paznokcie tylko u Joli Kwartnik przy Rzemieslniczej, TYLKO!!!!!!!! nie dosc, ze doskonale zrobione to jeszcze w super cenie! jezdze do niej specjalnie z drugiego konca Polski! jest doskonala!
jakie mniej wiecej ceny u kosmetyczki makijazy na wesele jestem druhną zmieszcze sie w 50 zl czy nie bardzo pisze ogolnikowo bo nie wiem ktora ile bierze ??
[quote=gość: pytanie] czy można gdzieś zakupić kosmetyki firmy Babor (poza salonem kosmetycznym pod Arkadami) ? [/quote]
A dlaczego tam nie chcesz kupić ? ( nie znam firmy Babor ale skoro w tym sklepie mają to w czym problem?)
Do Sandra89: Ja robiłam pazurki i rzęsy na swoj ślub u pani z k-cosmetic i bylam bardzo zadowolona:)
a doklejałaś rzęsy?
paznokcie tylko u Joli Kwartnik przy Rzemieslniczej, TYLKO!!!!!!!! nie dosc, ze doskonale zrobione to jeszcze w super cenie! jezdze do niej specjalnie z drugiego konca Polski! jest doskonala!
W którym salonie robia ładny i trwały makijaż na ślub??
Wie ktoś gdzie teraz pracuje Klaudia z Heliosa?
Klaudia bedzie pracowala koło basenu , teraz ma urlop
a dokladnie jak nazywa sie salon?
prosze jak pani klaudia sie ladnie sama reklamuje:)
kiedy Klaudia wraca z urlopu?
jakie mniej wiecej ceny u kosmetyczki makijazy na wesele jestem druhną zmieszcze sie w 50 zl czy nie bardzo pisze ogolnikowo bo nie wiem ktora ile bierze ??
mam pytanie nie orientujecie się ile kosztuje manicure japoński w myślenicach?
a ile kosztuje manicure hybrydowy ? chodzi mi o arkady , kim cosmetik kcosmetik ? Gdzie lepiej ?
KIM KOSMETIK gdzie został przeniesiony??
koło ul Dunin Brzezińskiego
a dokładnie, mogłabyś wytłumaczyć? dziękuję z góry
[quote=gość: jola321] koło ul Dunin Brzezińskiego [/quote]
obok nowych bloków - za żłobkiem
Robił ktoś może z was makijaz w madlen day spa na ul. słonecznej? Bardzo proszę o opinie
w jakim salonie pracuje teraz pani Klaudia Pulchny ? :)
podobno w trzemesni otworzyla swoj warsztat
Otworzyły czy otworzyła?? A gdzie w Trzemeśni??
A jakie macie opinie o makijażach pani Klaudii Pulchnej? ładnie maluje?
czy w Myślenicach można gdzieś zrobić depilację pastą cukrową? Kiedyś było to w ofercie Metamorfozy, ale salon już nie istnieje :/
mozna w rd cosmetic
[quote=gość: pytanie] czy można gdzieś zakupić kosmetyki firmy Babor (poza salonem kosmetycznym pod Arkadami) ? [/quote]
A dlaczego tam nie chcesz kupić ? ( nie znam firmy Babor ale skoro w tym sklepie mają to w czym problem?)
ile kosztuje wylanie żelu w RD cosmetic?