Forum » Myślenice

Już za rok wybory ...

• 16 mar 2010

Ad, w samą porę masz komputer spowrotem;) .
    Teraz zdanie na poważnie,czemuś to uczynił, nie zasłużyłem na Twój głos.

• adzygmunt 16 mar 2010

Może dlatego, żebyś nie straszył awatarem po nocy.?
    jak będziesz pierwszy to powaga pierwszeństwa nobilituje!!!
    A po "trzecie primo" rozbrajasz mnie stwierdzeniem: "mistrz ortografii to nie ja". I konsekwentnie realizujesz cel!!!:P

• 16 mar 2010

No tak, wale byki bez ostrzeżenia, pora ściągnąć słownik na komputer.
    Np. pisze sie "z powrotem" teraz to widze:)

• 16 mar 2010

''Greta to jest ktoś z kim każda osoba reprezentująca jakikolwiek urząd w tym mieście może rozmawiać właśnie w tej chwili. Może nawet teraz rozmawia ze Starostą Tomalem albo Burmistrzem Ostrowskim.''

Tak, tak ! Odkąd podsłuch się nazywa osobą?
    Ja widziałem ja Redaktor Hołuj montuje podsłuch w gabinetach urzędników!!

Podrawiam Watson!

• 21 mar 2010

Słyszałem że dr szpitala startuje w wyborach na burmistrza, ma układ z Tomalem .

• 21 mar 2010

Greta na burmistrza, ma pomysł na krytkę to i rządzić potrafi.

• 21 mar 2010

No ! chyba z siekierą !!!!!

• 21 mar 2010

Powoła na wice Cyrka , będzie potencjał!

• 21 mar 2010

no, a o tajgerze zapomniałeś ,będzie w-ce od mądrości i jedynie sprawiedliwego przekazu!

• 21 mar 2010

a co wtedy z wiktorkiem, nie ładnie oj nie ładnie, może dostać psychozy i zacznie się moczyć

• 21 mar 2010

Nie chcę przerywać tego monologu, jednak w wyniku łzawienia "ocz" z powodu nieopanowanego śmiechu pragnęzauważyć pewną prawidłowość. Widać że to przyjaciele "króliczka" zaczynają sie "moczyć" wypisując takie bzdety. A może "zmoczony" jest już sam Króliczek? Ostrzegam jednak, z mojej obserwacji wynika że "zmoczone" futerko zaczyna niemiło pachnieć, nie tylko dla właściciela, ale również całego otoczenia "przyjaciół". Obserwuje już dłuższą chwilę i zauważyłem że niektóre stołki w urzędzie już zaczynają pośmierdywać. Czyżby "zmoczone" futerka? ;)

• 21 mar 2010

to wszystko i tak nic w porównaniu z bombą atomową, zresztą niedługo 2012 r. i tylko dzielni Amerykanie uratują się od zagłady, a więc reasumując po co swary po co kłótnie jak i tak skończymy smutnie (no i wyszedł mi rym częstochowski)

• 21 mar 2010

DO 2012r to mysleniczanin jako stały bywalec w USA będzie miał zieloną kartę[tzw zielone papiery]

• 21 mar 2010

Czytając te wpisy zwolenników GMO mogę Wam powiedzieć tylko jedno:
    boicie się, trzęsiecie się jak galareta, takie niesmaczne żarty z przeciwników, którzy mają nad Wami już niedoścignioną przewagę są ostatnim objawem lęku przed całkowicie niekontrolowaną paniką. Lepiej nic nie piszcie ponieważ każdy Wasz pozbawiony treści wpis tylko obnaża Wasz strach przed nieuniknionym.

• 21 mar 2010

tak więc koniec świata na jesieni czy tak jakoś ????
    znowu potwierdza się, że na niesmaczne żarty mają wyłączność tylko przeciwnicy MO ?

• 21 mar 2010

greta zostaw juz tą myszkę i do garów!!Tylko ręce umyj bo teraz choróbstwa różne-kotlet ma być nie przypalony!ja ide popisać trochę bo jutro wydajemy jubileuszowy numer DNA a nie mam jeszcze zdjęcia na pierwszą stronę

• 22 mar 2010

Interesująca dyskusja, świetne argumenty, celne riposty, burza mózgów.
    ;)

• 22 mar 2010

no. aż się nie chce chcieć. no ale po co żyć jak nam jaśnie panującego chcą zawistnicy ukatrupić. smutek jeno i żałość po nim się ostanie, nam biednym sierotom, UMiG w gruzy padnie, śmietnik zaorają, oczyszczalnie ścieków zakopią, asfaltownię i inne brudzące zakłady zamkną ojjjjjj my bieeeedniiii ostał nam się jeno sznur.

• 22 mar 2010

Boże!
    Jak to wszystko czytam, to coraz bardziej rozumiem, dlaczego Pan Wiktor Kielan tak rzadko się tu wypowiada!
    Poziom uczestniczących na forum osób przypadkowych, nie ujawniających się i "wpadających tu na chwilkę" jest żenujący - szczególnie w wydaniu Pana "wieśniaka".
    Szanowny Panie wieśniaku! Nie reprezentuje Pan swoimi wypowiedziami nic. Nawet słowo "nic" jest tu zbyt wielkim słowem wobec Pana inteligencji, zdolności poznawczych i formułowania wypowiedzi.
    Poczytaj ze zrozumieniem Szanowny Panie wieśniaku posty kulturalnych użytkowników forum- nawet tych, których krytykujesz- a może zrozumiesz, że Twoja inteligencja nie dorasta im do pięt.
    W Twoim przypadku nawet takie dyscypliny sportu jak skok w zwyż lub o tyczce nie pomogą, aby dorównać najlepszym.

Życzę miłego czytania Panie wiesniaku - o ile potrafisz czytać ze zrozumieniem, bo przecież inteligentnym trzeba być a nie bywać!

MarieClaire -jescze nie zarejstrowana- ale chyba sie tu wkręcę na stałe!

• 22 mar 2010

widzisz Piękna Pani ja tu mam zarezerwowane miejsce ostatniego wieśniaka, chama głupiego , prostaka po to , żeby wypowiedzi innych mogły kwitnąć i wzlatywać pod niebiosa. reasumując (cokolwiek ten trudny wyraz znaczy) no przecież ktoś musi być najgorszy. wiem, gdzie mi do kultury tych lepszych, raczej unikam zwrotów typu matoł, złodziej, oszust (choć możliwe, że gdzieś mi się wymknęło), nie wysyłam nikogo do czubków . no i grzech główny nie potępiam całkowicie MO.
    pozdrawiam i życzę owocnych wypowiedzi

• 22 mar 2010

Marie CLair ty nad poziomy WYLATUJ, wylatuj i leć. Żeby krytykować kogoś samemu nie będąc zarejestrowanym???!!!Pieprzysz takie smutki jak by ci ząbki szły.

• 22 mar 2010

Szanowny niezrzeszony. Ja, chociażjestem osoba niezarejestrowaną na tym forum, nie uzywam słów typu " pieprzysz takie smutki, jak by ci ząbki szły" I to jest różnica pomiędzy mami.
    Wracając do powyższego zdania jest ono nielogiczne i pozbawione sensu. Zatem szanowny niezrzeszony proponuje poczytać coś z logiki i gramatyki, a potem obrażać niegrzecznymi zwrotami inne osoby.

Wypowiedź Pana wieśniaka również mnie nie satysfakcjonuje. Szkoda, że utrzymuje Pan, że posiada Pan zaburzone poczucie swojej wartości. Uważam, że bardziej owocną krytyką będzie rzeczowa dyskusja w danym temacie. Uważam również, że winien Pan zakończyć tzw."pajacowanie" i przejść do merytorycznego uzasadniania pewnych tez głoszonych przez Pana.
    Moim zdaniem takie postępowanie na forum publicznym jest bardziej właściwe dla osoby, która wypowiadając się w danym temacie ma do przekazania istotne informacje.

Pozdrawiam!

• 22 mar 2010

Zdanie nielogiczne i pozbawione sensu -polonistą chyba nie jesteś .Poczytać coś z logiki -ha, ha ha . Marie -masz zaburzenia psychiki?????

• 22 mar 2010

Wybaczcie moi drodzy forumowicze- ale dyskusja z Wami nie ma najmniejszego sensu. Sprowadzanie spraw do poziomu cyt. " gówna wyleje" jest niewłaściwe i na poziomie dyskusji publicznej. I możecie uznać mnie za idiotkę, że tego nie zrozumiem - ale jakieś zasady na forum być muszą.

Zatem żegnam wszystkich - nie zamierzam uczestniczyć w dyskusjach prowadzonych na tym forum w sposób tak żenujący.

Do widzenia!

• 22 mar 2010

Twoja strata szanowna Marie ( myslę ze z ciekawości łypniesz tu nieraz okiem)

Odpowiedz