Chciałabym zapytać czy wie ktoś o której dokładnie i skąd odjeżdża jutro bus z Myślenic do Krakowa po godzinie 21.00 ? [ Max. 21.20 ] i który dojeżdża do Krakowa przed 23.
Ktoś tam pytał kto pisze posty jako Danii - to odpowiadam to kierowca busa na Kraków z firmy imart jeżdzi takim wielkim brązowym złomem chwile próbował sam swoich sił na Kraków ale biedakowi nie poszło
Witam, dzisiaj jadąc z panem z MAKSa z godziny 5:41 przeżyłam kolejny zawał, jeździ jak wariat, narażając pasażerów na tragedie. Dzisiaj w Łagiewnikach nie mógł jechać spokojnie tylko wpychając się przed tira otarł się o niego... Naprawdę kiedyś ten pan doprowadzi do tragedii...
Macie jakieś informacje dotyczące tej nowej linii busów z Myślenic na Kraków przez Sułkowice ? Miały już kursować od czerwca a jest połowa lipca i dalej nic. Tak długo trwają te wszystkie procedury i pozwolenia czy ten prywatny przewoźnik sie wycofał ?
dzwonilem i mam staly kontakt z panem Płoskonką. Cała procedura jest na finalizacji kolo polowy sierpnia powinny zaczac jezdzic busy.Dlatego tak dlugo gdyz opieszczalosc urzednikow w tym kraju jest znana :)
Ktoś tam pytał kto pisze posty jako Danii - to odpowiadam to kierowca busa na Kraków z firmy imart jeżdzi takim wielkim brązowym złomem chwile próbował sam swoich sił na Kraków ale biedakowi nie poszło
Bidak to jesteś Ty i twój szef..,.. żebrak.. Każdy wie o kogo chodzi. A Ty Grzesiu już nie wyrabiasz ze zmianą nicków...
tomek23 napisał/a:Ktoś tam pytał kto pisze posty jako Danii - to odpowiadam to kierowca busa na Kraków z firmy imart jeżdzi takim wielkim brązowym złomem chwile próbował sam swoich sił na Kraków ale biedakowi nie poszło Bidak to jesteś Ty i twój szef..,.. żebrak.. Każdy wie o kogo chodzi. A Ty Grzesiu już nie wyrabiasz ze zmianą nicków...
co ja ci poradzę na to że jesteś pi------ty :) żal mi cię
Pan Daniii to .....sorry za szczerość ale prosty ludek.
Zresztą prawie całe towarzystwo "busiarzy" to jakiś kosmos. Wyzywają się, prowadzą prymitywne, obraźliwe rozmowy przez telefon i CB nie zważając na to, iż bus jest pełen ludzi.
Przepraszam jezeli dotknęłam tych, którzy są "normalni"
Zresztą prawie całe towarzystwo "busiarzy" to jakiś kosmos. Wyzywają się, prowadzą prymitywne, obraźliwe rozmowy przez telefon i CB nie zważając na to, iż bus jest pełen ludzi.
Odezwała sie jedna na kilka tysiecy.... Pod estakadą zatrzymuje sie szwagropol,możesz sie przesiąśc!
stefani napisał/a:Pan Daniii to .....sorry za szczerość ale prosty ludek.
Przepraszam jezeli dotknęłam tych, którzy są "normalni"Odezwała sie jedna na kilka tysiecy.... Pod estakadą zatrzymuje sie szwagropol,możesz sie przesiąśc!
No i oto mamy przykład na poziom jaki prezentuje pan Daniii :-)
Ja juz od dawna z panem nie jeźdzę ani z podobnymi panu /na szczęście nie ma ich zbyt wielu/, mam ten komfort, iż moge poczekać i wsiaść do busa kierowanego przez kogoś o poziomie inteligencji wiekszym od pantofelka :-D
pozdrawiam miłych i "normalnych" panów kierowców:-)
daniii napisał/a:stefani napisał/a:Pan Daniii to .....sorry za szczerość ale prosty ludek.
Przepraszam jezeli dotknęłam tych, którzy są "normalni"Odezwała sie jedna na kilka tysiecy.... Pod estakadą zatrzymuje sie szwagropol,możesz sie przesiąśc!No i oto mamy przykład na poziom jaki prezentuje pan Daniii :-)
Ja juz od dawna z panem nie jeźdzę ani z podobnymi panu /na szczęście nie ma ich zbyt wielu/, mam ten komfort, iż moge poczekać i wsiaść do busa kierowanego przez kogoś o poziomie inteligencji wiekszym od pantofelka :-D
Stefani z głupim jeszcze nikt nie nagadał szkoda nerwów lepiej olewać posty pajaca
Uuuu moja wina, chodziło mi o busy do Krakowa:) a pan Płoskonka chyba na innej trasie kursuje:)więc ponawiam pytanie;)
1,05 busy kursują jak w niedziele a w czwartek czyli 2.05 kursują jak w soboty tak powiedział mi busiarz jadący na kraków
Dziękować!:)
Witam. Wiadomo co z tą linią busów Myślenice-Kraków przez Sułkowice ? Ma ktoś jakieś informacje na ten temat ?
od 2 tygodni do 2 miesiecy powinna być otwarta wszystko zalezy kiedy dostanie pozwolenie,papiery juz poszly ,tyle wiem od wlasciciela
To spoko. Pewnie niedługo zacznie zamieszczać na przystankach rozkład jazdy
Wie ktoś może czy busy do Pcimia - Sucha jeżdżą jutro jak w niedziele?czy w ogóle nie ma kursów. Z góry dzięki za odpowiedź.:)
Wie ktoś może o której najpóźniej odjeżdżają busy z Krakowa w stronę Myślenic?
Chciałabym zapytać czy wie ktoś o której dokładnie i skąd odjeżdża jutro bus z Myślenic do Krakowa po godzinie 21.00 ? [ Max. 21.20 ] i który dojeżdża do Krakowa przed 23.
Witam, dzisiaj jadąc z panem z MAKSa z godziny 5:41 przeżyłam kolejny zawał, jeździ jak wariat, narażając pasażerów na tragedie. Dzisiaj w Łagiewnikach nie mógł jechać spokojnie tylko wpychając się przed tira otarł się o niego... Naprawdę kiedyś ten pan doprowadzi do tragedii...
Który to pan?
Ostatni bus odjeżdża o 22:20 (wg. rozkładu 22:10) z Pawiej
Macie jakieś informacje dotyczące tej nowej linii busów z Myślenic na Kraków przez Sułkowice ? Miały już kursować od czerwca a jest połowa lipca i dalej nic. Tak długo trwają te wszystkie procedury i pozwolenia czy ten prywatny przewoźnik sie wycofał ?
dzwonilem i mam staly kontakt z panem Płoskonką. Cała procedura jest na finalizacji kolo polowy sierpnia powinny zaczac jezdzic busy.Dlatego tak dlugo gdyz opieszczalosc urzednikow w tym kraju jest znana :)
Podziękował za info
Bidak to jesteś Ty i twój szef..,.. żebrak.. Każdy wie o kogo chodzi. A Ty Grzesiu już nie wyrabiasz ze zmianą nicków...
co ja ci poradzę na to że jesteś pi------ty :) żal mi cię
Ktoś wie kiedy firma "Lenart" sprzedaje bilety miesięczne na wrzesień ?
Odezwała sie jedna na kilka tysiecy.... Pod estakadą zatrzymuje sie szwagropol,możesz sie przesiąśc!
No i oto mamy przykład na poziom jaki prezentuje pan Daniii :-)
Stefani z głupim jeszcze nikt nie nagadał szkoda nerwów lepiej olewać posty pajaca
orientuje się ktoś w jakich godzinach kursuje nowa linia busów Myślenice - Siepraw Brzeg ?
wie ktoś ile razy dziennie jeździ bus Myślenice- Kraków Aleje? i w jakich godzinach? z góry dzięki za info :)