Forum » Sport

Wisła Kraków

• 26 lip 2011

Na polsat sport studio przed meczowe już rozpoczęte. Mecz za 30 min.

1 Cytuj
  • 26 lip 2011

Do przerwy 1:1

2 Cytuj
  • 26 lip 2011

Keserasera Wisełka zwycięstwo ma!! Yess :))

3 Cytuj
  • 26 lip 2011

Tylko Wisła nasz TS :)

3 Cytuj
  • adzygmunt 26 lip 2011

Oglądałem dobry mecz w wykonaniu Wisły do 25 minuty.
    Potem coś się zacięło
    Ostatnie 10 minut I-wszej połowy złe.
    Druga połowa na słabym poziomie.
    PiterS napisze, że się czepiam.
    Tak bo szczęśliwe zwycięstwo mnie nie zadowala.
    Wygląda na to, że Wisła przepłynie Litex.
    Bramkarz Wisły/rezerwowy/ słaby występ. obrona dziurawa, a atak nie wspomagany pomocą cienki.
    Taktyka trenera polegająca na wzmocnieniu obrony pomocą zdała egzamin i to drugi plus po wygranej!

1 6 Cytuj
  • 26 lip 2011

Wynik 2 do 1 z Liteksem to bardzo dobry wynik.
    Dużo naszym zawodnikom powinien dać do myślenia Tom, który ogrywał ich jak chciał (zresztą nie tylko on). Zdecydowanie brakowało mi dobrego napastnika (niestety słaba forma Genkowa i w tym meczu się potwierdziła, a alternatywy nie mamy) oraz szybkości.

Jeśli mecz miałby wygrywać styl gry, Bułgarzy zdecydowanie ładniej grali. Wisła natomiast wydawała mi się bardziej dojrzałym zespołem.

Nie jestem specjalistą, ale wg. mnie sędzia popełnił kilka poważnych błędów.

Najlepszy w Wiśle to Sobolewski oraz Ivica Iliev, Melikson.
    Najsłabiej zagrali: Kirm oraz Genkow

Ciekawym graczem może być Nunez. Myślę, że potrzebuje on trochę czasu aby „wejść” do stylu gry zespołu.

Dobrze Maskant ustawił taktycznie zespół.

Reasumując, piłka nożna jest grą która polega na strzelaniu bramek. Dziś Wisła strzeliła jedną więcej od przeciwnika. Tym samym zrobiła duży krok w stronę IV rundy eliminacji LM. Uważam, że nie ma co wpadać w zachwyt – bo Liteks pokazał że jest bardzo dobrym zespołem. W rewanżu, należy ustawić się defensywnie i wyprowadzać kontrataki. Mam nadzieje że w tym elemencie Małecki dużo wniesie do gry zespołu. W Krakowie musimy strzelić min 1 bramkę.

WISŁA MISTRZ :-)

5 Cytuj
  • 26 lip 2011

" Oglądałem dobry mecz w wykonaniu Wisły do 25 minuty.Potem coś się zacięłoOstatnie 10 minut I-wszej połowy złe.Druga połowa na słabym poziomie."

Zgadzam się.

"PiterS napisze, że się czepiam.Tak bo szczęśliwe zwycięstwo mnie nie zadowala."

Absolutnie tak nie napiszę, bo ja również mam kilka zastrzeżeń (patrz post wyżej)

"Wygląda na to, że Wisła przepłynie Litex. "

Zaczekaj na drugi mecz. Liteks jest zespołem, który może nadrobić stratę.

"Bramkarz Wisły/rezerwowy/ słaby występ. obrona dziurawa, a atak nie wspomagany pomocą cienki."

Wg. mnie atatu w wykonania napastnika (Genkowa) - nie było :-)

"Taktyka trenera polegająca na wzmocnieniu obrony pomocą zdała egzamin i to drugi plus po wygranej! [/quote]"

Zgadzam się co do taktyki.

1 Cytuj
  • 26 lip 2011

Uffff, było gorąco - ale liczy się wynik. Dobry wynik. Czekamy na 3-go sierpnia.

2 Cytuj
  • 27 lip 2011

Brawo Wisła !

5 Cytuj
  • adzygmunt 27 lip 2011

PiterS
    "Zaczekaj na drugi mecz. Liteks jest zespołem, który może nadrobić stratę".
    Niezwykłe u Ciebie studzisz nadzieje!

2 4 Cytuj
  • 27 lip 2011

[quote=adzygmunt] PiterS"Zaczekaj na drugi mecz. Liteks jest zespołem, który może nadrobić stratę".Niezwykłe u Ciebie studzisz nadzieje! [/quote]

Nie studzę emocji, tylko jestem realistą i mam pewien dystans do tego co widzę.

4 Cytuj
  • 27 lip 2011

Dobry wynik, będzie dobrze !

4 Cytuj
  • 28 lip 2011

Niestety, Śląsk Wrocław TYLKO zremisowała bezbramkowo z Bułgarami :-(
    Liczyłem na ich lepszy występ. Za tydzień rewanż na wyjeździe.

Legia do przerwy remisuje w Turcji 0 do 0.

Mam nadzieje, że oba zespoły przebrną przez dwumecz ze swoimi rywalami odnosząc sukces.

3 Cytuj
  • 28 lip 2011

51 minuta meczu, Legia strzela bramkę i prowadzi 1 do 0. Bramka strzelona przez Miroslava Radovicia.

1 Cytuj
  • 28 lip 2011

W drugiej połowie Legia prezentowała styl Skonto Ryga - tzw. "obrona Częstochowy".
    Legia wygrała mecz strzelając w 51 min bramkę.
    Wypracowała bardzo dobrą zaliczkę przez rewanzem w Warszawie.

1 Cytuj
  • 29 lip 2011

Oglądałem mecz na Polsat Sport. Śląsk dobre spotkanie zagrał.

2 Cytuj
  • 29 lip 2011

Na mecz z Liteksem sprzedano już ponad 10 000 biletów. Można je nabyć w Strefie Kibice dziś od 11 do 20, zaś w sobotę i niedzielę od 10 do 16.

Cennik biletów na mecz Wisła Kraków - Liteks Łowecz:

Ceny dla posiadaczy karnetów Jesień 2011
    Sektory C* i G: 31 zł (normalne), 24 zł (ulgowe)
    Sektor D: 40 zł i 32 zł
    Sektory E11-12, E15-16, E21-22, E25-26: 49 zł i 40 zł
    Sektory E13-14, E23-24: 58 zł i 47 zł
    Sektor F (rodzinny): 40 zł + 1 zł dziecko** i 32 zł + 1 zł dziecko **

* sektor zajmowany przez najzagorzalszych kibiców
    ** na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci

Wolna sprzedaż
    Sektory C* i G: 37 zł (normalne), 29 zł (ulgowe)
    Sektor D: 47 zł i 38 zł
    Sektory E11-12, E15-16, E21-22, E25-26: 57 zł i 47 zł
    Sektory E13-14, E23-24: 67 zł i 55 zł
    Sektor F (rodzinny): 47 zł + 1 zł dziecko** i 38 zł + 1 zł dziecko **

* sektor zajmowany przez najzagorzalszych kibiców
    ** na sektor rodzinny na jednego opiekuna może przypadać maksymalnie dwójka dzieci

1 Cytuj
  • 29 lip 2011

Dziś Lech wygrał 5 do 0 z ŁKSem. Dawno nie widziałem ... tak słabej drużyny jak Łodzianie. Pierwsze 20 min grali dobrze, a potem dramat. Lech wygrał bo był dużo lepszy (różnica 3ch klas).

Polonia strzelając bramkę w 79 min. wygrała z Lechią. Lechia za czerwoną kartkę kończyła mecz bez Surmy.

1 Cytuj
  • 30 lip 2011

To co dziś zobaczyłem mogę określić jako żenada. Przed meczem z Liteksem to zła wróżba.

No cóż, mam nadzieje że to co się źle zaczyna - dobrze się kończy (liga) :-)

1 Cytuj
  • 30 lip 2011

Cholera w wątku o Cracovii nabijałem się z Isaac'a ... a my ledwo urywamy się ze stryczka :(

3 Cytuj
  • 30 lip 2011

Taki_gość

Przywołuje Cię do porządku. Nie bądź nie miły :-)
    Pamiętaj, że nie należy śmiać się z kogoś:

• Kogo myślenie jest prelogiczne,
    • Kto często wykazuje zaburzenia treści myślenia,
    • Kto ma kompleksy,
    • Wykazuje zaburzenia pamięci (historia ksc)
    • Ma problemy z racjonalnym postrzeganiem rzeczywistości,
    • Nie odróżnia właściwych wartości intelektualnych od globalnego motłochu,
    • Jest aspołeczny,
    • Nie odróżnia rzeczywistości od fikcji,
    • Wykazuje elementy zaburzeń dysfunkcjonalnych
    • Ma zaburzenia struktury powodujące nieprzystosowanie społeczne
    • Najprawdopodobniej może pochodzić z rodziny patologicznej lub został skrzywdzony w dzieciństwie przez kibiców Wisly,
    • Ma zaburzenia w zachowaniu,
    • Ma zespół niestabilności ( skłonności depresyjne, tendencje do wycofywania się, słabość kontaktów społecznych, skłonność do konfliktów, ucieczki ),
    • Ma negatyw,ne nastawienie do ludzi oraz bierny opór względem wymagań otoczenia,
    • Ma osobowość dyssocjalną,
    • Ma osobowość histeryczną,
    • Ma napady paranoiczne i paranoidalne,
    • Jest osobą schizoidalną,

oraz nigdy nie zaznał radości z wygranej w pucharach swojej drużyny a także nigdy za jego życia klub któremu kibicuje nie zdobył mistrzostwa Polski.

Taki_gość, szanujmy takich ludzi – bo oni wymagają większej opieki społeczeństwa.

8 Cytuj
  • 30 lip 2011

[quote=PiterS] Taki_gość

Taki_gość, szanujmy takich ludzi – bo oni wymagają większej opieki społeczeństwa. [/quote]

TAK JEST - ZROZUMIAŁEM :)

4 Cytuj
  • 31 lip 2011

Piotruś odkąd sie zalogowałes, to jakoś jest duzo mnie wpisów innych użytkowników w tematach o Cracovii i wisle:)

taki gość...

oglądałem wczoraj mecz wisly....no comment:)

7 Cytuj
  • 31 lip 2011

pasiak oglądal mecz Wisły? Kompleksy sie leczy co?

6 Cytuj
  • 31 lip 2011

Mecze w naszej lidze, oglądam prawie wszystkie. Tak, po wczorajszym meczu wisly popadłem w kompleksy:)

1 3 Cytuj

Odpowiedz