taaa
nie ma ani jednej logicznej i potwierdzonej przesłanki,że to był zamach. To jakieś chore domysły na których J. Kaczyński chce zbudować... no właśnie co chce zbudować?
O czym wy gadacie?
Niech Kaczyński przedstawi dowody publicznie. Narazie tylko pieprzy bez sensu... Ten człowiek jest... Nie ma wstydu. Być może jest chory.
Poszukaj w necie wiadomości agencyjnych z 10 kwietnia 2010 ,tu pierwsza z brzegu
"Jak podaje policja w Smoleńsku, maszyna cztery razy podchodziła do lądowania. TVN24 podaje, że białoruskie lotnictwo ostrzegało pilotów samolotu przed złymi warunkami w Smoleńsku. ....."a cała wiadomość tu http://www.wiadomosci24.pl/artykul/katastrofa_samolotu_z_prezydentem_na_pokladzie_nikt_nie_132776-1--1-d.html
Rzadko zdarza się aby tuż po katastrofie media otrzymywały gotowe materiały wskazujące na przyczynę.
to są wiadomości... potwierdzenie jest w śledztwie. porosze Cie nie rozwalaj mnie.
może strzelali? http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM
pewnie w to też wierzysz i inne tego typu rzeczy.
Niedawno była rocznica zatonięcia Titanica. PiS powinien powołać spec komisję, oczywiście pod fachowym i obiektywnym kierownictwem Antoniego Macierewicza, która z całą pewnością ustali, że to był zamach, a statek uderzył nie w górę lodową, tylko brzozę.
Ja przedstawiam argumenty a tu wycieczki osobiste pod moim adresem :-)
neverending story- zapamiętaj sobie moją radę na przyszłość, nie masz nic do powiedzenia w dyskusji, zabrakło argumentów to lepiej siedź cicho i nie pisz bo takimi wpisami wystawiasz się na pośmiewisko ... xD
neverending story- posiłbym o nie zaśmiecanie wątku i nie trollowanie swoimi wpisami bo rozmywasz tylko temat i zmieniasz dyskusję- zabrakło argumentów, to lepiej nie pisz bo tylko się ośmieszasz ...
Dziękuję, mam ich więcej, ale nawet one nie przekonają przekonanego dlatego szkoda klawiatury i dalszego mojego pisania. Ty zostaniesz przy swoim ja przy swoim i tak za swojego życia nie dowiemy się kto miał rację.
Cyat"nadal czekam na konkretne dowody o zamachu."
A czy ja piszę gdzieś o zamachu?Mnie chodzi tylko o rzetelne wyjaśnienie przyczyn katastrofy,jakoś po ostatniej katastrofie w Rosji dopuszczono zachodnich ekspertów a do tamtej nie dopuszczono praktycznie nikogo poza obiektywnymi Rosjanami?
To długo będziesz czekał,na wyjaśnienie Katynia czekaliśmy 60 lat.
Jak trzeba być zaślepiony nienawiścią aby nie dopuszczać żadnej hipotezy poza rosyjską wersją?
Czyli według Ciebie katastrofa wyjaśniana jest przez Rosjan z zachowaniem standardów obowiązujących w cywilizowanym świecie i np. wrak nie jest do niczego potrzebny?
Społeczeństwu przekazywano całą prawdę jak np. to co opowiadała Pani Kopacz o ciężkiej pracy Polskich lekarzy którzy ramię w ramię z Rosyjskimi kolegami przeprowadzali sekcję gdy okazało się że wcale nie brali udziału albo o słynnym przekopywaniu ziemi na metr głęboko itd.
Wolę być głupi i mieć wątpliwości niż bezgranicznie wierzyć sprawdzonym przyjaciołom ze wschodu,dla jednych prawda o np.II wojnie to "Czterej pancerni i pies" a dla innych"Katyń" Wajdy.
pozostanę jednak głupcem.
[quote=gość: Skwarek] Niedawno była rocznica zatonięcia Titanica. PiS powinien powołać spec komisję, oczywiście pod fachowym i obiektywnym kierownictwem Antoniego Macierewicza, która z całą pewnością ustali, że to był zamach, a statek uderzył nie w górę lodową, tylko brzozę. [/quote]
taaa
nie ma ani jednej logicznej i potwierdzonej przesłanki,że to był zamach. To jakieś chore domysły na których J. Kaczyński chce zbudować... no właśnie co chce zbudować?
O czym wy gadacie?
Niech Kaczyński przedstawi dowody publicznie. Narazie tylko pieprzy bez sensu... Ten człowiek jest... Nie ma wstydu. Być może jest chory.
@zacofany
gdzie wyczytałeś, że 4 razy podchodzili do lądowania?
ciekawi mnie to.
Poszukaj w necie wiadomości agencyjnych z 10 kwietnia 2010 ,tu pierwsza z brzegu
"Jak podaje policja w Smoleńsku, maszyna cztery razy podchodziła do lądowania. TVN24 podaje, że białoruskie lotnictwo ostrzegało pilotów samolotu przed złymi warunkami w Smoleńsku. ....."a cała wiadomość tu
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/katastrofa_samolotu_z_prezydentem_na_pokladzie_nikt_nie_132776-1--1-d.html
Rzadko zdarza się aby tuż po katastrofie media otrzymywały gotowe materiały wskazujące na przyczynę.
Mimo że podobno ziemie przekopano na głębokość jednego metra szczątki samolotu można kupić ....
http://fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/badaja-fragmenty-wraku-tu-154m-zabezpieczone-w-garazu,1782450
to są wiadomości... potwierdzenie jest w śledztwie. porosze Cie nie rozwalaj mnie.
może strzelali?
http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM
pewnie w to też wierzysz i inne tego typu rzeczy.
Trudno się pogodzić ze śmiercią.
nadal czekam na konkretne dowody o zamachu.
Niedawno była rocznica zatonięcia Titanica. PiS powinien powołać spec komisję, oczywiście pod fachowym i obiektywnym kierownictwem Antoniego Macierewicza, która z całą pewnością ustali, że to był zamach, a statek uderzył nie w górę lodową, tylko brzozę.
Tu macie tylko kilka dowodów o zamachu, ale znajac życie nawet to Wam nie wystarczy ...
gienek jesteś żałosny.
zresztą @zacofany
to jest twój dowód na to,że 4 razy podchodzili do lądowania?
***** mać
nienawidzę starych plotkarskich bab
Ja przedstawiam argumenty a tu wycieczki osobiste pod moim adresem :-)
neverending story- zapamiętaj sobie moją radę na przyszłość, nie masz nic do powiedzenia w dyskusji, zabrakło argumentów to lepiej siedź cicho i nie pisz bo takimi wpisami wystawiasz się na pośmiewisko ... xD
taaa napewno ja się wystawiam na pośmiewisko:)
uwielbiam twoje argumenty.
neverending story- posiłbym o nie zaśmiecanie wątku i nie trollowanie swoimi wpisami bo rozmywasz tylko temat i zmieniasz dyskusję- zabrakło argumentów, to lepiej nie pisz bo tylko się ośmieszasz ...
Ok jak widac Ty tylko piszesz coś fajnego i wklejasz *** argumenty. Przepraszam Cię
Dziękuję, mam ich więcej, ale nawet one nie przekonają przekonanego dlatego szkoda klawiatury i dalszego mojego pisania. Ty zostaniesz przy swoim ja przy swoim i tak za swojego życia nie dowiemy się kto miał rację.
ja tylko nie lubię głupoty
Cyat"nadal czekam na konkretne dowody o zamachu."
A czy ja piszę gdzieś o zamachu?Mnie chodzi tylko o rzetelne wyjaśnienie przyczyn katastrofy,jakoś po ostatniej katastrofie w Rosji dopuszczono zachodnich ekspertów a do tamtej nie dopuszczono praktycznie nikogo poza obiektywnymi Rosjanami?
To długo będziesz czekał,na wyjaśnienie Katynia czekaliśmy 60 lat.
Jak trzeba być zaślepiony nienawiścią aby nie dopuszczać żadnej hipotezy poza rosyjską wersją?
jaką nienawiścią?
prostota i głupota. raczej trzeba być zaślepionym żeby tego nie widzieć.
Zaślepionym i głupim to trzeba być, żeby nie dopuszczać do siebie żadnych innych argumentów, tylko obstawiać przy swoim jak prosty chłop ze wsi.
Taka prawda neverending story :-)
POzdrawiam.
ja dopuszczam inne rzeczy w tym klimacie.
daj dowody...nie podniety. :)
Kaczyński niech da dowody. Czekam.
Czyli według Ciebie katastrofa wyjaśniana jest przez Rosjan z zachowaniem standardów obowiązujących w cywilizowanym świecie i np. wrak nie jest do niczego potrzebny?
Społeczeństwu przekazywano całą prawdę jak np. to co opowiadała Pani Kopacz o ciężkiej pracy Polskich lekarzy którzy ramię w ramię z Rosyjskimi kolegami przeprowadzali sekcję gdy okazało się że wcale nie brali udziału albo o słynnym przekopywaniu ziemi na metr głęboko itd.
Wolę być głupi i mieć wątpliwości niż bezgranicznie wierzyć sprawdzonym przyjaciołom ze wschodu,dla jednych prawda o np.II wojnie to "Czterej pancerni i pies" a dla innych"Katyń" Wajdy.
pozostanę jednak głupcem.
Dla przypomnienia warto obejrzeć
http://www.youtube.com/watch?v=GOp_WQAxZxI&feature=player_embedded #!
OK, niech mi udowodnią, że to nie był ZAMACH !
Dlaczego w ogóle nie biorą go pod uwagę ?
[quote=gość: Skwarek] Niedawno była rocznica zatonięcia Titanica. PiS powinien powołać spec komisję, oczywiście pod fachowym i obiektywnym kierownictwem Antoniego Macierewicza, która z całą pewnością ustali, że to był zamach, a statek uderzył nie w górę lodową, tylko brzozę. [/quote]
Chciałeś wyśmiać a trafiłeś w bardzo podobną sytuację - gdyż sprawa Titanica też ma drugie dno , bardzo zresztą podobne
http://pl.shvoong.com/humanities/history/2084819-tajemnica-zatoni%C4%99cia-titanica/
to już minęły dwa lata
http://gazetawarszawska.com/2012/04/08/oszustwo-katastrofy-smolenskiej-czviii-2/