Forum » Praca

Nowa Fabryka Polplastu - nowe miejsca pracy i opinie o firmie

• 16 maj 2010

masakra - 1000 zł brutto to przecież wyzysk - ludzie pakujcie sie i jedzcie do UK - tam za taka sama prace bedziecie mogli sie spokojnie utrzymac i godniej zyc.
    Nie dajcie sie wyzyskiwac!!!

• 16 maj 2010

1000 zł brutto to tygodniówka mam nadzieje...

• 16 maj 2010

Eee z tym 1000 brytto to jakas pomyłka - kto za taka kase chce pracowac?...

1 Cytuj
  • 16 maj 2010

na poczatku ma sie pewnie tysiac wraz z dlugoscia pracy nie wierze ze nie pojdzie i pensja w góre...?

• 16 maj 2010

Niestety to nie pomyłka, a jeśli ktoś nie ma wyboru bo o pracę teraz gdziekolwiek jest bardzo ciężko to będzie harować ja wół nawet za te pieniądze... A długość w tym zakładzie dla nowo przyjętych bardzo często nie przekracza 3 miesięcy na umowie - zleceniu.

• 17 maj 2010

Byłam dzis na rozmowie i to prawda ze napoczatek daja 1000 zl netto na reke ale dobre i to niz siedzenie w domu bo ciezko teraz z praca, przyjeli mnie i juz od niedzieli zaczynam prace okaze sie jak tam jest. :)

• 17 maj 2010

Byłam dzis na rozmowie i to prawda ze napoczatek daja 1000 zl netto na reke ale dobre i to niz siedzenie w domu bo ciezko teraz z praca, przyjeli mnie i juz od niedzieli zaczynam prace okaze sie jak tam jest. :)

• 17 maj 2010

DO LOL: ja tez mialam dzis byc no ale jestem z osieczan zamkniete drogi wogole masakra tam jest:( przyjeli juz clay jakis komplet? czy mozne jeszcze dojsc jutro czy w sr?????????? prosze odp!!!!

• 17 maj 2010

DO BĘC: niewiem czy przyjeli tyle osob ile chca teraz przyjac ale mysle ze jak dzwonilas ze niedojedziesz dzis to przeloza ci rozmowe.

• 17 maj 2010

DO BĘC: niewiem czy przyjeli tyle osob ile chca teraz przyjac ale mysle ze jak dzwonilas ze niedojedziesz dzis to przeloza ci rozmowe.

• 18 maj 2010

jakie tam są zmiany?? po tydzien nocki dniowki popolodniowki jak to wyglada?? i chodzi też mi o to czy jak mam szkole w co 2 week to jakoś mozna sie zaminic ?? czysto teoretycznie pytam jak bym tam skladala cv i mnie przyjeli:) odpiszcie co wiecie na ten temat z góry dziekuje!!

• 18 maj 2010

Jeżeli masz szkołę to nawet nie czekaj na telefon. Weekendy pracujące, w zależności jak wypadną, ale nie masz co liczyć na to, że dostaniesz wolne na szkołę.

• 18 maj 2010

a mozna chociaz zamienic sie z kims zmiana?jezeli sie ma szkole lub cos waznego do zalatwienia w dany dzien? i jak wygladaja zmiany pracuje sie po np.3 nocki,dniowki ,popoludnie i tak w kolko..?

• 19 maj 2010

4 ranki, 4 nocki, 4 popołudnia i tak w kółko, razem z dniami wolnymi między zmianami. A jeśli wypadnie praca w weekend to też trzeba iść. Zrozum, że nie przyjmują ludzi, którzy się uczą, bo potrzebują ludzi dyspozycyjnych, którzy nie będą się zwalniać ani zamieniać.

• 19 maj 2010

aha rozumiem:) to jeszcze tylko zapytam ile jest tych dni wolnych miedzy zmianami? dzieki za odp.:)

• 19 maj 2010

Po nockach jest 2 dni wolnego a tak to 1 dzien jest wolny po rankach i po południowkach

• 19 maj 2010

Ile sie tam zarabia na "czysto" po strąceniu podatku,ubezp.itp????????????

• 19 maj 2010

1000 netto - oznacz 1000 zlotych na rzchunku bankowym w dniu wyplaty...

• 19 maj 2010

a jak z wyplata jak ktos nie ma konta??przychodzi po pieniadze i dostaje calosc do reki?czy czeka dluzej od tych osob ktore dostaja przelew?

• 19 maj 2010

Trzeba sobie założyć konto, to kosztuje parę groszy.

• 19 maj 2010

To ile osób przyjeli teraz ostatnio????

• 19 maj 2010

Przyjmują co chwilę. Ale nie ma się co cieszyć bo po 3 miesiącach umowy zlecenia zwalniają, a na ich miejsce przyjmują nowych.

• 19 maj 2010

czyli nie ma co się cieszyć ze nawet jak sie pracownik dobrze spisuje ze zatrudnia dalej??:/

• 19 maj 2010

hmm a jak stoi sprawa z ubezpieczeniem? chociaz skoro tak zwalniaja po 3miesiacach to go pewnie nie ma..;/?

• 19 maj 2010

Myślałem, że złożę tam papiery, ale jak nie chcą zwalniać do szkoły to raczej zrezygnuję. Ile zarabiają pracownicy, którzy przepracowali np. rok? Bo chyba nie 1000zł???

Odpowiedz