bartek napisał/a:mieszko napisał/a:bono napisał/a:Dalej do busów zabierają na stojąco i dopychają do granicy ilości powietrza ?Wczoraj Pan z Imartu jeżdżący Volkswagenem tak się dopchał że Inspekcja wysadzała pasażerów !dobrze slyszec ze nadal ich sprawdzajaAle co w tym tygodniu jeżdżę z tym panem i ładuję dalej ponad standard !
Czy orientuje się ktoś jak dojechać do ośrodka egzaminacyjnego na Koszykarskiej w Krakowie? Jaki podmiejski tam kursuje? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :)
Czy orientuje się ktoś jak dojechać do ośrodka egzaminacyjnego na Koszykarskiej w Krakowie? Jaki podmiejski tam kursuje? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :)
bajor napisał/a:bartek napisał/a:mieszko napisał/a:bono napisał/a:Dalej do busów zabierają na stojąco i dopychają do granicy ilości powietrza ?Wczoraj Pan z Imartu jeżdżący Volkswagenem tak się dopchał że Inspekcja wysadzała pasażerów !dobrze slyszec ze nadal ich sprawdzajaAle co w tym tygodniu jeżdżę z tym panem i ładuję dalej ponad standard !to po co z nim jedziesz?
Bo nie chce z tobą jeździć, ale i tak muszę poszukać innego przewoźnika czekam na propozycję.
czy nasi przewoznicy w myślenicach mają na stanie busa do 10-11 osób? czemu pytam ? bo potrzebuję wynająć na mecz polska- anglia do warszawy. proszę o jakieś info.
czy nasi przewoznicy w myślenicach mają na stanie busa do 10-11 osób? czemu pytam ? bo potrzebuję wynająć na mecz polska- anglia do warszawy. proszę o jakieś info.
czy 10 osobowy czy 25 osobowy to i tak jedne pieniadze zapłacisz.
daniii napisał/a:
ksgrzes napisał/a:czy nasi przewoznicy w myślenicach mają na stanie busa do 10-11 osób? czemu pytam ? bo potrzebuję wynająć na mecz polska- anglia do warszawy. proszę o jakieś info.czy 10 osobowy czy 25 osobowy to i tak jedne pieniadze zapłacisz.
Mam pytanko: skąd odjeżdżają busy do stróży, czy coś jeździ ok 10 rano?Potrzebuję się tam wyjątkowo dostać komunikacją, a wg się nie orientuje. Pozdrawiam
Może mi ktoś pomóc w sprawie tych biletów 10-cioprzejazdowych?
U jakiego przewoźnika/przewoźników można go kupić? i jak rozpoznać busy, którymi można jeździć na ten bilet?
U jakiego przewoźnika/przewoźników można go kupić? i jak rozpoznać busy, którymi można jeździć na ten bilet?
Mają naklejkę z informacją na szybie obok drzwi:)
I w środku też wisi informacja:)
NA obecną chwilę nie wiem Kto oferuje coś takiego, niestety... Ale Zapytaj przy najbliższej okazji kierowcy - gdyż oni to sprzedają wydając bloczki i paragon (który należy zachować)
Jaaa napisał/a:Może mi ktoś pomóc w sprawie tych biletów 10-cioprzejazdowych?
U jakiego przewoźnika/przewoźników można go kupić? i jak rozpoznać busy, którymi można jeździć na ten bilet?Mają naklejkę z informacją na szybie obok drzwi:)
NA obecną chwilę nie wiem Kto oferuje coś takiego, niestety... Ale Zapytaj przy najbliższej okazji kierowcy - gdyż oni to sprzedają wydając bloczki i paragon (który należy zachować)
Pozdrawiam
INKWIZYTOR
MAKSOPOL sprzedaje takie kartki.....i IMARTPOL :-)
Witam, mam pytanie: jak mogę sprawdzić kto jest właścicielem firmy przewozowej na trasie Dobczyce - Myślenice-Dobczyce?. Na rozkładzie jazdy nie ma żadnej informacji:| Z góry dzięki za odpowiedź.
Witam, mam pytanie: jak mogę sprawdzić kto jest właścicielem firmy przewozowej na trasie Dobczyce - Myślenice-Dobczyce?. Na rozkładzie jazdy nie ma żadnej informacji:| Z góry dzięki za odpowiedź.
Mam do przekazania informacje o punktualności busiarzy. Panowie maja dziwne pojęcie czasu i godziny odjazdu. Może go (właściciela) nie obejdzie ale najpierw zacznę od niego.
zabierz bilet i na nim powinny byc dane firmy przewozowej
to po co z nim jedziesz?
osrodek jest chyba na nowohuckiej tutaj masz spis autobusow w krakowie http://www.mpk.krakow.pl/
Bo nie chce z tobą jeździć, ale i tak muszę poszukać innego przewoźnika czekam na propozycję.
Mają ale wynajmują tylko Wiślakom.
Wie ktoś może o której odjeżdża pierwszy PKS lub BUS do Krakowa w dni powszednie?
Płaci sie od kilometra.
Niekoniecznie, to kwestia umowy. Posłałem Ci KSGrześ namiary tel. na busa
Szacun!!!
Mam pytanko: skąd odjeżdżają busy do stróży, czy coś jeździ ok 10 rano?Potrzebuję się tam wyjątkowo dostać komunikacją, a wg się nie orientuje. Pozdrawiam
Orientuje się ktoś czy jeździ jeszcze PKS do Krakowa o 4:40 w dni powszednie?
jezdzi
a ostatni o 22.20?
A ja mam pytanie odnośnie biletu 10-cio przejazdowego do Krakowa?
U których przewoźników można nabyć takie cudo? :D
Ha,ha,ha cudo???-porażka !
Mają naklejkę z informacją na szybie obok drzwi:)
Pozdrawiam
INKWIZYTOR
MAKSOPOL sprzedaje takie kartki.....i IMARTPOL :-)
A do czego Ci to potrzebne?
Mam do przekazania informacje o punktualności busiarzy. Panowie maja dziwne pojęcie czasu i godziny odjazdu. Może go (właściciela) nie obejdzie ale najpierw zacznę od niego.
zabierz bilet i na nim powinny byc dane firmy przewozowej
Właścicielem jest Zenon Płoskonka ze Stojowic