Forum » Sport

Cracovia

• 28 cze 2011

po ente ktos pisał w tym temacie lub w temacie o Wisle ze Myślenice nic nie znaczą... ze kiedys tutaj przyjezdzali piłkarze do szkół itd itd. Prosze bardzo we wrzesniu jest mecz Dalin - WIsła z okazji 90 lecie klubu. Kolejny twoj argument zabity. Ciekawe co teraz napiszesz.. Dobrze wiesz ze taki mecz jeszcze bardziej zacisni wiezi myślenicko-wiślackie i być moze młodzi kibice poprzez własnie taki mecz złapią bakcyla i bedą przyszłoscia Myślenickiej Wisły.

16 4 Cytuj
  • 28 cze 2011

Piotruś to jak- wypuścili Cię na przepustkę? czy może na Babińskiego są złącza internetowe?:)

do wisla więcej niż...

Po pierwsze to naucz się kultury!

Po drugie Twój post odebrałem tak a nie inaczej, mogę to inaczej rozumieć? czyz nie?

Po trzecie tematy hooliganskie sobie odpusc ..... nie ma takiego pojecia jak "myślenicki hool"s"....czysto teorytecznie: spotykacie się w swoim miescie z czwartym garniturem JG i jestem pewny ze zaden co sie mieni wielkim hooliganem w Myslenicach, powtarzam zaden! by się im nie postawił.

Po czwarte jesli to co mowisz jest prawdą(Twoje wyjazdy, i nieprzerwany staż) to mimo wszystko szacunek, bo potrafie docenic kibica(nawet wisly) sam będąc fanatykiem CRACOVII!

1 16 Cytuj
  • 29 cze 2011

Issac mało wiesz, naprawde mało wiesz... ale pewnych rzeczy na forum sie nie pisze... :)

16 Cytuj
  • 29 cze 2011

[quote=gość: Wisła wiecej niż klub.] Issac mało wiesz, naprawde mało wiesz... ale pewnych rzeczy na forum sie nie pisze... :) [/quote]

Pisz do gościa ksgrzes bo to ta sama osoba.

11 3 Cytuj
  • 29 cze 2011

[quote=gość: PiterS] gość: Wisła wiecej niż klub. napisał/a: Issac mało wiesz, naprawde mało wiesz... ale pewnych rzeczy na forum sie nie pisze... :)

Pisz do gościa ksgrzes bo to ta sama osoba. [/quote]
    musze cię zmartwić to nie ja!! chociaż ten gość jest spoko to jednak nie ja!!! a z resztą komu ja się tłumaczę!!!

1 14 Cytuj
  • 29 cze 2011

[quote=gość: Wisła wiecej niż klub.] we wrzesniu jest mecz Dalin - WIsła z okazji 90 lecie klubu [/quote]
    Chyba jak odpadną z ligi mistrzów :(

1 12 Cytuj
  • 29 cze 2011

Wiem tyle ile powinienem wiedziec- nie ma czegoś takiego jak myslenicki ruch hooligan's! może jest paru podrostków co im sie wydaje ze są wielkimi hooliganami, ale to im się tylko wydaje. Jak słyszę od niektórych, ze ten czy tamtem ma cos wspołnego ze smarkasami...to proszę Cię:) jeszcze parę rzeczy wiem...ale jak sam powiedziałes nie miejsce aby o tym pisać.

[quote=gość: LMistrzów] -2 gość: Wisła wiecej niż klub. napisał/a:
    we wrzesniu jest mecz Dalin - WIsła z okazji 90 lecie klubu
    Chyba jak odpadną z ligi mistrzów :( [/quote]

A co to ma wspólnego z Cracovią?

ps. Piotruś widzę, że na dłuzej Cię wypuścili:)

1 11 Cytuj
  • 29 cze 2011

Upewniłem się w przekonaniu że masz kompleksy :-) Miejsce zostawiłem dla ciebie ksgrzes czy jak kto woli red lub isaac.

WISŁA KRAKÓW PANY

13 Cytuj
  • 30 cze 2011

[quote=Isaac KSC]
    ps. Piotruś widzę, że na dłuzej Cię wypuścili:)
    [/quote]
    widocznie jakiś remont w Kobierzynie.

14 Cytuj
  • 30 cze 2011

[quote=gość: Hauner] Isaac KSC napisał/a:ps. Piotruś widzę, że na dłuzej Cię wypuścili:)widocznie jakiś remont w Kobierzynie. [/quote]

Nie martw się, dowiozą cię.

WISŁA KRAKÓW - MISTRZ, WISŁA KRAKÓW - PANY.

13 Cytuj
  • 5 lip 2011

[quote=gość: PiterS] gość: Hauner napisał/a: Isaac KSC napisał/a:ps. Piotruś widzę, że na dłuzej Cię wypuścili:)widocznie jakiś remont w Kobierzynie.

Nie martw się, dowiozą cię.

WISŁA KRAKÓW - MISTRZ, WISŁA KRAKÓW - PANY. [/quote] poprawię cię koleżko WISŁA KRAKÓW- MISZCZ, WISŁA KRAKÓW- MISZCZ!!

12 Cytuj
  • 5 lip 2011
    1 13 Cytuj
  • 16 lip 2011

mi tam ważne żeby zespoły z Krakowa były w najwyższej lidze

2 12 Cytuj
  • 16 lip 2011

w Krakowie jest tylko jeden klub!
    TSW!

12 1 Cytuj
  • 18 lip 2011

Jedni świętują utrzymanie się przy zielonym stoliku w lidze, inni Mistrzostwo Polski :-)

http://www.youtube.com/watch?v=Adthq0GLsaw

10 Cytuj
  • 18 lip 2011

A jescze inni powinni lezec na Babinskiego razem z Piotrusiem:)

12 Cytuj
  • 23 lip 2011

W dzisiejszym meczu mogła się podobać tylko....prezentacja zawodników, poczułem się jak w Primera Division:) dopóki grojki nie wyszły na murawę na mecz. Nawiasem mówąć takie prezentacje to można sobie robić w lidze Hiszpanskiej czy Angielskiej, u nas bym to odpuścił.

Co do meczu ...hmmm....w srodku dziura, aż razi w oczy, niby Rok Strauss próbował jak mógł, ale napewno lepiej spisywał by się na skrzydle,w drugiej połowie Suworow, tez cos probował ugrać na środku , ale trzeba powiedzieć ze wychodziło mu to blado. Na minus gra Żytki, po jego błedzie padła bramka, niczym nie wyróznił się testowany Szczpaniak. O Niedzielana jestem spokojny, widać po sposobie ustawiania sie na boisku, że ten zawodnik wie o co chodzi, i bramki przez niego zdobywane są tylko kwestią czasu.
    NA plus jak zwykle Saidi, ten zawodnik wg mnie zasługuje na lepszą ligę anizeli nasza ekstraklasa i SUart, który rządzi i dzieli na lewej obronie. Reszty nie bede oceniał, bio ogólnie wszyscy zagrałi poniżej swojego poziomu.

Reasumując, na wczoraj potrzebny ofensywny srodkowy pomocnik, bo jego brak aż razi w oczy, defensywa mimo wielu błedów, uważam ze powinna zaskoczyć i bedzie dobrze, skrzydła jak najbardziej na plus, w ataku przydał by sie jeszcze jeden Niedzialan i mozna by bylo zagrać systemem 4-4-2, a w naszej lidze uważam to za system optymalny.

Trzeba wierzyć , że będzie dobrze, a w szczególności w to ze ktoś nas jeszcze wzmocni.

Dodam tylko ze na meczu była spora liczba ludzi, blisko 3,5tyś.

TYLKO PASY!!!

4 11 Cytuj
  • 23 lip 2011

[quote=Isaac KSC] W dzisiejszym meczu mogła się podobać tylko....prezentacja zawodników, poczułem się jak w Primera Division:) dopóki grojki nie wyszły na murawę na mecz. Nawiasem mówąć takie prezentacje to można sobie robić w lidze Hiszpanskiej czy Angielskiej, u nas bym to odpuścił.Co do meczu ...hmmm....w srodku dziura, aż razi w oczy, niby Rok Strauss próbował jak mógł, ale napewno lepiej spisywał by się na skrzydle,w drugiej połowie Suworow, tez cos probował ugrać na środku , ale trzeba powiedzieć ze wychodziło mu to blado. Na minus gra Żytki, po jego błedzie padła bramka, niczym nie wyróznił się testowany Szczpaniak. O Niedzielana jestem spokojny, widać po sposobie ustawiania sie na boisku, że ten zawodnik wie o co chodzi, i bramki przez niego zdobywane są tylko kwestią czasu. NA plus jak zwykle Saidi, ten zawodnik wg mnie zasługuje na lepszą ligę anizeli nasza ekstraklasa i SUart, który rządzi i dzieli na lewej obronie. Reszty nie bede oceniał, bio ogólnie wszyscy zagrałi poniżej swojego poziomu.Reasumując, na wczoraj potrzebny ofensywny srodkowy pomocnik, bo jego brak aż razi w oczy, defensywa mimo wielu błedów, uważam ze powinna zaskoczyć i bedzie dobrze, skrzydła jak najbardziej na plus, w ataku przydał by sie jeszcze jeden Niedzialan i mozna by bylo zagrać systemem 4-4-2, a w naszej lidze uważam to za system optymalny.Trzeba wierzyć , że będzie dobrze, a w szczególności w to ze ktoś nas jeszcze wzmocni.Dodam tylko ze na meczu była spora liczba ludzi, blisko 3,5tyś.TYLKO PASY!!! [/quote]

3,5 tys. osób na prezentacji drużyny to tłumy że hej :-) Jak oni się pomieścili ?
    Podobno z tych 3,5 tys - 50 śpiewało :-) Heheheh

11 3 Cytuj
  • 23 lip 2011

JAk sam mowisz ze nas 2 tys na mecze przychodzi, to uważam ze na prezentacje jak przyszlo 3,5 tys to jest się z czego cieszyć:)

ps, w koncu sie zalogowałes:-) pod iloma nickami będziesz teraz pisał?-;)

2 11 Cytuj
  • 24 lip 2011

No tak,
    ktoś tu pisał że 19 300 Wiślaków na stadionie, który mieści 24 000 osób to mało,
    więc co można powiedzieć o frekwencji 3 500 na stadionie podczas prezentacji drużyny połączonej ze sparingiem z Ruchem Chorzów, na obiekcie który mieści 15 114 osób ?

9 1 Cytuj
  • 24 lip 2011

Powiedz mi człowieku, czy Ty jestes normalny? chyba, ze masz 12 lat to zrozumię Twoją głupotę?

Czy Ty odrózniasz mecz sparingowy( i przestan mi tu gadac o jakiejs smiesznej prezentacji) od meczu w ktorym druzyna walczy o awans do LM?

Nie wierze, ze w ogule odpowiadam na taką żenue!

1 13 Cytuj
  • 24 lip 2011

osób było tyle, ile miejsc na stadionie. otwarte byly tylko sektory E, F, G, H i VIP.
    piotruś, to się leczy...

11 Cytuj
  • 25 lip 2011

[quote=PiterS] No tak,ktoś tu pisał że 19 300 Wiślaków na stadionie, który mieści 24 000 osób to mało, więc co można powiedzieć o frekwencji 3 500 na stadionie podczas prezentacji drużyny połączonej ze sparingiem z Ruchem Chorzów, na obiekcie który mieści 15 114 osób ? [/quote]

Na Legii było 10 000 osób. A więc kibicowsko KSC II liga !
    W tym roku (jak zwykle) po rundzie jesiennej cracovia w strefie spadkowej a potem za dodatkowe finanse Filipiaka - cudowne utrzymanie.
    To się nazywa spryt piłkarski ! Po co gonić przez 2 rundy jak można przez 1 za większa kasę !!!

10 Cytuj
  • 25 lip 2011

[quote=Isaac KSC] Powiedz mi człowieku, czy Ty jestes normalny? chyba, ze masz 12 lat to zrozumię Twoją głupotę?Czy Ty odrózniasz mecz sparingowy( i przestan mi tu gadac o jakiejs smiesznej prezentacji) od meczu w ktorym druzyna walczy o awans do LM?Nie wierze, ze w ogule odpowiadam na taką żenue! [/quote]

Leczyć się nie muszę, bo nie jestem kibicem krakowi.

Pisząc tutaj, opieram się na faktach a nie na kompleksach. Nie muszę używać epitetów zamiast argumentów ponieważ tych ostatnich mam pod dostatkiem.
    Nie odpowiadam na głupie zaczepki bo nie zniżę się do twojego (Isaacv = red = ksgrzes) poziomu.
    Jednocześnie współczuję ci, że nie możesz zaznać radości jaką ja mam – oglądając jak zespół któremu kibicuje, zdobywa Mistrzostwo Polski i reprezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej. Życzę Wiśle, Śląskowi oraz Legii jak najlepszych wyników.

Dodam jeszcze, że bilety na prezentację Legii były płatne. Na prezentację krakowi (połączonej z meczem przeciw Ruchowi) były darmowe. Na pierwszy z nich przyszło 10 000 kibiców warszawskiej drużyny a was było (oczywiście poza tobą, bo ciebie tam nie było) nieco powyżej 3 400 osób.

Co do udostępnienia sektorów, jak praktyka pokazała nie trzeba było na krakowię otwierać całego stadionu ponieważ w życiu tylu kibiców na tym obiekcie nie pojawi się. Udostępniono zatem sektory E, F, G, H i VIP na których mieści się łącznie 4150 osób. Czyli prawie 800 miejsc zostało wolnych, ponieważ nie znalazło chętnych na darmowe wejście na stadion.

ZAWSZE NAD WAMI :-)

11 1 Cytuj

Odpowiedz