malina a nie możesz się po prostu rozejść z partnerem? musisz oszukiwać? kręci cię to?
po co piszesz o tym na forum? jeśli większość forumowiczów napisze, że warto, to zdradzisz?
zdradzają ludzie niedojrzali, nieuczciwi i niewrażliwi itp. idźże lepiej na terapię - swoją własną lub małżeńską. chyba że ty jesteś ten/ta, z którą ten/ta będąc w związku zdradza
[quote=gość: OTTOman] Ja uważam, że na każdy temat należy dyskutować, ale chyba nie na tym forum .... [/quote]
Dlaczego czyzbyś posiadł moralność pDulskiej8
[quote=gość: naiwny] Moja żona pojechałą na wczasy ze swoim byłym chłopakiem ,ufać jej ?
Co o tym myślicie ? [/quote]
A skąd ludzie na tym forum mają znać wasz związek ?!!!!!
[quote=gość: lek] gość: OTTOman napisał/a: Ja uważam, że na każdy temat należy dyskutować, ale chyba nie na tym forum ....
Dlaczego czyzbyś posiadł moralność pDulskiej8 [/quote]
Nie, może źle napisałem.
Chodzi mi o to, że na każdy temat można dyskutować, ale to forum (mam na myśli wielu dyskutujących) nie dojrzało do tego, tak w tym jak i w wielu innych tematach
[quote=gość: cud miód] malina, uważam, że nie warto... zakładać takich idiotycznych wątków na forum ! [/quote]
Tak lepsze Rondo Kaczyńskiego jest kogo obwiniać.A tak musimy oceniać samych siebie a to już nam się nie podoba
[quote=gość: zdrada] Jestem przyszłym mężem spotykam się z moją narzeczoną 7-lat,jaki jest sens zdradzać kogoś kogo się kocha? [/quote]
Teraz jesteś pewny swoich uczuć.Nie chwal dnia przed zachodem słońca
[quote=gość: bul] gość: cud miód napisał/a:malina, uważam, że nie warto... zakładać takich idiotycznych wątków na forum ! Tak lepsze Rondo Kaczyńskiego jest kogo obwiniać.A tak musimy oceniać samych siebie a to już nam się nie podoba [/quote]
a co za oszołom ma ochotę uzewnętrzniać się na takim forum w sprawie tak delikatnej jak zdrada.
nikt nikomu do łoża nie zagląda, a rondem śmigają wszyscy
teraz rozumiesz?
Zdrada małżeńska! Co o niej sądzicie??? Warto to robić czy nie???
oj warto warto
o
[quote=gość: zuzu] oj warto warto
o [/quote]
Dlaczego?
Jestem przyszłym mężem spotykam się z moją narzeczoną 7-lat,jaki jest sens zdradzać kogoś kogo się kocha?
malina a nie możesz się po prostu rozejść z partnerem? musisz oszukiwać? kręci cię to?
po co piszesz o tym na forum? jeśli większość forumowiczów napisze, że warto, to zdradzisz?
zdradzają ludzie niedojrzali, nieuczciwi i niewrażliwi itp. idźże lepiej na terapię - swoją własną lub małżeńską. chyba że ty jesteś ten/ta, z którą ten/ta będąc w związku zdradza
ludzie co to za tematy może za chwile będziecie pisać czy warto sie żenić
dłubanie w nosie. Warto czy nie wart to robić?
Malina już po prostu kogoś zdradziła i teraz szuka dla siebie usprawiedliwienia i tyle.... Ten wątek powinien zostać zamknięty przez admina
[quote=malina] Zdrada małżeńska! Co o niej sądzicie??? Warto to robić czy nie??? [/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=jL0mmb4V1dQ&feature=related
Myślę że to Malina jest tą/tym zdradzanym/ą więc bądżmy mi
malina, uważam, że nie warto... zakładać takich idiotycznych wątków na forum !
nie wiem jak wy ale ja przyznaję temu wątkowi numer 1 jako najbardziej idiotyczny na tym forum
Zdrada.Właśnie dobry temat,ostrzegawczy.wszyscy niech się zastanowią10razy czy to zrobić.Będzie mniej rozwodów
Ja uważam, że na każdy temat należy dyskutować, ale chyba nie na tym forum ....
otto man dobrze mówisz myśle że malina sie troszke zagalopował to forum służy dla ciekawszych i interesujących wątków
[quote=gość: zdrada] Jestem przyszłym mężem spotykam się z moją narzeczoną 7-lat,jaki jest sens zdradzać kogoś kogo się kocha? [/quote]
to dziwne bo twoja narzeczona mowila mi wczoraj co innego...
[quote=gość: OTTOman] Ja uważam, że na każdy temat należy dyskutować, ale chyba nie na tym forum .... [/quote]
Dlaczego czyzbyś posiadł moralność pDulskiej8
Moja żona pojechałą na wczasy ze swoim byłym chłopakiem ,ufać jej ?
Co o tym myślicie ?
[quote=gość: naiwny] Moja żona pojechałą na wczasy ze swoim byłym chłopakiem ,ufać jej ?
Co o tym myślicie ? [/quote]
A skąd ludzie na tym forum mają znać wasz związek ?!!!!!
nie ufaj , ciesz sie wolnoscia i korzystaj
szkoda słów
[quote=gość: lek] gość: OTTOman napisał/a: Ja uważam, że na każdy temat należy dyskutować, ale chyba nie na tym forum ....
Dlaczego czyzbyś posiadł moralność pDulskiej8 [/quote]
Nie, może źle napisałem.
Chodzi mi o to, że na każdy temat można dyskutować, ale to forum (mam na myśli wielu dyskutujących) nie dojrzało do tego, tak w tym jak i w wielu innych tematach
[quote=gość: cud miód] malina, uważam, że nie warto... zakładać takich idiotycznych wątków na forum ! [/quote]
Tak lepsze Rondo Kaczyńskiego jest kogo obwiniać.A tak musimy oceniać samych siebie a to już nam się nie podoba
Teraz jesteś pewny swoich uczuć.Nie chwal dnia przed zachodem słońca
[quote=gość: bul] gość: cud miód napisał/a:malina, uważam, że nie warto... zakładać takich idiotycznych wątków na forum ! Tak lepsze Rondo Kaczyńskiego jest kogo obwiniać.A tak musimy oceniać samych siebie a to już nam się nie podoba [/quote]
a co za oszołom ma ochotę uzewnętrzniać się na takim forum w sprawie tak delikatnej jak zdrada.
nikt nikomu do łoża nie zagląda, a rondem śmigają wszyscy
teraz rozumiesz?