Hahaha tak jak mówiłem, marniak już spada na dno :D a tyle trzepanka laseczki mieliście przy nim :D hahahahahaha skończył się hajp nad słabym kapustom :D :D :D :D :D oddaliście hajs który chcieliście ukraść tarnovi ?
"Mecz piłki nożnej IV ligi grupy zachodniej Dalin - Cracovia.
Zapraszamy w sobotę 29 listopada 2016r. o godz. 15:00 na stadion sportowy im. Gustawa Grochala przy ul. Piłsudskiego. Gramy z liderem rozgrywek".
Wiślacy będą obecni, zobaczymy czy fani cracovii z tego forum się zjawią?
ksgrzes, Bartol26, misiekm, PRZEMOKSC?
Tak! Będę tak Obecny jak Ty Jesteś Obecny na Forum........Raz Konto Usunięte-Później Come Back!! Zajmij Się Polityką bo Z Tego Co Widzę to Ci Najlepiej Wychodzi.
Pozdrawiam.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga8694.html
No proszę Wisła wyżej niż Cracovia w Ekstraklasie. Jak za starych dobrych czasów. Wisła pnie się powolutku w górę. No a Craxa powoli stacza się ku I lidze czyli tam gdzie jej miejsce.
No proszę Wisła wyżej niż Cracovia w Ekstraklasie. Jak za starych dobrych czasów. Wisła pnie się powolutku w górę. No a Craxa powoli stacza się ku I lidze czyli tam gdzie jej miejsce.
Masakra jak ta gra wygląda. W meczy z piastem widziałem że im się chciało grac a teraz przeszli koło meczu... Chyba jakieś problemy w klubie i dlatego tak grają...
hahahaha dupovia jak zwykle bęcki ! usuwanie komentarzy nic nie da, każdy przecież wie jakim wieśniackim podklubem jest dupovia z kałuży hahahahaha co kolejka to bęcki hahahaha mistrz miał być w tym sezonie czy jak zwykle puchary ? HAHAHAHAHAHAHAHAHA
hahahaha dupovia jak zwykle bęcki ! usuwanie komentarzy nic nie da, każdy przecież wie jakim wieśniackim podklubem jest dupovia z kałuży hahahahaha co kolejka to bęcki hahahaha mistrz miał być w tym sezonie czy jak zwykle puchary ? HAHAHAHAHAHAHAHAHA
- No ja obstawiam, że w tym sezonie to będzie "awans" do ligi .. nie, nie do Ligi Europy (o LM nawet nie mówię, bo o tych rozgrywkach to cracovia nawet marzyć nie może) ... do I ligi :). Jakby nie patrzeć, to kolejka za kolejką cracovia zmierza wprost do I ligi.
Warmer84 napisał/a:
- No ja obstawiam, że w tym sezonie to będzie "awans" do ligi .. nie, nie do Ligi Europy (o LM nawet nie mówię, bo o tych rozgrywkach to cracovia nawet marzyć nie może) ... do I ligi :). Jakby nie patrzeć, to kolejka za kolejką cracovia zmierza wprost do I ligi.
BUAHAHAHAHAHAHA jak zwykle blamaż z ROLNIKAMI i to u siebie na kurniku :D nie ma to jak cotygodniowa beka śmiechu z dupovi :D HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
BUAHAHAHAHAHAHA jak zwykle blamaż z ROLNIKAMI i to u siebie na kurniku :D nie ma to jak cotygodniowa beka śmiechu z dupovi :D HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
W dodatku blamaż okraszony golem samobójczym Miroslava Covilo. Cracovia w dalszym ciągu kontynuuje marsz ku I lidze.
Karnego kto zrobił? Przecież chłop ma tyle nadwagi że masakra! A Brzyski i te jego Parcie na Rzuty Wolne....
karny ok ale jak dla mnie zagrali dobry mecz ,może nie w pierwszej połowie ale ogólnie na plus.
Wdowiak za Brzyskiego więcej by wiatru narobił.
http://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-rumunia-polska-bez-bartosza-kapustki-dostal-powolanie-do-rep,nId,2294552#utm_source=fb&utm_medium=fb_fanpage_sport
Hahaha tak jak mówiłem, marniak już spada na dno :D a tyle trzepanka laseczki mieliście przy nim :D hahahahahaha skończył się hajp nad słabym kapustom :D :D :D :D :D oddaliście hajs który chcieliście ukraść tarnovi ?
kibel jak tam tabela???? by=uahahaha
"Mecz piłki nożnej IV ligi grupy zachodniej Dalin - Cracovia.
Zapraszamy w sobotę 29 listopada 2016r. o godz. 15:00 na stadion sportowy im. Gustawa Grochala przy ul. Piłsudskiego. Gramy z liderem rozgrywek".
Wiślacy będą obecni, zobaczymy czy fani cracovii z tego forum się zjawią?
ksgrzes, Bartol26, misiekm, PRZEMOKSC?
Tak! Będę tak Obecny jak Ty Jesteś Obecny na Forum........Raz Konto Usunięte-Później Come Back!! Zajmij Się Polityką bo Z Tego Co Widzę to Ci Najlepiej Wychodzi.
Pozdrawiam.
To super, że będziesz na meczu, może się spotkamy i pogadamy przed meczem? :-)
sójka tylko jak cie mam rozpoznać?
hahahahahah i co laski kto ma tabele sprawdzać ? :D podklub spada na swoją standardową pozycje :D
Dlaczego nie komentowaliście jak było odwrotnie?Bo nie było wyników to nie było i was na forum . Kibice sukcesów i tylko to potwierdziliście hahahaha.
Craxa??? A co to Jest?? Wytworze Gimnazjum?
Oni tak mają że nie znają prawdziwej nazwy.
http://sport.interia.pl/premier-league/news-bartosz-kapustka-zdobyl-gola-dla-leicester-city,nId,2308701
Cracovia 1-3 Termalica
Co To Miało Być? Gramy Gorzej niż te Pajace z Gejmonta.....
Masakra jak ta gra wygląda. W meczy z piastem widziałem że im się chciało grac a teraz przeszli koło meczu... Chyba jakieś problemy w klubie i dlatego tak grają...
Pewnie się dowiedzieli że Tarnovia dostała kase za Kapustke. buhahaha
Dzień Dobry Kibelku!! (Mode wpadł na forum) Wygraliście (to smutne) to pasuje PoKozakować na forum....oj Bidoku
Oto Prawdziwi Kibice na Dobre i ZŁE......
Obudzili sie kibice sukcesów po wygranej ahhaah.. I tym udowodnili że to są kibice sukcesów .
W dodatku blamaż okraszony golem samobójczym Miroslava Covilo. Cracovia w dalszym ciągu kontynuuje marsz ku I lidze.