[quote=gość: basiabb] słyszał ktos o jakies pracy na sprzedawce [/quote]
Dziś widziałam ogłoszenie na galerii dziecięcej. Poszukują sprzedawcy, nie uczącego się
Leader Service International Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k., jako Agencja zatrudnienia, posiadająca certyfikat o numerze rejestru 6451, poszukuje osób do pracy tymczasowej na podstawie umowy prawa cywilnego:
OPIS STANOWISKA PRACY:
- dla naszego klienta poszukujemy osób chętnych do podjęcia pracy przy wykładaniu towaru zgodnie ze standardami firmy marketach i hipermarketach.
OFERUJEMY:
- elastyczne godziny pracy (sam decydujesz kiedy pracujesz),
- zatrudnienie na podstawie umów cywilno-prawnych,
- możliwość zdobycia cennego doświadczenia zawodowego,
- możliwość przeszkolenia i przygotowania do pracy. , TAKA OFERTĘ ZNALZŁAM
To jest praca dorywcza około 6 dni w miesiącu...Różnie bywa. Dostajesz 5, 40 na godzinę i jeżeli nie jesteś uczniem musisz się we własnym zakresie ubezpieczyć;/
lokii znalzłam w necie.wpisałam praca Myślenice.Cała oferta brzmi tak:
Od Leader Service Sp. z o.o.
Ostatnia aktualizacja:
28/03/2012
Przedział wynagrodzenia:
7,00 zł - 7,00 zł / stawka godzinowa (Brutto)
Rodzaj pracy:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
15
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża:
Praca Inne
Leader Service Sp. z o.o.
Opis stanowiska pracy
WYKŁADANIE TOWARU
Miejsce pracy: Myślenice
Leader Service International Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k., jako Agencja zatrudnienia, posiadająca certyfikat o numerze rejestru 6451, poszukuje osób do pracy tymczasowej na podstawie umowy prawa cywilnego:
OPIS STANOWISKA PRACY:
- dla naszego klienta poszukujemy osób chętnych do podjęcia pracy przy wykładaniu towaru zgodnie ze standardami firmy marketach i hipermarketach.
OFERUJEMY:
- możliwość przeszkolenia i przygotowania do pracy. ,
Wymagania
Poszukujemy osób pełnoletnich,solidnych i rzetelnie podchodzących do podjętych obowiązków posiadających aktualne badania Sanepidu
Pracowałam w Leader Service i nie polecam, na pierwszą wypłatę czeka się półtora miesiąca w czym dwa razy w miesiącu musisz jechać do biura do krakowa, raz po to by oddać kartę wykonania a drugi żeby podpisać rachunek, praca jest w tesko, przy wykładaniu towaru zarabiasz 5,40 na godzinę a na kasie 6,40 na renkę.
Każda oferta pracy w dzisiejszych czasach równa się z wyzyskiem pracownika. Polacy się na to godzą, nie wyjdą na ulicę bo boją się stracić dniówki, która jest jałmużną. Politycy Nas okradają, a polaczki się na to zgadzają. No cóż. Bywa.
basiab stacja bp
na stacji bp?? skąd wiesz ??
w Waldim szukają kierowcy na weekendy
dzięki kolego i pozdrawiam
pracował ktoś na stacji bp jako sprzedawca? słyszałam,że potrzebuja do pracy.
Dziś widziałam ogłoszenie na galerii dziecięcej. Poszukują sprzedawcy, nie uczącego się
Aniaa jużnie aktualne niestety
magia:)))
Pod Gibolandem do odziezowego (koło Jana)
do legendario szukają kelnerki, do waldiego na kierowce, w sklepie z butami koło da grasso podobno
Do da grasso kelnerki pizzera i pomoc kuchenna.
mam pytanie,czy był ktos kiedys z ogłoszenia do wykładania towaru w myślenicach?
do jakiego wykładania towaru możesz jaśniej....
OPIS STANOWISKA PRACY:
OFERUJEMY:
- możliwość przeszkolenia i przygotowania do pracy. , TAKA OFERTĘ ZNALZŁAM
ej do waldiego dalej poszukują kierowcy wiecie co i jak / o co to chodzi
LIDKAa z jakiego żrÓdła ty to masz jak można wiedzieć gdzie ty to znalazłaś takie ogłoszenie jakiś numer masz ...
To jest praca dorywcza około 6 dni w miesiącu...Różnie bywa. Dostajesz 5, 40 na godzinę i jeżeli nie jesteś uczniem musisz się we własnym zakresie ubezpieczyć;/
http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-pomocniczy-w-sklepie-spozywczym-myslenice/myslenice/7107102?vj4=1
czy ktoś może się orientuje co teraz będzie z tym sklepem w łękach/myślenice
lokii znalzłam w necie.wpisałam praca Myślenice.Cała oferta brzmi tak:
Od Leader Service Sp. z o.o.
Ostatnia aktualizacja:
28/03/2012
Przedział wynagrodzenia:
7,00 zł - 7,00 zł / stawka godzinowa (Brutto)
Rodzaj pracy:
Obojętne
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
15
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża:
Praca Inne
Opis stanowiska pracy
WYKŁADANIE TOWARU
OPIS STANOWISKA PRACY:
OFERUJEMY:
- możliwość przeszkolenia i przygotowania do pracy. ,
Wymagania
Poszukujemy osób pełnoletnich,solidnych i rzetelnie podchodzących do podjętych obowiązków posiadających aktualne badania Sanepidu
Zastosuj Liczba zgłoszonych kandydatur: 20
NIE MA NUMERU ALE WYSYŁASZ CV.
Pracowałam w Leader Service i nie polecam, na pierwszą wypłatę czeka się półtora miesiąca w czym dwa razy w miesiącu musisz jechać do biura do krakowa, raz po to by oddać kartę wykonania a drugi żeby podpisać rachunek, praca jest w tesko, przy wykładaniu towaru zarabiasz 5,40 na godzinę a na kasie 6,40 na renkę.
Każda oferta pracy w dzisiejszych czasach równa się z wyzyskiem pracownika. Polacy się na to godzą, nie wyjdą na ulicę bo boją się stracić dniówki, która jest jałmużną. Politycy Nas okradają, a polaczki się na to zgadzają. No cóż. Bywa.
przegięcie to wam powiem tylko tyle w D...E mam taki wyzysk na mnie oni kasy zbijać dla siebie nie będą ...
[quote=gość: lokiii] przegięcie to wam powiem tylko tyle w D...E mam taki wyzysk na mnie oni kasy zbijać dla siebie nie będą ... [/quote]
a co zrobisz?
co zrobie myśle ,myśle albo swój interes rozkręce albo poczekam co za chamstwo ludzi traktują jak murzynów ja się pod tym nie podpisze o nie ...
W hurtowni warzywnej na przeciwko Urzędu Skarbowego w Myślenicach jest ogłoszenie: przyjmę sprzedawcę.