Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 31 mar 2011

Ja swoja suknie ślubna zamawiałam w "Dana" na Berka Joselewicza w M-ce kolo zoologicznego i szyłam na miare i cena była taka sama jak modelu, do tego na miejscu wybrałam welon, bizuterie i ozodbe do włosów a bolerko nawet dostałam gratis, przymiarki miałam tylko 2 z tym,ze po drugiej moja sukienka była juz gotowa a później oddałam w komis i na szczescie bardzo szybko sie sprzedała z czego byłam b. zadowolona

• 31 mar 2011

Ja swoją wypatrzyłam na allegro- używana. Jestem w trakcie umawiania się na przymiarkę, jeśli okaże się, że bedzie ok biorę. Jak na razie rozmiar i na wzrost by się zgadzało, zobaczymy jak bedzie w praktyce.

• 31 mar 2011

A może teraz powiedzcie jakimi samochodami jechałyście do ślubu?

• 1 kwi 2011

jakie fryzurki polecacie?

1 Cytuj
  • 1 kwi 2011

... maluchem

• 1 kwi 2011

...............???.to już wole o zespołach czytać

1 Cytuj
  • 1 kwi 2011

Tak to już jest jak się baby zejdą w jednym miejscu. Ale problem jakim autem jechać? Starem albo Kamazem

• 1 kwi 2011

Przynajmniej nie plują po sobie. ;)

• 3 kwi 2011

"I powiozą mnie windą do nieba" Windą do ślubu!!!

• 3 kwi 2011

która nasza myślenicka pani fryzjerka robi fajne fryzury ślubne..??słyszałam o pani dorocie strzępek z salonu na matejki...

• toksyk@wp.pl 6 kwi 2011

[quote=gość: # % #] która nasza myślenicka pani fryzjerka robi fajne fryzury ślubne..??słyszałam o pani dorocie strzępek z salonu na matejki... [/quote]
    Wypadałoby duzymi literami.

• 8 kwi 2011

witam, czy ktoś z forumowiczów był na weselu, na którym grał zespół "Jamajka" z Pcim/Lubień?? Jeżeli tak to proszę o opinie :)

• 8 kwi 2011

Byłem na zabawie karnawałowej. Są dobrzy :)

2 Cytuj
  • 8 kwi 2011

[quote=Toksyk] gość: # % # napisał/a: która nasza myślenicka pani fryzjerka robi fajne fryzury ślubne..??słyszałam o pani dorocie strzępek z salonu na matejki...
    Wypadałoby duzymi literami. [/quote]
    BO CO....??ŻAŁOSNE SĄ TAKIE USZCZYPLIWOŚCI!!!TRZEBA BYŁO MOŻE IŚĆ NA POLONISTYKE A NIE NA BUDOWE...

• 9 kwi 2011

[quote=gość: młoda] witam, czy ktoś z forumowiczów był na weselu, na którym grał zespół "Jamajka" z Pcim/Lubień?? Jeżeli tak to proszę o opinie :) [/quote]

właśnie zamówiłam ich na moje wesele ;P byłam na imprezce na której grali i podobało mi się

2 Cytuj
  • 10 kwi 2011

witam gdzie najlepiej w Myslenicach zorganizowac wesele i czy slyszeliscie moze czy w Myslenicach powstaje jakis nowy lokal na zorganizowanie wesela bo cos mi sie obilo o uszy

• 11 kwi 2011

[quote=kami] witam gdzie najlepiej w Myslenicach zorganizowac wesele i czy slyszeliscie moze czy w Myslenicach powstaje jakis nowy lokal na zorganizowanie wesela bo cos mi sie obilo o uszy [/quote]

dzięki za opinie :)

• 11 kwi 2011

[quote=kami] witam gdzie najlepiej w Myslenicach zorganizowac wesele i czy slyszeliscie moze czy w Myslenicach powstaje jakis nowy lokal na zorganizowanie wesela bo cos mi sie obilo o uszy [/quote]

Najlepiej u mnie! Mam wypasioną stodołę, tylko jak będzie miało być wesele to muszę wypchnąć młuckarnie. Ponadto mój wujek Władek gra na akordeonie, ma też kumpla co gra na saksefonie, a ja zagram na tamburynie. Moja sąsiadka robi świetny sernik, więc placki też masz z głowy. Będziesz sobie musiał tylko zorganizować jakiegoś kumpla z dobrym telefonem komórkowym, żeby miał kto robić zdjęcia i kręcić film. Jak coś to pisz!

• 11 kwi 2011

a ja mam kredki bambino to mogę pani młodej makijaż zrobić ;-)

• 11 kwi 2011

To jeszcze produkują kredki Bambino???

• 11 kwi 2011

podobno nowy lokal, gdzieś na 400 osób powstaje chyba na przeciw sklepu meblowego Sikorów tego BRW tj.przy drodze na Dobczyce

• 12 kwi 2011

[quote=gość: mammma] podobno nowy lokal, gdzieś na 400 osób powstaje chyba na przeciw sklepu meblowego Sikorów tego BRW tj.przy drodze na Dobczyce [/quote]

A ja szłyszałem, ze to ma być jakieś uzdrowisko, dom odnowy bioglogicznej cy coś takiego

• 12 kwi 2011

ludzie są tragiczni - jak Cie śmieszy to forum to nie wchodź tu po co to robisz , ludzie przeżywają bo dla nich to ważny dzień, i może na każde pytanie jest odpowiedź 15 stron wcześniej i co z tego ktoś pyta a ktoś da odpowiedź tyle w temacie. Myślę że TY na nic lepszego nie zasługujesz jak tylko stodoła ...

• 12 kwi 2011

[quote=gość: ...] ludzie są tragiczni - jak Cie śmieszy to forum to nie wchodź tu po co to robisz , ludzie przeżywają bo dla nich to ważny dzień, i może na każde pytanie jest odpowiedź 15 stron wcześniej i co z tego ktoś pyta a ktoś da odpowiedź tyle w temacie. Myślę że TY na nic lepszego nie zasługujesz jak tylko stodoła ... [/quote]

Forum jest tragiczne, tak jak i ty i ludzie szukający tu pomocy i dobrej rady. Na 90% zadawanych tu pytań odpowiedź można znaleźć w google.pl, ewentualnie wystarczy zadzwonić i zapytać bezpośrednio.
    Śmieszą mnie pytania typu: Czy ktoś słyszał zespół śmaki, owaki? Ile biorą za wesele? Gdzie można kupić ciasta/sukienkę/fontannę czekoladową? Która fryzjerka jest najlepsza. Czy jedzenie w knajpie jest dobre?
    Same niedorajdy życiowe, które boją się podejmować samodzielne decyzje i potrzebują wsparcia i opinii innych osób.
    Od czego jest google i telefon??
    Jedź na próbę, posłuchaj nagrań na stronie jeżeli takowa istnieje. Zadzwoń i zapytaj o cenę. Wpisz w google: ciasta/suknie/fontanna czekoladowa Myślenice. Idź zobacz jak fryzjerka robi komuś fryzurę. Zamów sobie obiad w interesującej knajpie.

A najgorsze jest to, że większość ludzi piszących na tym forum baby.

Prawdopodobnie, za chwilę objedzie mnie kilka osób, ale mam to gdzieś bo siedzę sobie za ekranem komputera w ciepłym fotelu i piję kawkę, a w wolnych chwilach czytam sobie takie chore fora i śmieję się m.in z ludzi, których jedynym problemem jest fontanna czekoladowa i fryzura na weselu.

Pozdro dla wszystkich!

• 12 kwi 2011

A tak na marginesie, jeżeli chodzi o nowo powstały dom weselny w Myślenicach to wystarczyło wpisać w google: "dom weselny myślenice".
    Można po prostu zadzwonić i zapytać o co się chce.

Skąd wiadomo, że to nowo-powstały lokal:
    1. Wcześniej nie słyszałem o lokalu w Myślencach na ponad 300 osób
    2. Ich strona jest nie skończona, a więc powstała niedawno. Brak galerii foto, więc nie ma jeszcze czego fotografować, pewnie brak końcowego wykończenia budynku.

Ludzie zacznijcie kojarzyć fakty ze sobą, wiązać informacje w całość, a nie bezradnie zadawać głupkowate pytania, czekając na jeszcze głupkowate odpowiedzi.

Odpowiedz