Forum » Myślenice

Salony kosmetyczne - gdzie i co robic?

• 7 mar 2011

[quote=gość: ??????] znam znam mieszkamy w tej samej wiosce!!!!wiem co pisze [/quote]

Na pewno wiesz co piszesz????????? skoro podajesz czyjeś imię to bądź odważna i podaj swoje ,a najlepiej powiedz to osobiście zainteresowanej !!!!!
    Niektórym anoreksja mózg zresetowała haha

• 8 mar 2011

najlepiej sie umowcie i dajcie po razie to bedzie najlepsze rozwiazanie!!eh niewiarygodne co tu sie wypisuje

1 Cytuj
  • 8 mar 2011

do tego kisiel... i jeszcze na biletach zarobicie... ;)

1 Cytuj
  • 8 mar 2011

również polecam kamir .. jestem stałą klientką od pół roku i jestem bardzo zadowolona .;)

3 1 Cytuj
  • 11 mar 2011

Witam, forumowiczki! Ja niedawno robiłam paznokcie na Jordana 2 ale niestety nie pamiętam imienia osóbki wykonującej... Ogólnie nie jestem zadowolona z efektu, marne wykonanie, żel zaczął odpryskiwać już po 2 dniach, niezbyt staranne wykonanie. Czy możecie polecić kogoś kto naprawdę zna się na tym i potrafi estetycznie zrobić pazurki?
    Pozdrawiam

• 11 mar 2011

Polecam_Centrum Urody-może trochę ciasno, ale super miło i co najważniejsze bardzo profesjonalnie; pani Joasia i pani Jola robią cuda nie tylko z paznokciami.Polecam z czystym sercem!!!

1 Cytuj
  • 11 mar 2011

Luq a możesz napisać gdzie to jest? Nie znam zbyt dobrze Myślenic bo od niedawna tu mieszkam, będę wdzięczna :)

• 11 mar 2011

Zapomniałam dodać, że jestem stałą ZADOWOLONĄ klientką juz od dwóch lat!! Paznokcie wyglądają bardzo naturalnie- mam żelowe na naturalnej płytce, super się trzymają- mimo ze mam dwójkę dzieci i mnóstwo pracy...ciężki mają u mnie żywot.. Zajrzyj, zapytaj ul. Gałczyńskiego , obok banku, na tyłach biblioteki publicznej (ul. jednokierunkowa)., tuż obok nowej, zielonej(budynek) galerii dziecięcej. Do tego jeszcze jeden plus, przystępna cena.

1 Cytuj
  • 13 mar 2011

chyba pani Klaudia nie byla by tak prymitywna, aby krytykowac kogos na forum. ha ha ciekawe kto takie rzeczy wypisuje.

1 Cytuj
  • 14 mar 2011

ojjjjjj ciekawe kto tak wypisuje ja Klaudie znam i to dlugo i to jest fajna osobka i zna sie na tym co robi:-)

2 1 Cytuj
  • 26 mar 2011

Polecam kosmetyczkę na Reja w tej uliczce koło hurtowni "Marek" nazywa Bożena

• 26 mar 2011

Nigdy nie pójdę do fryzjera, który ma paskudne odrosty i nigdy nie pójdę do kosmetyczki, która trądzik leczy opalaniem w solarium i grubą warstwą pudru czyli do Pani Klaudii z Heliosa. W życiu nie powierzyłabym własnej twarzy komuś kto popełnia tak kardynalne błędy.

6 1 Cytuj
  • 28 mar 2011

[quote=gość: bombi] Nigdy nie pójdę do fryzjera, który ma paskudne odrosty i nigdy nie pójdę do kosmetyczki, która trądzik leczy opalaniem w solarium i grubą warstwą pudru czyli do Pani Klaudii z Heliosa. W życiu nie powierzyłabym własnej twarzy komuś kto popełnia tak kardynalne błędy. [/quote]

PRZEJDŹ SIĘ DO DERMATOLOGA TO SIĘ DOWIESZ ŻE MOŻNA W NIEKTÓRYCH SYTUACJACH LECZYĆ TRĄDZIK SESJAMI NA SOLARIUM. JA BYŁAM U PARU LEKARZY I WŁAŚNIE DOSTAŁAM TAKIE ZALECENIE.
    ODNOŚNIE PANI KLAUDII TO ŻE SIĘ LUBI OPALAĆ NIE OZNACZA ŻE ŹLE WYKONUJĘ SWOJĄ PRACĘ. MAM ZDJĘCIA JAK WYGLĄDAŁA MOJA SKÓRA KIEDYŚ A JAK WYGLĄDA TERAZ PO ZABIEGACH U PANI KLAUDII. ZDZIWILIBYŚCIE SIĘ!!!! SZCZERZE POLECAM TĄ PANIĄ.

4 Cytuj
  • 28 mar 2011

do MIKA34 jestem ciekawa czemu tak strasznie obraniaż p.Klaudie bo zauważylam że to dzisiaj nie pierwsza odpowiedź na jej temat na tym forum,i oczywiście same pozytywy

2 Cytuj
  • 29 mar 2011

Solarium na trądzik, a piwo na nerki! MIKA34 czy Ty 16 lat masz, że takie głupoty piszesz? Przejdź się do jakiegokolwiek innego salonu i zobacz jak wyglądają buźki innych kosmetyczek, zero zmarszczek i gładka skóra, a nie spalona twarz od solarium i gruba warstwa pudru. Głupot nie pisz bo przy trądziku dermatolodzy czasem zalecają sesje w solarium ale nie w takiej ilości i robią to bardzo rzadko, bo na dzień dzisiejszy jest wiele innych o wiele skuteczniejszych sposobów na leczenie trądziku.

7 1 Cytuj
  • 18 cze 2011

P.Klaudia wykonuje swją prace bardzo profesjonalnie!!!Z usług korzystam bardzo często i za każdym razem jeste zadowolana. POLECAM KOSMETYCZKĘ I SOLARIUM. A OBSŁUGA JEST NAPRAWDĘ SUPER I BARDZO MIŁA.

1 3 Cytuj
  • 18 cze 2011

zgadzam sie z JHL :) TYLKO PANI KLAUDIA:)

1 2 Cytuj
  • 20 cze 2011

Która kosmetyczka zajmie się dobrze regulacją brwi i zabiegami na stopy? (oczyszczanie naskórka) kogo polecacie?

• 20 cze 2011

napewno pani klaudia !ona jest przeciez najlepsza wmyslenicach buahahahaha

4 Cytuj
  • 20 cze 2011

oczywiscie ze Pani Klaudia nikt nie ma takiego podejcia do klijenta jak ona

2 Cytuj
  • 20 cze 2011

Każdy ma swoją ulubioną kosmetyczkę i nie ma się co kłócić, tym bardziej, że w Myślenicach jest bardzo dużo salonów.
    Osobiście przerzuciłam się na kosmetyczkę w Pcimiu nad Delikatesami Centrum- bardzo fajna dziewczyna- zna się na rzeczy. Robi bardzo ładny makijaż i bardzo starannie i dokładnie robi zabiegi. obok niej znajduje się fryzjerka, która świetnie czesze. ceny są bardzo korzystne, a nawet mogę powiedzieć, że są niskie!

1 2 Cytuj
  • 3 lip 2011

Która kosmetyczka zajmuje się likwidowaniem rozstępów?

• 3 lip 2011

napewno pani klaudia!jest przeciez najlepsza w calym miescie!tyle ma klientow ze non stpo przed gabinetem stoi heheheh

4 Cytuj
  • 3 lip 2011

obawiam sie adriano ze masz problemy ze wzrokiem buhahahah a na wizyte u niej musialam czekac 4 dni wiec o czyms to swiadczy zmien okuliste

5 Cytuj
  • 3 lip 2011

Czy bez zbędnych złośliwości już nie można się niczego dowiedzieć?

2 Cytuj

Odpowiedz