co do orto-dentu to ja słyszałam o nim od znajomych same pozytywne opinie chociaż osobiście jestem pacjentką dr.justyny ryszko-piotrowskiej skąd inąd byłej właśnie pracownicy orto-dentu.
witam,polecam orto-dent na słonecznej,przemiła i fachowa obsługa chodze tam od 3 lat usunięto mi kilka zebów do aparatu,potem go założona i teraz sa prościuteńkie,właśnie zabieram sie za wybielanie.
Polecam wszystkim.
Aniacx ale ja zarabiam tysiąc zł. miesięcznie i raczej nie mam po co iść na słoneczną ,bo jak poszłam ze skierowaniem zrobić tylko zdjęcie , to już nie miałam za co wyleczyć tego zęba. Więc ja bardzo dziękuję ale nie skorzystam w obecnej chwili , chyba że moje zarobki w zrosną do dwóch tyś.
Czy ktoś jeszcze ma opinię na temat pani dr Gruszeckiej? Muszę wybrać sie z 7-letnią córką na wizytę i nie chciałabym źle trafić, gorąco prosze o pomoc!!!
Pozdrawiam:)
witam. czy był ktoś może u dentysty z Optimadent? do jest mały prywatny zakład w rynku (trzeba przejsc na dziedziniec koło apteki pod arkadami, lub dojsc od końskiego rynku). Słyszałam ze tam niedrogo i mila obsluga. sama sie wybieram gdzies gdzie nie trzeba czekac miesiac na wizyte.
Witam, ja jeżdżę do krakowa leczyć zęby, Od dluższego czasu korzystam z usług lekarzy w indexmedica. jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam. Ostatnio korzystałem nawet z zabiegów 'upiększających' na zęby i efekt mnie zadziwił. Świetne miejsce.
Najlepszy profesjonalista dr. Krzysztof Święch wszystkie dziedziny od wyrwnia, plombowania posiada podejscie niesamowite jego stoicki spokój pozytywnie wpływa na pacjenta leczy zarówno dzieci jak i dorosłych
jeszcze raz nie polecam dr sobieraja . sama zobaczysz.
polecam sobieraja sikora jak mi usuwał 6 to tak spartolił że przez 5 dni byłam nienaturalnie spuchnięta i tak zmasakrował że policzko miałam siwe
czy polecacie orto-dent na slonecznej wraz z p. dudek i p. dutka i p. sikora.
jakie macie opinie na temat tego gabinetu?
witam wszystkich:) dzisiaj właśnie usunęłam 8 i zrobiłam to u dr. sobieraja z nfz więc zupełnie za darmo:) było dużo lepiej niż się spodziewałam znieczulenie dosyć nieprzyjemne ale za to samo rwanie bezbolesne szybkie i fachowe ja jestem zadowolona ale myśle że jak na temat każdego lekarza ile pacjentów tyle opinii. Co do orto-dentu to ja słyszałam o nim od znajomych same pozytywne opinie chociaż osobiście jestem pacjentką dr.justyny ryszko-piotrowskiej skąd inąd byłej właśnie pracownicy orto-dentu.
Po bólu i strachu!
witam,polecam orto-dent na słonecznej,przemiła i fachowa obsługa chodze tam od 3 lat usunięto mi kilka zebów do aparatu,potem go założona i teraz sa prościuteńkie,właśnie zabieram sie za wybielanie.
Polecam wszystkim.
http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=25&ved=0CDIQFjAEOBQ&url=http%3A%2F%2Fwizaz.pl%2Fforum%2Fshowthread.php%3Ft%3D16300&ei=B1paTIPJOKK60gS589hb&usg=AFQjCNHyV4uxW1k_D6uDWUQTIBb93E-ixg&sig2=52g5fmfDh0QiFjYB5CmKWw
Swego czasu dużo interesowałem się wybielaniem zębów. To nie jest zupełnie nieszkodliwe dla uzębienia.
Zanim cokolwiek zaczniesz sprawdź czy warto!
Aniacx ale ja zarabiam tysiąc zł. miesięcznie i raczej nie mam po co iść na słoneczną ,bo jak poszłam ze skierowaniem zrobić tylko zdjęcie , to już nie miałam za co wyleczyć tego zęba. Więc ja bardzo dziękuję ale nie skorzystam w obecnej chwili , chyba że moje zarobki w zrosną do dwóch tyś.
w gama dencie na nipodleglosci wybielałam zęby lampą beyond za 650zl i w ciagu 1 godz byly bielusienkie .
macie szczęście ja trafiłem na rzeźnika sadystę- do dziś boję sie o tym mysleć
gdzie dzis o tej godzinie mozna szybko tanio i bezbolesnie wyrwac zęba ???
czy wie ktoś u kogo w niedzielę wyrwę zęba ?? jeśli tak to prosze o nr tel do dentystki . dzieki ;)
Polecam dr. Adamczyk Magdalene miła sympatyczna ładna i młoda
polecam Doktora w Wisniowej pana Pawaa!! Super
Czy ktoś jeszcze ma opinię na temat pani dr Gruszeckiej? Muszę wybrać sie z 7-letnią córką na wizytę i nie chciałabym źle trafić, gorąco prosze o pomoc!!!
Pozdrawiam:)
Bardzo miła Pani i dobrze wykonuje swoją pracę, chodzę do niej od dłuższego czasu. Polecam ;)
Sobieraj wyrywa najlepiej zęby
witam. czy był ktoś może u dentysty z Optimadent? do jest mały prywatny zakład w rynku (trzeba przejsc na dziedziniec koło apteki pod arkadami, lub dojsc od końskiego rynku). Słyszałam ze tam niedrogo i mila obsluga. sama sie wybieram gdzies gdzie nie trzeba czekac miesiac na wizyte.
nie polecam optimadent .super kiepscy lekarze.ja chodze na niepodleglosci 12 do dr witkowskiej .goraco polecam
Witam, ja jeżdżę do krakowa leczyć zęby, Od dluższego czasu korzystam z usług lekarzy w indexmedica. jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam. Ostatnio korzystałem nawet z zabiegów 'upiększających' na zęby i efekt mnie zadziwił. Świetne miejsce.
Najlepszy profesjonalista dr. Krzysztof Święch wszystkie dziedziny od wyrwnia, plombowania posiada podejscie niesamowite jego stoicki spokój pozytywnie wpływa na pacjenta leczy zarówno dzieci jak i dorosłych
Czy wie moze ktoś ile kosztuje usuniecie zeba o doktora Sobieraja prywatnie i w jakie dni przyjmuje po poudniu ?
dr. sobieraj rules!!! dziś wyrwałem u niego zęba 0 bólu 100% satysfakcji!!
Witam
widzę że piszecie tutaj dużo dobrego na temat gama dent w Myślenicach na ul. Niepodległości. A co powiecie konkretnie o Pani Joannie Pabian??
Super dentystka byłam dziś u niej ,nic nie bolał :)oby tak dalej