Forum » Społeczeństwo

Kaczyńscy na Wawelu

• 26 mar 2012

Głosując na PełO wielu z Was głosowało bo obawiało się podsłuchów, inwigilacji itd. Więc proszę:
    http://niezalezna.pl/25809-%E2%80%9Eobywatelska-jak-%E2%80%9Erobotnicza

Nigdy dotąd nie byliśmy tak inwigilowani jak teraz, tylko jakoś nikt się nie chce do tego przyznać, nikt głośno nie obwinia obecnie rządzących za ten stan rzeczy (!)

3 1 Cytuj
  • 1 kwi 2012

Kiedy nasze społeczeństwo zacznie tak myśleć jak obywatelscy Węgrzy ?
    http://niezalezna.pl/26138-wegrzy-stali-sie-spoleczenstwem-obywatelskim

cyt:
    "Nie wolno nam zaakceptować, by sowicie opłacani komisarze unijni i europarlamentarzyści, oderwawszy się od własnego narodu, działali w interesie budowy niechcianego mocarstwa, rządzonego przez najbogatsze banki oraz ich właścicieli [...]

Wygrana Fideszu w wyborach parlamentarnych w kwietniu 2010 r. wynikała z wielu czynników. Węgrzy mieli dość lewicy i jej kombinacji, ludzie zaczęli myśleć o państwie jako o wspólnym dobru.[...] "

Poczytajcie bo warto !

3 Cytuj
  • 1 kwi 2012

Czy nie za duże wymagania wobec elektoratu PO.
    Kazać im czytać i jeszcze rozumieć co czytają?Znęcanie się i tortury są karalne.Im wystarczy to co poda TVN Redaktor Fox i Stokrotka.

4 1 Cytuj
  • 1 kwi 2012

[quote=słoneczko22] Skwarek z nimi nie da się podyskutować. Oni są ślepi i to zagorzali pis-owcy! [/quote]

słoneczko uwielbiam cię minusować :) A twoje PEŁO to największe złodzieje głosujta dalej a będziesz mieszkać na Borzęcie na wysypisku hehehhehehhehe

5 4 Cytuj
  • 1 kwi 2012

Czy ja jestem zagorzałą fanką PO? Nie. Wybieram po prostu mniejsze zło .
    Minusuj sobie dalej, skoro to taka frajda dla Ciebie:)

4 5 Cytuj
  • 1 kwi 2012

Dałem Ci plusa ale proszę wytłumacz co to znaczy mniejsze zło???
    Telewizję mało oglądam a czytam widocznie nie odpowiednie lektury że ciągle nie wiem co to jest to mniejsze zło i jak wyglądaloby większe?

2 2 Cytuj
  • 3 kwi 2012

Posłuchajcie naukowca Gugałę:
    http://vod.gazetapolska.pl/1458-jest-dziennikarstwo

3 1 Cytuj
  • 5 kwi 2012

PO PiS PSL SLD =banda czworga. Dajmy szansę Nowej Prawicy, Janusza Korwina-Mikkego!

3 1 Cytuj
  • 7 kwi 2012

Do poczytania w święta,warto chociaż nie polecam zwolennikom rządzącej koalicji i tak nie zrozumieją
    http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2012/04/07/skojarzenia-na-wielki-przeddzien/#comments
    Wszystkim dużo zdrowia przede wszystkim bo lepszą przyszłość mamy zapewnioną dzięki Słońcu Peru.

3 Cytuj
  • 7 kwi 2012

Zwolennikom spalonej opozycji polecam upewnienie się, czy macie aktualne dowody osobiste. W końcu, Wasz mesjasz i zbawiciel narodu zamierza kandydować za trzy lata.
    Bardzo sympatycznie skomentował to były przydupas - Ziobro. Złożył wszystkim życzenia świąteczne.
    To wiele mówi.

1 3 Cytuj
  • 7 kwi 2012

A jednak nie myliłem się poza wyzwiskami i gotowymi sloganami z mediów nic nowego.
    Dla Was czytać to już trudność niesamowita a zrozumieć gdy nie wyjaśnią autorytety w stylu Palikota czy Niesiołowskiego o co chodzi to zadanie nie do wykonania.
    Zdrowia przede wszystkim,na rozum już za późno liczyć.

4 Cytuj
  • 7 kwi 2012

Sorry ze zapytam ale nie było mnie jakiś czas w Myślenicach, z których to Kaczyńskich ?

2 4 Cytuj
  • 7 kwi 2012

A gdzie tu pisze o Kaczyńskich?
    Czy wy macie jakąs obsesję ?Te kompleksy zostały od przedszkola,nie znosi sie mądrzejszych od siebie ale taka już dola sierot po Towarzyszu Szmaciaku.Zawsze z prądem za przewodnią siłą.

3 Cytuj
  • 8 kwi 2012

Krótki felieton na aktualny temat
    http://niezalezna.pl/26480-sondaz-pilata
    Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt.

2 Cytuj
  • 8 kwi 2012

Jeżeli to był zamach - to z pewnością tak jak w przypadku Władysława Sikorskiego współdziałało ze sobą kilka totalitarnych mocarstw - Unia Europejska , Rosja , USA plus nasi zdrajcy .. Każde osiągnęło na tym korzyści ..

3 Cytuj
  • 8 kwi 2012

Tak ,to na pewno był zamach. Kaczyński był taką światową potęgą ,że Rosja ze strachu wyeliminowała go:):):)

2 7 Cytuj
  • 8 kwi 2012

[quote=słoneczko22] Tak ,to na pewno był zamach. Kaczyński był taką światową potęgą ,że Rosja ze strachu wyeliminowała go:):):) [/quote]
    słoneczko22, wyłącz TVN, włącz myślenie. To naprawdę nie kosztuje !

4 3 Cytuj
  • 8 kwi 2012

powiem wam prawde;
    to był zamach! i strzelali do ludzi po katastrofie.

nadal w to wierzycie barany?

fakty sa takie,że zawalili piloci. podchodzili do lądowania jak nic nie widzieli.
    trudno się z tym pogodzić.
    mozna wymyślać ufo

2 2 Cytuj
  • 9 kwi 2012

oczywiście mozna budować swoją pozycje polityczną.
    budują na tym temacie i to jest okropne... przerażające. brat na tym leci "leci na śmierci" i wygaduje pierdoły. nie widzicie tego???
    gorzej niż ochydne. porzygałem się na klawiature.
    pozdrawiam

1 3 Cytuj
  • 9 kwi 2012

dla mnie to tak samo dźiwaczne zachowanie jak matki madzi z sosnowca

2 1 Cytuj
  • 9 kwi 2012

PiSmack podaj mi powód dla ,którego ktoś miałby robić zamach ???

2 3 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Oczywiście zawalili piloci ponieważ cztery razy podchodzili do lądowania.Raport o przyczynach był przygotowany już wcześniej stad Wałęsa i Sikorski już o 9.00 znali przyczyny katastrofy a Rosjanie nie oddają wraku bo Polacy i tak nie potrafili by poskładać tej maszyny.Po paru latach to nawet lakier zniknie z fragmentów samolotu nie mówiąc o jakichkolwiek śladach.W wyjaśnianiu katastrof lotniczych jeszcze na dodatek na terenie "przyjaznego kraju" bierze się pod uwagę każdą hipotezę i bada sie każdy szczegół a nie oddaje się śledztwa i najważniejszych dowodów w ręce "przyjaciół".Nie bierze się lisa do pilnowania kur w kurniku.
    Po co Rosjanie mieliby sie pozbywać Kaczyńskiego i tylu polskich przyjaciół?To miłujące pokój państwo brzydzi sie każdą przemocą ,Litwinienko zmarł śmiercią naturalną a tylko wrogowie wietrzą w tym spisek tak samo nie mieli powodu likwidować polskich oficerów w Katyniu????
    Brak szacunku do Głowy Państwa świadczy o wybitnym patriotyzmie i wybitnej kulturze osobistej.

2 1 Cytuj
  • 9 kwi 2012

[quote=słoneczko22] PiSmack podaj mi powód dla ,którego ktoś miałby robić zamach ??? [/quote]
    - Prezes NBP Sławomir Skrzypek , patriota , chciał wrócić do zdrowej kreacji pieniądza , bronił nas przed wstąpieniem do strefy euro , zastąpione przez zdrajcę Marka Belkę , nieudolnego premiera który sterowane przez obce siły , nie patrząc na to że kraje które weszły do strefy chcą z niej uciec ale nie mogę , chcę jak najszybszego do niej wstąpienia. Ktoś kiedyś powiedział "daj mi możliwość kreacji pieniądza a przejmę władzę nad całym państwem"
    - Kaczyński miał wady , niektóre elementy jego polityki , zbytni pro amerykanizm mi się nie podobały ,ale miał dobre intencje i kierował się własnym osądem rzeczywistości , nie tak jak dzisiejsze marionetki.
    - Likwidacja niezależnego państwa w celu jego eksploatacji rabunkowej jak afrykańskich koloniii

6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

dokładnie 100% prawdy

4 Cytuj
  • 9 kwi 2012

TO BY ZAMACH ! Może my już nie doczekamy tej prawdy, ale kiedyś wszystko wyjdzie na jaw !

2 Cytuj

Odpowiedz