Może zjadłem kilka jabłek, bo jestem chory na cukrzycę i muszę regularnie mieć posiłki - w ten sposób Marek Łatas na antenie TVN24 odniósł się do zatrzymania go przez policję, gdy prowadził pod wpływem alkoholu.- Cytat z Onet.pl Co wy na to?
Jak sądzicie? Zjadłem trochę truskawek, czy mogę teraz prowadzić samochód?
Proponuję, żebyśmy pomogli utworzyć listę potencjalnych zagrożeń dla kierowcy, która posłuży jako drogowskaz przestrzeżeń.
1. Batoniki.
2. Jabłka.
3. Krople na serce.
4. Wiatr z Borzęty.
Kiedyś prezydent Kwaśniewski tłumaczył swoje dziwne zachowania tajemniczą chorobą z Filipin. Nasz poseł ma mniej egzotyczne wyjaśnienie. Czy podjęto śledztwo jakiego pochodzenia były te jabłka? Może z Filipin...;)
heh ot co!! oglądając wiadomośći właśnie zobaczyłam poraz pierwszy pana posła i byłam wstrząśnięta i zachwycona!!:):)
wszat to pierwszy raz był pokazany na jedynce w wiadomośćiach-SUKCES
hm co prawda troszku gorzej jesli chodzi o okoliczności ale jak by nie było to już sława:P
Może zjadłem kilka jabłek, bo jestem chory na cukrzycę i muszę regularnie mieć posiłki - w ten sposób Marek Łatas na antenie TVN24 odniósł się do zatrzymania go przez policję, gdy prowadził pod wpływem alkoholu.- Cytat z Onet.pl Co wy na to?
ciekawe czy poleci z klubu...
swoją drogą taki masywny człowiek by wydmuchać 0,7 promila musiał wypić trochę więcej niż dwa drinki ;)
no i musi zjeśc więcej jak pare jabłek:D
Jak sądzicie? Zjadłem trochę truskawek, czy mogę teraz prowadzić samochód?
Proponuję, żebyśmy pomogli utworzyć listę potencjalnych zagrożeń dla kierowcy, która posłuży jako drogowskaz przestrzeżeń.
1. Batoniki.
2. Jabłka.
3. Krople na serce.
4. Wiatr z Borzęty.
Ale już tak całkiem poważnie.... Lubię Pana posła Łatasa i moim zdaniem najlepsze co może teraz zrobić to zrezygnować z legitymacji parlamentarnej.
I oczywiście Kukułki :)
Wstyd dla MYŚLENIC!!!
PS. Trzeba przegłosować ustawę nakładającą akcyzę na jabłka, może ograniczymy ilość jabłkoholików ;-)
Jak na jego posturę to pare kilo musiał tego wszamać
Ktoś w naszej gminie uprawia WUDU! (może Pcimiok)
Pomyślcie, promotorzy i koledzy burmistrza: marszałek Nawara, poseł Łatas... kto następny?
Jakieś czary ...
Dla mnie sprawa jest jasna, SEDNO podłożyło zatrutę jabłka.
oj ludzie ale wy jesteście złośliwi coś niesamowitego
[quote]Dla mnie sprawa jest jasna, SEDNO podłożyło zatrutę jabłka. [/quote]
Stosujemy bardziej wyrafinowanne metody. Hipnoza czcionki - na przykład.
;)
Gdzie można dostać takie wystrzałowe jabłka? Może jaki kompocik bym z takich do obiadku zrobił..? ;)
A może pan poseł spożył te jabłka w postaci płynnej?Sądziłem jednak,że pensja posła pozwala na picie lepszych trunków od jaboli.
Do listy Cyrka dodałbym jeszcze Płyn do spryskiwaczy :D
Żałosne tłumaczenie.Lepiej żeby się nic nie odzywał, niż tak się ośmieszać.
Przynajmniej nie zasłaniał się immunitetem.A tak robi wiele złapanych "świetych krów".
Kiedyś prezydent Kwaśniewski tłumaczył swoje dziwne zachowania tajemniczą chorobą z Filipin. Nasz poseł ma mniej egzotyczne wyjaśnienie. Czy podjęto śledztwo jakiego pochodzenia były te jabłka? Może z Filipin...;)
Te jabłka to wszystkie takie "procentowe" czy to jakaś specjalna odmiana,której nie kupimy w zwykłym warzywniaku?
Przed chwilą był w Wiadomościach - cała Polska go widziała ;0
a może mu tera zwisa sejm, bo zwalnia sie posada starosty...
Jest ktoś,kto nie jezdził po jabłkach?
Ja, wolę gruszki :P
Poseł PiS: Piłem wczoraj i niedużo
Panie Łatas coś niedobrze z Panem dawniej po dwóch flachach miałeś dopiero smak a teraz po jabłku tyle kłopotu to żle!
heh ot co!! oglądając wiadomośći właśnie zobaczyłam poraz pierwszy pana posła i byłam wstrząśnięta i zachwycona!!:):)
wszat to pierwszy raz był pokazany na jedynce w wiadomośćiach-SUKCES
hm co prawda troszku gorzej jesli chodzi o okoliczności ale jak by nie było to już sława:P