Forum » Sport

Wisła Kraków

• 8 mar 2011

Sorry ale mieszkam tu od nie dawna. Faktycznie sprawdziłem i w Dobczycach rządzi Cracovia. Troche się wygłupiłem przyznaje.

1 Cytuj
  • 8 mar 2011

oj jeśli chodzi o Myślenice to coraz więcej osób z tej miejscowości jeździ na mecze Cracovii:).. a co do Dobczyc to najwięcej tych niby kibiców białej gwiazdy jest w każdą sobotę w "Rondzie" hah... pzdr dla wszystkich CRACOVIAKÓW Sieprawia!

2 Cytuj
  • 8 mar 2011

Czyli wszystko jasne:

MYŚLENICE = WISŁA
    DOBCZYCE = CRACOVIA
    SIEPRAW = CRACOVIA

1 Cytuj
  • 8 mar 2011

[quote=gość: TS_Dobczyce] Sorry ale mieszkam tu od nie dawna. Faktycznie sprawdziłem i w Dobczycach rządzi Cracovia. Troche się wygłupiłem przyznaje. [/quote]
    hahaha podszywaczu

1 Cytuj
  • 8 mar 2011

mieszkam w myslenicach i jakos o tych cracoviakach jezdzacych na mecze nie slysze...

1 Cytuj
  • 15 mar 2011

coś przygłuchawy jestes.
    Liczebność kibiców Cracovii rośnie i będzie rosła. Jeszcze 3-4 lata temu było nas mało, teraz już spokojnie można przejść się po myślenicach w szaliku Pasów. I możesz sobie pisać że nikogo takiego nie widzisz.
    m-ce maja przewage wisly, Siepraw Cracovii, reszta powiatu jest w sumie na remis.

• 16 mar 2011

to chodz sobie w szaliku do czasu az cie ktos nie trafi baranie mieskam w tym miescie od kilkunastu lat i tu zydostwo nigdy nie bedzie tolerowane wiec nie siej tutaj progandy z ktorej jestescie znani

• 16 mar 2011

Ludzie przejdźcie się po Myślenicach i popatrzcie wokół siebie czy widzicie na murach napisane 'KSC' ?! Wszędzie są Wiślackie napisy i niekiedy połączone z wiernością Myślenic bo to miasto jest Wiślackie - tak było jest i pozostanie! Wszyscy moi znajomi są za białą gwiazdą no może oprócz kilku procent. Jest nawet piosenka Myślenice - Wisła czy wlepki lub szaliki pozdro :)

4 Cytuj
  • 17 mar 2011

Dobczyce, Gdów, Myślenice, Pcim, Trzebunia, Sułkowice, Rudnik, Głogoczów tylko WISŁA KRAKÓW

3 3 Cytuj
  • adzygmunt 17 mar 2011

Teraz Wisła jakoś inaczej będzie pisana. Sport to niewiadoma, ale żeby pierwsza drużyna ekstraklasy popłynęła w dwumeczu?
    Odpuścili?

• 17 mar 2011

Myślę. że po prowadzeniu 2:0 Wisła poczuła się zwycięzcą dwumeczu, a ambicja Podbeskidzia skarciła jej pychę. Zresztą dobitnie wypowiada się o tym Patryk Małecki http://sport.onet.pl/pilka-nozna/puchar-polski/patryk-malecki-szacunek-dla-podbeskidzia,1,4213015,wiadomosc.html

A w pucharze nie tylko Polski widziałem już większe niespodzianki. Choćby w III rundzie tegorocznej edycji Pucharu Anglii sensacyjne zwycięstwo nad Newcastle United czwartoligowego Stevenage Scott Laird. W tejże III rundzie Manchester United odpadł po porażce u siebie z trzecioligowym Leeds.

W żaden sposób nie tłumaczy to Wisły :(

• 17 mar 2011

[quote=gość: adsa] to chodz sobie w szaliku do czasu az cie ktos nie trafi baranie mieskam w tym miescie od kilkunastu lat i tu zydostwo nigdy nie bedzie tolerowane wiec nie siej tutaj progandy z ktorej jestescie znani [/quote]
    żydostwo? jakie żydostwo! my mamy żyda w składzie czy wy? więc zanim co napiszesz to się zastanów baranie!! chyba musicie pozmieniać trochę piosenki o żydach jakie tam sobie bełkoczecie na tym waszym śmiesznym pastwisku na reymonta!!! a propos czemu sprzedajecie stadion? odpadliście z pp i kasy wam brak? miały być 2 korony!! z taką grą to pa pa!!!

• 17 mar 2011

my spiewamy powiadasz :) ? my wam cisniemy tylko na meczach derbowych Wy jedziecie po Nas na kazdym meczu z czego smiejemy sie juz nie tylko My ale tez i cala Polska. Kompleks Cracovii w stosunku do bardziej utytułowanej Wisly jest juz powszechnie znany. Pilnuj swojego klubiku i nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy. Ahh boli cie to ze jestesmy 1 co ? bedzie jedna korona i na kałuży bedzie płacz. Tak żydy żydy sami nazywacie swóje TESCO ziemią swięta. Zacznij jezdzic na wyjady bo wasze liczby wyjazdowe są jednymi ze słabszych w Polsce. Mecze u siebie tez poziomem frekwencji nie zachwyciaja i wyjatek na meczu z amica tego nie zmieni. Z pucharu odpadlismy po frajerskich dwóch błedach, bo jedyne zagrozenie podbeskidzie stworzyło po stałych fragmentach gry, no ale jak sie nie strzela na 3-0 to sie remisuje 2-2. O grze sie parchu nie wypowiadaj bo to wy okupujecie zacne ostatnie miejsce w tabeli. 1 ligi nadzedł czas anty jude WISŁA SHARKS!

1 Cytuj
  • 17 mar 2011

Nic się nie stało, Wisełko nic się nie stało !
    Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię, w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe !
    Teraz zostaje walka o MISTRZOSTWO POLSKI !

• 18 mar 2011

do dffgdf:

Mowisz o tesco...to co ja mam powiiedziec o Waszym stadionie: "nie wykończony brzydki, szary azyl"? mowisz ze mamy kompleks Wisly? ja tu z kolei widzę kompleks stadionu Cracovii!!! boli Was to ze My mamy piękny i nowoczesny stadion, a Wy stary( czyt. archaiczny), chociaz nowo budowany stadion...Mowisz o frekwencji....hmmm...to ja chce Ci przypmnieć ze my okupujemy ostatnie miejsce i na nasze mecze przychodzi kolejno: Legia 11 tyś, Lech 12 tyś. A Wy "wielka" Wisła bijąca sie o mistrza Polski i europejskie puchary-:) przychodzi Was srednio więcej o 3 tys ludzi!!! Także zachowaj więcej pokory i sćiag z oczu ta białą ktora Ci przesłoniła wzrok!!!

• 18 mar 2011

to sa dwa mecze z drużynami które przyciągaja wieksza rzesze ludzi na mecze. Popatrz na inne mecze np:
    Cracovia-Bełchaów widzów: 5 tyś.
    Cracovia-Bytom widzów : 8 tyś
    Cracovia - TSV 1860 Monachium widzów : 4,5 tyś a to miał być wasz MECZ OTWARCIA.

Nie porównuj frekwencji u Nas i u was bo przypominam cie ze wy macie najtansze bilety w Polsce,a i tak rzadko kiedy macie komplet. Nawet na derbach go nie było. U nas praktycznie zawsze liczba przy dośc wysokich cenach oscyluje powyżej 15 tys na mecz. Nie przypominam sobie meczu zebyscie mieli wyzsza frekwencje od nas. I nie tłumacz tego tym że my walczymy o mistrza a wy biejecie sie o utrzymanie. Liczby nie kłamia.

1 Cytuj
  • 18 mar 2011

Jestem za Cracovią :D Większość znajomych w których kręgu się obracam, jest właśnie za Pasami :)

1 2 Cytuj
  • 18 mar 2011

Po pierwsze mecz z TSV nie był meczem otwarcia, pierwszy mecz Cracovia na nowym stadionie grała z Arką! Mecz z TSV to było nic innege jak Filipiakowe "widzi misie" i ludzie własnie tez tak do tego podeszli.
    Liczby nie kłamią!pełna zgoda...pamietasz taki Wasz mecz na Suchych Stawach z Polonią Bytom 3tys ludzi? Drużyna bjąca sie o mistrza,a tu takie "tłumy"!!!
    Gdzie ja napisałem, że mamy większą frekwencje od Was??? Zapomnialeś dodac mecz z Ruchem
    Chorzów-10 tys i Arką komplet 15 tys!!! Z Wisła było 12.5 tys ludzi. Jak by dodać te reszte meczy (nie licząc tego z TSV) to średnia na mecz wychodzi mi ok 10.5 tys ludzi. Dodam tylko ze mecz z Bełchatowem był grany w piątek o godzinie 17.45. Znajdz mi druzynę w polskiej lidze przez np ostatnie 10 lat(Gornik moze jest tylko wyjątkiem), ktora okupuje ostatnie miejsce, grająca totalną kaszanę, a ludzie w takich liczbach chodzą na jej mecze??
    Dlatego uważam ze nasze liczby jesli chodzi o frekwencję są jak najbardzie adekwatne do widowiska jakie moze zaoferować Cracovia kibicowi , czego nie mozna powiedzieć o Wisle, bo sory ale z taką grą jaką teraz prezentujecie, było nie było z nowym stadionem to liczba 13tys na meczu jest dla mnie żenująca.

1 Cytuj
  • 18 mar 2011

do kolegi wyżej:
    Nie kalecz nazwy klubu!
    Nie ma kogoś takiego jak kibic Cracovi, ja znam tylko kibiców Cracovii !!!! a juz nie daj Boże kibiców "Craxy" jak ktoś tam pisał stronę wczesniej. pzdr

• 18 mar 2011

nie porownuj sosnowca bo pamietam mecze w sosnowcu gdzie pojechalo was niecale 100 osob i nie byl to jednorazowy wypad,poza tym jezeli dla ciebie 3,5 tys na meczu coby nie mowic "wyjazdowym" to slaba liczba to jak to sie odnosi do waszych wypadow. nie mieliscie zorganizowanego transportu na ani jeden mecz w sosnowcu z powodu braku ludzi. piszesz o liczbach,porownaj ceny biletow my mamy duza wyzsze a i tak mamy lepsza frekwencje. nie mowie juz o wyjazdach bo jezdzicie w slabych liczbach. Cala Polska wie ze wyjazdami i frekwencja bijemy was na glowe.fakt ktoremu sie nie da zaprzeczyc.

• 18 mar 2011

Suche Stawy to Sosnowiec- graulacje!-:) widzę ze kibice w Myślenicach sa "bardzo" zorientowani w temacie-:)

• 18 mar 2011

Moi drodzy, nie napinajcie się na tego człowieka z wypranym mózgiem w pasy. Na świecie musi być naturalny równowaga i obok ludzi intelektualnie prawidłowo rozwiniętych jak Wy, muszą być i tacy jak osoba która się podpisuje jako Pasiak od zawsze ; Kibic Cracovi ; ksgrzes. Przemawiają przez tą osoby kompleksy. Każdy to wie, że w Myślenicach TYLKO WISŁA :-)

• 18 mar 2011

źle przeczytałem i rozpisałem sie o Sosnowcu, co nie zmienia faktu ze na Hutniku wasze liczby tez nie powalały. Wiem ze 1 mecz był z Arka ale oficjalne otwarcie stadionu było na meczu z TSV. Nie tłumacz słabej frekwencji złymi godzinami meczów bo wydaje mi sie ze szukasz na siłe usprawiedliwienia. Tylko Wisla.

• 18 mar 2011

A ja przepraszam ze panom wtrącę się w dyskusje
    Chciałbym od przyszłego sezonu ,oglądać mecze ekstraklasy w TV jak najmniejszym kosztem .
    Jaki pakiet i jaką telewizje polecanie ??

• 18 mar 2011

Tix_Bix - szoda kasy na płatne TV. Polecam www.meczyki.pl. Podłączas kompa HDMI do TV i masz za free.

Odpowiedz