Ja polecam za to fryzjera w Krzyszkowicach "U Małgosi" byłam u Pani Gosi na ściąganiu farby i włosy nie są wgl zniszczone, za obcięcie włosów średnich płacę 35 zł z prostowaniem, z tego co wiem robi też keratynowe prostowanie włosów w dość niskich cenach, w porównaniu do Myślenic czy Krakowa.
Ja polecam panią Martę z salonu na ul. Rzemieślniczej. Fachowa ręka i doświadczenie sprawiają że fryzury i koloryzacje, które wykonuję są na najwyższym poziomie..
Polecam fryzjera MĘSKIEGO obok gimnazjum nr.1 w rynku, potrafi dobrać fryzurę, do pogadania,charakterystyczne u niego są stroje/szaliki/zdjęcia ze znanymi klubami sportowymi, naprawdę jest tam przyjemnie, w tym za 10 zł o.O
PS: Na fryzjera mówią Adaś ;)
Tak czytam te wypowiedzi i z nich wynika że w Myślenicach nie ma żadnego dobrego fryzjera. A wcale nie jest aż tak źle:-)
Ja sama mam bardzo trudne włosy do ułożenia i naprawdę potrzebuję dobrego cięcia. Byłam u kilku fryzjerów w Myślenicach i jak dla mnie do tej pory niezastąpiona była Sylwia z Tokarnii która wcześniej pracowała Pod Arkadami, a dziś byłam u p. Bernadetty która pracuje u Pani Strzępek i muszę przyznać że mam super fryzurę. Także szukajcie dziewczyny a znajdziecie:-)
Pytanie czy przyzwoitą trwałą można gdzieś u nas zrobić do 50 zł (obcięcie + kolor)? Pytanie o fryzurę kobiecą. Jeśli tak to proszę o wiadomość na prywatną skrzynkę.
chce zmienić fryzure ściąć włosy zrobić fajny kolor dobrze ale w rozsądnej cenie czy ktoś może polecić dobrego fryzjera w Myślenicach pełno fryzjerów ale gdzie iść?????????
FRYZJER ZA RYNKIEM (obok wc) STRZEŻCIE SIĘ... OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!! jestem miłośniczką krótkich włosów bynajmniej nie trendu preferowanego przez ten zakład.. styl na więźniarkę z obozu tudzież fryz na Krzysztofa R, ULUBIONE POWIEDZENIE... po niezadawalającym efekcie :..." przynajmniej pani doszła... do swojego koloru...
Jeśli miło fajnie i nie drogo to tylko Sylwia w Tokarni.
a znasz może cennik? bo na tym mi najbardziej zalezy
Jak się chce porządnego efektu to trzeba zapłacić, a nie oszczędzać.
Ja polecam za to fryzjera w Krzyszkowicach "U Małgosi" byłam u Pani Gosi na ściąganiu farby i włosy nie są wgl zniszczone, za obcięcie włosów średnich płacę 35 zł z prostowaniem, z tego co wiem robi też keratynowe prostowanie włosów w dość niskich cenach, w porównaniu do Myślenic czy Krakowa.
Dzejdzej - wiadomo, że za usługę się płaci, ale niektórzy wołają sobie nieludzkie ceny. I nie widzę nic złego w tym, że szuka się korzystnej oferty.
PS. Jeśli będąc fryzjerem ma się robić "nieporządny efekt", to po co w ogóle zabierać się do pracy? :| przecież to najlepsza droga do bankructwa.
A czy ktos wie czy P. Agata Krygier zapisuje sobie jaki kolor nakladala danej osobie na wlosy aby przy kolejnej wizycie powtorzyc dana mieszanke?
Witam. Możecie polecić dobrego fryzjera który przedłuża włosy w Myślenicach ?
Pani Ania z salonu na Rzemieślniczej jest bardzo dobra. Jeżeli chodzi o czesanie - najlepsza. Zawszę idę ze zdjęciem fryzury i robi mi IDENTYCZNĄ. :)
A tak apropos - ma ktoś do niej numer, ponieważ mój się gdzieś zapodział, a muszę się umówić... Z góry dzięki śliczne za pomoc.
Ja polecam panią Martę z salonu na ul. Rzemieślniczej. Fachowa ręka i doświadczenie sprawiają że fryzury i koloryzacje, które wykonuję są na najwyższym poziomie..
Polecam fryzjera MĘSKIEGO obok gimnazjum nr.1 w rynku, potrafi dobrać fryzurę, do pogadania,charakterystyczne u niego są stroje/szaliki/zdjęcia ze znanymi klubami sportowymi, naprawdę jest tam przyjemnie, w tym za 10 zł o.O
PS: Na fryzjera mówią Adaś ;)
Witam,
Czy ma ktoś nr telefonu do Pani Sylwi z Tokarni?
a ja polece panów z pod lewiatana koło mleczarni-szybko tanio i solidnie
Tak czytam te wypowiedzi i z nich wynika że w Myślenicach nie ma żadnego dobrego fryzjera. A wcale nie jest aż tak źle:-)
Ja sama mam bardzo trudne włosy do ułożenia i naprawdę potrzebuję dobrego cięcia. Byłam u kilku fryzjerów w Myślenicach i jak dla mnie do tej pory niezastąpiona była Sylwia z Tokarnii która wcześniej pracowała Pod Arkadami, a dziś byłam u p. Bernadetty która pracuje u Pani Strzępek i muszę przyznać że mam super fryzurę. Także szukajcie dziewczyny a znajdziecie:-)
Pytanie czy przyzwoitą trwałą można gdzieś u nas zrobić do 50 zł (obcięcie + kolor)? Pytanie o fryzurę kobiecą. Jeśli tak to proszę o wiadomość na prywatną skrzynkę.
chce zmienić fryzure ściąć włosy zrobić fajny kolor dobrze ale w rozsądnej cenie czy ktoś może polecić dobrego fryzjera w Myślenicach pełno fryzjerów ale gdzie iść?????????
To samo mam pytanie, prosze o pomoc?
polecono mi Pania Joanne Szwab warto?
nie warto muwie szczeże ale każdy lubi co inego :)
już się o tym Dagmara17 przekonałam dziś poprawiałam włosy, więcej tam nie pojde
FRYZJER ZA RYNKIEM (obok wc) STRZEŻCIE SIĘ... OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!!!! jestem miłośniczką krótkich włosów bynajmniej nie trendu preferowanego przez ten zakład.. styl na więźniarkę z obozu tudzież fryz na Krzysztofa R, ULUBIONE POWIEDZENIE... po niezadawalającym efekcie :..." przynajmniej pani doszła... do swojego koloru...
Czy moze ktos podac kontakt do fryzjera ktory uczesalby mnie w drugi dzien swiat Wielkiejnocy?(mam slub znajomych) Z gory dziekuje za info
męskie strzyżenie, kogo polecacie ?
powtarzam pytanie. męskie strzyżenie w Myślenicach albo Dobczycach, kogo polecanie?
W Dobczycach salon Natalia i Pani Agnieszka ;-)
Witam a Ja polecam w ogóle ten SALON jestem z okolic Myślenic ale jeżdżę tylko tam ,sprawdzony od kilku lat ...p.Gosia robi super fryzurki:)