Forum » Społeczeństwo

Kaczyńscy na Wawelu

• 9 kwi 2012

taaa
    nie ma ani jednej logicznej i potwierdzonej przesłanki,że to był zamach. To jakieś chore domysły na których J. Kaczyński chce zbudować... no właśnie co chce zbudować?

O czym wy gadacie?
    Niech Kaczyński przedstawi dowody publicznie. Narazie tylko pieprzy bez sensu... Ten człowiek jest... Nie ma wstydu. Być może jest chory.

2 6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

@zacofany
    gdzie wyczytałeś, że 4 razy podchodzili do lądowania?

ciekawi mnie to.

2 4 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Poszukaj w necie wiadomości agencyjnych z 10 kwietnia 2010 ,tu pierwsza z brzegu
    "Jak podaje policja w Smoleńsku, maszyna cztery razy podchodziła do lądowania. TVN24 podaje, że białoruskie lotnictwo ostrzegało pilotów samolotu przed złymi warunkami w Smoleńsku. ....."a cała wiadomość tu
    http://www.wiadomosci24.pl/artykul/katastrofa_samolotu_z_prezydentem_na_pokladzie_nikt_nie_132776-1--1-d.html
    Rzadko zdarza się aby tuż po katastrofie media otrzymywały gotowe materiały wskazujące na przyczynę.

5 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Mimo że podobno ziemie przekopano na głębokość jednego metra szczątki samolotu można kupić ....
    http://fakty.interia.pl/raport/lech-kaczynski-nie-zyje/news/badaja-fragmenty-wraku-tu-154m-zabezpieczone-w-garazu,1782450

6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

to są wiadomości... potwierdzenie jest w śledztwie. porosze Cie nie rozwalaj mnie.
    może strzelali?
    http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM
    pewnie w to też wierzysz i inne tego typu rzeczy.

Trudno się pogodzić ze śmiercią.

nadal czekam na konkretne dowody o zamachu.

1 6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Niedawno była rocznica zatonięcia Titanica. PiS powinien powołać spec komisję, oczywiście pod fachowym i obiektywnym kierownictwem Antoniego Macierewicza, która z całą pewnością ustali, że to był zamach, a statek uderzył nie w górę lodową, tylko brzozę.

2 7 Cytuj
  • 9 kwi 2012

zdjecie

8 6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Tu macie tylko kilka dowodów o zamachu, ale znajac życie nawet to Wam nie wystarczy ...

7 4 Cytuj
  • 9 kwi 2012

gienek jesteś żałosny.

6 6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

zresztą @zacofany
    to jest twój dowód na to,że 4 razy podchodzili do lądowania?
    ***** mać
    nienawidzę starych plotkarskich bab

5 7 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Ja przedstawiam argumenty a tu wycieczki osobiste pod moim adresem :-)

neverending story- zapamiętaj sobie moją radę na przyszłość, nie masz nic do powiedzenia w dyskusji, zabrakło argumentów to lepiej siedź cicho i nie pisz bo takimi wpisami wystawiasz się na pośmiewisko ... xD

6 5 Cytuj
  • 9 kwi 2012

taaa napewno ja się wystawiam na pośmiewisko:)
    uwielbiam twoje argumenty.

4 5 Cytuj
  • 9 kwi 2012

neverending story- posiłbym o nie zaśmiecanie wątku i nie trollowanie swoimi wpisami bo rozmywasz tylko temat i zmieniasz dyskusję- zabrakło argumentów, to lepiej nie pisz bo tylko się ośmieszasz ...

6 6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Ok jak widac Ty tylko piszesz coś fajnego i wklejasz *** argumenty. Przepraszam Cię

4 5 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Dziękuję, mam ich więcej, ale nawet one nie przekonają przekonanego dlatego szkoda klawiatury i dalszego mojego pisania. Ty zostaniesz przy swoim ja przy swoim i tak za swojego życia nie dowiemy się kto miał rację.

6 2 Cytuj
  • 9 kwi 2012

ja tylko nie lubię głupoty

5 6 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Cyat"nadal czekam na konkretne dowody o zamachu."
    A czy ja piszę gdzieś o zamachu?Mnie chodzi tylko o rzetelne wyjaśnienie przyczyn katastrofy,jakoś po ostatniej katastrofie w Rosji dopuszczono zachodnich ekspertów a do tamtej nie dopuszczono praktycznie nikogo poza obiektywnymi Rosjanami?
    To długo będziesz czekał,na wyjaśnienie Katynia czekaliśmy 60 lat.
    Jak trzeba być zaślepiony nienawiścią aby nie dopuszczać żadnej hipotezy poza rosyjską wersją?

5 2 Cytuj
  • 9 kwi 2012

jaką nienawiścią?
    prostota i głupota. raczej trzeba być zaślepionym żeby tego nie widzieć.

3 5 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Zaślepionym i głupim to trzeba być, żeby nie dopuszczać do siebie żadnych innych argumentów, tylko obstawiać przy swoim jak prosty chłop ze wsi.

Taka prawda neverending story :-)
    POzdrawiam.

4 3 Cytuj
  • 9 kwi 2012

ja dopuszczam inne rzeczy w tym klimacie.
    daj dowody...nie podniety. :)
    Kaczyński niech da dowody. Czekam.

3 4 Cytuj
  • 9 kwi 2012

Czyli według Ciebie katastrofa wyjaśniana jest przez Rosjan z zachowaniem standardów obowiązujących w cywilizowanym świecie i np. wrak nie jest do niczego potrzebny?
    Społeczeństwu przekazywano całą prawdę jak np. to co opowiadała Pani Kopacz o ciężkiej pracy Polskich lekarzy którzy ramię w ramię z Rosyjskimi kolegami przeprowadzali sekcję gdy okazało się że wcale nie brali udziału albo o słynnym przekopywaniu ziemi na metr głęboko itd.
    Wolę być głupi i mieć wątpliwości niż bezgranicznie wierzyć sprawdzonym przyjaciołom ze wschodu,dla jednych prawda o np.II wojnie to "Czterej pancerni i pies" a dla innych"Katyń" Wajdy.
    pozostanę jednak głupcem.

5 1 Cytuj
  • 9 kwi 2012
    2 1 Cytuj
  • 9 kwi 2012

OK, niech mi udowodnią, że to nie był ZAMACH !
    Dlaczego w ogóle nie biorą go pod uwagę ?

6 2 Cytuj
  • 9 kwi 2012

[quote=gość: Skwarek] Niedawno była rocznica zatonięcia Titanica. PiS powinien powołać spec komisję, oczywiście pod fachowym i obiektywnym kierownictwem Antoniego Macierewicza, która z całą pewnością ustali, że to był zamach, a statek uderzył nie w górę lodową, tylko brzozę. [/quote]

Chciałeś wyśmiać a trafiłeś w bardzo podobną sytuację - gdyż sprawa Titanica też ma drugie dno , bardzo zresztą podobne
    http://pl.shvoong.com/humanities/history/2084819-tajemnica-zatoni%C4%99cia-titanica/

2 1 Cytuj

Odpowiedz