Ja o nic nie pytałem. Widzisz gdzieś tam znak interpunkcyjny zwany pytajnikiem ?! Gościu ogarnij sie. Żeby pisać tyle postów o wrogiej dla siebie drużynie to trzeba być już MEGA zakompleksionym!
a ty wiesz co to interpunkcja? a jeśli chodzi o kompleksy które tak bajecznie opisujesz to najpierw trzeba się czegoś wstydzić żeby mieć kompleksy.
w sumie to wstyd mi że w Polsce istnieje jeszcze taki śmieszny ts
To naprawde mój ostatni post skierowany do ciebie. Ta rozmowa staje sie jałowa. Jeśli nie masz kompleksów nt Wisły to poprostu nie wypowiadaj sie o niej tutaj na forum. Patrz na swój ukochany klub. Bede ci bardzo wdzięczny.
jestem jestem tylko miałem wczoraj przeciągającą się wizytę rodzinną i dochodzę do siebie. wyszczekajcie się bo po derbach znowu gdzieś się pogubicie na forum
taki_gość napisał/a:
ksgrzes..... gdzie jesteś??? Może pogadamy o kolejce ligowej??? O meczu w Bydgoszczy???
a dlaczego teraz piszesz jak zaczynacie wygrywać? kibic tylko od zwycięstwa?
Sójka napisał/a:
ksgrzes- możesz mi odpowiedzieć co robiła wasza oprawa przygotowana na Derby na sektorze Wisły do góry nogami ? :-)
Dumni Fanatycy ... chyba Durni jak tak łatwo wszystko tracicie ... :-)
o żadnej kradzieży przez psy oprawy nie wiem.
marcin007 napisał/a:
Panowie nie denerwujcie chłopaka bo jeszcze nam na zawał zejdzie.. ;)
Życzę miłego czytania, może jak przeczytasz to się ustosunkujesz do tego bo w temacie kibiców Wisły często zabierasz zdanie to teraz masz szansę opowiedzieć o kibicach swojego klubu. Czekamy :-)
[cytat=Sójka]ksgrzes napisał/a:
Sójka napisał/a:ksgrzes- możesz mi odpowiedzieć co robiła wasza oprawa przygotowana na Derby na sektorze Wisły do góry nogami ? :-)
Dumni Fanatycy ... chyba Durni jak tak łatwo wszystko tracicie ... :-)o żadnej kradzieży przez psy oprawy nie wiem.ksgrzes- nie o kradzieży tylko zdobyczy jeżeli już :-)
Możliwe, że padnie nowy rekord frekwencji na stadionie także zapraszajcie znajomych i w niedzielne popołudnie widzimy się na Reymonta !
Do tego ma zostać zaprezentowana oprawa w której będzie brała udział większość stadionu. Dlatego kto jeszcze nie ma biletu niech sie spieszy z zakupem. Jeżeli ktoś nie ma Karty Kibica albo ma ją przedłużyć niech jedzie najlepiej w środku tygodnia i kupi od razu bilet na miejscu albo przez Internet do soboty. Nie ma co czekać na ostanią chwilę bo kolejki mogą się zacząć 2-3 godz. przed meczem.
Marcin- chyba są źli, że frekwencja naszego meczu z Legią będzie dwa a nawet może trzy razy większa od ich derbowego z nami. Kompleks Wielkiej Wisły :-)
Następne sektory wykupione: E22, E25, C2- będzie rekord ?
Kolejny dzień sprzedaży biletów za nami. Już dziś możemy śmiało powiedzieć, że w niedzielę zostanie pobity rekord frekwencji przy Reymonta 22.
Do tej pory najwięcej fanów Białej Gwiazdy zasiadło na stadionie im. Henryka Reymana również podczas pojedynku z Legią Warszawa. 13 kwietnia 2013 roku drużyny obu zespołów na trybunach wspierało 24 655 kibiców. Dziś już wiemy, że w niedzielę będzie nas więcej.
Na niedzielny mecz skończyły się bilety na sektory: A21, A22, B11, C2, C3, C4, D11, D12, D21, D23, D24, E15, E16, E22, E25, H23. W sprzedaży pozostają: E26, G1, H21.
Nie masz jeszcze biletu? Nie czekaj do niedzieli! Już dziś zapewnij sobie miejsce na trybunach przy Reymonta 22!
ciekawe jaka jatke urzadza po meczu
ze tez w innych dyscyplinach kibole sie nie naparzaja-hahaha-
zreszta efektow w plice noznej i tak nie ma -ZENADA
i o co takie halo
i o co takie halo
Kto ma urządzić tą "jatke" jak to mówisz? Kibiców z Warszawy na Wiśle nie będzie więc nie wiem do czego pijesz..
Mają zakaz za ostatni mecz u nas za odpalenie rac i pirotechinkę. Do zobaczeniu jutro na meczu, historycznym bo już wiadomo, że w kasach zostało niecałe 200 biletów które jutro spokojnie zejdą i będzie komplet !
ty pytasz.. ja odpisuje.. proste..
Ja o nic nie pytałem. Widzisz gdzieś tam znak interpunkcyjny zwany pytajnikiem ?! Gościu ogarnij sie. Żeby pisać tyle postów o wrogiej dla siebie drużynie to trzeba być już MEGA zakompleksionym!
a ty wiesz co to interpunkcja? a jeśli chodzi o kompleksy które tak bajecznie opisujesz to najpierw trzeba się czegoś wstydzić żeby mieć kompleksy.
w sumie to wstyd mi że w Polsce istnieje jeszcze taki śmieszny ts
To naprawde mój ostatni post skierowany do ciebie. Ta rozmowa staje sie jałowa. Jeśli nie masz kompleksów nt Wisły to poprostu nie wypowiadaj sie o niej tutaj na forum. Patrz na swój ukochany klub. Bede ci bardzo wdzięczny.
ksgrzes..... gdzie jesteś??? Może pogadamy o kolejce ligowej??? O meczu w Bydgoszczy???
ksgrzes- możesz mi odpowiedzieć co robiła wasza oprawa przygotowana na Derby na sektorze Wisły do góry nogami ? :-)
Dumni Fanatycy ... chyba Durni jak tak łatwo wszystko tracicie ... :-)
Panowie nie denerwujcie chłopaka bo jeszcze nam na zawał zejdzie.. ;)
Może już "zszedł", bo nie odpisuje? :)
jestem jestem tylko miałem wczoraj przeciągającą się wizytę rodzinną i dochodzę do siebie. wyszczekajcie się bo po derbach znowu gdzieś się pogubicie na forum
a dlaczego teraz piszesz jak zaczynacie wygrywać? kibic tylko od zwycięstwa?
o żadnej kradzieży przez psy oprawy nie wiem.
a ty miałeś już nic nie pisać.;-)
ksgrzes- nie o kradzieży tylko zdobyczy jeżeli już :-)
Służę linkami abyś nadrobił zaległości w temacie:
http://skwk.pl/skwk/2-wydarzenia/4580-raport-z-sektora-c-dumni-dymni-dymani.html
a tutaj forum:
http://skwk.pl/skwkforum/viewtopic.php/f,3/t,359/
Życzę miłego czytania, może jak przeczytasz to się ustosunkujesz do tego bo w temacie kibiców Wisły często zabierasz zdanie to teraz masz szansę opowiedzieć o kibicach swojego klubu. Czekamy :-)
no forum bardzo inteligentne że praktycznie nic nie nadaje się do cytowania... a co do tej zdobyczy to żeby pózniej nie było że ktoś kogoś w krakowie na derbach za mocno przytulił bo reakcje mogą być różne..
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/1997392,skrojona-oprawa-cracovii-triumfuja-kibice-wisly-fani,id,t.html
sójka odpowiedz mi na to!!
http://sport.interia.pl/klub-wisla-krakow/news-zadyma-na-wisle-zwykla-bojka-a-nie-napasc,nId,953186 swoich bić? banda frajerów!
[cytat=Sójka]ksgrzes napisał/a:
Sójka napisał/a:ksgrzes- możesz mi odpowiedzieć co robiła wasza oprawa przygotowana na Derby na sektorze Wisły do góry nogami ? :-)
Dumni Fanatycy ... chyba Durni jak tak łatwo wszystko tracicie ... :-)o żadnej kradzieży przez psy oprawy nie wiem.ksgrzes- nie o kradzieży tylko zdobyczy jeżeli już :-)
zdobycz? jesteście ZŁODZIEJAMI!! o to dowód
Skrojona oprawa Cracovii na derby - triumfują fanatyczni kibice Wisły Kraków. Podczas meczu Wisła - Piast najbardziej zagorzali kibice z sektora C zaprezentowali sektorówkę "Dumni fanatycy", którą wykradli z magazynu użytkowanego przez fanów Cracovii.
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/1997392,skrojona-oprawa-cracovii-triumfuja-kibice-wisly-fani,id,t.html
Więcej informacji odnośnie biletów na to spotkanie na stronie:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/wystartowala_sprzedaz_biletow_na_mecz_z_legia/
Możliwe, że padnie nowy rekord frekwencji na stadionie także zapraszajcie znajomych i w niedzielne popołudnie widzimy się na Reymonta !
Do tego ma zostać zaprezentowana oprawa w której będzie brała udział większość stadionu. Dlatego kto jeszcze nie ma biletu niech sie spieszy z zakupem. Jeżeli ktoś nie ma Karty Kibica albo ma ją przedłużyć niech jedzie najlepiej w środku tygodnia i kupi od razu bilet na miejscu albo przez Internet do soboty. Nie ma co czekać na ostanią chwilę bo kolejki mogą się zacząć 2-3 godz. przed meczem.
Bilety na mecz z Legią Warszawa rozchodzą się jak ciepłe bułeczki! Nie ma już miejsc na sektorach: A21, A22, B11, C3, C4, D12, D21, D23.
Dlatego do sprzedaży trafiają sektory: D22, E21, F24 (bilety na ten sektor można kupić tylko w kasach, podobnie jak na cały sektor rodzinny).
Jeśli jeszcze nie macie biletu, to nie czekajcie do ostatniej chwili! Kupujcie bilety już teraz przez Internet i w Strefie Kibica!
Zapraszamy!
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA
Zakompleksione parchy wchodzą na Wiślacki temat i minusują. Żenada
Marcin- chyba są źli, że frekwencja naszego meczu z Legią będzie dwa a nawet może trzy razy większa od ich derbowego z nami. Kompleks Wielkiej Wisły :-)
Następne sektory wykupione: E22, E25, C2- będzie rekord ?
Kolejny dzień sprzedaży biletów za nami. Już dziś możemy śmiało powiedzieć, że w niedzielę zostanie pobity rekord frekwencji przy Reymonta 22.
Do tej pory najwięcej fanów Białej Gwiazdy zasiadło na stadionie im. Henryka Reymana również podczas pojedynku z Legią Warszawa. 13 kwietnia 2013 roku drużyny obu zespołów na trybunach wspierało 24 655 kibiców. Dziś już wiemy, że w niedzielę będzie nas więcej.
Na niedzielny mecz skończyły się bilety na sektory: A21, A22, B11, C2, C3, C4, D11, D12, D21, D23, D24, E15, E16, E22, E25, H23. W sprzedaży pozostają: E26, G1, H21.
Nie masz jeszcze biletu? Nie czekaj do niedzieli! Już dziś zapewnij sobie miejsce na trybunach przy Reymonta 22!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnosci/w_niedziele_padnie_rekord/
Każdy Wiślak powinien być na takim meczu !
Będzie komplet publiczności, to na pewno. Oby jeszcze była dobra efektowna gra i przede wszystkim 3 punkty. Do booojuuuu Wisełkooo :D
i o co takie halo
Kto ma urządzić tą "jatke" jak to mówisz? Kibiców z Warszawy na Wiśle nie będzie więc nie wiem do czego pijesz..
a dla czego nie będzie kibiców legii?
Mają zakaz za ostatni mecz u nas za odpalenie rac i pirotechinkę. Do zobaczeniu jutro na meczu, historycznym bo już wiadomo, że w kasach zostało niecałe 200 biletów które jutro spokojnie zejdą i będzie komplet !
33 TYSIĄCE KIBICÓW WISŁY KRAKÓW !
Sójka nie odpowiadaj na posty tego prowokatora.
I dodaj 33 tysiące na stadionie! A tysiące będzie kibicować poprzez TV
ile w tym pytaniu było prowokacji? kurde macierewicz nam się robi na tym forum, ja tylko grzecznie pytałem?