Forum » Sport

Cracovia

• 25 kwi 2011

jak to jest? :D podobno wy się nie spinacie na nas w internecie :D?

Piotruś - chyba ci sie synapsy nie stykaja ;]

• 25 kwi 2011

[quote=gość: Ja4][quote=Isaac KSC] Wesołych Świąt drodzy Pasiacy! I nie zapminajamy o jednym "Bóg jest z nami za Pasami"!!! [/quote]

Mój wspaniały tata, zawsze mówił dobrze o kibicach ksc.
    Pamiętam jedno ze zdań, które wypowiedział o krakusie z ksc :

" Synu - nie ruszaj g.... bo zacznie śmierdzieć".[/quote]

Nawet na życzenia świąteczne odpowiadasz nienawistnym postem. Jestes kolejnym przykładem- kibica "kochającego" wisełkę.

ps. kolejny raz zuważam, że nienawiśc do Cracovii jest wieksza od miłosci do waszej wisełki.
    PAnowie pokroju Piotrusia, Ja4 itp. powinni się udać w trybie natchmiastowym, na jeden z oddziałów ratunkowych szpitala specjalistycznego im J. Babińskiego w Krakowie.

• 25 kwi 2011

[quote=Isaac KSC] gość: Ja4 napisał/a:[quote=Isaac KSC] Wesołych Świąt drodzy Pasiacy! I nie zapminajamy o jednym "Bóg jest z nami za Pasami"!!! Mój wspaniały tata, zawsze mówił dobrze o kibicach ksc.Pamiętam jedno ze zdań, które wypowiedział o krakusie z ksc :" Synu - nie ruszaj g.... bo zacznie śmierdzieć".[/quote]Nawet na życzenia świąteczne odpowiadasz nienawistnym postem. Jestes kolejnym przykładem- kibica "kochającego" wisełkę. ps. kolejny raz zuważam, że nienawiśc do Cracovii jest wieksza od miłosci do waszej wisełki. PAnowie pokroju Piotrusia, Ja4 itp. powinni się udać w trybie natchmiastowym, na jeden z oddziałów ratunkowych szpitala specjalistycznego im J. Babińskiego w Krakowie. [/quote]

Widze, że bardzo dobrze znasz ten szpital ! Ciekway jestem skąd ? Jakbym tyle czasu tam skędził też bym miał znajomości jak ty.

I zdecyduj się jak podpisujesz posty: ksgrześ, Isaac KSC czy red.

ZAWSZE NAD WAMI .... :-)

• 26 kwi 2011

[quote=gość: PiterS] Isaac KSC napisał/a: gość: Ja4 napisał/a:[quote=Isaac KSC] Wesołych Świąt drodzy Pasiacy! I nie zapminajamy o jednym "Bóg jest z nami za Pasami"!!! Mój wspaniały tata, zawsze mówił dobrze o kibicach ksc.Pamiętam jedno ze zdań, które wypowiedział o krakusie z ksc :" Synu - nie ruszaj g.... bo zacznie śmierdzieć".Nawet na życzenia świąteczne odpowiadasz nienawistnym postem. Jestes kolejnym przykładem- kibica "kochającego" wisełkę. ps. kolejny raz zuważam, że nienawiśc do Cracovii jest wieksza od miłosci do waszej wisełki. PAnowie pokroju Piotrusia, Ja4 itp. powinni się udać w trybie natchmiastowym, na jeden z oddziałów ratunkowych szpitala specjalistycznego im J. Babińskiego w Krakowie. [/quote]

Widze, że bardzo dobrze znasz ten szpital ! Ciekway jestem skąd ? Jakbym tyle czasu tam skędził też bym miał znajomości jak ty.

I zdecyduj się jak podpisujesz posty: ksgrześ, Isaac KSC czy red.

ZAWSZE NAD WAMI .... :-) [/quote]

PRZYKRY JESTEŚ

• 26 kwi 2011

o prosze teraz sie podpisał POP. :) MIŁOŚĆ DO WSIŁY TO SPRAWA PRIORYTETOWA. NIENAWIŚĆ DO WAS TO SPRAWA DRUGORZĘDNA ALE NIE MNIEJ WAŻNA JAK TA PIERWSZA! a ze ktos ci cisnie, poprostu odpowiada na twoje zaczepne teksty. ciekawe czy taki sam kozak jestes na zywo czy pyszczysz tylko w necie. Derby blisko!

• 26 kwi 2011

[quote=gość: fdfd] o prosze teraz sie podpisał POP. :) MIŁOŚĆ DO WSIŁY TO SPRAWA PRIORYTETOWA. NIENAWIŚĆ DO WAS TO SPRAWA DRUGORZĘDNA ALE NIE MNIEJ WAŻNA JAK TA PIERWSZA! a ze ktos ci cisnie, poprostu odpowiada na twoje zaczepne teksty. ciekawe czy taki sam kozak jestes na zywo czy pyszczysz tylko w necie. Derby blisko! [/quote]

Pisał w temacie o Wiśle Kraków i krakowi ten sam teks dotyczący gołębi. Raz podpisał się Isaac KSC a w innym miejscu pod tym samym tekstem RED. Co do POPa - masz rację to ten sam koleś.

:-)

NAPINACZ

• 26 kwi 2011

Co miało by na celu pisanie pod wieloma nickami? sami mówicie, ze jest się tu anonimowym...więc?

fdfd: ja przypuszczam, że z Ciebie taki hools jak Twoi koledzy z Myślenic, ktorzy pewnego razy zaczepili mnie na zarabiu(byłem w koszulce Cracovii), pózneij dowiedziałem się, ze to czołowka myslenickich hooliganów, niechce wymieniac z nazwiska tych gości- wystarczy mi satysfakcja...jak szybko przyszli tak jeszcze szybciej poszli...-:) Bohaterzy od siedmiu boleści.

ps. Piotruś jesli na głowę jest za pózno, to może chociaż nogi uratujesz:-)

• 26 kwi 2011

znamy się z Isaaciem, ale nie jesteśmy jedną osobą, zresztą prosta sprawa -
    dając odpowiedz masz pokazane część IP tych którym odpisujesz, zobacz sobie.

i tak:

24 kwietnia 2011
    Ja4
    10.0.6.148

24 kwietnia 2011
    PiterS
    10.0.6.148

Dzisiaj 16:14
    Prawnik%
    10.0.6.148

21 kwietnia 2011
    OleOle
    10.0.6.148

i co teraz?? jak wy to zaraz napiszecie? 'siec osiedlowa'? :D czy jedno IP? :D obrodziło was :D

gołębnicy :)

• 26 kwi 2011

Piotruś gdzie jesteś? widzę że, po rozszyfrowaniu przez kolegę Red odebrało Ci chęci do pisania, ale w sumie mi tez by było głupio-:) czyli jednak napinka na necie to Twoja specjalność-:)

Tylko Cracovia!

• 27 kwi 2011

nie wiem kto cie zaczepił wiec nie bede ocenial... zycze ci zebys kiedys miał do czynienia z tymi własciwiymi jak ty to nazwałes "myślenickimi hooliganami" bo byś sie zdziwił i twoje ego znacząco by spadło..

• 27 kwi 2011

http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Publicystyka/Artykuly-Teraz-Pasy/Historia-Cracovia-Pogon-Lwow

Niezły mecz sie szykuje. Dwa najstarsze polskie kluby zmierzą się dziś o 17 na stadione Górnika w Wieliczce.

• 1 maj 2011

[quote=gość: Red] znamy się z Isaaciem, ale nie jesteśmy jedną osobą, zresztą prosta sprawa -dając odpowiedz masz pokazane część IP tych którym odpisujesz, zobacz sobie.i tak:24 kwietnia 2011Ja410.0.6.14824 kwietnia 2011PiterS10.0.6.148Dzisiaj 16:14Prawnik%10.0.6.14821 kwietnia 2011OleOle10.0.6.148i co teraz?? jak wy to zaraz napiszecie? 'siec osiedlowa'? :D czy jedno IP? :D obrodziło was :Dgołębnicy :) [/quote]

Heheheh rozbawiłeś mnie.

W temacie dzisiejszego meczu - 3małek kciuki no i .... Ruch wygrał z ksc po raz kolejny i tak historia powtórzyła się już przez... 60 lat, a od 41 lat krakowia nie strzelili na obiekcie Niebieskich choćby jednej bramki.
    Jak mi przykro ...

• 1 maj 2011

15-go maja usłyszycie od nas na R22 dedykację:

"To ostatnia niedziela
    dzisiaj się rozstaniemy,
    dzisiaj się rozejdziemy
    na wieczny czas.
    To ostatnia niedziela,
    więc nie żałuj jej dla mnie,
    spojrzyj czule dziś na mnie
    ostatni raz."

• 1 maj 2011

OSTATNI gasi światło.
    Dobranoc.

• 1 maj 2011

Odwróć tabelę, Pasiaku odwróć tabelę, odwróć tabeeeeelę, Twoja Krakowia na czele :***

• 2 maj 2011

[quote=gość: PiterS] gość: Red napisał/a:znamy się z Isaaciem, ale nie jesteśmy jedną osobą, zresztą prosta sprawa -dając odpowiedz masz pokazane część IP tych którym odpisujesz, zobacz sobie.i tak:24 kwietnia 2011Ja410.0.6.14824 kwietnia 2011PiterS10.0.6.148Dzisiaj 16:14Prawnik%10.0.6.14821 kwietnia 2011OleOle10.0.6.148i co teraz?? jak wy to zaraz napiszecie? 'siec osiedlowa'? :D czy jedno IP? :D obrodziło was :Dgołębnicy :) Heheheh rozbawiłeś mnie.W temacie dzisiejszego meczu - 3małek kciuki no i .... Ruch wygrał z ksc po raz kolejny i tak historia powtórzyła się już przez... 60 lat, a od 41 lat krakowia nie strzelili na obiekcie Niebieskich choćby jednej bramki.Jak mi przykro ... [/quote]

Piter jak masz czelność pisac w tym temacie? zostałes rozszyfrowany przez kolegę Red-pisałes pod wieloma nickami, sam zarzucając to nam...takze wstydu oszczędz...sobie... Ty nędzna imitacjo kibica!!! jak masz jakis problem to zapraszam- mozemy się spotkać w realu...zobaczymy jaki "mocny" jestes"? albo zamilcz w tym temacie na wieki!!!

• 2 maj 2011

[quote=taki_gość] 15-go maja usłyszycie od nas na R22 dedykację:"To ostatnia niedzieladzisiaj się rozstaniemy,dzisiaj się rozejdziemyna wieczny czas.To ostatnia niedziela,więc nie żałuj jej dla mnie,spojrzyj czule dziś na mnieostatni raz." [/quote]

Taki gość: dopóki piłka w grze....ale Ty jestes jeszcze za młody aby to pojąć.....

ps. widzę że miłośc do wisleki nie jest tak duza i u Ciebie....

• 2 maj 2011

[quote=gość: Red] znamy się z Isaaciem, ale nie jesteśmy jedną osobą, zresztą prosta sprawa -dając odpowiedz masz pokazane część IP tych którym odpisujesz, zobacz sobie.i tak:24 kwietnia 2011Ja410.0.6.14824 kwietnia 2011PiterS10.0.6.148Dzisiaj 16:14Prawnik%10.0.6.14821 kwietnia 2011OleOle10.0.6.148i co teraz?? jak wy to zaraz napiszecie? 'siec osiedlowa'? :D czy jedno IP? :D obrodziło was :Dgołębnicy :) [/quote]

Dla przypomnienia...kto tu jest napinaczem...PITER S. Takze won z naszego wątku!!!

• 2 maj 2011

[quote=Isaac KSC] taki_gość napisał/a: 15-go maja usłyszycie od nas na R22 dedykację:"To ostatnia niedzieladzisiaj się rozstaniemy,dzisiaj się rozejdziemyna wieczny czas.To ostatnia niedziela,więc nie żałuj jej dla mnie,spojrzyj czule dziś na mnieostatni raz."

Taki gość: dopóki piłka w grze....ale Ty jestes jeszcze za młody aby to pojąć.....

ps. widzę że miłośc do wisleki nie jest tak duza i u Ciebie.... [/quote]

A może to tylko moja słodka zemsta za gołębnik? ;)

• 2 maj 2011

KSC & AFCA!

• 2 maj 2011

[quote=gość: qwer1KSC] KSC & AFCA! [/quote]

Dla przypomnienia...kto tu jest napinaczem...PITER S. Takze won z naszego wątku!!! [/quote]

Pozdrawiam wychowanych na kałuży - może kiedyś uda wam się pozbyć kompleksu lepszego pod każdym względem sąsiada.

Jak to się mówi w klubie, którego właściciel jest byłym partyjniakiem - członkiem PZPR ?

Cyt.:
    „Czerwony towarzyszu, obywatelu niech mocz będzie z tobą. Zomo w potrzebie ci po może”

• 2 maj 2011

Po co cytujesz mój post?

[quote=gość: PiterS] Jak to się mówi w klubie, którego właściciel jest byłym partyjniakiem - członkiem PZPR ?

Cyt.:
    „Czerwony towarzyszu, obywatelu niech mocz będzie z tobą. Zomo w potrzebie ci po może” [/quote]
    Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. No ale klub, którym rządzą od lat ludzie związani z PZPR, MO, SB to musisz wiedzieć. Strasznie śmieszeni brzmi próba obrażenia kogoś zarzutem o członkostwo w PZPR z ust kibica Wisły...

Filipiak jak mniemam był niemym członkiem, bo inaczej w tamtych latach bizensu by nie rozkręcił bez przynależnosci partyjnej (oczywiscie w zaden sosob go nei usprawiedliwiam). Poza tym zamiast komsu wrzucac sprawdz sobie biografie waszego prezesa TSu o dwuczłonowym nazwisku.

• 2 maj 2011

[quote=gość: qwer1KSC] Po co cytujesz mój post?gość: PiterS napisał/a:Jak to się mówi w klubie, którego właściciel jest byłym partyjniakiem - członkiem PZPR ?Cyt.:„Czerwony towarzyszu, obywatelu niech mocz będzie z tobą. Zomo w potrzebie ci po może” Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. No ale klub, którym rządzą od lat ludzie związani z PZPR, MO, SB to musisz wiedzieć. Strasznie śmieszeni brzmi próba obrażenia kogoś zarzutem o członkostwo w PZPR z ust kibica Wisły...Filipiak jak mniemam był niemym członkiem, bo inaczej w tamtych latach bizensu by nie rozkręcił bez przynależnosci partyjnej (oczywiscie w zaden sosob go nei usprawiedliwiam). Poza tym zamiast komsu wrzucac sprawdz sobie biografie waszego prezesa TSu o dwuczłonowym nazwisku. [/quote]

J.F. dobrowolnie wstąpił do partii w 1972 roku. Jeśli nie znacz histori poczytaj.
    Co do Wisły Kraków S.S.A. nie znam w tym klubie ani jednego cżłonka PZPR lub MO. JEśli się mylę, to popraw mnie.

• 3 maj 2011

[quote=gość: PiterS] gość: qwer1KSC napisał/a: Po co cytujesz mój post?gość: PiterS napisał/a:Jak to się mówi w klubie, którego właściciel jest byłym partyjniakiem - członkiem PZPR ?Cyt.:„Czerwony towarzyszu, obywatelu niech mocz będzie z tobą. Zomo w potrzebie ci po może” Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. No ale klub, którym rządzą od lat ludzie związani z PZPR, MO, SB to musisz wiedzieć. Strasznie śmieszeni brzmi próba obrażenia kogoś zarzutem o członkostwo w PZPR z ust kibica Wisły...Filipiak jak mniemam był niemym członkiem, bo inaczej w tamtych latach bizensu by nie rozkręcił bez przynależnosci partyjnej (oczywiscie w zaden sosob go nei usprawiedliwiam). Poza tym zamiast komsu wrzucac sprawdz sobie biografie waszego prezesa TSu o dwuczłonowym nazwisku.

J.F. dobrowolnie wstąpił do partii w 1972 roku. Jeśli nie znacz histori poczytaj.
    Co do Wisły Kraków S.S.A. nie znam w tym klubie ani jednego cżłonka PZPR lub MO. JEśli się mylę, to popraw mnie. [/quote]
    A co ja wyżej napisałem? Wstąpił, bo inaczej nie mógłby prowadzić interesów. Nie usprawiedliwiam, tylko tlumacze Ci dlaczego wstapil. Raczej z milosci do pieniadz a nei czerwonych pogladów.

Nie mam rozeznania kto u was rzadzi w tym calym SSA ale przeciez TS'owi chyba tez kibicujecie nie? Na koszykówke chodza te same osoby.
    Mietta-Mikołajewicz dlugoletni prezes TS oraz SSA (już za cupiała) - sb i mo
    Z. Kapka, nei wiem czy dalej pracuje w Wisle ale napewno pracowal przez dlugi czas - sb
    to tak z pamieci jeszcze pewnei by sie troche znalazło ale nie chce mi sie szperac. nawet nei próbuj pzreczyc bo to sa fakty, ktorych juz nawet wislacy nei odrzucaja.

Odpowiedz