[quote=gość: Baaa Reja] w Myślenicach brakuje..... Radnych z prawdziwego zdarzenia, którzy zadbają o ludzi, z których się utrzymują a nie będą się zajmować li tylko nadawaniem imion rondom i wydawaniem na pomniki pieniędzy ! [/quote]
Brawo! Dodałbym jeszcze kompetentnych urzędników, którzy nie byli by obojętni na syf w mieście i parkowanie gdzie popadnie.
[quote=gość: KOZIOŁEK MATOŁEK] PARK NA PLEBAŃSKIEJ ZA BLOKAMI, BO Z ZARABIA NAM NIC . CHOĆBY JEDNĄ ALEJKĘ OBSADZONĄ LIPAMI- POD SAMĄ LIPKĘ I BĘDZIE PARK LPOWY. [/quote]
Ps, PARK LIPOWY.
Z tym parkiem lipowym to świetny pomysł.
Kiedy byłem mały to zawsze myślałem, że tu zawsze będzie tylko trawa, pola i parę drzewek. A teraz - domy pną się coraz wyżej.
Wiele miast "wypoczynkowych" ma blisko centrum jakąś z górkę ze spacerniakiem.
[quote=gość: KOZIOŁEK MATOŁEK] PARK NA PLEBAŃSKIEJ ZA BLOKAMI, BO Z ZARABIA NAM NIC . CHOĆBY JEDNĄ ALEJKĘ OBSADZONĄ LIPAMI- POD SAMĄ LIPKĘ I BĘDZIE PARK LPOWY. [/quote]
Rewelacyjny pomysł !
Zarabie już zrewitalizowane, czas pomyśleć o innym (niemal takim samym) skupisku ludzi...
Sprzątaczy śmieci i syfu w mieście. W Niemczech wczesnym rankiem pracują w miastach służby porządkowe. Ważniejsza strzelnica a co my z niej mamy mimo że jej utrzymanie jest z naszych podatków?
[quote=gość: tikk] Ważniejsza strzelnica a co my z niej mamy mimo że jej utrzymanie jest z naszych podatków? [/quote]
zamiast na jej utrzymanie - podatki powinny iść na porządek w mieście - byłby większy pożytek, a tak ?
SYF w mieście i strzelnica (na 'tyłach') w mieście !
- miejsc parkingowych (o tych za free to już nie wspominam nawet)
- kibla publicznego co by dało się gościa zaprowadzić
- dobrej roboty
- życzliwości ludzkiej
- oscypków :-))
normalności osadzonej w realiach życia,a KOZIOŁKOWO juz jest:)
Czego brakuje w Myślenicach? odpowiem kolejnego ronda?
[quote=gość: Baaa Reja] w Myślenicach brakuje..... Radnych z prawdziwego zdarzenia, którzy zadbają o ludzi, z których się utrzymują a nie będą się zajmować li tylko nadawaniem imion rondom i wydawaniem na pomniki pieniędzy ! [/quote]
Brawo! Dodałbym jeszcze kompetentnych urzędników, którzy nie byli by obojętni na syf w mieście i parkowanie gdzie popadnie.
A mi się marzy piękny zielony rynek. I być może się to spełni.
PARK NA PLEBAŃSKIEJ ZA BLOKAMI, BO Z ZARABIA NAM NIC . CHOĆBY JEDNĄ ALEJKĘ OBSADZONĄ LIPAMI- POD SAMĄ LIPKĘ I BĘDZIE PARK LPOWY.
Ps, PARK LIPOWY.
Były kiedyś ( nie tak dawno ) trzy. Nie zdążyłeś skorzystać??
Z tym parkiem lipowym to świetny pomysł.
Kiedy byłem mały to zawsze myślałem, że tu zawsze będzie tylko trawa, pola i parę drzewek. A teraz - domy pną się coraz wyżej.
Wiele miast "wypoczynkowych" ma blisko centrum jakąś z górkę ze spacerniakiem.
Ja kiedy byłem mały to na plebańskiej było tylko jedno drzewko a na każdej miedzy pełno poziomek i też było fajnie
Rewelacyjny pomysł !
Zarabie już zrewitalizowane, czas pomyśleć o innym (niemal takim samym) skupisku ludzi...
a jaki sklep warto otworzyć (z jakim asortymentem) w Myślenicach obok rynku?
Jakiś pożądany sklep muzyczny :)
pożądny *
ale sklep muzyczny to raczej mało chodliwy towar
traf hehe jakbyśmy wiedzieli to byśmy nie powiedzieli a otwierali byznes
pracy !!!!!
[quote=gość: asdfgh] pożądny * [/quote]
Kolego... naucz się ortografii albo odkurz słownik (tym bardziej jak już coś poprawiasz):
po[u]rz[/u]ądny (!)
Sprzątaczy śmieci i syfu w mieście. W Niemczech wczesnym rankiem pracują w miastach służby porządkowe. Ważniejsza strzelnica a co my z niej mamy mimo że jej utrzymanie jest z naszych podatków?
[quote=gość: tikk] Ważniejsza strzelnica a co my z niej mamy mimo że jej utrzymanie jest z naszych podatków? [/quote]
zamiast na jej utrzymanie - podatki powinny iść na porządek w mieście - byłby większy pożytek, a tak ?
SYF w mieście i strzelnica (na 'tyłach') w mieście !
[quote=gość: traf] a jaki sklep warto otworzyć (z jakim asortymentem) w Myślenicach obok rynku? [/quote]
SEX SZOP BO GO NIE MA
brakuje myslacych ludzi ktorzy glosuja na nieudacznikow a potem licza na cuda
- miejsc parkingowych (o tych za free to już nie wspominam nawet)
- kibla publicznego co by dało się gościa zaprowadzić
- dobrej roboty
- życzliwości ludzkiej
- oscypków :-))
Mi brakuje sklepu ze zdrową żywnością:/.
W "normalnym " wodorostów kombu nie kupię :(
A mnie klubu, który pod groźbą rozstrzelania wywlókł mój brzuch na truchtanie, i groził nożem, że nie schudłem powiedzmy z pięć kilogramów.
drugiej biedronki i lidla.