Do Magik
Masz chyba złe źródło informacji o tej przychodni. Ja przepisałam się do Wr Medica w Myślenicach z mężem i dziećmi i jestem bardzo zadowolona. To nieprawda że wizyty są płatne, byłam już kilkakrotnie na wizycie u dermatologa i endokrynologa i nigdy nie zapłaciłam. Mąż leczy się Uroligicznie i rownież nie płaci. Na badania dostałam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu do którego się przepisałam Dr. Bzowy zresztą bardzo mi przypadł do gustu i nie ma z tym większych problemów. Na termin do specjalisty czekałam tydzień, dodatkowo jest na miejscu usg. Bardzo przyjazna atmosfera, wszyscy mili i uśmiechnięci a argument, że trzeba się najeździć żeby zrobić morfoligię i to na czczo jest śmieszny bo nie słyszałam jeszcze o badaniach z przyjazdem do domu. Jestem bardzo zadowolona, że powstała taka przychodnia w Myślenicach a jaką mają współpracę ze szpitalem to chyba mało kogo interesuje bo każdy wie że szpital jest poniżej krytyki. Najważniejsze, żeby mieli dobrą współpracę z pacjentami a to oceniam na piątkę.
Powodzenia , lepieij miej dobre zdrowie czego życzę!
Podobno faktycznie podstawowe badania można już robić na miejscu w myślenicach.(badania robi się na czczo np.cukier ) nie jest to dla mnie argument bo to oczywiste ,że badania powinny być natychmiast i w miejscu gdzie się mieszka.
Nie zapominaj jednak ,że szpital rejonowy jest miejscem gdzie trafisz w razie poważniejszych kłopotów i dobrze jest aby lekarz Ci dobrze poradził i dobrze ulokował w tymże.
Co do tych bezpłatnych w WR medica to ja zapłaciłem /:
Ostrzeżenie przed chytrymi praktykami WR Medica w Myślenicach. 1 sierpnia br. miałem wizytę u pani okulisty. Pani doktor była dość miła i raczej fachowa. Wypisała mi receptę na okulary ale tu UWAGA: zamiast mi ją wręczyć to sama z tą receptą zaprowadziła mnie do ichniejszego optyka, który mieści się w tym samym budynku i jemu wręczyła moją receptę z domniemaniem zaakceptowania zamówienia na okulary za 300 zł. Takie same okulary mógłbym zamówić u innego optyka za znacznie niższą cenę ale odmówiono mi recepty. Zostałem więc bez recepty i bez okularów.Sprawa kwalifikuje się na oficjalną skargę i to właśnie będę robił, tymczasem ostrzegam: obsługa miła, lokal przyjemny, tłumów nie ma, ale nie dajcie się oskubać!
Mam pytania odnośnie dobrego chirurga dzieciecego w Myślenicach i jakieś namaiary bym chciała.Mój synek skonczy w tym roku 4 latka i mówi mi od kilku dni że go boli przyrodzenie martwie tym.Prosze o pomoc
Dokładnie,tylko dr Chmiel, choc w 100% nikomu nie mozna ufac, w szpitalu przyjmuje fajny dr Maslanka ale musi sie jesczce duzo nauczyc, bo przy prostych zabiegach popełnia błedy.
Witam, orientuje się ktoś, gdzie można się udać prywatnie na badania do neurologa?.. bo w myślenickim szpitalu trzeba czekać ponad 2 miesiące niestety. wiem o telefonice, ale ktoś coś więcej mi powie albo poleci kogoś?
genialne nie pomyślalam..
ale domowy też nie odbiera, może wieczorem po dyżurze szpitalnym spróbuję..
Powodzenia , lepieij miej dobre zdrowie czego życzę!
Podobno faktycznie podstawowe badania można już robić na miejscu w myślenicach.(badania robi się na czczo np.cukier ) nie jest to dla mnie argument bo to oczywiste ,że badania powinny być natychmiast i w miejscu gdzie się mieszka.
Nie zapominaj jednak ,że szpital rejonowy jest miejscem gdzie trafisz w razie poważniejszych kłopotów i dobrze jest aby lekarz Ci dobrze poradził i dobrze ulokował w tymże.
Co do tych bezpłatnych w WR medica to ja zapłaciłem /:
Czy Dr Mrowiec przyjmuje prywatnie?
Witam czy w Myślenicach można zrobić echo serca dziecku czy tylko Kraków...??
Ja byłam w Myślenicach w Wr Medice z dzieckiem na Echo serca.
Ostrzeżenie przed chytrymi praktykami WR Medica w Myślenicach. 1 sierpnia br. miałem wizytę u pani okulisty. Pani doktor była dość miła i raczej fachowa. Wypisała mi receptę na okulary ale tu UWAGA: zamiast mi ją wręczyć to sama z tą receptą zaprowadziła mnie do ichniejszego optyka, który mieści się w tym samym budynku i jemu wręczyła moją receptę z domniemaniem zaakceptowania zamówienia na okulary za 300 zł. Takie same okulary mógłbym zamówić u innego optyka za znacznie niższą cenę ale odmówiono mi recepty. Zostałem więc bez recepty i bez okularów.Sprawa kwalifikuje się na oficjalną skargę i to właśnie będę robił, tymczasem ostrzegam: obsługa miła, lokal przyjemny, tłumów nie ma, ale nie dajcie się oskubać!
Hej
Pilnie potrzebuje opinie.na.temat.dr.ambrozego.jakim jest chirurgia ortopeda.i wogole co sądzicie
Szył mojemu dziecku głowę. Dla mnie jeden z niewielu porządnych lekarzy. Polecam.
ms ktoś nr tel do jakiegoś pediatry, który by mi dzis prywatnie dziecko przyjał w Myślenicach?
Dr Górnik na Słowackiego. Podjedź, poproś i na pewno przyjmie
Jezeli ma ktos namiary na jakiegos prywatnego pediatre bardzo prosze o podanie numeru
do niego.Bede bardzo wdzieczna
Pozdrawiam
Mam pytania odnośnie dobrego chirurga dzieciecego w Myślenicach i jakieś namaiary bym chciała.Mój synek skonczy w tym roku 4 latka i mówi mi od kilku dni że go boli przyrodzenie martwie tym.Prosze o pomoc
Tylko dr Chmiel. Byłam z wnukiem, załatwił sprawę raz dwa.
Dokładnie,tylko dr Chmiel, choc w 100% nikomu nie mozna ufac, w szpitalu przyjmuje fajny dr Maslanka ale musi sie jesczce duzo nauczyc, bo przy prostych zabiegach popełnia błedy.
Witam!Czy mógłby ktoś polecić dobrego gastrologa w Myślenicach?Najlepiej na NFZ. Z góry dzięki za odpowiedz.
witam czy warto iść prywatnie do dermatologa do telefoniki ???????
a jaki dermatolog przyjmuje i ile kosztuje wizyta ?
Lek. med. Małgorzata Lijowska-Bochnia
ale ile wizyta to nie wiem
Dziękuje za odpowiedź. Na nfz też przyjmuje, myślałam że może jeszcze ktoś inny jest w telefonice.
Witam, orientuje się ktoś, gdzie można się udać prywatnie na badania do neurologa?.. bo w myślenickim szpitalu trzeba czekać ponad 2 miesiące niestety. wiem o telefonice, ale ktoś coś więcej mi powie albo poleci kogoś?
na ulicy Sobieskiego jest pani która robi eeg i nie ma długich terminów
http://www.znanylekarz.pl/jolana-maria/neurolog/myslenice
Zna ktoś może dobrego alergologa w Myślenicach lub okolicach? Potrzebuje konsultacji dla mojego dziecka, które ma AZS.
Na Sobieskiego są gabinety neurologów, jacyś lekarze z Krakowa. Ktoś z mojej rodziny się tam leczył i polecał.
najlepsi alergolodzy przyjmują w Rabce ,polecam.