Forum » Sport

Cracovia

• 25 lis 2013

Minusujcie do woli. Kompleksy górą!
    Zwróćcie swoją szanowną uwagę że nie nabijam sie z wyniku( noo może trochę ) tylko z waszego "dopingu"

5 5 Cytuj
  • 25 lis 2013
    ksgrzes napisał/a:

Cracovia - Lech Poznań 1:6 (0:3)

Nieprawdopodobny przebieg miało spotkanie zamykające 17. kolejkę T-Mobile Ekstraklasy. Choć Cracovia momentami była lepsza od Lecha Poznań, przegrała z Kolejorzem aż 1:6 (0:3). O tak dotkliwej klęsce gospodarzy zadecydowała fatalna dyspozycja bramkarza i linii obrony oraz niewyobrażalny pech Vladimira Boljevicia.

- Tak właśnie widać kto był lepszy w tym meczu. Przed własną publicznością takie cięgi zebrać! Wstyd... Jak zwykle kibice cracovii zwalają na co tylko się da, żeby nie przyznać jak marny mają zespół. No ale czego się można po nich spodziewać?

5 7 Cytuj
  • 25 lis 2013
    marcin007 napisał/a:

82 min meczu cracovii z lechem, pasy przegrywają 1:6 ale zamiast dopingować swoją drużyne skupiają sie na "dopingu" dla Wisły. Jesteście MEGA kompleksiarze i nic i nikt tego nie zmieni. Bajo

No a czego innego się można spodziewać po "kibicach" cracovii? Jedyne co potrafią to obrażać rywala zamiast dopingować swoich piłkarzy. Poziom godny pożałowania....

6 8 Cytuj
  • 25 lis 2013

Warmer84 i marcin007 przestańcie.... nie dobija się leżącego ;)

2 8 Cytuj
  • 25 lis 2013
    Warmer84 napisał/a:

ksgrzes napisał/a:Cracovia - Lech Poznań 1:6 (0:3)

Nieprawdopodobny przebieg miało spotkanie zamykające 17. kolejkę T-Mobile Ekstraklasy. Choć Cracovia momentami była lepsza od Lecha Poznań, przegrała z Kolejorzem aż 1:6 (0:3). O tak dotkliwej klęsce gospodarzy zadecydowała fatalna dyspozycja bramkarza i linii obrony oraz niewyobrażalny pech Vladimira Boljevicia.- Tak
    właśnie widać kto był lepszy w tym meczu. Przed własną publicznością takie cięgi zebrać! Wstyd... Jak zwykle kibice cracovii zwalają na co tylko się da, żeby nie przyznać jak marny mają zespół. No ale czego się można po nich spodziewać?

Co ty czytać nie umiesz? Przecież masz w tekscie fatalna postawa obrońcòw i bramkarza. O co chodzi? A ty taki gość pojawiasz się tylko jak zwisła wygrywa i Cracovia przegrywa. Marniutki jesteś. Jeszcze brakuje do loży szyderców Cienkiego Bolka. Pozdrowienia te z meczu od Lepszej strony Błoń

7 6 Cytuj
  • 26 lis 2013
    ksgrzes napisał/a:

Warmer84 napisał/a:ksgrzes napisał/a:Cracovia - Lech Poznań 1:6 (0:3)

Nieprawdopodobny przebieg miało spotkanie zamykające 17. kolejkę T-Mobile Ekstraklasy. Choć Cracovia momentami była lepsza od Lecha Poznań, przegrała z Kolejorzem aż 1:6 (0:3). O tak dotkliwej klęsce gospodarzy zadecydowała fatalna dyspozycja bramkarza i linii obrony oraz niewyobrażalny pech Vladimira Boljevicia.- Tak
    właśnie widać kto był lepszy w tym meczu. Przed własną publicznością takie cięgi zebrać! Wstyd... Jak zwykle kibice cracovii zwalają na co tylko się da, żeby nie przyznać jak marny mają zespół. No ale czego się można po nich spodziewać?Co ty czytać nie umiesz? Przecież masz w tekscie fatalna postawa obrońcòw i bramkarza. O co chodzi? A ty taki gość pojawiasz się tylko jak zwisła wygrywa i Cracovia przegrywa. Marniutki jesteś. Jeszcze brakuje do loży szyderców Cienkiego Bolka. Pozdrowienia te z meczu od Lepszej strony Błoń

- No a kto tobie powiedział, że jestem fanatykiem wisły? Człowieczku śmieszny wiedz,że z wisłą mam niewiele wspólnego. Nawet na żadnym jej meczu nie byłem. Jestem kibicem zupełnie innego klubu, nie z ekstraklasy ani nawet nie z Krakowa. Daruj sobie więc denne teksty o wiśle pod moim adresem. Tylko się ośmieszasz.

5 5 Cytuj
  • 26 lis 2013
    ksgrzes napisał/a:

Warmer84 napisał/a:ksgrzes napisał/a:Cracovia - Lech Poznań 1:6 (0:3)

właśnie widać kto był lepszy w tym meczu. Przed własną publicznością takie cięgi zebrać! Wstyd... Jak zwykle kibice cracovii zwalają na co tylko się da, żeby nie przyznać jak marny mają zespół. No ale czego się można po nich spodziewać?Co ty czytać nie umiesz? Przecież masz w tekscie fatalna postawa obrońcòw i bramkarza. O co chodzi? A ty taki gość pojawiasz się tylko jak zwisła wygrywa i Cracovia przegrywa. Marniutki jesteś. Jeszcze brakuje do loży szyderców Cienkiego Bolka. Pozdrowienia te z meczu od Lepszej strony Błoń

Wywołałeś mnie do tablicy ? :D 1:6 BUAHAHAHAHA Sierpy dopingujcie swoich marnych grajków a nie plujcie na Wisłe przez cały mecz bo cała Polska się z was śmieje. Nigdy nie osiągniecie takiego poziomu jak Szlachta z R22. 1:6 !!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahahaha

6 10 Cytuj
  • 26 lis 2013

Co ty czytać nie umiesz? Przecież masz w tekscie fatalna postawa obrońcòw i bramkarza. O co chodzi? to było do ciebe Warmer

6 6 Cytuj
  • 26 lis 2013
    ksgrzes napisał/a:

A ty taki gość pojawiasz się tylko jak zwisła wygrywa i Cracovia przegrywa. Marniutki jesteś.

Gdyby prawdą było to co mówisz musiałbym tu częściej bywać.... przyszedłem tylko zobaczyć jak czujesz się po takiej klęsce.
    Nie szydzę z Ciebie,... mało tego prosiłem Warmera84 i marcina007, aby nie dobijali leżącego ;)
    A tak już na poważnie: żenujące jest, że nie potraficie dopingować swojego zespołu tylko plujecie na Wisłę, Tak jak powiedział Bolek - cała Polska się z Was śmieje

3 7 Cytuj
  • 26 lis 2013
    taki_gość napisał/a:

ksgrzes napisał/a: A ty taki gość pojawiasz się tylko jak zwisła wygrywa i Cracovia przegrywa. Marniutki jesteś. Gdyby prawdą było to co mówisz musiałbym tu częściej bywać.... przyszedłem tylko zobaczyć jak czujesz się po takiej klęsce.
    Nie szydzę z Ciebie,... mało tego prosiłem Warmera84 i marcina007, aby nie dobijali leżącego ;)
    A tak już na poważnie: żenujące jest, że nie potraficie dopingować swojego zespołu tylko plujecie na Wisłę, Tak jak powiedział Bolek - cała Polska się z Was śmieje

chyba cała wisła.

4 5 Cytuj
  • 26 lis 2013
    ksgrzes napisał/a:

t chyba cała wisła.

Cała Wisła też.

A tak a'propos nie wiem czy zauważyłeś, że za każdym razem pisząc nazwę Twojegi klubu - Cracovia używam dużej litery na początku nazwy, a Tobie się to jeszcze nie zdarzyło. Czyżbyś miał klawisz Shift zepsuty?

3 5 Cytuj
  • 2 gru 2013

Ruch Chorzów - Cracovia Kraków 3:2 (1:1)

Bramki: Filip Starzyński (34-karny), Daniel Dziwniel (56), Milos Kosanović (68-sam.) - Milos Kosanović (7-karny, 61)
    obłęd w pasy

9 3 Cytuj
  • 4 gru 2013

Grzesiu czy ta patologia z kurnika przy kałuży zna jakieś przyśpiewki którymi będą w stanie dopingować swoich amatorów ? przez 80% czasu hejtują Lechie i co najlepsze Wisłe :D Po raz kolejny cała Polska śmieje się z tych waszych "kiboli" hahaha No ale w sumie co Wam pozostało ? "niech chociaż w tv pomyślą jacy groźni jesteśmy" szkoda tylko, że po meczu każdy cap chowa barwy pod kurtkę :) no ale co się dziwić....Zawsze nad wami ! TSW

ps. Dopingowo to chyba nie ma większych frajerów w Polsce...

Ps2. Sędzia pięknie dupe uratował, jaki karny ? jaka czerwona ? ;D

6 10 Cytuj
  • 5 gru 2013

Cracovia Kraków - Lechia Gdańsk 2:1 (0:0)

Bramki: Milos Kosanović (64, 81-karny) - Piotr Wiśniewski (75)

Żółte kartki: Marcin Kuś, Krzysztof Danielewicz - Daisuke Matsui, Christopher Oualembo

Czerwone kartki: Deleu (80-faul), Mateusz Machaj (84-niesportowe zachowanie).

Sędzia: Sebastian Jarzębak (Bytom)

Widzów 7 173

Cracovia Kraków: Krzysztof Pilarz - Marcin Kuś, Mateusz Żytko, Milos Kosanovic, Adam Marciniak - Edgar Bernhardt (46. Saidi Ntibazonkiza), Łukasz Zejdler (64. Krzysztof Danielewicz), Damian Dąbrowski, Rok Straus (56. Przemysław Kita), Vladimir Boljevic - Dawid Nowak.

Lechia Gdańsk: Mateusz Bąk - Deleu, Rafał Janicki, Sebastian Madera, Christopher Oualembo - Przemysław Frankowski (70. Adam Pazio), Paweł Dawidowicz, Wojciech Zyska (46. Daisuke Matsui), Mateusz Machaj, Piotr Wiśniewski (89. Jarosław Bieniuk) - Piotr Grzelczak.

mam jeszcze pytanie do "głupców" z gorszej strony Błoń..
    jaki wynik w Białymstoku??

9 5 Cytuj
  • 5 gru 2013
    ksgrzes napisał/a:

mam jeszcze pytanie do "głupców" z gorszej strony Błoń..
    jaki wynik w Białymstoku??

Lepszy niż Wasz z Lechem u siebie :)

5 11 Cytuj
  • 5 gru 2013
    Bolek napisał/a:

Grzesiu czy ta patologia z kurnika przy kałuży zna jakieś przyśpiewki którymi będą w stanie dopingować swoich amatorów ? przez 80% czasu hejtują Lechie i co najlepsze Wisłe :D Po raz kolejny cała Polska śmieje się z tych waszych "kiboli" hahaha No ale w sumie co Wam pozostało ? "niech chociaż w tv pomyślą jacy groźni jesteśmy" szkoda tylko, że po meczu każdy cap chowa barwy pod kurtkę :) no ale co się dziwić....Zawsze nad wami ! TSW

ps. Dopingowo to chyba nie ma większych frajerów w Polsce...

Ps2. Sędzia pięknie dupe uratował, jaki karny ? jaka czerwona ? ;D

swoimi żenującym komentarzami Błyszczysz Jak Kogut Na Milicyjnym Radiowozie

7 7 Cytuj
  • 5 gru 2013
    ksgrzes napisał/a:

swoimi żenującym komentarzami Błyszczysz Jak Kogut Na Milicyjnym Radiowozie

Jakie przyśpiewki przy Kałuży .... taka inteligentna odpowiedź Grzesia :)

4 7 Cytuj
  • 6 gru 2013

Grzegorz pokazuje "klase" w każdym swoim poście w temacie Cracovia więc nie ma sie co dziwić...
    Podobnie z dużych liter pisz Wisła jak piszesz Kogut Na Milicyjnym Radiowozie. Haha.

3 4 Cytuj
  • 6 gru 2013

Grzesiu nie kompromituj się proszę Cię :) nauczcie się w końcu dopingować swój klub a nie pokazujcie za każdym razem swojej patologi na meczu :) przypominam Cała polska śmieje się z krakowi :)

3 6 Cytuj
  • 9 gru 2013

Cracovia - Zagłębie Lubin 2:0 (0:0)

Bramki: Adam Marciniak (70), Przemysław Kita (85).

Żółte kartki: Sławomir Szeliga, Przemysław Kita, Vladimir Boljevic - Bartosz Rymaniak, Aleksander Kwiek.

Sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz). Widzów 6 531.

Cracovia Kraków: Krzysztof Pilarz - Sławomir Szeliga (67. Przemysław Kita), Mateusz Żytko, Milos Kosanovic, Adam Marciniak - Saidi Ntibazonkiza, Krzysztof Danielewicz, Damian Dąbrowski, Łukasz Zejdler (46. Bartłomiej Dudzic), Vladimir Boljevic - Dawid Nowak (59. Rok Straus).

Tak wiemy... Cracovia wygrała :)
    aha i jeszcze Wisła to stara k....a :)

Wiemy Grzesiu, wiemy :)

2 7 Cytuj
  • 9 gru 2013
    taki_gość napisał/a:

Bramki: Adam Marciniak (70), Przemysław Kita (85).

Żółte kartki: Sławomir Szeliga, Przemysław Kita, Vladimir Boljevic - Bartosz Rymaniak, Aleksander Kwiek.

Sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz). Widzów 6 531.

Cracovia Kraków: Krzysztof Pilarz - Sławomir Szeliga (67. Przemysław Kita), Mateusz Żytko, Milos Kosanovic, Adam Marciniak - Saidi Ntibazonkiza, Krzysztof Danielewicz, Damian Dąbrowski, Łukasz Zejdler (46. Bartłomiej Dudzic), Vladimir Boljevic - Dawid Nowak (59. Rok Straus).

Tak wiemy... Cracovia wygrała :)
    aha i jeszcze Wisła to stara k....a :)

Wiemy Grzesiu, wiemy :)

Hahaha. Ależ duma musi Gregora rozpierać :P

2 6 Cytuj
  • 10 gru 2013

ale jesteście prymitywnie śmieszni. taki gość- po tobie się tego nie spodziewałem. może się "nie zgadzamy" w poglądach ale zawsze pisałeś z sensem. a teraz.............

Bram­ki: Adam Mar­ci­niak (70), Prze­my­sław Kita (85).

Żółte kart­ki: Sła­wo­mir Sze­li­ga, Prze­my­sław Kita, Vla­di­mir Bol­je­vic - Bar­tosz Ry­ma­niak, Alek­san­der Kwiek.

Sę­dzia: Da­niel Ste­fań­ski (Byd­goszcz). Wi­dzów 6 531.

Cra­co­via Kra­ków: Krzysz­tof Pi­larz - Sła­wo­mir Sze­li­ga (67. Prze­my­sław Kita), Ma­te­usz Żytko, Milos Ko­sa­no­vic, Adam Mar­ci­niak - Saidi Nti­ba­zon­ki­za, Krzysz­tof Da­nie­le­wicz, Da­mian Dą­brow­ski, Łu­kasz Zej­dler (46. Bar­tło­miej Du­dzic), Vla­di­mir Bol­je­vic - Dawid Nowak (59. Rok Straus).

KGHM Za­głę­bie Lubin: Mi­chał Gliwa - Bar­tosz Ry­ma­niak, Jiri Bilek, Lu­bo­mir Gul­dan, Dorde Cotra - Mi­łosz Przy­bec­ki (77. Ar­ka­diusz Woź­niak), Łu­kasz Pią­tek, Alek­san­der Kwiek, Se­ba­stian Bo­nec­ki, Piotr Azi­kie­wicz (77. Ad­rian Błąd) - Ar­ka­diusz Piech.

4 3 Cytuj
  • 10 gru 2013
    ksgrzes napisał/a:

ale jesteście prymitywnie śmieszni. taki gość- po tobie się tego nie spodziewałem. może się "nie zgadzamy" w poglądach ale zawsze pisałeś z sensem. a teraz.............

.

Po prostu wyprzedziłem Twoje CTRL+C i CTRL+V :)
    Chciałem Cię zaskoczyć i chyba mi się udało :)
    Pozdrawiam z lepszej strony Błoń :)

6 6 Cytuj
  • 16 gru 2013

Legia Warszawa - Cracovia 4:1 (2:1)

Bramki: Michał Kucharczyk (11, 58, 86), Helio Pinto (37) - Saidi Ntibazonkiza (6).

Żółte kartki: Tomasz Jodłowiec, Inaki Astiz - Mateusz Żytko, Przemysław Kita.

Sędzia: Szymon Marciniak (Płock). Widzów 15 126.

Legia Warszawa: Dusan Kuciak - Bartosz Bereszyński, Jakub Rzeźniczak, Inaki Astiz, Jakub Wawrzyniak - Michał Kucharczyk, Tomasz Jodłowiec, Dominik Furman (73. Miroslav Radovic), Helio Pinto, Henrik Ojamaa (87. Łukasz Broź) - Władimir Dwaliszwili (68. Patryk Mikita).

Cracovia: Krzysztof Pilarz - Sławomir Szeliga, Mateusz Żytko, Milos Kosanovic, Adam Marciniak - Saidi Ntibazonkiza, Krzysztof Danielewicz (82. Edgar Bernhardt), Damian Dąbrowski, Sebastian Steblecki, Łukasz Zejdler (46. Przemysław Kita) - Marcin Budziński.

6 1 Cytuj
  • 17 gru 2013

Wszystkiego Dobrego!! http://www.youtube.com/watch?v=VFUrA0ikR14
    Do lutego!!!

1 3 Cytuj

Odpowiedz