30 km morderczej walki i jeden metr różnicy.
Mały taktyczny błąd Bjoergen na 20-30 m przed meta pozwolił Justynie metr wyjść do przodu.
Dwa, trzy kroki wielokropku Bjoergen. I o tyle mądrzejsza Justyna.
Na ostatniej prostej biegłem razem z nią po pokoju.
Jadę do Kasiny TERAZ.
Przyjemnie jest być zaskoczonym 'brązowym złotem".
Szukałem wyników. Nie do końca jestem pewien, czy to co teraz napiszę, jest 100% prawda. Polki uzyskały drugi czas w tych zawodach. Co zresztą jest tylko wiadomością statystyczną.
Czemu pan prezydent jeszcze nie wystosował zaproszenia na śniadanie do pałacu prezydenckiego?
Sukcesy przyszły tak nieoczekiwanie, że Polski Komitet Olimpijski nie ma kasy na wypłatę za medale jakieś 1 milion 100 tys złotych.
Czy to może oznaczać bankructwo PKOL`u?
A może mniej kasy na gaże, diety, apanaże?
a dzis kolejne sportowe emocje jakie dostarczom nam Orły Smódy . wieże w naszego pżywódzce trenera bo do świetny trener i myślę rze dobże pżygotóje naszych piłkaży do EÓRO 2010 w Polsce i na Ókrainie
"Nadzieja umiera ostatnia" i tylko głupcy jej nie mają. Niestety umarła dziś. Czy jest to szok,zaskoczenie dla mnie osobiście nie.Pamiętam słynną również olimpijską aferę w roku 1988 Calgary/mecz z Francją 6:2/ mojego kolegi z lodowiska Jarosława M on twierdził że doping podano mu w krokiecie A JA KURDE BALANS JESTEM KRÓLEWNA ŚNIEŻKA !!! Wkurza mnie to osobiście,jasne jest możliwe że podał jej to ktoś, bez jej wiedzy, w co nie wierzę ale to od tego są śledczy znaleźć i ukarać zresztą nie bądźmy dziećmi "pies psu ogona..."itd. Ale nie oszukujmy się sportowiec to nie dziecko i sam dobrze wie co w trawie piszczy. Może to bluźnierstwo ale np wzmagania omawianych tu narciarek biegowych w tym Naszej Justyny śledziłem z równym napięciem jak perypetie braci Mroczków w "M jak miłość" może to bluźniercze ale na tym poziomie komercji sport traktuje na równi z cyrkiem /nie chodzi mi tu o Kolegę z forum:-)/. Baron Pierre de Cubertin to już nawet sił nie ma żeby się w grobie przewracać. Olimpiada fajna rzecz popatrzeć można zawsze to lepsze niż durny film a wątki jak widać równie sensacyjne co niedorzeczne.
Właśnie zakonczył się ćwierćfinałowy mecz Agnieszki Rodwanskiej z Jelenę Dementiewom ,w kturym Aga wygrała 6:4 , 6:3 i tym samym awansowała do 1/2 finałó Indian Wells. To kolejny wielki sókces polskiego sportowca ,hciałbym wreszcie zobaczyć Polske w finale tak wielkiej imprezy ;)
Barcelona ME LA Jak na razie 12 miejsce w klasyfikacji. Czy mogło być lepiej? tak!
Zawiódł Sz. Ziółkowski. Nosiło mu młot wszędzie, ale nie za granicę 79.03 m. Wiecznie piąty w ME. Niespodziewany brąz w dysku K. poprawia statystyki, nie nastroje. Jeszcze Kozłowski 400m i 1500m Demczyszak.
Czy sztafeta 4 x 400 m M. coś zdziała? Jest dobrych dwóch czterystumetrowców, słabszy Klimczak i...?
Pożyjemy zobaczymy.
Jagaciak udowodniła bijąc rekord życiowy. Aby się zakwalifikować do finału trzeba było ustanowić rekord Polski co zrobiła Trybańska. To świadczy o poziomie trójskoku w Polsce.
Doskonale Lewandowski i Kszczot ma 800 m.
30 km morderczej walki i jeden metr różnicy.
Mały taktyczny błąd Bjoergen na 20-30 m przed meta pozwolił Justynie metr wyjść do przodu.
Dwa, trzy kroki wielokropku Bjoergen. I o tyle mądrzejsza Justyna.
Na ostatniej prostej biegłem razem z nią po pokoju.
Jadę do Kasiny TERAZ.
brawo Jóstynko !!! mamy złoty medal na ktury tak dłógo wszyscy czekaliźmy
no tym razem ad.. nie miałeś racji i panczenistki cię zaskoczyły, ale chyba zaskoczyły wszystkich . ten brąz to prawie jak złoto .
jeszcze dochodze do siebie;)
A ja doszedłem wczoraj przed snem
Emocji nie brakowało :) Brawo :)
Przyjemnie jest być zaskoczonym 'brązowym złotem".
Szukałem wyników. Nie do końca jestem pewien, czy to co teraz napiszę, jest 100% prawda. Polki uzyskały drugi czas w tych zawodach. Co zresztą jest tylko wiadomością statystyczną.
Czemu pan prezydent jeszcze nie wystosował zaproszenia na śniadanie do pałacu prezydenckiego?
Sukcesy przyszły tak nieoczekiwanie, że Polski Komitet Olimpijski nie ma kasy na wypłatę za medale jakieś 1 milion 100 tys złotych.
Czy to może oznaczać bankructwo PKOL`u?
A może mniej kasy na gaże, diety, apanaże?
Prezes PKOL przed wyścigiem polek o trzecie miejsce gratulował im sukcesu -zajęcia czwartego miejsca ,okazało się że trzeba będzie płacić za trzecie ,
To nie ma pan prezes "przechlapane" u Olimpijczyków?
a dzis kolejne sportowe emocje jakie dostarczom nam Orły Smódy . wieże w naszego pżywódzce trenera bo do świetny trener i myślę rze dobże pżygotóje naszych piłkaży do EÓRO 2010 w Polsce i na Ókrainie
sorry ale w grze naszych piłkarzyków nie widzę/czuje żadnych emocji, przynajmniej na tym etapie
Sigwald masz rację, bez emocji. Druga bramka była ładna!
Edit: w moim poście napisałem wielokroPku. Przepraszam za literówkę. Winno być "wielokroku"
Adam znowu drugi. Myślałem, że powalczy o trzecie miejsce w generalce. Niestety na marzeniu się skończy. Lecz przecież dozwolone są!
Kornelcia na dopingu?
Cały wysiłek sztafety poszedł!!!
Nadzieja jest w próbce "B". "Ciemność widzę". :D
"Nadzieja umiera ostatnia" i tylko głupcy jej nie mają. Niestety umarła dziś. Czy jest to szok,zaskoczenie dla mnie osobiście nie.Pamiętam słynną również olimpijską aferę w roku 1988 Calgary/mecz z Francją 6:2/ mojego kolegi z lodowiska Jarosława M on twierdził że doping podano mu w krokiecie A JA KURDE BALANS JESTEM KRÓLEWNA ŚNIEŻKA !!! Wkurza mnie to osobiście,jasne jest możliwe że podał jej to ktoś, bez jej wiedzy, w co nie wierzę ale to od tego są śledczy znaleźć i ukarać zresztą nie bądźmy dziećmi "pies psu ogona..."itd. Ale nie oszukujmy się sportowiec to nie dziecko i sam dobrze wie co w trawie piszczy. Może to bluźnierstwo ale np wzmagania omawianych tu narciarek biegowych w tym Naszej Justyny śledziłem z równym napięciem jak perypetie braci Mroczków w "M jak miłość" może to bluźniercze ale na tym poziomie komercji sport traktuje na równi z cyrkiem /nie chodzi mi tu o Kolegę z forum:-)/. Baron Pierre de Cubertin to już nawet sił nie ma żeby się w grobie przewracać. Olimpiada fajna rzecz popatrzeć można zawsze to lepsze niż durny film a wątki jak widać równie sensacyjne co niedorzeczne.
Właśnie zakonczył się ćwierćfinałowy mecz Agnieszki Rodwanskiej z Jelenę Dementiewom ,w kturym Aga wygrała 6:4 , 6:3 i tym samym awansowała do 1/2 finałó Indian Wells. To kolejny wielki sókces polskiego sportowca ,hciałbym wreszcie zobaczyć Polske w finale tak wielkiej imprezy ;)
Anita Włodarczyk to jest "gościówa'! Poprawić własny rekord i to o 34 cm. Ho, ho!!!
HISZPANIA - POLSKA
6 : 0
www.pzla.pl%2Findex2.php&ei=Z2FDTNyDPNeIOJmF0bIP&usg=AFQjCNF-nTI4EQ8yKPcQZTALrccB3zl4ng&sig2=O2ArfEgf2VfnMrGqpXsHyw" target="_blank" rel="nofollow">http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=8&ved=0CDQQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.pzla.pl%2Findex2.php&ei=Z2FDTNyDPNeIOJmF0bIP&usg=AFQjCNF-nTI4EQ8yKPcQZTALrccB3zl4ng&sig2=O2ArfEgf2VfnMrGqpXsHyw>
La królowa sportu. Byłem w Bielsku. Nie bardzo było co oglądać. Wiele konkurencji notuje duży regres. Np: pchnięcie kula kobiet. Rekord 19.58 bez mała 30 letni nie do pobicia dla młodych.
Czy reprezentacja przywiezie więcej medali, niż z mistrzostw świata, a taka jest prognoza PZLA, wątpię i chciałbym się mylić.
Barcelona ME LA Jak na razie 12 miejsce w klasyfikacji. Czy mogło być lepiej? tak!
Zawiódł Sz. Ziółkowski. Nosiło mu młot wszędzie, ale nie za granicę 79.03 m. Wiecznie piąty w ME. Niespodziewany brąz w dysku K. poprawia statystyki, nie nastroje. Jeszcze Kozłowski 400m i 1500m Demczyszak.
Czy sztafeta 4 x 400 m M. coś zdziała? Jest dobrych dwóch czterystumetrowców, słabszy Klimczak i...?
Pożyjemy zobaczymy.
no i na Annę Jagaciak miło było popatrzeć;)
Dzisiaj udowodni w trójskoku czy błyska nie tylko urodą.
"De gustibus non est disputandum" /łac./
Jagaciak udowodniła bijąc rekord życiowy. Aby się zakwalifikować do finału trzeba było ustanowić rekord Polski co zrobiła Trybańska. To świadczy o poziomie trójskoku w Polsce.
Doskonale Lewandowski i Kszczot ma 800 m.
Barcelona przyniosła dwa medale srebro na 50 km i braz w młocie K. I radość i rozczarowanie. Pozostałe konkurencje? właściwie nie ma o czy pisać.