Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 16 lis 2010

Ja polecam zespol z poznachowic gornych Sami swoi,jest po prostu bajkowy,wokalista ma taki glos ze jak zaspiewa niektore kawalki to ciarki przechodza po plecach :) graja i disco polo i angielskie i wloskie.... po prostu pelen repertuar:)jak najbardziej polecam,mialam ich u siebie na weselu i az zaluje ze wesele trwalo tylko dwa dni :)

9 Cytuj
  • 16 lis 2010

A czy ma ktoś nr do zespołu sami swoi? Bo nie moge nigdzie znaleźć

2 Cytuj
  • 17 lis 2010

[quote]A czy ma ktoś nr do zespołu sami swoi? Bo nie moge nigdzie znaleźć[/quote]

Poniżej filmu masz telefon
    http://www.youtube.com/watch?v=BKBYK7G37ec

• 17 lis 2010

Fajny drapiacy wokal nie często taki słychać na weselach aranż w tle dobrze zedytowany i zmasterowany mimo że to podkład to naprawdę bardzo dobrze brzmi z żywo dogrywanymi partiami. Mimo ze przymrużyłem oko na refren to i tak Marysia ubawiła mnie do łez :)
    DOBRA KAPELA !

• 21 lis 2010

nie mamy telefonu.

2 Cytuj
  • 25 lis 2010

czy ktoś słyszał na żywo zespół Maks Band z Krakowa? Na stronie wygląda to zachęcająco ale nie wiem jak jest w rzeczywistości. Zastanawiam się nad ich wyborem ale chciałabym znać opinię forumowiczów.

• 26 lis 2010

Wiem że czytają i wpisy czynią tutaj zacni lokalni muzycy, więc mam pytanko kto jutro gra na zabawie andrzejkowej w myślenicach lub w okolicy. Sam muzykuję dosyć ostro ale jutro jako solenizant chciałbym być po tej drugiej stronie...

• 26 lis 2010

Ja jutro mam imieninowy koncert w salonie na scenie koło kominka - będą eLaMy lajty i tyskie książęce no i koledzy z prowiantem :)

• 26 lis 2010

Zaraz! Ja mam na imię Andrzej po bierzmowaniu! Mam się opić mszalnym winem??? Eee, jadę do Łomży. ;)

Najlepszego Bruce! :)

• 27 lis 2010

W Łomży jeszcze nie piłem :) jadę z Tobą o ile mnie zabierzesz oczywiście :)

• 28 lis 2010

[quote=Bruce] Ja jutro mam imieninowy koncert w salonie na scenie koło kominka - będą eLaMy lajty i tyskie książęce no i koledzy z prowiantem :) [/quote]
    Nie rozumiem: Czy to forum ma służyć jako pomoc w organizacji i informacji dotyczących imprez - głównie weselnych, czy niepoważnym chwaleniem się bądź co bądź poważnego szefa kapeli że ma w swojej chawirze duży salon z kominkiem? Wstyd Panie Łakomy!

• 28 lis 2010

Cóż to, "andrzeju"? Czyżby z Twoich słów wyłaziła czysta, niczym nieskrępowana zazdrość o głupi kominek? Czy też żal, że nie zostałeś zaproszony na imprezę?
    Osobiście tez nie posiadam chawiry z kominkiem, tylko zwyczajny dom z kominem, ale nie rozpaczam za tym. Kominek może być bardzo niebezpieczny. Ogień, czad nie mówiąc o włamywaczach przebranych za doręczycieli prezentów. Skutek opłakany. Poparzenia, śmierć, a w najlepszym wypadku rogi. Bo chyba nie wierzysz, że koleś wchodzący przez komin ma prezent dla Ciebie, a nie Twojej żony? ;)

• 30 lis 2010

[quote=Kaper] Cóż to, "andrzeju"? Czyżby z Twoich słów wyłaziła czysta, niczym nieskrępowana zazdrość o głupi kominek? Czy też żal, że nie zostałeś zaproszony na imprezę?
    Osobiście tez nie posiadam chawiry z kominkiem, tylko zwyczajny dom z kominem, ale nie rozpaczam za tym. Kominek może być bardzo niebezpieczny. Ogień, czad nie mówiąc o włamywaczach przebranych za doręczycieli prezentów. Skutek opłakany. Poparzenia, śmierć, a w najlepszym wypadku rogi. Bo chyba nie wierzysz, że koleś wchodzący przez komin ma prezent dla Ciebie, a nie Twojej żony? ;) [/
    Kaper powiem krótko: w zabawie w głuchy telefon z "Ala ma kota" na początku też zrobiło się "Ale ma kaca" na końcu!

• 7 gru 2010

ktos zna zespol alt band???????

• 9 gru 2010

[quote=Kaper] Cóż to, "andrzeju"? Czyżby z Twoich słów wyłaziła czysta, niczym nieskrępowana zazdrość o głupi kominek? Czy też żal, że nie zostałeś zaproszony na imprezę?
    [/quote]

Kaper, na taka imprezę bym się wybrał. Napisz kiedy coś takiego organizujecie, bo to jest wypasik :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=wrvkhN2-rcY

• 9 gru 2010

o mój boże, co to jest ?! pan wokalista niech natychmiast zapisze się na lekcję j.angielskiego, bo brzmi to dokładnie tak samo jak tu: http://www.youtube.com/watch?v=a_4blWBV7ao co do reszty wykonania to pewnie mikrofon w kamerze źle zbierał dźwięk ;-)

• 9 gru 2010

Rokers, my zawsze tak gramy! Bez ściemy. Może kiedyś spotkamy się na jakimś weselu? :)

qwert, idą Święta. Niezły powód do umycia uszu. Obu.
    Wesołych Świąt.

• 9 gru 2010

może na muzyce się nie znam ale na wymowie i dykcji owszem :-) to była konstruktywna krytyka, więc zapraszam do nauki języka :-)

• 9 gru 2010

Gratuluję umiejętności, qwert.
    Pogadaj sobie o tym z kolesiem, który zdziera gardło od godziny 16-tej do nieraz 7 rano.
    Umówić go na lekcje u Ciebie?

• 9 gru 2010

po co to oburzenie, za zwrócenie uwagi ? , a tak na marginesie, znam dziewczynę która też zdziera gardło od 16 do rana a wymowę ma poprawną a nie jak przysłowiowe "kluski w gębie", ehhh, chwalić was to obrastacie w piórka, zwrócić uwagę to jest wielkie oburzenie

• 10 gru 2010

ten link to po co bo nie kumam ;-(
    bo jeśli odwołuje się do wymowy pana Sienkiewicza, no to wybacz ale on ma wrodzoną wadę wymowy i tego nie da się zniwelować
    a jeśli chodzi o tekst piosenki, to nijak ma się on do waszego wykonania
    pewnie "na żywo" brzmicie dużo lepiej, więc radzę zmienić rejestratora tego "teledysku", bo następnym razem zrobi wam "boombastic"
    to tyle z mojej strony, jeśli następnym razem ktoś zwróci wam na coś uwagę to nie obrażajcie się jak małe dzieci tylko zastanówcie czy aby ten ktoś przypadkiem nie ma racji - to jest właśnie konstruktywna krytyka, bo przecież nikt tu nie został zmieszany z błotem
    ps.
    i nie napinaj się tak ;-)

• 10 gru 2010

[quote=gość: qwert]
    a jeśli chodzi o tekst piosenki, to nijak ma się on do waszego wykonania
    pewnie "na żywo" brzmicie dużo lepiej, więc radzę zmienić rejestratora tego "teledysku", bo następnym razem zrobi wam "boombastic"

ps.
    i nie napinaj się tak ;-) [/quote]

Kolega widzę z zazdrośnickiej konkurencji filmowców ślubnych - co za ziemniak i jak łatwo się wydał.

Ale twoje oburzenie jest tylko dowodem na twoją zazdrość i zawiść.

Kaper nie przejmuj się, brzmicie zarąbiście, czego nie muszę udowadniać.

• 10 gru 2010

HEHE ale się uśmiałam :-D
    no widzisz nie kolega lecz koleżanka i nie z zazdrośnickiej konkurencji bo z takową nie mam do czynienia
    i nie ja się tu oburzam tylko kto inny
    oj szkoda czasu na dyskusję z panami którzy uważają że wszystko wiedzą najlepiej
    a tak na marginesie to proszę mnie tu nie wyzywać od ziemniaków bo po pierwsze ja nikogo nie wyzywam, a po drugie swoją wypowiedzią pokazałeś że sam jesteś ziemniakiem burakiem lub innym warzywem
    WIĘCEJ KULTURY !!!!

• 10 gru 2010

Nie napinaj się tak qwert, ale prawdę mówiąc to sam rozpocząłeś dyskusję na temat złej wymowy angielskiej a skończyłeś na skrytykowaniu czegoś zupełnie innego - rejestratora i to celowo i z rozmysłem tak by każdy wiedział o kim piszesz. Więc wniosek jest pewny. Albo jesteś z zazdrosnej konkurencji Kapera albo tego który utworzył ten film.
    Każdy inteligentny to zrozumiał.

Odpowiedz