Pis nie przyszedł bo podobno jednego mają kandydata i nie dał rady. a 2 nie umie mówić
Po nie przyszło bo ma ten sam problem
i nie przyszedł PIS BIS z 8 bo też nie umie mówić ...
Babcia miała też takie powiedzenie, tylko dodawała jeszcze stare czyli "stare pudło", ale to za każdym razem oznaczało babę.
bono wiesz dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę ? bo musiał zacząć od zera . Ty podobno uwielbiasz alkohol finlandie i czeskie piwo ,no to wszystko już wiadomo ,no nie wiem ,nie wiem , czyżby stary alkoholik .
bono wiesz dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę ? bo musiał zacząć od zera . Ty podobno uwielbiasz alkohol finlandie i czeskie piwo ,no to wszystko już wiadomo ,no nie wiem ,nie wiem , czyżby stary alkoholik .
Jeżeli cytujesz mnie, to cytuj ze zrozumieniem!
Ani finlandia a tym bardziej czeskie piwo to nie to co lubię i o tym pisałem w Cudze chwalicie swego nie znacie.
Co do zera, to zero stworzone przez boga-było trzeźwe i stworzone na wzór i podobieństwo Boga a On sam jest mężczyzną.
Co do kobiet, to cytuję słowa też kobiety, wobec kobiety, nie mieszam się do babskich sporów.
Ale baba robiąca za chłopa, na tym forum, nie nobilituje kobiet.
bono wiesz dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę ? bo musiał zacząć od zera
Szkoda, że później było już tylko gorzej, a jak zobaczył kobietę, to się tak załamał, że zaniechał dalszych cudów tworzenia.
bono napisał/a:
(...)na wzór i podobieństwo Boga a On sam jest mężczyzną.
Skąd taki osąd? Czy płeć Boga determinuje jego fizyczna postać (której nie ma), wyobrażenie o Nim samego człowieka (przez wieki narzucane przez mężczyzn)? Nie wydaje mi się, żeby duch miał płeć, ale tutaj nie mam żadnej wiedzy, to tylko moje "widzi mi się".
Skąd taki osąd? Czy płeć Boga determinuje jego fizyczna postać (której nie ma), wyobrażenie o Nim samego człowieka (przez wieki narzucane przez mężczyzn)? Nie wydaje mi się, żeby duch miał płeć, ale tutaj nie mam żadnej wiedzy, to tylko moje "widzi mi się".
Jeżeli wierzymy w Trójcę Świętą to jest Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty.
nic nie ma o bogini matce, córce bogini i duszce świętej.
Proponuję przeczytać dzisiejszy dodatek myślenicki do dziennika polskiego bo jakoś cichutko na ten temat pieniacze gdy przegrali cicho sza jak myszki pod miotłą
bono napisal ,,wolimy czeskie piwo i wódkę finlandie ,,.Ja i moja Babcia (miła i delikatna osoba )nie lubimy alkoholu ,więc bono mów za siebie ,ale nie za mnie i moją Babcie .Co do stworzenia zera ,nie wiem nie widziałam ale słyszałam ze ukradł i zżarł jabłko to raczej dobrze o nim nie świadczy .:)
endriu słyszałeś że szykują się powołania rezerwistów do woja oj oj ale się będzie działo ,spakowany .,,Dlaczego Bóg po stworzeniu kobiety już nic nie zrobił ? Bo wreszcie stworzył coś doskonałego .:
Proponuję przeczytać dzisiejszy dodatek myślenicki do dziennika polskiego bo jakoś cichutko na ten temat pieniacze gdy przegrali cicho sza jak myszki pod miotłą
No też właśnie czytałem i ciekaw jestem, że jakoś cisza na ten temat. Szkoda że Gazeta Myślenicka w tak prymitywny sposób dała się wkręcić w co tu kryć rynsztokowy nurt polityki lokalno - ogólnopolskiej. Mam nadzieję, że resztki honoru nakażą jednak na przeprosiny i sprostowanie. Co prawda od trzech lat nie kupuję myślenickiej ale najbliższe dwa numery z ciekawości kupię.
endriu słyszałeś że szykują się powołania rezerwistów do woja oj oj ale się będzie działo ,spakowany .,,Dlaczego Bóg po stworzeniu kobiety już nic nie zrobił ? Bo wreszcie stworzył coś doskonałego .:
Na razie nie mam się po co pakować, nikt mnie jako mięso armatnie nigdzie nie wysyła. Przeszkolenia wojskowego nie neguję (o ile będzie to bez większej szkody finansowej dla mnie i mojej rodziny). Wiem, co pisałem, jak na mnie psy wieszano, gdzie był poruszany temat zabijania i przelewania własnej krwi za Ojczyznę, rząd i szaleńców na stołkach, ale jak postąpiłbym, gdyby pojawiła się potrzeba bronienia kraju - nie wiem. Niewykluczone, że chwyciłbym za karabin, bo hasła patriotyczne dość mocno się tlą we mnie i rozsądek pewnie by przegrał tą batalię.
Tylko Korwin,nie będzie lepiej ale będzie śmieszniej.
Jeżeli ktos uważa że debata może coś zmienić to niech lepiej dalej ogląda durne seriale lub Wojewódzkiego.
Kreujesz się na faceta, ale coś mi się wydaje, że jesteś babą (w pięknym znaczeniu).
Pozdrawiam.
Pudło.
Czyli babą, ale nie w pięknym znaczeniu...
Przepraszam, mspanc.
Mierny, ale wierny z zespołu bono.
Na debatę w Dobczycach
Pis nie przyszedł bo podobno jednego mają kandydata i nie dał rady. a 2 nie umie mówić
Po nie przyszło bo ma ten sam problem
i nie przyszedł PIS BIS z 8 bo też nie umie mówić ...
Żenada.
Babcia miała też takie powiedzenie, tylko dodawała jeszcze stare czyli "stare pudło", ale to za każdym razem oznaczało babę.
Jeżeli cytujesz mnie, to cytuj ze zrozumieniem!
Ani finlandia a tym bardziej czeskie piwo to nie to co lubię i o tym pisałem w Cudze chwalicie swego nie znacie.
Co do zera, to zero stworzone przez boga-było trzeźwe i stworzone na wzór i podobieństwo Boga a On sam jest mężczyzną.
Co do kobiet, to cytuję słowa też kobiety, wobec kobiety, nie mieszam się do babskich sporów.
Ale baba robiąca za chłopa, na tym forum, nie nobilituje kobiet.
Szkoda, że później było już tylko gorzej, a jak zobaczył kobietę, to się tak załamał, że zaniechał dalszych cudów tworzenia.
Jeżeli wierzymy w Trójcę Świętą to jest Bóg Ojciec, Syn Boży i Duch Święty.
nic nie ma o bogini matce, córce bogini i duszce świętej.
bono napisal ,,wolimy czeskie piwo i wódkę finlandie ,,.Ja i moja Babcia (miła i delikatna osoba )nie lubimy alkoholu ,więc bono mów za siebie ,ale nie za mnie i moją Babcie .Co do stworzenia zera ,nie wiem nie widziałam ale słyszałam ze ukradł i zżarł jabłko to raczej dobrze o nim nie świadczy .:)
Kompromitacji ciąg dalszy
http://www.tvn24.pl/brudzinski-o-kontroli-szydlobusu-po-debacie,587446,s.html
ale to było wiadome gdy PO zaczął doradzać wielki miłośnik Pinocheta
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/453412,michal-kaminski-kiedys-w-pis-teraz-startuje-do-pe-z-list-platformy-obywatelskiej-sylwetka-europosla.html
Co ciekawe gdy był w PiS to był oszołomem a teraz gdy doradza Kopacz to wybitny polityk:):):)
Wczorajsza debata Pokazała że PIS = PO Unikanie odpowiedzi i totalna arogancja
Media opłacane z naszego abonamentu zrobiły szopkę na potrzeby POPISU
olewając pozostałe ugrupowania pokazały na czyich są usługach.
NIE WIESZ NA KOGO GŁOSOWAĆ wykonaj prosty test http://wybierzswiadomie.pl/?k=4
A tutaj pokaz zachowania PISu
tak się zamyka buzie niewygodnym
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Incydent-podczas-wizyty-Jaroslawa-Kaczynskiego-Czy-mozna-zadac-pytanie,wid,17918365,wiadomosc.html?src01=6a4c8
Fotka z uśmiechem
Ziemkiewicz o debacie
http://www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz%2Fprzekonaliscie-mnie-kobiety-nie-nadaja-sie-do-rzadzenia-panstwem-ziemkiewicz-o-debacie-kopacz-szydlo
Tutaj podsumowanie z cyklu, jak nie odpowiadać na zadane pytanie
https://www.facebook.com/gazetapl/videos/10153692795659583/
No też właśnie czytałem i ciekaw jestem, że jakoś cisza na ten temat. Szkoda że Gazeta Myślenicka w tak prymitywny sposób dała się wkręcić w co tu kryć rynsztokowy nurt polityki lokalno - ogólnopolskiej. Mam nadzieję, że resztki honoru nakażą jednak na przeprosiny i sprostowanie. Co prawda od trzech lat nie kupuję myślenickiej ale najbliższe dwa numery z ciekawości kupię.
A jakie są wasze spostrzeżenia ? Bo ja uważam że debata pokazała tylko jedno, OBIE SIĘ NIE NADAJĄ !
Na razie nie mam się po co pakować, nikt mnie jako mięso armatnie nigdzie nie wysyła. Przeszkolenia wojskowego nie neguję (o ile będzie to bez większej szkody finansowej dla mnie i mojej rodziny). Wiem, co pisałem, jak na mnie psy wieszano, gdzie był poruszany temat zabijania i przelewania własnej krwi za Ojczyznę, rząd i szaleńców na stołkach, ale jak postąpiłbym, gdyby pojawiła się potrzeba bronienia kraju - nie wiem. Niewykluczone, że chwyciłbym za karabin, bo hasła patriotyczne dość mocno się tlą we mnie i rozsądek pewnie by przegrał tą batalię.
Co do doskonałości kobiety - temat na inny wątek.
Kończę OT, bo strasznie śmiecimy w tym wątku.
Sam Brudziński pewnie zadzwonił z donosem. Musze przyznac, że niezły chwyt PRowski. Nauczyli się przez te 8 lat.
Dalej jest oszołomem. IMHO nawet większym.
Dzisiaj o 20 będzie o wiele lepsza debata !
Tylko Korwin,nie będzie lepiej ale będzie śmieszniej.
Jeżeli ktos uważa że debata może coś zmienić to niech lepiej dalej ogląda durne seriale lub Wojewódzkiego.
Co ma zmienić debata ? Debata jest po to by wyborcom ułatwić podjęcie decyzji w sprawie: Na kogo głosować