Forum » Myślenice

Myślenickie myślenie - reaktywacja

• 9 paź 2009

Rozmawialem dziś z Panem Księdzem na spowiedzi i powiedział mi rze internet i to forum gdzie ja pisze to nic najlepszego i rze lepiej nie grzeszyc pisząc tu. I ja obiecalem rze nie bede wiecej pisał o czym tu informuje. Morzecie atakować Pana Burmiszcza bo ja już Wam nie przeszkodzę pokazując sprawiedliwość ale pamietajcie! Macie go tylko jednego - jak ojca. I nawet jakby miałby jakieś wady, a nie ma to powinniście go czcić, szanować i podziwiać za to co zrobił dla Myślenic.
    Rzal mi tylko bo pisałem do tego Pana dziennikarza co miał niby ten proces z Panem Burmiszczem o czym tu rozpowszechnie się to kłamstwo, rzeby moje wpisy pokazał w gazecie Dziennik Polski tak jak krytykujące. I ten Pan mi napisał rze mam za dużo błędów cdzym pokazał swoją nieuczciwość a przecierz nie o to chodzi tylko rzeby Ci ludzie co poczytają zrozumieli ile dokonań. Ale tam warzniejsze jest dokopanie i oczernienie niż dokonanie i dlatego taki nieobiektywizm i złość. Teraz już więcej tu nie popisze i nie poczytam rzeby nie kusiło a Wam radzę się opamientać. Całujcie Pana Burmiszcza po rękach przy karzdej okazji za to co zrobił bo takiego wielkiego człowieka to w Myślenicach nie było i nie będzie pacząc na polityke i dokonania.
    Nie tylko tablica co się ją tak wypomina ale pomnik powinniście postawić na rynku dla Burmiszcza Dobrodzieja Macieja jak pokazuje ręką hale i wyciąg narcierski i oczyszczalnie. A ile chodników i drogi o którym się nie da wspomnieć przez niepoliczenie, a jakie nowoczesne i poczebne śmietnisko.
    Nie głosujcie na oszołomuw co Was omamią bajkami a potem okradną. Smieci się robi i czeba je gdzieś kłaś najlepiej za własny zysk dla RPGK myslenickiego a nie obcej kieszeni. Tak chciał Pan Bronisław to się go zaszczuło a mimio to tyle zbudował w mieście o czym zawsze sie potem mówi rze przekręty. Ale to już taka mentalność wśrud Myśleniczan. Niech żyją Pan Stanisław z Gazety Myślenickiej co nam tak wszystko pieknie opisuje i Pan Dyektor Grabowski - tęga głowa co buduje drogi i dba żeby odśnieżyć. I oby się im udało założyć to rondo dla mieszkańców a krzykacze to niech sobie pokrzykują w domu zwłaszcza Myśleniczan7 i Cygnus ze SEDNA co się tu udowodniło jako oczywiste.
    pozdrawiam
    Zdzichu

• 9 paź 2009

Uff!
    pozdrawiam
    BAL.

• 9 paź 2009

Zdzichó, jest mi niezmiernie przykro że od nas odchodzisz, piszę to oczywiscie w przenośni(takie skrzywienie zawodowe przez te nekrologi które pisze). Ciesze się że zagościłem w Twoim sercu.
    Na marginesie "Burmiszcz" już jeden pomnik ma, myślę że od następnego mogłoby mu się coś przewrócić.

Pozdrawiam.
    Cygnus

• 9 paź 2009

Zdzisek zapoczatkowal tendencje ktora powinna przejac tez administracja. Panie Burmistrzu, Panie Dyrektorze, Panie Redaktorze i cale inne grono Wilece Jasnie Panstwa, zapraszamy. A na marginesie dodam jeszcze ze szczury zawsze wiedza pierwsze kiedy okret zaczyna tonac...

• 9 paź 2009

Jesteś zbyt dużym optymistą Mysleniczaninie.
    pozdro

• 9 paź 2009

optymzm, pesymizm, realizm - nie wiadomo.
    Tak sobie myślę po myślenicku, co tak wychwalany przez nieodżałowanego Zdzicha pan Stanisław z Gazety Myślenickiej zrobi, jak załużmy wyłącznie hipotetycznie, burmistrz przegra w nadchodzacych wyborach i stanowisko zajmie ktoś inny. Przyjdzie przeprosi, poda się do dymisji, dalej będzie pisał i pokazywał losy Ostrowskiego na wygnaniu poza magistratem kopiąc dołki pod nowym burmistrzem, zacznie kadzić nowemu licząc na zmiłowanie, przejdzie do SEDNA na miejsce cyrka, założy swoją opozycyjną gazetę sponsorowaną przez filantropa, przejdzie na rentę jak radny Bisztyga?

A oto przygotowany na prędce, specjalnie na okazję analizy zarysowanych dziennikarskich dylematów fragment poezji do znanej melodii ludowej

Co zrobi Stasiu, co zrobi Stasiu
    Co zrobi Stasiu gdy przegra Maciuś
    kto wie?

Pozdrawiam
    załamany

• 9 paź 2009

he he dobre dobre poziom gimnazjum hehe

• 11 paź 2009

Spacerując w okolicach jednego z krakowskich marketów natknąłem się na ciekawą informację. W ramach kampanii promującej powstanie spalarni odpadów w Krakowie ustawiono rząd tablic z fotografiami. Na jednej z nich napisano, że "współczesne techniki sortowania śmieci są BEZSILNE wobec mas odpadów" - cytat z pamięci.
    Jest zatem możliwe, że idee "polityki śmieciowej" burmistrza Ostrowskiego, jego plany budowy nowoczesnego zakładu z sortownią i zamiary pokazania nam "jak ważna jest gospodarka odpadami" to skazane z góry na niepowodzenie fantasmagorie zapatrzonego w siebie samorządowca.
    Czy przekonamy się o tym dopiero po wybudowaniu nowego składowiska za 45 mln?

• 11 paź 2009

No to teraz już bez pomyłek.

OKIEM KAMERY - jutro o 18.10.

Na emisję zapraszam wraz z wszystkimi bohaterami opowieści.
    Tytuł:

"ŚMIERDZĄCA SPRAWA"

http://ww6.tvp.pl/6263,20090918931162.strona

• 12 paź 2009

Poproszę o nieoglądanie tego programu. Naprawdę nie warto paczeć na tyo oczernianie.
    pozdrawiam
    ZzS

• 12 paź 2009

ZzS
    a skąd o tym wiesz?

• 12 paź 2009

Noooo...uprzejmie prosi Zdzichó z Sówałk...

Dolnowsiok, teraz już wiesz dlaczego ?

• 12 paź 2009

I co on teraz powie księdzu, oj będzie ekskomunika.

• 12 paź 2009

Oj ja głupi!
    Mea Culpa..

• 12 paź 2009

I to jest własnie pomuwienie którym się każdego bo tutaj nie pisze Zdzichu z Suwałk a wasze domyślenia wyssane z palca. Ale to się skończy jak Pan Burmiszcz pozwie tą dziennikarkę i będzie udowodnione że ten program za pieniądze kandydata. Wszytkim uczciwym wiadomo rze tak działa telewizja a jakie poparcie ma Pan Maciej widać było na meczu siatkówki, gdzie hala wypełniona po brzegi a nie garstka jak na zapowiedzi w programie.
    Więc się zastanówcie przed napisaniem żeby nie oczerniać bo to nie pisze Zdzichu
    pozdrawiam
    ZzS

• 12 paź 2009

[quote=Greta J.]No to teraz już bez pomyłek.

OKIEM KAMERY - jutro o 18.10.

Na emisję zapraszam wraz z wszystkimi bohaterami opowieści.
    Tytuł:

"ŚMIERDZĄCA SPRAWA"

http://ww6.tvp.pl/6263,20090918931162.strona[/quote ]
    Oczywiście Kasiu będziemy patrzeć z jak sroka w kość a czy bedzie o innym projekcie...

• 12 paź 2009

Na szczęście ten program jest na TVP3 Kraków o 18:10 więc wiele osub go nie obejrzy mając z satelity program info z Warszawy. Dzięki temu kłamstwo sie nie poszerzy.
    pozdrawiam
    ZzS

• 12 paź 2009

Tak się zastanawiam czy kogoś bawią wypisy Zdzicha z Suwałk. Przecież to prymityw. Czytając jego wypowiedzi czerwienie się. Mam pytanie czy aby krytykować "miłościwie panującego" którego również nie za bardzo popieram trzeba zejśc aż do rynsztoka. I czy po ewentualnym zwycięstwie w wyborach Greta J będzie współpracować z takimi ćwierćinteligentami. To moje pierwsze pytanie przedwyborcze??? Bo choć nie należę do fanek Ostrowskiego jednak prostactwu nie sprzyjam.

• 12 paź 2009

A mnie sie podoba to co pisze Zdzisek :D Moze Wasza uwage odwraca od tekstu kolokwializm, infantylizm i razaca ortografia. Poczytajcie dokladnie raz jeszcze, o co tak na prawde w Zdziskowych postach chodzi...

• 12 paź 2009

Nie daj sie nabrać, Zdzichu to bumerang, który już wrócił. On nie istnieje bez tego małego forum, jesteśmy my jest i on. Forum jest drzewem, Zdzisek jest hubą przyklejoną do kory. Jedna huba drzewa nie zniszczy:)

• 12 paź 2009

Cygnus, nie kracz bo przyjda ludzie Burmistrza i wytna to drzewo jak juz to onegdaj uczynili ;) I zeby nie bylo ze wlasnie napisales nekrolog dla forum :O

• 12 paź 2009

[quote]Tak się zastanawiam czy kogoś bawią wypisy Zdzicha z Suwałk. Przecież to prymityw. Czytając jego wypowiedzi czerwienie się. Mam pytanie czy aby krytykować "miłościwie panującego" którego również nie za bardzo popieram trzeba zejśc aż do rynsztoka. I czy po ewentualnym zwycięstwie w wyborach Greta J będzie współpracować z takimi ćwierćinteligentami. To moje pierwsze pytanie przedwyborcze??? Bo choć nie należę do fanek Ostrowskiego jednak prostactwu nie sprzyjam.[/quote]

No i juz nic nie rozumiemz tego wpisu. Jak Zdzichu z Suwałk krytykuje opozycje to się wypisuje rze krytykuje Burmiszcza. Kala widze rze i Ty należysz do przeciwników Pana Macieja a za swoją normalność bierzecz uderzanie w tych co go popierają. A rze Zdzichu ma wsółprace z Gretą to lepszy kawał nie mógł być wymyślony. Takie głupstwa i pomuwienia pokazują tylko strone opozycji jaka jest! Do czego jeszcze będziesz zdolna Kala do wymyslenia rzeby szkodzić i uderzać w samorząd i polityke inwestycji i rozwoju.
    To już przechodzi pojęcie!
    pozdrawiam
    ZzS

• 12 paź 2009

Zdzichu!
    Pamiętaj, za dwadzieścia minut audycja na tvp3!

• 12 paź 2009

Po obejrzeniu tego programu stwierdziłem jedno:

W TEJ KONFRONTACJI BURMISTRZ GÓRĄ !!!

• 12 paź 2009

Burmistrz się plątał w zeznaniach jak małolat
    Żenada

Odpowiedz