Forum » Sport

Wisła Kraków

• 27 mar 2011

ksgrześ - masz kompleksy!

• 28 mar 2011

Co do faktu liczebności Wisły i Cracovii w Myślenicach. Owszem nadal Wislaków jest zdecydowanie więcej ale to już nie to co kiedyś, kiedyś wislacka grupa byłą silna teraz to banda ch...ja. Głównie małolaty które stadion Wisły widzą jedynie w tv. Co do napisów to również Wisła ma przewagę ale pojawiaja się równiez napisy Cracovii co jeszcze kiedyś było nie do pomyslenia.
    odnosnie spokoju przy chodzeniu w barwach Pasów to w wakacje czy ogolnei jak jest ciepło na osiedlu można wieczoram słyszec chwalace Cracovie spiewy.
    Nikt nei zainterweniuje tacy wielcy wislacy :D
    pozdro dla normalnych

• 28 mar 2011

hehe spiewy nawalonych kurkow niby przerzutów zeby sie wyroznic i zeby ich zauwazono..... widze ze malo wiesz czy byla interwencja czy nie... .. napisow jakos nie widze a jak juz sie cos pojawi to szybko jest zamalowane przez wislakow tak jak te tagi co bylo o nich glosno w wakacje na miasto-info.pl

• 28 mar 2011

Na południu bez zmian - tylko Wielka Wisła Kraków.

• 28 mar 2011

Od dziś trwa sprzedaż na hitowy mecz 20. kolejki Ekstraklasy pomiędzy liderem - Wisłą Kraków a wiceliderem - białostocką Jagiellonią. Spotkanie zostanie rozegrane w niedzielę 3 kwietnia o 14:45.

• 28 mar 2011

[quote=gość: dffgdf] hehe spiewy nawalonych kurkow niby przerzutów zeby sie wyroznic i zeby ich zauwazono..... widze ze malo wiesz czy byla interwencja czy nie... .. napisow jakos nie widze a jak juz sie cos pojawi to szybko jest zamalowane przez wislakow tak jak te tagi co bylo o nich glosno w wakacje na miasto-info.pl [/quote]
    No nie wiem czy jest zamalowywane tak odrazu, bo parę napisów cały czas widzę. Żeby nie przypomnieć napisów Hutnika które wisiały lata a niby tak ta Wisełka rzadzi :)
    Jak kręcilo sie auto z ktorego moznabylo uslyszec znana Cracoviacka piosenke to tez zadnej interwencji nie bylo.

• 29 mar 2011

nie wiem gdzie sa te napisy. na starym osiedlu wszystkie zamalowane na zarabiu nie widzialem.. oswiec mnie gdzie wystepuja bo jakos nie moge dostrzec...

• 29 mar 2011

Oczywiście bilety można nabyć tylko po wylegitymowaniu się grupą inwalidzką na głowę.

• 29 mar 2011

[quote=gość: dffgdf] nie wiem gdzie sa te napisy. na starym osiedlu wszystkie zamalowane na zarabiu nie widzialem.. oswiec mnie gdzie wystepuja bo jakos nie moge dostrzec... [/quote]
    Taaa może mam Ci dokładny adres najlepiej ze zdjęciem podesłać? Albo w ogóle lepiej sam je zamaluje? Wyjdz czasem z domu to może zobaczysz.

• 29 mar 2011

hahaha napisy sracovi w naszym miasteczku chyba nie wiem gdzie oprócz kilka co mogę przeliczyć na palcu jednej ręki :) TYLKO WISŁA!

• 29 mar 2011

problem w tym ze wychodze bardzo czesto i jakos nie widze...

• 29 mar 2011

No i rzecz jasna FC WICHER STRÓŻA który tak naprawdę stawiam przed Wisłą tylko trochę się tajniaczę ale jak Wicherek zagra w LM to będzie frajda.

• 29 mar 2011

FC WICHER STRÓŻA nie podszywaj sie pod mój nick a po drugie co ma na celu Twoja wypowiedz?

• 29 mar 2011

W Myślenicach tylko Wisła Kraków :-)

• 29 mar 2011

W mym sercu na zawsze Wisła Kraków

• 30 mar 2011

[quote=gość: Zawsze nad wami ..mi .mi] W mym sercu na zawsze Wisła Kraków [/quote]
    jesteś żenujący

• 31 mar 2011

[quote=gość: Zawsze nad wami ..mi .mi] W mym sercu na zawsze Wisła Kraków [/quote]

No tak musisz mieć w sercu bo w głowie masz dwa zwoje mózgowe odpowiedzialne za czynnosci fizjologiczne

• 1 kwi 2011

Przepraszam, że piszę tutaj ale jestem potrzebująca :) :) Czy jest może jakiś wielki i wspaniałomyślny kibic Wisły, który ma pożyczyć na niedziele karnet (lub zbędny bilet)? Bradzo bym chciała jechać na mecz a nie zdążyłam zakupić bilet. Może ktoś jest akurat wtedy w pracy i ma na zbyciu? Wejście na mecz nie jest tak rystrykcyjne jak zapowiadano, więc może jest ktoś tak miły..... kontakt pw lub kamikadze4@tlen.pl

• 1 kwi 2011

Wisełko wygraj mecz !!!

• 1 kwi 2011

:)

• 1 kwi 2011

Jeszcze tylko 1500 biletów czeka na fanów Białej Gwiazdy, którzy chcą zobaczyć na żywo spotkanie lidera z wiceliderem Ekstraklasy. Po bilety zapraszamy do Strefy Kibica i zachęcamy, aby zakupu wejściówek nie odkładać na ostatnią chwilę, gdyż w niedzielę, o ile wtedy będą jeszcze bilety, mogą pojawić się kolejki do kas. Na meczu z Jagiellonią wspierajmy Wisłę w komplecie!

Do Strefy Kibica zapraszamy w sobotę od 10:00 do 16:00. Jeżeli także w niedzielę będzie możliwość zakupu biletów, ponieważ nie skończą się one wcześniej, to w dniu meczu Strefa Kibica specjalnie z myślą o osobach, które będą chciałby kupić bilet, zostanie otwarta wcześniej – o 9:00.

Nie ma już biletów na sektory: D21, D22, E11, E22, E23, E24, E25, F21 oraz na całą trybunę G.

Niewiele biletów zostało na sektory: D12, D23, D24, E12, E13, E14, E15, F11, F23 i F24. Więcej wejściówek jest do nabycia na sektory: D11, E16, E21, E26, F12 i F22. Na tych częściach stadionu można znaleźć większą ilość miejsc sąsiadujących ze sobą, z których rozpościera się najlepszy widok na murawę.

Przypominamy też, że do meczu z Jagiellonią prowadzona będzie sprzedaż karnetów na rundę wiosenną na mecze Wisły Kraków. Karnety można kupować po obniżonych cenach .

Jest jeszcze ostatnia szansa małcinkowa :))

• 2 kwi 2011

małcinkowa- przecież bilety są jeszcze w kasach- nikt nie jest aż taki głupi żeby oddawać bilet czy pożyczać karnet ...

• 3 kwi 2011

No i zrobiło się 8 pkt przewagi. :) Cała liga zagrała dla Wisełki :)

• 3 kwi 2011

Jak napisano na wp.pl Wisła Kraków wygrała w hicie kolejki. Mam pytanie, w którym roku hitem kolejki był mecz krakowi ? Odp. 1906.

• 4 kwi 2011

Piłkarze Wisły Kraków są coraz bliżej 13. tytułu mistrza Polski. W niedzielę wygrali z wiceliderem Jagiellonią Białystok 2:0 i mają nad nią już osiem punktów przewagi. Do końca rozgrywek Ekstraklasy pozostało dziesięć kolejek. W trudnej sytuacji jest krakowia.

A gdzie jest ksgrzes ?

Odpowiedz