Forum » Sport

Cracovia

• 3 maj 2011

Piotruś jesteś tu jedynym nie mile widzianym gościem (bo jak się okazało Prawnik%, JA4, Ole Ole- to Ty!), więc idz gdzie indziej leczyc swoje kompleksy.

Historii nie zmienisz!!!pamiętaj o tym!!!!!

ps. jestem w 99% pewny, że musiałeś dostać po buzi od naszych i tu prubujesz się odgrywać-:)

• adzygmunt 4 maj 2011

Isaac KSC. Kibice nie przejmują się Twoimi postami. Szczególnie tym z 13/04 godz 23/47.
    Na stadionie nie jest bezpiecznie.
    Gorzej, nikt nie chce wziąć odpowiedzialności za to, co zdarzyło się w Bydgoszczy.
    Przykre co teraz napiszę. Miałem rację!
    Te wszystkie "sprzeczki" o jakich tu czytam prowadzą do jednego celu: burd na stadionie.
    Czyja więc, jest ta wina?
    Drut kolczasty pod prądem to byłaby jedyna rada? Chyba nie bo zdemolują co innego!

• 5 maj 2011

[quote=Isaac KSC] Piotruś jesteś tu jedynym nie mile widzianym gościem (bo jak się okazało Prawnik%, JA4, Ole Ole- to Ty!), więc idz gdzie indziej leczyc swoje kompleksy.Historii nie zmienisz!!!pamiętaj o tym!!!!!ps. jestem w 99% pewny, że musiałeś dostać po buzi od naszych i tu prubujesz się odgrywać-:) [/quote]

Muszę cię zmartwić, nie biorę do buzi tego co ty :-)

• 7 maj 2011

No to jedziemy-TYLKO ZWYCIESTWO!!!!

• 7 maj 2011

CRACOVIO !! tylko Zwycięstwo !!!

• 7 maj 2011

No to się zaczyna handlowanie meczami ?

• 8 maj 2011

Cracovio tylko zwycięstwo!!! tylko zwycięstwo!!! w 8 lidze tylko zwycięstwo, tam nasze miejsce, niestraszne nam stadiony w Bęczarce, Sieprawiu i Koziej Wólce, nasza Cracovia da radę i może do 7 ligi za sto lat awansuje

• adzygmunt 8 maj 2011

Wizjoner, chętnie zobaczę stadion w Koziej Wólce. Znasz tam drogę? hmmm.

• 8 maj 2011

Wiesz Adz że przesadzam a że przy okazji jak to pisałem byłem lekko wypity , stąd te bzdury. Zresztą my chłopaki z OHP mamy taki cięty język.

• adzygmunt 8 maj 2011

To byliśmy razem w OHP, tyle, że w innym przedziale czasu!

• 9 maj 2011

Łączę się w bólu ! Jak to jest przez cały sezon być ostatnim ?

• 9 maj 2011

Piter Ty jeszcze nie leżysz na Babińskiego-:)? spiesz sie chlopcze, bo jak na głowę za pózno, to może chociaż jeszcze nogi uratujesz:-)

• 10 maj 2011

[quote=adzygmunt] Wizjoner, chętnie zobaczę stadion w Koziej Wólce. Znasz tam drogę? hmmm. [/quote]
    no pewnie, za kałużą dwa razy w prawo raz w lewo przejść w ubłoconych butach po pasach a potem cały czas prosto tak ze 3000 km na wschód

• 10 maj 2011

No i kupczenie się zaczeło ! Czy po raz kolejny uratują się przy zielonym stoliku ?

• 11 maj 2011

Z wisła tez wygramy i co wtedy powiesz? ze wisla mecz sprzedała? zacznij troche myślec a nie powtarzaj głupot ....Polonia grając o utrzymanie we wczorajszym meczu oddała jeden celny strzał na bramkę...z karnego!

• 11 maj 2011

Powtarza się historia. Koniec ligi - wyniki niewspółmierne do rzeczywistości (wątpliwe) lub gra przy zielonym stoliku i nie przyznawanie licencji aby krakowia się utrzymała.
    A potem się dziwić, że krakowia handluje meczami (afera która raptem miesiąc temu była) .

• 13 maj 2011

[quote=Isaac KSC] gość: PiterS napisał/a:nie przyznawanie licencji aby krakowia się utrzymała. Można nie mieć rozumu, ale żeby nie mieć mózgu?! [/quote]

Nie interesuje mnie chłopczyku - czego nie masz !

To ostatnia niedzieladzisiaj się
    ~no no...rozstaniemy,
    dzisiaj się rozejdziemy
    na wieczny czas.

Wisła wygrywa, zdobywa Mistrza Polski :)
    krakowia spada z ligi :-)

• 13 maj 2011

Nawet przy ewentualnej porażce( w co wątpie) ten mecz nie będzie decydujący, ponieważ po tym meczu zostaną jescze 3 kolejki, a jak sam widzisz liga gra pod nas:) ale to pewnie Filipiak załatwił że np Górnik chce grać w pucharach i dlatego dziś wygrał z Polonią Bytom:)

W derbach....popsujemy wam święto:) coś mi się tak zdaje.....

Tylko PASY!!!!

• 13 maj 2011

[quote=Isaac KSC] Nawet przy ewentualnej porażce( w co wątpie) ten mecz nie będzie decydujący, ponieważ po tym meczu zostaną jescze 3 kolejki, a jak sam widzisz liga gra pod nas:) ale to pewnie Filipiak załatwił że np Górnik chce grać w pucharach i dlatego dziś wygrał z Polonią Bytom:)W derbach....popsujemy wam święto:) coś mi się tak zdaje.....Tylko PASY!!!! [/quote]

Wspomniesz moje słowa, jak za kilka miesięcy wyjdzie na jaw, ze krakowia kupiła/sprzedała kolejne mecze.
    Nie raz już to robiła, więc się nie zdziwię jeśli historia zatoczy koło.

A W NIEDZIELĘ- WISŁA KRAKÓW MISTRZ POLSKI 2011 :-)

• 15 maj 2011

God Save the Cracovia!!!!!!!!!!!! i jej fanatyków!!!!!!!

• 15 maj 2011

Jeśli do ideologii włącza się Boga to nic dobrego z tego nigdy nie wychodzi patrz Rydzyk lub Talibowie.

• 15 maj 2011

WISŁA PANY !

• 15 maj 2011

ksgrześ lub jak kto woli isaac może wam się podobać lub nie, ale fakt jest jeden, WISŁA KRAKÓW A.D. 2011 PO RAZ 13 ZOSTAŁA MISTRZEM POLSKI - waszym mistrzem !

Uczcie się !

• 15 maj 2011

A mnie się podobała dzisiejsza gra Cracovii. Na początku wprawdzie trochę bojaźliwie, ale później całkiem dobrze pogrywali. Mam nadzieję, że utrzymacie się w ekstraklasie,bo cóż to za liga bez derbów? :)

• 15 maj 2011

Tak się bawi, tak się bawi, WISEŁKA!

Odpowiedz