Forum » Sport

Wisła Kraków

• 21 lip 2011

Z tego co ja wiem to prawie polowa Polaków na trybunach to byli ludzie tam mieszkający, ale dobra niech Ci będzie.

O nas się nie martw, 5-tą frekwencje w lidze, przy mizernym futbolu, uwazam za swietny wynik.

11 Cytuj
  • 21 lip 2011

Do fiesta ....

Wiesz, ale wg isaaca pewnie w Rzymie z tych 6000 śpiewało 50 osób :-)

Gość jest dobry, kompromituje się wzdłuż i szerz a szczeka dalej :-)
    Tyle razy na tym temacie pokazałem mu, że porównać Wisłę do krakowi się nie da. To tak jakby porównywać Wicher Stróża z Barceloną. I nie chce być tu złośliwy, bo poza tym że nie darzę sympatią ksc i to, że ich los jest mi zupełnie obojętny to przeraża mnie jakich bezmyślnych ma kibiców. Nie jestem antykibicem krakowi, ale gość prowokuje aby pokazać mu prawdę o nim i jego klubie.

Nie może się pogodzić, że krakowia zawsze za nami.

7 1 Cytuj
  • 21 lip 2011

[quote=Isaac KSC] Z tego co ja wiem to prawie polowa Polaków na trybunach to byli ludzie tam mieszkający, ale dobra niech Ci będzie. O nas się nie martw, 5-tą frekwencje w lidze, przy mizernym futbolu, uwazam za swietny wynik. [/quote]

Nie chce być złośliwy, ale czasami prawda wymaga nieprzyjemnych słów.

Jacy piłkarze – taki klub, jaki klub - tacy kibice.

PS W Rzymie to może byli kibice Lazio w koszulkach i szalikach Wisły ?

9 Cytuj
  • 21 lip 2011

[quote=gość: PiterS_] bo poza tym że nie darzę sympatią ksc i to, że ich los jest mi zupełnie obojętny to przeraża mnie jakich bezmyślnych ma kibiców. Nie jestem antykibicem krakowi, [/quote]

Taa, już zapomniałeś jak po każdej wpadce Cracovii w lidze jako pierwszy tutaj, się z tego cieszyłes
    i wszem i wobec o tym trąbiłes, nawet o zwycięstwach wisly tak głosno nie pisales.

Pomijam fakt, ze pisałeś pod roznym nickami (kolega Red Ci to udowodnił-zapomniałeś????), tylko po to zeby pokazac ile na tym forum Cracovia ma wrogów.

Masz kompleksy człowieku i lecz się z tego.

bez odbioru.

11 Cytuj
  • 21 lip 2011

co do szczekania to nie na Cracovię mówią "psy".. a Ty PiterS_ miej chociaz odrobine szacunku i pisz poprawnie Cracovia a nie krakowia.. chyba, że jesteś analfabetą.. w sobotę sparing z ruchem przy kałuży i prezentacja drużyny.. zapraszam wszystkich kibiców Cracovii.. Nara!

9 Cytuj
  • 22 lip 2011

[quote=gość: P@siak1906] co do szczekania to nie na Cracovię mówią "psy".. a Ty PiterS_ miej chociaz odrobine szacunku i pisz poprawnie Cracovia a nie krakowia.. chyba, że jesteś analfabetą.. w sobotę sparing z ruchem przy kałuży i prezentacja drużyny.. zapraszam wszystkich kibiców Cracovii.. Nara! [/quote]

Jestem Polakiem i piszę po Polsku. Nie ma u nas miasta Cracov tylko Kraków. A więc jaka jest poprawna forma ?

Dziś Śląsk przypieczętował awans do kolejnej rundy pucharu UEFA, czekamy na występ trzeciej i ostatniej Polskiej drużyny (Legii).

9 Cytuj
  • 22 lip 2011

[quote=gość: P@siak1906] co do szczekania to nie na Cracovię mówią "psy".. a Ty PiterS_ miej chociaz odrobine szacunku i pisz poprawnie Cracovia a nie krakowia.. chyba, że jesteś analfabetą.. w sobotę sparing z ruchem przy kałuży i prezentacja drużyny.. zapraszam wszystkich kibiców Cracovii.. Nara! [/quote]

Ja bym napisał z Ruchem przy Kałuży

2 Cytuj
  • 22 lip 2011

[quote=taki_gość] gość: P@siak1906 napisał/a:co do szczekania to nie na Cracovię mówią "psy".. a Ty PiterS_ miej chociaz odrobine szacunku i pisz poprawnie Cracovia a nie krakowia.. chyba, że jesteś analfabetą.. w sobotę sparing z ruchem przy kałuży i prezentacja drużyny.. zapraszam wszystkich kibiców Cracovii.. Nara! Ja bym napisał z Ruchem przy Kałuży [/quote]

Niech wygra lepszy, niech wygra Ruch.

6 Cytuj
  • 23 lip 2011

Prezentacja wypadła inponująco :-) Ruch 2 krakowia 1.

7 Cytuj
  • 23 lip 2011

Ciekawe są komentarze kibiców Cracovii :) Możecie je przeczytać tutaj:

http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/mecze/sparingi/Sparing-Cracovia-Ruch-Chorzow-1-2-0-0

7 Cytuj
  • 23 lip 2011

Żal ... :-)

8 Cytuj
  • 23 lip 2011

[quote=gość: PiterS_] Prezentacja wypadła inponująco :-) Ruch 2 krakowia 1. [/quote]

Tak się tym podniecasz, że aż w wątku o wisle o tym piszesz. Ale nie, Ty nie jesteś kibicem Anty Cracovia, i nasz los jest Ci obojętny.

CZłowieku lecz sie i to szybko!!!! bo masz naprawde powazne problemy z głową.

1 9 Cytuj
  • 24 lip 2011

Piotrus a tu Ci brakuje odwagi,aby odpowiedziec na pytanie jaki Ty to tolerancyjny kibic jesteś?

Jak zwykle szczekasz tylko na wygodne tematy, a jak dochodzi do merytoryki to cisza z Twojej strony, po czym pojawisz sie nagle jak gdyby nigdy nic i zaczynasz znowu głosić swoje "inteligentne" wywody.

9 Cytuj
  • 24 lip 2011

Oby krakowia grała w lidze lepiej niż z Ruchem bo znowu będzie miała problemy z utrzymaniem.

7 Cytuj
  • 24 lip 2011

PiterS fajne logo, mam je na tapecie w kom :)
    A Ty Isaac CSK nie zaśmiecaj naszego forum!

7 Cytuj
  • 24 lip 2011

Info

Przedwczesna okazała się nasza radość z informacji o transmisji pierwszego meczu Białej Gwiazdy z Liteksem w kanale otwartym. Władze stacji Polsat zdecydowały się zakodować ten mecz III rundy el. Ligi Mistrzów, podobnie jak i spotkanie Śląska Wrocław z Lokomotiwem Sofia.

Transmisję na żywo z meczu Wisły w Łoweczu (wtorek, g. 19:30) będzie można obejrzeć w Polsacie Sport oraz Polsacie Futbol. Podobnie z czwartkowym pojedynkiem Śląska, który rozpocznie się we Wrocławiu o 16:45.

6 Cytuj
  • 24 lip 2011

[quote=PiterS] Oby krakowia grała w lidze lepiej niż z Ruchem bo znowu będzie miała problemy z utrzymaniem. [/quote]

Widzisz, jaki mądry jesteś? Tak jak mówiłem, niewygodne pytania pozostawiasz bez odpowiedzi? Ominąłeś to "prawie" niezauważalnie wyjeżdzająć jakimś stwierdzeniem ze jak Cracovia bedzie tak grac to...itd,a najlepsze jest to ze napisałeś o tym w wątku o wisle-:) teraz ze dwa dni będzie spokój bo Ci kolejny raz udowodniłem jaki intelygent z Ciebie.

Ale najważniejsze, że masz fajne logo:-)

Boże Ty widzisz i nie grzmisz!!

8 Cytuj
  • 25 lip 2011

[quote=PiterS] InfoPrzedwczesna okazała się nasza radość z informacji o transmisji pierwszego meczu Białej Gwiazdy z Liteksem w kanale otwartym. Władze stacji Polsat zdecydowały się zakodować ten mecz III rundy el. Ligi Mistrzów, podobnie jak i spotkanie Śląska Wrocław z Lokomotiwem Sofia.Transmisję na żywo z meczu Wisły w Łoweczu (wtorek, g. 19:30) będzie można obejrzeć w Polsacie Sport oraz Polsacie Futbol. Podobnie z czwartkowym pojedynkiem Śląska, który rozpocznie się we Wrocławiu o 16:45. [/quote]

Najprawdopodobniej nastąpi zmiana :-((((
    Mecz został przesunięty do kanału zamkniętego Polsat Sport !

Niestety , telefonicznie nie udało mi się potwierdzić tej informacji ponieważ Dział Kontaktu z Widzami Polsatu (tel.:22 514 52 50) ma Klientów tam gdzie słońce nie dochodzi i nie odbiera przez 30 min telefonu.

Otwarty Polsat nie pokaże wyjazdowego meczu Wisły Kraków z Liteksem Łowecz. To spotkanie będzie można zobaczyć w Polsacie Sport. Nie wiadomo natomiast, czy polscy kibice w ogóle zobaczą mecz Legii Warszawa z tureckim Gaziantepsporem.

Mecz III rundy eliminacji Ligi Mistrzów pomiędzy Liteksem Łowecz a Wisłą Kraków rozpocznie się we wtorek o godz. 19:30 i będzie dostępny w kanale Polsat Sport. Oznacza to, że obejrzą go kibice posiadający dekodery Polsatu, bądź mający telewizję kablową posiadającą ten kanał w swojej ofercie.

Nie wiadomo natomiast, czy polscy kibice w ogóle będą mogli obejrzeć wyjazdowy mecz Legii Warszawa z tureckim Gaziantepsporem (III runda eliminacji Ligi Europejskiej). Jak informuje "Przegląd Sportowy", Polsat cały czas próbuje porozumieć się z tureckim nadawcą, co nie jest sprawą prostą i trzeba brać pod uwagę ewentualność braku transmisji.

Otwarty Polsat pokaże natomiast czwartkowy mecz Śląska Wrocław z Lokomotiwem Sofia. To spotkanie rozpocznie się o godz. 16:45.

www.sport.wp.pl

7 Cytuj
  • 25 lip 2011

[quote=PiterS] InfoPrzedwczesna okazała się nasza radość z informacji o transmisji pierwszego meczu Białej Gwiazdy z Liteksem w kanale otwartym. Władze stacji Polsat zdecydowały się zakodować ten mecz III rundy el. Ligi Mistrzów, podobnie jak i spotkanie Śląska Wrocław z Lokomotiwem Sofia.Transmisję na żywo z meczu Wisły w Łoweczu (wtorek, g. 19:30) będzie można obejrzeć w Polsacie Sport oraz Polsacie Futbol. Podobnie z czwartkowym pojedynkiem Śląska, który rozpocznie się we Wrocławiu o 16:45. [/quote]

To co działo się w ostatnich dniach z informacją na temat transmisji z meczu Litex - Wisła można nazwać totalną... dezinformacją. Przez cały weekend telewizja Polsat nie była w stanie(?) podać rzetelnej informacji, czy mecz ten będzie można będzie obejrzeć na antenie odkodowanego Polsatu.
    Z jednej strony w otwartej stacji pojawiła się reklamówka zapowiadająca transmisję z meczu, z drugiej - w programie opublikowanym na stronie internetowej stacji widniała ona tylko w kanałach zakodowanych. Na Polsacie "zwykłym" fanów "Białej Gwiazdy" straszył "Świat wg Kiepskich"...

Ostatecznie wiadomo wreszcie, że dostęp do transmisji będzie znacznie większy, niż w przypadku obu konfrontacji ze Skonto Ryga. Mecz Litex Łowecz - Wisła Kraków pokaże zarówno Polsat Sport i Polsat Futbol, jak i Polsat odkodowany.

Mecz rozpocznie się o 19:30. W Polsacie Sport i Polsacie Futbol transmisja zostanie poprzedzona studiem wprowadzającym, które rozpocznie się o 19.

5 Cytuj
  • 25 lip 2011

Do pierwszego meczu ligowego Wisły na stadionie przy ul. Reymonta 22 zostały jeszcze trzy tygodnie, a już prawie 7 500 osób kupiło karnet na rundę jesienną! Wszystko wskazuje na to, że w tej rundzie padnie rekord sprzedaży karnetów na mecze Wisły !

A tak poza tym to kurs na zwycięstwo Wisły w jutrzejszym meczu w STSie to teraz 3.20 jeszcze parę godzin temu było 3.35 także spada, czyżby szykowało się zawycięstwo Wisły ? Oferta kusząca bo za postawione 100 zł do wygrania 280 zł :-)

Mam jeszcze taką małą prośbę do Wiślaków w Myślenicach i okolicach: jeżeli ktoś z Was albo kolega ma meczową koszulkę od zawodnika i chciałby ją podarować albo sprzedać byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ od roku zbieram takie koszulki i chciałbym stopniowo powiększać moją skromną na razie kolekcję.
    Liczę na Waszą pomoc !

Jeśli macie jakieś oferty, piszcie do mnie na priv.
    Z góry dziękuje i pozdrawiam.

1 Cytuj
  • 25 lip 2011

[quote=kolekcjoner] Do pierwszego meczu ligowego Wisły na stadionie przy ul. Reymonta 22 zostały jeszcze trzy tygodnie, a już prawie 7 500 osób kupiło karnet na rundę jesienną! Wszystko wskazuje na to, że w tej rundzie padnie rekord sprzedaży karnetów na mecze Wisły !A tak poza tym to kurs na zwycięstwo Wisły w jutrzejszym meczu w STSie to teraz 3.20 jeszcze parę godzin temu było 3.35 także spada, czyżby szykowało się zawycięstwo Wisły ? Oferta kusząca bo za postawione 100 zł do wygrania 280 zł :-)Mam jeszcze taką małą prośbę do Wiślaków w Myślenicach i okolicach: jeżeli ktoś z Was albo kolega ma meczową koszulkę od zawodnika i chciałby ją podarować albo sprzedać byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ od roku zbieram takie koszulki i chciałbym stopniowo powiększać moją skromną na razie kolekcję.Liczę na Waszą pomoc ! Jeśli macie jakieś oferty, piszcie do mnie na priv.Z góry dziękuje i pozdrawiam. [/quote]

A szaliki cracovi mogą być ? :-) Mamy ich już sporą kolekcję.

5 1 Cytuj
  • 25 lip 2011

Prawdziwe schody do LM przed Wisła. Jutrzejszy mecz będzie pierwszym z poważnych sprawdzianów.
    Wydaje się, że okres przygotowawczy został dobrze zaplanowany i właściwie przepracowany. Transfery … tu mam zastrzeżenia przede wszystkich do braku napastników. Poza Genkovem, który wydaje mi się że na razie bez formy, w składzie nie mamy ani jednego bramkostrzelnego napastnika zgranego z drużyną.

Najbardziej obawiam się, że Wisła nie jest jeszcze w optymalnej formie będąc w fazie przygotowania do sezonu.

Liteks jest drużyną znacznie lepszą niż Skonto Ryga. Wystarczy wspomnieć, że przez ostatni sezon w Lidze Bułgarskiej przegrała tylko jedno spotkanie.

Myślę, że nie będzie łatwo. Powiem więcej – jutrzejszy mecz powinien pokazać czy drużyna Maskanta jest przygotowana profesjonalnie do gry. Oczekuję od piłkarzy maksimum zaangażowania i walki na 100%. Wali o śmierć i życie. Przy podobnym umiejętnościach, myślę że właśnie to będzie kluczem do sukcesu.

Jutrzejszy mecz pokaże prawdę o Polskiej Lidze i drużynie Wisły Kraków.

Według mnie, każdy wynik jest możliwy o czym przekonał się kilka lat temu Widzew Łódź.

PS Mecz Legii również będzie transmitowany przez Polsat Sport niestety w kanale zamkniętym.

2 Cytuj
  • 25 lip 2011

[quote=PiterS] Prawdziwe schody do LM przed Wisła. Jutrzejszy mecz będzie pierwszym z poważnych sprawdzianów.Wydaje się, że okres przygotowawczy został dobrze zaplanowany i właściwie przepracowany. Transfery … tu mam zastrzeżenia przede wszystkich do braku napastników. Poza Genkovem, który wydaje mi się że na razie bez formy, w składzie nie mamy ani jednego bramkostrzelnego napastnika zgranego z drużyną.Najbardziej obawiam się, że Wisła nie jest jeszcze w optymalnej formie będąc w fazie przygotowania do sezonu.Liteks jest drużyną znacznie lepszą niż Skonto Ryga. Wystarczy wspomnieć, że przez ostatni sezon w Lidze Bułgarskiej przegrała tylko jedno spotkanie.Myślę, że nie będzie łatwo. Powiem więcej – jutrzejszy mecz powinien pokazać czy drużyna Maskanta jest przygotowana profesjonalnie do gry. Oczekuję od piłkarzy maksimum zaangażowania i walki na 100%. Wali o śmierć i życie. Przy podobnym umiejętnościach, myślę że właśnie to będzie kluczem do sukcesu.Jutrzejszy mecz pokaże prawdę o Polskiej Lidze i drużynie Wisły Kraków.Według mnie, każdy wynik jest możliwy o czym przekonał się kilka lat temu Widzew Łódź.PS Mecz Legii również będzie transmitowany przez Polsat Sport niestety w kanale zamkniętym. [/quote]

Jutro o 21 wszystko będzie jasne (albo prawie wszystko).
    Każdy wynik inny od wygranej WISŁY lub bramkowego remisu to będzie porażka.

7 Cytuj
  • 26 lip 2011

O 19:30 zaczynamy mecz prawny :-)

2 Cytuj
  • 26 lip 2011

Zostało już niewiele czasu do meczu.

Mecz Liteks - Wisła będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie (od ok. 19:25) oraz Polsacie Sport i Polsacie Futbol, a także na IPLI (od 19 studio meczowe, mecz o 19:30).

Według bet-at-home.com faworytem pierwszego meczu jest Liteks. Za jedną postawioną złotówkę na Wisłę można wygrać 3,30 zł. Remis wyceniany jest na 3,10 a zwycięstwo mistrza Bułgarii - na 2,10. Jeśli zaś postawisz dokładny wynik, to np. za 2:1 dla Wisły (takim rezultatem zakończył się rozegrany kilka tygodni temu sparing między tymi drużynami) firma wypłaca 11 zł.

1 Cytuj

Odpowiedz