Forum » Sport

Wisła Kraków

• 4 kwi 2011

Zgadza się, że do tytułu coraz bliżej, ale przed Wisłą jest kilka ciężkich meczy, choćby najbliższy z Koroną w Kielcach, albo następne ze Śląskiem we Wrocławiu, czy Lechią w Gdańsku, z Lechem u siebie, potem dwa wyjazdy do Cracovii i Legii.
    Poczekajmy cierpliwie.

• 4 kwi 2011

[quote=gość: Wis%u0142a Krakow] taki gosc z zydami gramy u siebie, co do legi to tak - wyjazd. [/quote]

Masz rację z Cracovią gramy u siebie 14-go maja. Sorry za pomyłkę

• 4 kwi 2011

Nie wątpie, że i w tym roku będziemy świętować Mistrza Polski.

• 4 kwi 2011

Jakoś dziwnie po ostatnich wygranych WISŁY KRAKÓW ksgrzes zapadł się pod ziemię. Napinaczy internetowych jest wielu po tej drugiej niebardzo normalnej stronie Błoń.

• 11 kwi 2011

[quote=gość: anySraksa] Jakoś dziwnie po ostatnich wygranych WISŁY KRAKÓW ksgrzes zapadł się pod ziemię. Napinaczy internetowych jest wielu po tej drugiej niebardzo normalnej stronie Błoń. [/quote]
    niestety niezapadłem się pod ziemie!! praca mi nie pozwala jestem hyclem i łapie zagubione pieski do schroniska!! Zapraszam ciebie i twoich przyjaciół na wczasy!!!!! a tak wogóle to jakoś tu cicho po tym fajnym widowisku z koroną!!! ładnie się chłopcy kładli!! zwłaszcza ten mekintos i kikos!! nerwy wam puszczają!!!

• 11 kwi 2011

ksgrzes, popatrz w tabelę!
    Smutne to biedaczki?

• 11 kwi 2011

[quote=gość: olimp] ksgrzes, popatrz w tabelę!
    Smutne to biedaczki? [/quote]

Powoli się dźwigają

• 12 kwi 2011

[quote=gość: olimp] ksgrzes, popatrz w tabelę!
    Smutne to biedaczki? [/quote]
    spoko spoko!!! z taką grą spokojnie się utrzymają!!! tylko panie olimp pytanie czy pan będziesz dalej pisał na tym forum jak przegracie derby?

• 12 kwi 2011

No tak jak jak sie nie utrzymają to kupią utrzymanie po raz trzeci ?

• 13 kwi 2011

do taki gość: nawet po załozeniu osobnego tematu o Cracovii, zauważylem ze i tak nadal nie potraficie zyć bez Niej...To cieszy-:)

do Ja3: a za rok kupimy mistrzostwo...będąc w pierwszej lidze! to dopiero będzie numer-:)

• 13 kwi 2011

[quote=Isaac KSC] do taki gość: nawet po załozeniu osobnego tematu o Cracovii, zauważylem ze i tak nadal nie potraficie zyć bez Niej...To cieszy-:)do Ja3: a za rok kupimy mistrzostwo...będąc w pierwszej lidze! to dopiero będzie numer-:) [/quote]

ZAWSZE NAD WAMI ....

• 15 kwi 2011

http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/gwiazda-wisly-krakow-zatrzymana-za-korupcje,1,4243289,region-wiadomosc.html tylko czekać aż posypią się inne gwiazdki z zwisły i dowiemy się które mistrzostwo sobie kupili!!!! ha ha ha ten się śmieje kto się śmieje ostatni!!! oj będzie gorąco na forum!!!

• 15 kwi 2011

uczą was tam czytac w tej cracovii?

• 15 kwi 2011

[quote=gość: HankMoody] uczą was tam czytac w tej cracovii? [/quote]
    jak by nie uczyli to bym nie odpisał!! ale nagłówek wiadomości interesujący!! i jak w temacie: tylko czekać aż zacznie sypać którego miszcza ( pisownia poprawna mistrza) kupili!!!

• 15 kwi 2011

No czytać rzeczywiście umiesz, z rozumieniem tego tekstu nieco gorzej. Pewnie na następnej lekcji będzie rozumienie tekstu czytanego, więc do szkoły!

• 15 kwi 2011

Oj ksgrzesiu zawiodłem się na Tobie :(

• 15 kwi 2011

ha ha ha nałusz to że nie umiesz pisać to już wszyscy wiemy ale że nawet czytać a w Polsce już ponoć analfabetów nie ma

• 15 kwi 2011

Łukasz M , Paweł D i inni. Korupcja bezpośrednio dotyczcy craxy a nie Wisełki! Ludzie zamieszani w korupcję w Wisełce są tylko pracownikami zawieszonymi lub byłymi pracownikami, którzy do klubu przyszli z przeszłośćią...

• 15 kwi 2011

Do ksgrzesia.
    Pozwól, że zacytuję Ci fragment z dzisiejszego Dziennika Polskiego:

"W środę policja zatrzymała Ryszarda Cz., byłego piłkarza, a obecnie skauta Wisły, a wczoraj Albina M., byłego dyrektora sportowego i trenera pierwszej drużyny Cracovii, a teraz dyrektora Stowarzyszenia Kultury Fizycznej Wspierania Młodych Talentów 100 lat Cracovia i trenera Szkoły Mistrzostwa Sportowego. "

"Do wczoraj zarząd MKS Cracovia SSA nie ogłosił oficjalnie żadnej decyzji w sprawie obrońcy Łukasza M., który przyznał się w prokuraturze, że w 2006 roku, jeszcze jako piłkarz Zagłębia Lubin, brał udział w ustawieniu wyniku meczu z Cracovią (0-0). - Nadal analizujemy sytuację prawną i zastanawiamy się, jakie podjąć kroki - mówi rzecznik prasowy klubu Przemysław Urbański."

Tak więc ksgrzesiu nie "podniecaj się" nagłówkami z Onetu tylko pogódź się z faktami.

• 15 kwi 2011

Widzisz ksgrzesiu, a Wisła nie boi się podjąć zdecydowanych działań:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/wojciech-lobodzinski-zawieszony-przez-wisle,1,4243687,wiadomosc.html

• 15 kwi 2011

[quote=ksgrzes] http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/gwiazda-wisly-krakow-zatrzymana-za-korupcje,1,4243289,region-wiadomosc.html tylko czekać aż posypią się inne gwiazdki z zwisły i dowiemy się które mistrzostwo sobie kupili!!!! ha ha ha ten się śmieje kto się śmieje ostatni!!! oj będzie gorąco na forum!!! [/quote]

Człowieku niespełna rozumu, a czy doczytałeś że chodzi o okres w którym Rysiu C. grał w Szczakowiance ?

D.B. I. L .....

• 15 kwi 2011

[quote=ksgrzes] gość: HankMoody napisał/a:uczą was tam czytac w tej cracovii? jak by nie uczyli to bym nie odpisał!! ale nagłówek wiadomości interesujący!! i jak w temacie: tylko czekać aż zacznie sypać którego miszcza ( pisownia poprawna mistrza) kupili!!! [/quote]

Co chcecie od gościa, z zaburzeniami emocjanalnymi ? Przeczytał nagłówek i to mu wystarczy. Po co czytać treść art. ?

• 15 kwi 2011

Bardzo ładny mecz :-) Dawno takiego w naszej lidze nie oglądałem. Jak na razie 1 do 0 do przodu.

• 15 kwi 2011

2 : 0 szacun dla Meliksona. 30 min jeszcze przed nami. Szkoda, że dziś nie damłem rady jechać na mecz :-(

• 15 kwi 2011

Chwilami mecz był naprawdę wyśmienity. Nieco słabsza końcówka. 3 poważne pomyłki sędziowskie. Dobra gra nie tylko Wisły ale również Bełchatowa. Z chęcią oglądałem ten mecz.

Wydaje mi się, że zespół potrzebuje jeszcze zgrania (2 sezony) i jeśli skład się nie posypie wreszcie będzie można powalczyć w europie. PEREIKO, MELIKSON ale również GENKOV rewelacyjne transfery. Do tego właściwy trener i .... czekamy na puchary.

Należy jednak wzmocnić obronę.

Miło oglądać tak grające zespoły.

Odpowiedz