Gościu ! Ty chyba masz cos z głowka ;]
Widac, że jestes jakis gowniarz, bo komu dorosłemu chciało by sie wypisywac takie głupoty i wklejać takie linki. Masz wakacje wyjdz nad dwór. po baw sie, jedz nad wode a nie napinaj sie na forum ;) A chcesz sie po napinać to idz gdzie indziej, a nie zasmiecaj forum. A jak masz jakis problem z głową to idz do lekarza. Pozdrawiam.
Nikt Ci tego nie podważa. W tamtym sezonie zasługiwaliście najbardziej na mistrza w tej naszej buraczanej lidze. Ciekawa z perspektywa jak Wisła wróci na swoje tory( o ile wróci i kiedy ) rywalizacji Wisła--Śląsk-Legia-Lech ( kolejnośc nieprzypadkowa)
Ps. Wczorajsza pierwsza połowa z TNS katarstrofa! ;]
Póżniej nieźle już było
Pozdro dla normalnych
Żal mi takich ludzi jak Ty ;) taki kibic Cracovi, a pewnie na zadnym meczu nie byl ;) pewnie nawet koszulki nie masz :) cwaniaczek z wioski pewnie jakies.
Mam pytanie odnośnie tego frajera co się wydzierał przez megafon wczoraj u was na meczu? przecież nie dało się tego oglądać w tv! nawet komentatorów nie dało się zrozumieć!! żenada!
Mam pytanie odnośnie tego frajera co się wydzierał przez megafon wczoraj u was na meczu? przecież nie dało się tego oglądać w tv! nawet komentatorów nie dało się zrozumieć!! żenada!
Frajer to jest z ciebie sierpie banda przerzutów cracovia banda przerzutów!
ksgrzes napisał/a:Mam pytanie odnośnie tego frajera co się wydzierał przez megafon wczoraj u was na meczu? przecież nie dało się tego oglądać w tv! nawet komentatorów nie dało się zrozumieć!! żenada!Frajer to jest z ciebie sierpie banda przerzutów cracovia banda przerzutów!
ale co się napinasz? nie widziałem i nigdy nie słyszałem takiego wycia! przecież na meczu było pełno dzieci mogły się przestraszyć
weźcie się nie przegadujcie tylko umówcie się na przegląd maczet.a tak poza tym to cała nasza ekstraklasa to buraczana liga z której żadna drużyna nie powinna grać ani w LM ani na tych nowych stadionach,jedyne miejsce dla nich to łąki w zawadzie z kosą w ręku. to będzie na ich poziomie.rozwiązać całą ligę zeby niby piłkarze nauczyli się grać,a dopiero potem tworzyć drużyny chociażby na ukraińskim poziomie.enter
ale co się napinasz? nie widziałem i nigdy nie słyszałem takiego wycia! przecież na meczu było pełno dzieci mogły się przestraszyć
Haha. A co szeptem gniazdowy miał mówić ? Gościu nie pogrążaj sie! Widać że nie byłeś w życiu na stadionie na meczu.[/cytat]
a czy ja piszę że byłem na waszym kartoflisku oglądać ten szrot? W TELEWIZJI SIĘ TEGO OGLĄDAĆ NIE DAŁO W TELEWIZJI!! ( przepraszam innych użytkowników forum z pisownie na włączonym caps-ie)
W TELEWIZJI SIĘ TEGO OGLĄDAĆ NIE DAŁO W TELEWIZJI!! ( przepraszam innych użytkowników forum z pisownie na włączonym caps-ie)[/cytat]
Pamiętasz co Ci mówiłeś o tym forum. Kartoflisko? Haha. Stadion- czołówka ekstraklasy, murawa-możliwe że najlepsza.
A tak wogóle to miej o to pretensje to gości którzy na stadionie ustawiają mikrofony zbyt blisko gniazdowego a nie płacz tu na forum.
Paweł M., ps. "Misiek" to legenda Sharksów - chuliganów "Wisły". Niewinnie, a wręcz swojsko brzmiąca ksywka, jest w tym przypadku myląca.
1993 rok, mecz Wisła-Legia. Wisła przegrywa 6:0 i spada do drugiej ligi. Wielka afera korupcyjna, "mecz cudów", po którym wielu kibiców odwraca się od swoich ulubieńców. - Wtedy "szalikowcy" byli bardzo związani z klubem, interesowali się piłką - opowiada Arek, kibic "Wisły", znajomy Pawła M. - Większość starszyzny uznała, że jak się robi takie wały, to nie chodzą na mecze.
zródło gazeta krakowska
grześ jak takiś mądry to ujawnij nam swój wiek
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/tomaszewski-mistrzem-bedzie-legia-wisle-zycze-spadku/cvpsw panie Janku oby się sprawdziło
Gościu ! Ty chyba masz cos z głowka ;]
Widac, że jestes jakis gowniarz, bo komu dorosłemu chciało by sie wypisywac takie głupoty i wklejać takie linki. Masz wakacje wyjdz nad dwór. po baw sie, jedz nad wode a nie napinaj sie na forum ;) A chcesz sie po napinać to idz gdzie indziej, a nie zasmiecaj forum. A jak masz jakis problem z głową to idz do lekarza. Pozdrawiam.
Legia Mistrz Tyle w Temacie!!!!
nie krztuś się
http://www.ekstraklasa.org/news,916-derby-krakowa-znow-w-ekstraklasie.html
zobaczymy czy po tym meczu będziesz miał odwagę pisać dalej jak reszta kibiców. Kibiców sukcesu.
no wyskoczyłeś z legią, zaraz się zacznie
Nikt Ci tego nie podważa. W tamtym sezonie zasługiwaliście najbardziej na mistrza w tej naszej buraczanej lidze. Ciekawa z perspektywa jak Wisła wróci na swoje tory( o ile wróci i kiedy ) rywalizacji Wisła--Śląsk-Legia-Lech ( kolejnośc nieprzypadkowa)
Ps. Wczorajsza pierwsza połowa z TNS katarstrofa! ;]
Póżniej nieźle już było
Pozdro dla normalnych
Grzesiu wy obaj z panem Jankiem macie poprzewracane w głowach :)
Żal mi takich ludzi jak Ty ;) taki kibic Cracovi, a pewnie na zadnym meczu nie byl ;) pewnie nawet koszulki nie masz :) cwaniaczek z wioski pewnie jakies.
a wy co pokazaliście? nieudolność, niepełnosprawność, z taką grą to będziecie się trzepać w grupie spadkowej!!
Wisła Kraków - Górnik Zabrze
Bramki: 0-0
Strzały: 13-8 (7-6)
Strzały celne: 2-2 (1-1)
Posiadanie piłki (w %): 49-51 (49-51)
Spalone: 0-3 (0-1)
Rzuty rożne: 6-7 (4-7)
Dośrodkowania: 10-19 (5-13)
Faule: 9-12 (4-5)
Żółte kartki: 1-0 (0-0)
Czerwone kartki: 0-0 (0-0)
Haha.
1. Ja nie szczekam.
2. Tłumaczą sie winni a Ty chyba ze 3 strony wypisałeś..
Najlepiej będzie jak nie będe zaglądał na forum o cracovii a Ty nie wchodź na forum Wisły. Naprawde szkoda mi na Ciebie nerwów.
Żegnam
Ps: Dubel
Frajer to jest z ciebie sierpie banda przerzutów cracovia banda przerzutów!
ale co się napinasz? nie widziałem i nigdy nie słyszałem takiego wycia! przecież na meczu było pełno dzieci mogły się przestraszyć[/cytat]
Haha. A co szeptem gniazdowy miał mówić ? Gościu nie pogrążaj sie! Widać że nie byłeś w życiu na stadionie na meczu.
weźcie się nie przegadujcie tylko umówcie się na przegląd maczet.a tak poza tym to cała nasza ekstraklasa to buraczana liga z której żadna drużyna nie powinna grać ani w LM ani na tych nowych stadionach,jedyne miejsce dla nich to łąki w zawadzie z kosą w ręku. to będzie na ich poziomie.rozwiązać całą ligę zeby niby piłkarze nauczyli się grać,a dopiero potem tworzyć drużyny chociażby na ukraińskim poziomie.enter
Haha. A co szeptem gniazdowy miał mówić ? Gościu nie pogrążaj sie! Widać że nie byłeś w życiu na stadionie na meczu.[/cytat]
a czy ja piszę że byłem na waszym kartoflisku oglądać ten szrot? W TELEWIZJI SIĘ TEGO OGLĄDAĆ NIE DAŁO W TELEWIZJI!! ( przepraszam innych użytkowników forum z pisownie na włączonym caps-ie)
W TELEWIZJI SIĘ TEGO OGLĄDAĆ NIE DAŁO W TELEWIZJI!! ( przepraszam innych użytkowników forum z pisownie na włączonym caps-ie)[/cytat]
Pamiętasz co Ci mówiłeś o tym forum. Kartoflisko? Haha. Stadion- czołówka ekstraklasy, murawa-możliwe że najlepsza.
A tak wogóle to miej o to pretensje to gości którzy na stadionie ustawiają mikrofony zbyt blisko gniazdowego a nie płacz tu na forum.
ja nie płaczę na forum tylko Cię poprawiam bo czytanie ze zrozumieniem tekstu ( nie pierwszy widzę raz) leży
Dobra. Płacz dalej
http://www.mmkrakow.pl/458375/2013/9/4/misiek-zatrzymany-podczas-proby-kradziezy-maczet?category=naSygnale wasz idol się zbroi! beznadziejny klub i (pseudo) kibice i mam prośbę Nethoolsii nie spinajcie się za bardzo
Budowa bazy treningowej w Myślenicach:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/budowa_trwa/
"Wasz idol" Gościa nie znam, nawet na oczy nie widziałem a Ty nazywasz go naszym idolem. Napinki ciąg dalszy..
Paweł M., ps. "Misiek" to legenda Sharksów - chuliganów "Wisły". Niewinnie, a wręcz swojsko brzmiąca ksywka, jest w tym przypadku myląca.
1993 rok, mecz Wisła-Legia. Wisła przegrywa 6:0 i spada do drugiej ligi. Wielka afera korupcyjna, "mecz cudów", po którym wielu kibiców odwraca się od swoich ulubieńców. - Wtedy "szalikowcy" byli bardzo związani z klubem, interesowali się piłką - opowiada Arek, kibic "Wisły", znajomy Pawła M. - Większość starszyzny uznała, że jak się robi takie wały, to nie chodzą na mecze.
zródło gazeta krakowska
Jesteś zakompleksiony po samu uszy! Aż strach pomyśleć jak żyjesz w dzisiejszych czasach..