BUAHAHAHAHAHAHA jak zwykle blamaż z ROLNIKAMI i to u siebie na kurniku :D nie ma to jak cotygodniowa beka śmiechu z dupovi :D HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
My się z was śmiejemy co Dziennie!! buhaha! Derby!!! Siedzi wam to rzeko na wątrobie i tyłku!!
Buahahaha tyle mnie nie było a u kało klubu z kałuży standardy te same :D zbieranie bęcek od każdego po kolei i czasem jakimś cudem remis BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Buahahaha tyle mnie nie było a u kało klubu z kałuży standardy te same :D zbieranie bęcek od każdego po kolei i czasem jakimś cudem remis BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Kibel z Vegi napisał/a:
Po kolejnym Fantastycznym meczu w wykonaniu żelusiów Zapewnione utrzymanie w Ekstraklapie......Żadne słowo żeby opisać nie mieści się w regulaminie forum.......Witamy Sandecję w Najwyższej Klasie Rozgrywek!! Do Następnego Sezonu!!!!!
Lechia 0 : 1 Cracovia widać po chłopakach dużą Chęć Grania......Oby tak dalej Jeszcze Scyzoryki- Lech i Derby ze Skisłą Myślenice!!
Grzesiu, w Myślenicach nie ma zespołu Skisła Myślenice.
Jest Dalin Myślenice, Orzeł i Górki.
Już nie raz zagralibyśmy derby, gdyby nie "zielony stoliczek".
Czy to były derby? Gdzie te czasy kiedy w obu drużynach grali sami Polacy, to były derby. Obecnie grała Cracovia z szortem zagranicy (niby Wisła) a biedne najemniki nawet nie wiedzieli z kim i o co grają.
My się z was śmiejemy co Dziennie!! buhaha! Derby!!! Siedzi wam to rzeko na wątrobie i tyłku!!
grzesiek oni wpadają na forum parami i napiszą koment.i uciekają bo najlepiej napisać 2 komentarze z jednego IP.... żal mi ich naprawde.
Szkoda że ich nie było jak byli na przed ostatnim miejscu. WIERNOŚĆ HAHAHA ladacznice
Zdrowych Radosnych Świąt!!
Wszystkiego Pasiastego!!!!!!! Niech Ten Rok Będzie Lepszy!!
Transmisja Live z Treningu Noworocznego:
https://www.youtube.com/watch?v=4BrBNZ1eu98&feature=youtu.be
Nie był zły ale może być lepszy. PozdrAWiam
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2017-01-15/czarne-chmury-nad-kapustka-albo-rezerwy-albo-powrot-do-cracovii/
Byłoby Pięknie
Było by oj było by ale pytanie w jakiej jest formie?
Miałem Przyjemność oglądania młodzieżówki Leicester i powiem Ci że formę ma ;-)
Brawo Pasy!!
Po kolejnym Fantastycznym meczu w wykonaniu żelusiów Zapewnione utrzymanie w Ekstraklapie......Żadne słowo żeby opisać nie mieści się w regulaminie forum.......Witamy Sandecję w Najwyższej Klasie Rozgrywek!! Do Następnego Sezonu!!!!!
200 LAT CRACOVIO!!!!!!!
Sezon Czas Zacząć!!!!!!!!!!
Jaroslav Mihalik
Prawy napastnik
22 Słowacja
SK Slavia Praga
850 tys. €
Szymon Drewniak
Środkowy pomocnik
23 Polska
Lech Poznań
60 tys. €
Sergei Zenjov
Prawy napastnik
28 Estonia
FK Gabala
Bez odstępnego
Michal Siplak
Środkowy obrońca
21 Słowacja
MFK Zemplin Michalovce
Bez odstępnego
Lennard Sowah
Lewy obrońca
24 Niemcy
Ghana
Heart of Midlothian FC
Bez odstępnego
Michal Helik
Środkowy obrońca
21 Polska
Ruch Chorzów
Bez odstępnego
Oleksiy Dytyatev
Środkowy obrońca
28 Ukraina
Karpaty Lwów
Bez odstępnego
Michal Peskovic
Bramkarz
35 Słowacja
Korona Kielce
Bez odstępnego
Petteri Forsell
Ofensywny pomocnik
26 Finlandia
Miedź Legnica
Bez odstępnego
Adam Deja
Defensywny pomocnik
24 Polska
Podbeskidzie Bielsko-Biała
?
Adam Wilk
Bramkarz
20 Polska
Legionovia Legionowo
Mateusz Wdowiak
Prawy napastnik
20 Polska
Sandecja Nowy Sącz
Krzysztof Szewczyk
Środkowy napastnik
21 Polska
Stomil Olsztyn
Szymon Kiebzak
Pomocnik
20 Polska
Garbarnia Kraków
Cracovia 1 Piast 1 Jest Nadzieja na lepszą grę...Widać Ciężką Rękę Probierza
Lechia 0 : 1 Cracovia widać po chłopakach dużą Chęć Grania......Oby tak dalej Jeszcze Scyzoryki- Lech i Derby ze Skisłą Myślenice!!
Grzesiu, w Myślenicach nie ma zespołu Skisła Myślenice.
Jest Dalin Myślenice, Orzeł i Górki.
Już nie raz zagralibyśmy derby, gdyby nie "zielony stoliczek".
Życzę powodzenia, ale derby i tak przegracie.
Czyli to jest wasza nowa nazwa??? Weichsel Krakau a kartoflisko to Ubek ss arena? Kibel........buhahahahhaahahahahah!!
Wisław wygrywa dzisiejsze derby Krakowa 2:1 i wskakuje na fotel lidera Ekstraklasy! http://www.90minut.pl/liga/0/liga9322.html
Nie Wiem czy lider ale meczyk Bardzo Dobry......
To strasznie dziecinne ! Dojrzej chłopcze.
Może Dziecinne ale co to Jednostka Wobec Tak Głupiego Ogółu........https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/704581/komisja-ligi-zajmie-sie-skandaliczna-oprawa-wisly-krakow-bialej-gwiezdzie-grozi -
Buahahahaha HAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA CO ZA NIEUDACZNICY BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA :D hej hej dupovia buahahahhahahahHhhahh !!!!!
A co tam na Cracovii wczoraj się działo? Kibice Cracovii chyba imprezy pomylili i zamiast na poligon WOT przyjechali na mecz...
Czy to były derby? Gdzie te czasy kiedy w obu drużynach grali sami Polacy, to były derby. Obecnie grała Cracovia z szortem zagranicy (niby Wisła) a biedne najemniki nawet nie wiedzieli z kim i o co grają.