Poniżej zamieszczam tekst wiadomości jaką na priv, /po moim poście/ wysłał mi sympatyczny kierowca. Szef zapewne będzie zadowolony, iz jego pracownik tak podchodzi do pasażerów i robi sobie - a zarazem jemu taką reklamę:
daniii 20.09.2013
Takie glupoty debilko to mozesz pisac swojemu facetowi ty nie ogarnieta puttano!!!!. Dowiem sie kim jestes---kwestia czas!. Mozesz cmoknac mnie w faje!!!.
W tym momencie możesz iść na policję, gdyż jest to groźba i pan może ponieśc konsekwencje
Kordon już poczyniłam pewne kroki :)
Mam też nadzieję, że "natknę" się w najbliższym czasie na właściciela firmy i poinformuję go "jaki ma skarb"- ponieważ wydaje mi się, iż pan ten nie bywa na forum bo w innym wypadku pan Daniel dawno by już u niego nie pracował - nawet pomimo tego, że "świetnie" zna język włoski /przynajmniej jeżeli chodzi o obraźliwe epitety/:)))
TUTAJ TAKI MALUTKI BONUSIK KTÓREGO NIE DODAŁEM WE WCZEŚNIEJSZYM POŚCIE!
daniii napisał/a:
Takie glupoty debilko to mozesz pisac swojemu facetowi ty nie ogarnieta puttano!!!!. Dowiem sie kim jestes---kwestia czas!. Mozesz cmoknac mnie w faje!!!.[cytat=Kordon]W tym momencie możesz iść na policję, gdyż jest to groźba i pan może ponieśc konsekwencje
Dzień dobry:)
Ponieważ w przyszłym miesiącu przeprowadzam się do Myślenic chciałam zapytać czy na ulicy 3 Maja lub Poniatowskiego jest jakiś przystanek busów? Jeżeli nie, to gdzie w okolicy są przystanki. Ile trwa (w przybliżeniu) dojazd busem z Myślenic do Krakowa (rondo Matecznego). Z góry dziękuje za każdą odpowiedz. Pozdrawiam.
Z Matecznego bez korków do Myślenic dojedziesz nawet w 35min. W czasie korków nawet 1.5h :) Ale tak średnio ok 50min sobie licz. A co do przystanku to owszem, jest przystanek na ulicy 3ego maja... jakieś 70m w lewo od ulicy Poniatowskiego
Pozdrawiam
Weronika noo prosze Cie. Google maps i w 15 sekund sie tego dowiesz..
Jadąc od Orlena ulicą Sobieskiego do końca skręcasz w prawo w ulice właśnie Poniatowskiego która kończy sie u zbiegu 3ego maja.
witam czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jak jeżdżą busy do Harbutowic muszę dojechać do domu pomocy społecznej czy to daleko? gdzie jest przystanek będę wdzięczna za pomoc
Witam!
Wie ktoś może, czy jedzie jakiś bus do KRK około godziny 05:00 oraz czy we wczesnych godzinach przejście do dworca przez Galerię Krakowską jest otwarte. Będę wdzięczna za info :)
W tym momencie możesz iść na policję, gdyż jest to groźba i pan może ponieśc konsekwencje
Kordon już poczyniłam pewne kroki :)
Mam też nadzieję, że "natknę" się w najbliższym czasie na właściciela firmy i poinformuję go "jaki ma skarb"- ponieważ wydaje mi się, iż pan ten nie bywa na forum bo w innym wypadku pan Daniel dawno by już u niego nie pracował - nawet pomimo tego, że "świetnie" zna język włoski /przynajmniej jeżeli chodzi o obraźliwe epitety/:)))
daniii 20.09.2013
TUTAJ TAKI MALUTKI BONUSIK KTÓREGO NIE DODAŁEM WE WCZEŚNIEJSZYM POŚCIE!
Mam pytanie.Jak jest z busami lub autobusami np. od poniedziałku do piątku po 22,a szczególnie w sobotę i niedzielę po godzinie 22 ?
Słonina to dziewczyna:)
Słonina a gdzie Bernadka ?co tam u niej? jak się wam powodzi ?
wie ktoś może o której najpóźniej odjeżdzają busy z myślenic w stronę krakowa ? od poniedziałku do niedzieli. z góry dziękuję za informacje
Witam! Jak jeżdżą jutro busy do krakowa ?
Nie jeżdżą :)
W sumie dobrze :) Każdy powinien mieć święta :)
o której wyjeżdza ostatnio bus z Krakowa w poniedziałek wielkanocny?
witam a czy ktoś się orientuje czy na dworzec Dekada przyjeżdżają jakieś autobusy do Zakopanego Będę wdzięczna za info
mam pytanie czy busy do dobczyc z myślenic jadą przez myślenice czy tylko z pod dekady???
bardzo proszę o informacje czy ze słowackiego jadą busy do dobczyc?
Nie jadą ze słowackiego tylko dekada
a ja mam trochu inne pytanie..w którym miejscu jest przystanek na którym zatrzymuję się autobus/bus jadący do zakopanego??
estakada? zakopianka zaraz za światłami, oczywiście w strone zakopanego, przystanek za Optiflexem, tak mi się przynajmniej wydaje
ok..wielkie dzięki :)
Jak w niedziele (Zielone świątki) kursują busy z Myślenic do Krakowa?
Dzień dobry:)
Ponieważ w przyszłym miesiącu przeprowadzam się do Myślenic chciałam zapytać czy na ulicy 3 Maja lub Poniatowskiego jest jakiś przystanek busów? Jeżeli nie, to gdzie w okolicy są przystanki. Ile trwa (w przybliżeniu) dojazd busem z Myślenic do Krakowa (rondo Matecznego). Z góry dziękuje za każdą odpowiedz. Pozdrawiam.
Z Matecznego bez korków do Myślenic dojedziesz nawet w 35min. W czasie korków nawet 1.5h :) Ale tak średnio ok 50min sobie licz. A co do przystanku to owszem, jest przystanek na ulicy 3ego maja... jakieś 70m w lewo od ulicy Poniatowskiego
Pozdrawiam
a gdzie jest ulica ponoiatowskiego?chodzi o ten przystanek pod dawnym top marketem?
Weronika noo prosze Cie. Google maps i w 15 sekund sie tego dowiesz..
Jadąc od Orlena ulicą Sobieskiego do końca skręcasz w prawo w ulice właśnie Poniatowskiego która kończy sie u zbiegu 3ego maja.
witam czy mógłby mi ktoś udzielić informacji jak jeżdżą busy do Harbutowic muszę dojechać do domu pomocy społecznej czy to daleko? gdzie jest przystanek będę wdzięczna za pomoc
Witam!
Wie ktoś może, czy jedzie jakiś bus do KRK około godziny 05:00 oraz czy we wczesnych godzinach przejście do dworca przez Galerię Krakowską jest otwarte. Będę wdzięczna za info :)