Forum » Społeczeństwo

Wesele !!! Udane czy nie ? ORGANIZACJA, SALE, ZESPOŁY

• 4 sty 2012

Do tej czarnej listy sylwestrowej trzeba niewątpliwie dopisać sylwestra w Il Camino totalna porażka kiepski zespół ,a o jedzeniu to już nie wspomnę bardzo żałuję że tam poszliśmy,jednak warto czasami posłuchać znajomych .

4 3 Cytuj
  • 4 sty 2012

No zespół kiepski bo grał Immunitet.

3 6 Cytuj
  • 4 sty 2012

Byłam tam słyszałam jak graja . ok.
    jak ktoś uważa ze Immunitet gra "kiepsko" to widać ze ma kiepski gust i nie zna się na muzyce lub pisze to z zazdrości bo gra w innym gorszym zespole

4 3 Cytuj
  • 4 sty 2012

Też tam byłam i granie mi się nie podobało. Kim że ty jesteś żeby oceniać mój gust ?!

3 4 Cytuj
  • 4 sty 2012

Mam kilku znajomych którzy byli na sylwestrze w Euforii. Po przeczytaniu pierwszych postów niejakiego Kukaraczy, zapytałem ich jak tam było. Mówię -" chodzą słuchy że było nie za rewelacyjnie, że ciasno i takie tam".
    No szczerze mówiąc zostałem wyśmiany. Pytali kto ci takich głupot naopowiadał? Widocznie ktoś kto w Euforii nie był.
    Usłyszałem same dobre opinie o tym sylwestrze. Łącznie z tym że cena była nie wysoka w stosunku do tego co za nią otrzymali. Zespół profesjonalny, grał rewelacyjnie. (opinia od człowieka który jest z wykształcenia muzykiem i gra zawodowo)
    Jak ktoś narzeka na jedzenie to widocznie w domu jada tylko kawior albo suchy chleb ze starym smalcem. A jak zapytałem o ciasnotę to się dowiedziałem że jak ktoś się chciał się wybawić to się wybawił a kto przyszedł z zamiarem krytykowania to choćby miał cały parkiet wolny to i tak by narzekał. (Może Kukaracza przyszedł za karę)
    Swoja drogą z tego co się orientuję to na sylwestrze było ok 240 osób więc trudno mi uwierzyć w ciasnotę w sali Euforii.
    Czasem się zastanawiam po co ludzie w ogóle chodzą na sylwestra i tego typu imprezy, zabawić się czy przez całą noc zastanawiają się co na drugi dzień napiszę na forum miasto info? Pożreć, wypić, potańcować a potem skrytykować.
    Spotkałem się nieraz z taką sytuacją kiedy wychodzący goście z wesela nad ranem w pokłonach i uściskach dziękują gospodarzom za wspaniałe, cudowne i niezapomniane przyjęcie. A za dwa dni dowiaduje się że te same osoby obrabiają du.y tym gospodarzom i po znajomych głoszą jakie to wesele było dziadowskie.
    Myślę że tu na tym forum działa ten sam mechanizm.
    Poza tym, jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził.
    Następnym razem Kukaracza wybierz się na sylwestra do remizy na Górnym Przedmieściu. Atrakcje gwarantowane. Między innymi zabawa w maskach przeciwgazowych.

12 Cytuj
  • 4 sty 2012

wiadomo było wcześniej jaki zespół i menu będa w ilCamino także dzisiaj można miec tylko indywidualną porażke ze nie czuje się smaku dobrego jedzenia i profesjonalnegop zespołu grającego na żywo.
    ja słyszałem zespół immunitet na weselu siostry i grali fajnie dla każdego po troche. Chciałem ich zarezerwować na swoje wesele w lipcu 2012 ale mają zajęte co widac w kalendarzu na ich stronie www. Załuje ze maja zajete. Polecili mi swoich kolegów z innego zespołu i mysle ze tez beda grac ok. Także ja nie powiem o nich zlego słowa jak graja

8 2 Cytuj
  • 4 sty 2012

Nareszcie!!!
    A już myślałem, że zapomnieliście o Immunitecie i Il Comino. Tyle postów, a o nich cisza.
    Swoją drogą, macie ludzie mnóstwo kasy, żeby obskoczyć wszystkie imprezy po kolei, spróbować jedzenia i posłuchać zespołu.
    A później już tylko forum i pisać po wszystkich.
    Ale wiecie co?
    Dowartościowujcie się ile chcecie. Jak nie potraficie inaczej spędzić swojego marnego życia, to zmarnujcie je na wymyślaniu obelg pod adresem innych.
    Założę się, że wszystkie lokale i wszystkie zespoły jakie tutaj obrażono, mają to głęboko w d...e i jeszcze cieszą się, bo robicie im darmową reklamę.
    Tak trzymać!

14 2 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=gość: ojdana] Mam kilku znajomych którzy byli na sylwestrze w Euforii. Po przeczytaniu pierwszych postów niejakiego Kukaraczy, zapytałem ich jak tam było. Mówię -" chodzą słuchy że było nie za rewelacyjnie, że ciasno i takie tam".
    No szczerze mówiąc zostałem wyśmiany. Pytali kto ci takich głupot naopowiadał? Widocznie ktoś kto w Euforii nie był.
    Usłyszałem same dobre opinie o tym sylwestrze. Łącznie z tym że cena była nie wysoka w stosunku do tego co za nią otrzymali. Zespół profesjonalny, grał rewelacyjnie. (opinia od człowieka który jest z wykształcenia muzykiem i gra zawodowo)
    Jak ktoś narzeka na jedzenie to widocznie w domu jada tylko kawior albo suchy chleb ze starym smalcem. A jak zapytałem o ciasnotę to się dowiedziałem że jak ktoś się chciał się wybawić to się wybawił a kto przyszedł z zamiarem krytykowania to choćby miał cały parkiet wolny to i tak by narzekał. (Może Kukaracza przyszedł za karę)
    Swoja drogą z tego co się orientuję to na sylwestrze było ok 240 osób więc trudno mi uwierzyć w ciasnotę w sali Euforii.
    Czasem się zastanawiam po co ludzie w ogóle chodzą na sylwestra i tego typu imprezy, zabawić się czy przez całą noc zastanawiają się co na drugi dzień napiszę na forum miasto info? Pożreć, wypić, potańcować a potem skrytykować.
    Spotkałem się nieraz z taką sytuacją kiedy wychodzący goście z wesela nad ranem w pokłonach i uściskach dziękują gospodarzom za wspaniałe, cudowne i niezapomniane przyjęcie. A za dwa dni dowiaduje się że te same osoby obrabiają du.y tym gospodarzom i po znajomych głoszą jakie to wesele było dziadowskie.
    Myślę że tu na tym forum działa ten sam mechanizm.
    Poza tym, jeszcze się taki nie narodził żeby wszystkim dogodził.
    Następnym razem Kukaracza wybierz się na sylwestra do remizy na Górnym Przedmieściu. Atrakcje gwarantowane. Między innymi zabawa w maskach przeciwgazowych. [/quote]
    Ale się wzięliście usilnie za bronienie tej Euforii. Co, obiektywnego zdania nie można napisać? Kukaracza miał do tego prawo i dobrze że na forum, bo co by było z tego powiedzenia w 4 oczy. Coś podejrzana ta obrona co kilka postów przed dostrzeżonymi minusami Euforii. Nie sądzicie?

2 3 Cytuj
  • 4 sty 2012

No to jeszcze ktoś napisze że byl na imprezie gdzie grał red Bend i bedzie komplet :) i powrót do normy

6 Cytuj
  • 4 sty 2012

Dobrze, że nie gram w Immunitecie:)

1 3 Cytuj
  • 4 sty 2012

Planuję wesele w 2013 roku i szukam dobrego kucharza lub kucharki. Czy moglibyście polecić kogoś naprawdę sprawdzonego???? Bardzo proszę.

• 4 sty 2012

[quote=power] Planuję wesele w 2013 roku i szukam dobrego kucharza lub kucharki. Czy moglibyście polecić kogoś naprawdę sprawdzonego???? Bardzo proszę. [/quote]
    Nie szukaj tutaj, bo nikt Ci nie pomoże.
    Poczytaj trochę ten temat, to zrozumiesz dlaczego.

8 1 Cytuj
  • 4 sty 2012

Ale się wzięliście usilnie za bronienie tej Euforii. Co, obiektywnego zdania nie można napisać? Kukaracza miał do tego prawo i dobrze że na forum, bo co by było z tego powiedzenia w 4 oczy. Coś podejrzana ta obrona co kilka postów przed dostrzeżonymi minusami Euforii. Nie sądzicie?

Bronią jej Ci, którzy byli na imprezie i nie zgadzają się z opinią Kukaraczy....Proste ;-) Też mają do tego prawo "hihihi"-człowieku o ironicznym loginie ;-)

1 2 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=gość: cześka] Ale się wzięliście usilnie za bronienie tej Euforii. Co, obiektywnego zdania nie można napisać? Kukaracza miał do tego prawo i dobrze że na forum, bo co by było z tego powiedzenia w 4 oczy. Coś podejrzana ta obrona co kilka postów przed dostrzeżonymi minusami Euforii. Nie sądzicie?

Bronią jej Ci, którzy byli na imprezie i nie zgadzają się z opinią Kukaraczy....Proste ;-) Też mają do tego prawo "hihihi"-człowieku o ironicznym loginie ;-) [/quote]

Albo też ci którzy mają w tym interes, a widząc jak wygląda ta obrona raczej jestem tego pewien :)

2 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=gość: Breek] No to jeszcze ktoś napisze że byl na imprezie gdzie grał red Bend i bedzie komplet :) i powrót do normy [/quote]

Przecież red band już zjechali jak psa bo to oni grali w Razydencie i dali ciała niepełnym składem. Ja za takie coś bym ich pozwał

7 1 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=gość: poseł] Dobrze, że nie gram w Immunitecie:) [/quote]
    A w ogóle umiesz na czymś grać? :D

2 Cytuj
  • 4 sty 2012

CZY TEMAT TEGO FORUM JEST ; WESELE UDANE CZY NIE? ........BO SIE WAM DRODZY UCZESTNICY POKRĘCIŁO....JUZ WSZYSCY MAJA SERDECZNIE DOŚĆ TEMATÓW ZWIĄZANYCH Z ZESPOŁAMI....WESELE TO NIE TYLKO ZESPOŁY!!!O KTÓRYCH JEST CONAJMNIEJ 60% WYPOWIEDZI...!!

7 Cytuj
  • 4 sty 2012

A tak z innej beczki. Czy może ktoś orientuje się czy ktoś a jak to kto w Myślenicach lub okolicy nastroi pianino. z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich którzy "czują blusa"

1 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=power] Planuję wesele w 2013 roku i szukam dobrego kucharza lub kucharki. Czy moglibyście polecić kogoś naprawdę sprawdzonego???? Bardzo proszę. [/quote]

Ja znam fajna kucharke która świetnie gotuje i piecze mam wesele za 5 miesięcy i rezerwowalam ja rok temu

• 4 sty 2012

[quote=gość: panna mloda] power napisał/a: Planuję wesele w 2013 roku i szukam dobrego kucharza lub kucharki. Czy moglibyście polecić kogoś naprawdę sprawdzonego???? Bardzo proszę.

Ja znam fajna kucharke która świetnie gotuje i piecze mam wesele za 5 miesięcy i rezerwowalam ja rok temu [/quote]

• 4 sty 2012

[quote=gość: panna mloda] [/quote]
    Mogłabyś dać mi namiary na tą panią?

• 4 sty 2012

[quote=gość: Kruk13] gość: cześka napisał/a: Ale się wzięliście usilnie za bronienie tej Euforii. Co, obiektywnego zdania nie można napisać? Kukaracza miał do tego prawo i dobrze że na forum, bo co by było z tego powiedzenia w 4 oczy. Coś podejrzana ta obrona co kilka postów przed dostrzeżonymi minusami Euforii. Nie sądzicie?

Bronią jej Ci, którzy byli na imprezie i nie zgadzają się z opinią Kukaraczy....Proste ;-) Też mają do tego prawo "hihihi"-człowieku o ironicznym loginie ;-)

Albo też ci którzy mają w tym interes, a widząc jak wygląda ta obrona raczej jestem tego pewien :) [/quote] pierdasisz glodne kawalki...a jaki mialabym w tym interes- co niby dostane zwrot kasy za bilet za to ze ich bronie............

1 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=gość: giecha] pierdasisz glodne kawalki...a jaki mialabym w tym interes- co niby dostane zwrot kasy za bilet za to ze ich bronie............ [/quote]

Może bronisz siebie !? :)

2 Cytuj
  • 4 sty 2012

[quote=gość: Kruk13] gość: giecha napisał/a: pierdasisz glodne kawalki...a jaki mialabym w tym interes- co niby dostane zwrot kasy za bilet za to ze ich bronie............

Może bronisz siebie !? :) [/quote]

moze............

1 1 Cytuj
  • 4 sty 2012

Do czego służy to forum???

1 Cytuj

Odpowiedz