Trening Noworoczny Cracovii: Kita strzelcem pierwszego gola w 2014 roku!!!!!!!!!!
Przemysław Kita już w 90. sekundzie tradycyjnego noworocznego treningu piłkarzy Cracovii strzelił pierwszego gola w 2014 roku. Mecz zakończył się zwycięstwem pierwszego zespołu 5-1.
23 kolejka T-Mobile Ekstraklasy
Derby Krakowa już 23 lutego mecz Wisła Kraków - Cracovia może obejrzeć dwa tysiące kibiców gości. Władze klubu z Reymonta 22 przychyliły się do prośby drużyny przyjezdnej i na derbowe spotkanie przekażą kibicom klubu z Kałuży 2 tysiące biletów do nabycia.
i co ci to zdjęcie dało? ile ty masz lat? 12-13? gimbaza się w takie bawi? sójka nie odpisuje ci na temat bo uważam cie za niedorozwiniętego umysłowo. twoja kozakowanie w sieci skończy się kiedyś w realu. a to może boleć jak tych w koźiarowie. czy na południu dalej bez zmian?
i co ci to zdjęcie dało? ile ty masz lat? 12-13? gimbaza się w takie bawi? sójka nie odpisuje ci na temat bo uważam cie za niedorozwiniętego umysłowo. twoja kozakowanie w sieci skończy się kiedyś w realu. a to może boleć jak tych w koźiarowie. czy na południu dalej bez zmian?
Chłopie jeśli szczycisz sie takim wydarzenia jak te w Dobczycach to z tobą jak naprawde coś nie halo.
Inna sprawa, jeśli kibiców cracovii jest w Myślenicach tak dużo to dlaczego nie wybudowano tutaj bazy dla cracovii albo dlaczego nie było protestów z waszej strony kiedy budowano/otwierano bazy treningową dla Wisły ? Na którym to otwarciu burmistrz i inni goście tak obwieszczali że Myślenice zawsze przychylne Wiśle czy słowo w tym geście.
A wy Nie Istniejecie Dla Mnie...............
sójka daj swoje zdjęcie jak siedzisz przed komputerem w koszulce wisły . przecież jesteś u siebie. nie zakładaj kominiarki i paska na oczy.. dawaj cwaniaku... moherowy berecie nie przystoi ci pisać JŻS ani obrażać bliźnich?
ksgrzes- widzę, że się zdenerwowałeś, ale prawda musi boleć.
Tylko Wisła istnieje w Myślenicach. Od urodzenia tutaj mieszkam i nie widzałem jeszcze nikogo w koszulce sracovii a Wisły jest pełno, tak samo ma się z graffiti- gdzie się podziały Wasze grafy ? Jakoś nie widzę żadnego napisu a niby jest Was pełno ?
Musicie chodzić kanałami, ale taka już Wasza garbata dola ...
Tylko Wisła istnieje w Myślenicach. Od urodzenia tutaj mieszkam i nie widzałem jeszcze nikogo w koszulce sracovii a Wisły jest pełno, tak samo ma się z graffiti- gdzie się podziały Wasze grafy ? Jakoś nie widzę żadnego napisu a niby jest Was pełno ?
Z wiślackim pozdrowieniem JżS !
ale z ciebie burak....
więc to ty robisz te marne jak ty to nazywasz graffiti w Myślenicach ha ha ha ale masz się czym chwalić....
jaki klub tacy kibice
już wolę chodzić kanałami niż siedzieć w budzie i szczekać...
ciekawi mnie tylko jaki będzie wasz odzew po derbach jak przegracie nawet remis z Cracovią będzie dla was porażką.....
Cracovia drugą część sezonu T-Mobile Ekstraklasy rozpocznie od meczu na własnym stadionie z Zawiszą Bydgoszcz. Opiekunowi "Pasów" na pewno poprawił się nieco nastrój, po lekkich urazach do treningów powróciła część piłkarzy - Skład na mecz z Zawiszą mam już głowie, choć nie mogę wykluczyć, że coś się jeszcze może zmienić. Do zajęć powrócili już Saidi Ntibazonkiza, Krzysztof Danielewicz oraz Krzysztof Pilarz, to bez wątpienia optymistyczne wieści. Do Polski przyjechał już Władek Boljević, jego również będę miał do swojej dyspozycji - mówi Wojciech Stawowy.
W sobotnim meczu z Zawiszą w barwach "Pasów" na pewno nie zobaczymy jeszcze Dawida Nowaka oraz Marcina Budzińskiego. Bliższy powrotu do zdrowia jest napastnik, który niebawem wznowi treningi z zespołem.
Grzesiu Święta nie będą chyba tak radosne :( Zerknij sobie tutaj:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ekstraklasa-niepewna-wiosna-cracovii/7cst1
na to czekałem............
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/patryk-malecki-rozwscieczyl-smude-koniec-przygody-z-wisla/xzsbx i nie mówcie że to żadna strata ikona śmiesznego klubu ze świń...m ryjem
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/401432/wlasciciel-wisly-krakow-boguslaw-c-podejrzany-o-przestepstwa-podatkowe podpisać kontrakty żadna sztuka ale oddać 67 banieczek??? w Święta i w Nowym Roku to zobaczymy kto się będzie śmiał........
Do lutego.....
Zwisła D z i w k o derby blisko.....
Było już na tym forum (http://forum.miasto-info.pl/myslenice/3437,wlasciciel-tele-foniki-i-wisly-krakow-ma-klopoty.html ). Brakuje wypowiedzi rzecznika TF w tej kwestii.
Grześ jak zwykle trzyma poziom ;)
Napinka napinka brawo brawo grzesiu. Jestes prze inteligenty. Buractwo od Ciebie aż bije
Pisz sobie co chcesz. Koniec sezonu pokaże..
Wiesz Grzesiu..... nie chce mi się odpisywać na Twoje posty... czasami zachowujesz się gorzej niż gimnazjalista :(
Hej hej CRACOVIA!!!
Trening Noworoczny Cracovii: Kita strzelcem pierwszego gola w 2014 roku!!!!!!!!!!
Przemysław Kita już w 90. sekundzie tradycyjnego noworocznego treningu piłkarzy Cracovii strzelił pierwszego gola w 2014 roku. Mecz zakończył się zwycięstwem pierwszego zespołu 5-1.
22. kolejka T-Mobile Ekstraklasy:
14.02.2014 (piątek):
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Widzew Łódź, godz. 18:00
Legia Warszawa - Korona Kielce, godz. 20:30
15.02.2014 (sobota):
Cracovia - Zawisza Bydgoszcz, godz. 13:00
Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin, godz. 15:30
16.02.2014 (niedziela):
Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok, godz. 13:00
Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze, godz. 15:30
Lech Poznań - Śląsk Wrocław, godz. 18:00
23 kolejka T-Mobile Ekstraklasy
Derby Krakowa już 23 lutego mecz Wisła Kraków - Cracovia może obejrzeć dwa tysiące kibiców gości. Władze klubu z Reymonta 22 przychyliły się do prośby drużyny przyjezdnej i na derbowe spotkanie przekażą kibicom klubu z Kałuży 2 tysiące biletów do nabycia.
ksgrzes i PRZEMOKSC- będziecie na Reymonta czy mecz obejrzycie w kapciach przed telewizorem ?
Dostaliście 2 tysiące biletów także myślę, że dla Was dwóch nie zabraknie i pojawicie się na naszym stadionie.
Ja będę po drugiej stronie jak coś :-)
Na waszym stadionie? Przecież Wy z stamtąd uciekliście z podkulonymi ogonami!!
Kiedy i gdzie bo jakoś nie pamiętam takiego zdarzenia ?
Czekam na fakty bo znów rozsiewasz kłamstwa i farmazony ...
To będziesz na Derbach czy jesteś net hoolsem i będziesz siedział przed TV w domku bo mamusia nie pozwoliła jechać na wyjazd hah hahha :-)
Czekam na odpowiedź :-)
posłucham w twoim ulubionym radiu z Torunia redaktor tadek ma komentować
Tak myślałem, faktów ani przykładów się nie doczekałem ... Można się było tego spodziewać po Tobie ...
Wszystkie twoje posty to napinka a jak przychodzi odpowiedzieć na pytania to zmieniasz temat- śmieszny jesteś :-)
ksgrzes- cracovia- jesteście mocni tylko w Internecie ...
Pizzaro a czego Ty sie po nim spodziewałeś ?
Ich zakłamanie, ciągłe napinanie różne sprawy i zazdrość o wyniki sportowe to codzienność u nich.
Chłopie jeśli szczycisz sie takim wydarzenia jak te w Dobczycach to z tobą jak naprawde coś nie halo.
Inna sprawa, jeśli kibiców cracovii jest w Myślenicach tak dużo to dlaczego nie wybudowano tutaj bazy dla cracovii albo dlaczego nie było protestów z waszej strony kiedy budowano/otwierano bazy treningową dla Wisły ? Na którym to otwarciu burmistrz i inni goście tak obwieszczali że Myślenice zawsze przychylne Wiśle czy słowo w tym geście.
ksgrzes- jesteśmy na forum Dobczyc czy Myślenic ? Co mnie obchodzą Dobczyce, możesz mi wytłumaczyć ?
W Myślenicach nie istniejecie ...
Popatrz na mury, nie widziałem nigdzie Waszego napisu, chyba, że JżS ma coś z Wami wspólnego ? :-)
Jak jesteś taki kozak to przejdź się w lecie po Myślenicach w koszulce cracovii to zobaczysz kto tu rządzi ...
Tylko nie chowaj jej pod bluzą :-)
A wy Nie Istniejecie Dla Mnie...............
sójka daj swoje zdjęcie jak siedzisz przed komputerem w koszulce wisły . przecież jesteś u siebie. nie zakładaj kominiarki i paska na oczy.. dawaj cwaniaku... moherowy berecie nie przystoi ci pisać JŻS ani obrażać bliźnich?
To wreszcie zamknik usta i nie szczekaj na forum.
Amen
Z wiślackim pozdrowieniem JżS !
od szczekania to jesteście wy zwisła.
ale z ciebie burak....
więc to ty robisz te marne jak ty to nazywasz graffiti w Myślenicach ha ha ha ale masz się czym chwalić....
jaki klub tacy kibice
już wolę chodzić kanałami niż siedzieć w budzie i szczekać...
ciekawi mnie tylko jaki będzie wasz odzew po derbach jak przegracie nawet remis z Cracovią będzie dla was porażką.....
Cracovia drugą część sezonu T-Mobile Ekstraklasy rozpocznie od meczu na własnym stadionie z Zawiszą Bydgoszcz. Opiekunowi "Pasów" na pewno poprawił się nieco nastrój, po lekkich urazach do treningów powróciła część piłkarzy - Skład na mecz z Zawiszą mam już głowie, choć nie mogę wykluczyć, że coś się jeszcze może zmienić. Do zajęć powrócili już Saidi Ntibazonkiza, Krzysztof Danielewicz oraz Krzysztof Pilarz, to bez wątpienia optymistyczne wieści. Do Polski przyjechał już Władek Boljević, jego również będę miał do swojej dyspozycji - mówi Wojciech Stawowy.
W sobotnim meczu z Zawiszą w barwach "Pasów" na pewno nie zobaczymy jeszcze Dawida Nowaka oraz Marcina Budzińskiego. Bliższy powrotu do zdrowia jest napastnik, który niebawem wznowi treningi z zespołem.
A później Derby w tym Kurniku na reymonta
marcin007 Marcin 07.02.2014 - 19:23
To wreszcie zamknik usta
jak to można zrobić?
Napisz jeszcze z 10 postów jeden po drugim. Śmiesznie jest