Polecam Babcie Maline , ew spontiusza choć sam nie brałem od nich jedzenia jeszcze orientalna kuchnia restauracja pod blachą wiem ze to ostatnie dziwnie brzmi ale jedzenie mają smaczne
Dość smaczne jeszcze jadłam od Karen grill bar (koło orlenu) (filety drobiowe i ryby).
U Babci Maliny mi mięsa nie smakowały, ale dość smaczne naleśniki mieli.
Ewentualnie jeszcze pizza np Legendario albo kebab na Zarabiu koło strażnicy(tez dowożą)
Ale najbardziej polecam wspomniane ryby od Bosmana
Babcia Malina hmm zależy co lubisz bo dania są różnorodne, ja osobiście lubię od nich pierogi zapiekane z kapustą i z grzybami , ew schab faszerowany lub stek zapiekany z serem do tego ziemniaki po krakowsku i surówka z kapusty białej z sosem jogurtowym. Babcia malina ma tez pyszną pizze porównywalną smakowo z pizza hut zadna pizza w myslenicach jej nie dorównuje, raz zdarzyła mi sie za bardzo przypieczona ale tak to jest świetna. Polecam także sałatki z legendario bo pizza za dobra tam nie jest
Prawda jest taka że jak sie trafi. Miałem okazje jeść od bosmana, spontiusza, dowiezioną pizze z legendario. Wnioski mam takie że jak mają dobry dzień, to jedzenie jest świeże i smaczne, ale dostałem też, zimne, niesmaczne lub np. odgrzewane frytki.
doradca
kiedy to było....
a ja własnie znowu zgłodniałam i znowu tu jestem...:)widze ze tym razem moge sobie wybierac i przebierać bo możliwości daliście mi sporo. Dziękuje za namiary na dobre jdzonko:)
Osttanio był kurczak w pieczarakach od chinolka...pychaaaaaaaaa:)
A Bar Parkowy znam i uwielbiam ich jedzonko a w szczególności indyka w parmezanie- niebo w gebie!!:)A te ich suróweczki...hmmmm....a barszczyk czerwony..ach...:)
Niestety oni nie dowożą jedzenia bo gdyby tak było to pewnie bym zamawiała u nich.
Siedze sobie w pracy i jestem coraz bardziej głodna...gdzie zadzwonić??jakie restauracje myslenickie polecacie??:)
tylko takie w miare tanie ( bo za duzo nie zarabiam:))) ale super pysznee :)
Twój chlebodawca chyba nie wie do końca za co ci płaci ?!
Najwyraźniej nudzisz się...
najedzony daj innym tez sie najesc do syta...egoista:)
Polecam Babcie Maline , ew spontiusza choć sam nie brałem od nich jedzenia jeszcze orientalna kuchnia restauracja pod blachą wiem ze to ostatnie dziwnie brzmi ale jedzenie mają smaczne
adi dzieki:)
a jakie danie szczegolnie polecasz??
Dość smaczne jeszcze jadłam od Karen grill bar (koło orlenu) (filety drobiowe i ryby).
U Babci Maliny mi mięsa nie smakowały, ale dość smaczne naleśniki mieli.
Ewentualnie jeszcze pizza np Legendario albo kebab na Zarabiu koło strażnicy(tez dowożą)
Ale najbardziej polecam wspomniane ryby od Bosmana
Babcia Malina hmm zależy co lubisz bo dania są różnorodne, ja osobiście lubię od nich pierogi zapiekane z kapustą i z grzybami , ew schab faszerowany lub stek zapiekany z serem do tego ziemniaki po krakowsku i surówka z kapusty białej z sosem jogurtowym. Babcia malina ma tez pyszną pizze porównywalną smakowo z pizza hut zadna pizza w myslenicach jej nie dorównuje, raz zdarzyła mi sie za bardzo przypieczona ale tak to jest świetna. Polecam także sałatki z legendario bo pizza za dobra tam nie jest
Prawda jest taka że jak sie trafi. Miałem okazje jeść od bosmana, spontiusza, dowiezioną pizze z legendario. Wnioski mam takie że jak mają dobry dzień, to jedzenie jest świeże i smaczne, ale dostałem też, zimne, niesmaczne lub np. odgrzewane frytki.
[quote=nbike]adi dzieki:)
a jakie danie szczegolnie polecasz??[/quote]
Kaczkę po Smoleńsku i zimnego Lecha do popicia.
To co napisałeś jest niesmaczne.
dlatego tego nie jem
A innych częstujesz...
skostniałe ziemniaki i gumowaty stek u babci maliny i kawałki czerwonych buraczków w zamówionych frytkach solo w spontiuszu! żyć nie umierać.
polecam Bar Parkowy na zarabiu, pyszne jedzenie, ale nie wiem czy dowożą...
Bardzo dobre jedzenie jest w budce gastronomicznej na ulicy Słowackiego (obok warzywniaka) naprzeciwko busów,szczerze polecam!!
ja polecam REKLINIEC na zarabiu bardzo pyszne maja dania i oczywiscie dowoza
polecacie, polecacie, a wątkodawczyni już dawno NAJEDZONA i nawet z głodnym nie pogada
Kochani proszę ugotować samemu to nie łaska i po problemie.
doradca
kiedy to było....
a ja własnie znowu zgłodniałam i znowu tu jestem...:)widze ze tym razem moge sobie wybierac i przebierać bo możliwości daliście mi sporo. Dziękuje za namiary na dobre jdzonko:)
Osttanio był kurczak w pieczarakach od chinolka...pychaaaaaaaaa:)
"Kochani proszę ugotować samemu to nie łaska i po problemie."
hmm szefostwo nie wyraza na to zgody...
milego dnia:)
dzis zamawiam w babci malinie:)
A Bar Parkowy znam i uwielbiam ich jedzonko a w szczególności indyka w parmezanie- niebo w gebie!!:)A te ich suróweczki...hmmmm....a barszczyk czerwony..ach...:)
Niestety oni nie dowożą jedzenia bo gdyby tak było to pewnie bym zamawiała u nich.
przepraszam za te zdrobnienia:)
a gdzie można zamówić dobre spaghetti słodko kwaśne?
najlepsze u mojej mamy-palce lizać
polecam samemu coś wykonać bo albo będzie gitara albo kibelek parę razy